Влез

View Full Version : Относно децата без родител ..........

SkiCatA
04-28-2011, 10:51
Има ли такива от форума, чиито родители да са починали по време на детството? И ако да, как го приехте, как реагирахте първоначално - всичко, през което преминахте в този етап.Или как мислите,че бихте се почувствали в такава ситуация?

bloodyF
04-28-2011, 11:53
^може да му е тежко на човека, да е загубил някого и да се опитва да намери утеха някъде.
ако е така, съжалявам. :(

а иначе, слава Богу, мама е жива и здрава да чукна на дърво, а баща ми-той каквото и да ми се случва не го интересува, разведени са, така че и с него, и без май е все едно.. :o

skatew
04-28-2011, 14:05
наще се разделиха, когато бях 4ти клас. Баща ми последно го видях в 5-ти клас , оттогава не съм чувал нищо от него не съм го и виждал, пък и не изявявам голямо желание... И да почине, и да си живее, на мен ми е все едно. По-тъжно ще ми е за някой непознат отколкото за него :?

terii
04-28-2011, 18:04
Аз загубих баща си преди 6 години. Много е трудно да свикнеш с мисълта, че никога няма да видиш човек, който си обичал и който е бил до теб в добро и в лошо.. Xубавите ни моменти бяха толкова много и може би заради това не мога да приема факта,че вече го няма,че няма да
видя лицето му,усмивката му,да чуя гласа му .. :(