.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Относно децата без родител ..........

Има ли такива от форума, чиито родители да са починали по време на детството? И ако да, как го приехте, как реагирахте първоначално - всичко, през което преминахте в този етап.Или как мислите,че бихте се почувствали в такава ситуация?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^може да му е тежко на човека, да е загубил някого и да се опитва да намери утеха някъде.
    ако е така, съжалявам.

а иначе, слава Богу, мама е жива и здрава да чукна на дърво, а баща ми-той каквото и да ми се случва не го интересува, разведени са, така че и с него, и без май е все едно..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на skatew
    наще се разделиха, когато бях 4ти клас. Баща ми последно го видях в 5-ти клас , оттогава не съм чувал нищо от него не съм го и виждал, пък и не изявявам голямо желание... И да почине, и да си живее, на мен ми е все едно. По-тъжно ще ми е за някой непознат отколкото за него
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Повече от фен
    Аз загубих баща си преди 6 години. Много е трудно да свикнеш с мисълта, че никога няма да видиш човек, който си обичал и който е бил до теб в добро и в лошо.. Xубавите ни моменти бяха толкова много и може би заради това не мога да приема факта,че вече го няма,че няма да
    видя лицето му,усмивката му,да чуя гласа му ..
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си