View Full Version : Възбуждане...
Mynichk0t0
04-28-2011, 16:54
Значи нормално ли е приятелят ми докато ме види и се възбужда....а като го барна да не говорим дори и само като го целуна веднага му става...даже го попитах дали и друг път и бил така, той ми отговори, че само при мен...И още един въпрос днес ми беше първия път той беше много внимателен всичко добре с презерватив беше...след като се прибрах измих се имаше съвсем малко кръв и преди малко ми дойде мисля че няма за какво да се притеснявам, защото това все пак и някаква отговорност ... ? :)
Благодаря на всички които ще ми отговорят...И без обиди и отрицателни коментари...Както правите в другите теми :)
TheBeliever
04-28-2011, 16:58
Приятелят ти е разгонен пубер. Затова му става от най-малкото.
Другия въпрос не го разбрах много - питаш дали да се притесняваш от бременност ли?
Gr0zDan0v
04-28-2011, 16:58
нормално е .. ако е седял дълго време на сухо ...
при това има някой хора който колкото и секс и чикий да бият/прават се тая.. :)
^ мда и аз съм съгласна .. явно е разгонен..а до бременноста няма за какво да се притесняваш щом ти е дошло ; )
Mynichk0t0
04-28-2011, 17:00
Другия въпрос не го разбрах много - питаш дали да се притесняваш от бременност ли?
Да точно това питах аз не се доизясних по горе :)
Mynichk0t0
04-28-2011, 17:02
Еми да бая време стоя на сухо :)
TheBeliever
04-28-2011, 17:02
Попрочети малко за това как и кога се забременява, за да не си хабиш нервите излишно. В този случай шанс няма.
Mynichk0t0
04-28-2011, 17:04
Попрочети малко за това как и кога се забременява, за да не си хабиш нервите излишно. В този случай шанс няма.
Челъ съм достатъчно и имам напредстава кога се забременява, но съмнението и малко дори си го има :)
Челъ съм достатъчно и имам напредстава кога се забременява, но съмнението и малко дори си го има :)
Който го е страх от мечки да не ходи в гората 8)
TheGirlNextDoor
04-28-2011, 17:37
край
:)
LegaCalcio
04-28-2011, 17:45
приятелят ти е пуберче и затова така .. иначе .. аз ли не разбрах, но днес сте правили секс и вечерта ти е дошло? :-o :-o :D не ги разбирам, никак даже, но си мисля, че не е цикъл това
пп: дано не се изложих много с моите заключения за женските процеси :D
Mynichk0t0
04-28-2011, 18:39
приятелят ти е пуберче и затова така .. иначе .. аз ли не разбрах, но днес сте правили секс и вечерта ти е дошло? :-o :-o :D не ги разбирам, никак даже, но си мисля, че не е цикъл това
Пубер, пубер 18 годишен...и да дойде ми. Не защо да си се изложил глупости :)
LegaCalcio
04-28-2011, 18:41
Е 18, 18 .. хайде, да го наречем по-тактично .. тинейджър :D
Mynichk0t0
04-28-2011, 18:50
Е 18, 18 .. хайде, да го наречем по-тактично .. тинейджър :D
Дообре съгласна :-P
Alekssandyr
04-28-2011, 18:53
Е глупости говорите ;) На сухо бил, годините значели .. всичко си е до концентрация.. в крайна сметка всеки ден като правиш едно и също (примерно момиче да ти седи в скута, ако от тва ти става) ше спре да ти праи впечатление, след тва с пипането ше понамалее с времето, и така.. Всичко си е до практика и изисква време ;)
Mynichk0t0
04-28-2011, 18:55
Е глупости говорите ;) На сухо бил, годините значели .. всичко си е до концентрация.. в крайна сметка всеки ден като правиш едно и също (примерно момиче да ти седи в скута, ако от тва ти става) ше спре да ти праи впечатление, след тва с пипането ше понамалее с времето, и така.. Всичко си е до практика и изисква време ;)
И аз така мисля :)
И аз така мисля :)++
anonymous708973
04-29-2011, 05:41
Аз пък не съм съгласна.
Радвай се, че е така, това е къде-къде по-добър вариант от ситуация, в която не можеш да му го вдигнеш.
Kinghood
04-29-2011, 12:14
Всичко е до време ( клише, но уви - истина е ) :(
tinkiwinkidipsi
04-30-2011, 20:17
Еми и моя приятел в началото се възбуждаше само като ме види, ама вече не е така ... Така че спокойно и това ще мине :D
everybodilies
04-30-2011, 21:50
И без обиди и отрицателни коментари...Както правите в другите теми :)
Ц-ц-ц :? :? момчето ти се кефи, а ти ....много си задръстена :-x :-x
NameStar
04-30-2011, 22:06
Време време време всичко си е до човека :D ако питате мен както и да се мача ами за по малко от 20 мин не мога да сварша а ако сам бил и на дискотека ...
mmagdalenaa
05-07-2011, 20:42
дали е бил на сухо или не важното според мен е че те желае и това си личи радвай се ;д
Не знам за вас, но от година насам с моето момиче правим яко секс, стигало е и до 4-5 пъти на ден (все пак имаме и друга работа през деня за вършене... няма много време :D) и въпреки това още като ѝ видя перфектното телце и опирам в полилея :lol: Пък ти, мацка, квото и да си чела за цикъла, приятелката ми беше девствена, баш ей така кат' тебе. Трябваше да ѝ дойде седмица след като я отворих, а то кво стана - на следващия ден оцапа ситуацията. След седмица - пак. Не ви разбирам от циклите, но съм 99,9% сигурен, че това не беше цикъл. Той си ѝ идва като по часовник - 28 дена. А това процапване за 2-3 дни ... шантава му история, все пак женски организъм... Вътре е като Кремиковци - бръмчи, пуши, па само на 28 дена продукция дава...
SexY_tAnI
05-08-2011, 07:24
Не знам за вас, но от година насам с моето момиче правим яко секс, стигало е и до 4-5 пъти на ден (все пак имаме и друга работа през деня за вършене... няма много време :D) и въпреки това още като видя перфектното телце и опирам в полилея :lol: Пък ти, мацка, квото и да си чела за цикъла, приятелката ми беше девствена, баш ей така кат' тебе. Трябваше да дойде седмица след като я отворих, а то кво стана - на следващия ден оцапа ситуацията. След седмица - пак. Не ви разбирам от циклите, но съм 99,9% сигурен, че това не беше цикъл. Той си идва като по часовник - 28 дена. А това процапване за 2-3 дни ... шантава му история, все пак женски организъм... Вътре е като Кремиковци - бръмчи, пуши, па само на 28 дена продукция дава...
тоооочно такааа :lol:
И аз така мисля :)
... и накрая ше спре да става :D :D :D