Влез

View Full Version : Сгреших ли?

DieAngst
04-29-2011, 07:42
Имах дълга връзка с едно момиче и двамата се обичахме, но след няколко мой грешки решихме, че трябва да се отдръпна. Не ми беше лесно. Сега и двамата ни боли, но ме е страх, че ако все пак се съберем отново пак ще я наранявам и ще става все по-лошо.
Най-гадното е, че никой всъщност не разбира, че го направих, за да я предпазя от това което съм. Всички си мислят, че сме се разделили, защото на мен не ми пука за нея...
Въпроса ми е сгреших ли?

Sh@d0w
04-29-2011, 07:49
но след няколко мой грешки решихме, че трябва да се отдръпна

Безгрешен човек няма.Ако си се поучил от грешките си,тогава може да ти кажа че я заслужаваш и има шанс да се съберете отново.

Но не си ли,избора ти е бил правилен.

В случай че се съберете,нараниш ли я отново,смятай че ще ти е за послено.

dorinda1
04-29-2011, 07:51
Според мен не. Виж, когано обичаш едно момиче ( или момче - без значение ) и то истински, правиш всичко възможно, то да бъде щастливо, усмихнато и т.н. По мое мнение не си сгрешил, но щом сте се разделили и искаш да се съберете отново, мисла че първо трябва да проведете един откровен разговор.Но щом и двамата се обичате, ще преодолеете трудностите. :)

DieAngst
04-29-2011, 08:01
Да знам, че всеки прави грешки и тъй като знам, че аз ги правя непрекъснато реших, че така ще е по-добре и за двама ни. Не искам да я наранявам, не бих позволил тя да страда заради мен(въпреки че сега се случва точно това).
Точно за това се разделихме Sh@d0w, за да не я наранявам повече, защото не искам да я загубя по толкова гаден и за двама ни начин.

fear4o
04-29-2011, 08:10
Какво ти казва сърцето? За теб самия правилно ли си постъпил?

ПС: Аз съм в почти същата ситуация с разликата, че аз го реших, за да не я подлагам на излишни страдания.

brutaLxxbunny
04-29-2011, 08:14
Моля ви,не се филмирайте.Погледнете колко тъжни и самотни хора има около вас,а вие имате любовта и я захвърляте.Да,знам,че боли и че е трудно,но сам се замисли - не си ли струва за цялото останало щастие?Според мен,разделени или не,в скоро време няма да спрете да се обичате.За мен е по-добре да се наранявате докато сет заедно,отколкото от разстояние.

TheBeliever
04-29-2011, 09:10
Много ми става интересно като прочета нещо от сорта на "аз го реших за нейно добро". Защо не оставите момичето само да реши какво е добро за нея?

Sh@d0w
04-29-2011, 09:17
Защо не оставите момичето само да реши какво е добро за нея?

но след няколко мой грешки решихме, че

vas4e3to0
04-29-2011, 09:22
Според мен имаш шанс с нея. Щом все още и двамата се обичате - не я карай да страда напразно. :) Но първо трябва да си поговорите и да решите ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ.

TheBeliever
04-29-2011, 09:23
@Sh@d0w

Да знам, че всеки прави грешки и тъй като знам, че аз ги правя непрекъснато реших, че

ПС: Аз съм в почти същата ситуация с разликата, че аз го реших

?

Hilary_
04-29-2011, 09:37
А защо вместо да мислиш за раздяла не се постара да спреш да правиш тия грешки? .. :?

marin4itu
04-29-2011, 10:28
А защо вместо да мислиш за раздяла не се постара да спреш да правиш тия грешки? .. :?

Съгласна съм..

malinenakruv
04-29-2011, 11:11

Съгласна съм..

някой хора не искат да се променят

RoSKo0o0
04-29-2011, 11:16

+идно

malinenakruv
04-29-2011, 11:18

+идно

аз бих направила тази жертва за любовта си,но явно ти не си способен на това .. а може би не я обичаш достатъчно?? не казвам нищо но съдя по себе си,бих направила и невъзможното за да запазя връзката

ivcheto0o
04-29-2011, 13:45
Сгрешил си,оставил си я въпреки че я обичаш.Потърси начин да поправиш грешките си.

jghgh
04-29-2011, 13:58
Пишеш увъртяно.
Кажи какво точно си правил, че се е стигнало дотук, пък ние ще ти дадем съвет.
Разкажи историята си.

Hilary_
04-29-2011, 14:04

Съгласна съм..

тогава да не ми говори за любов .. :?

Sh@d0w
04-29-2011, 16:27
Любовта не трябва да е причина човек да се променя.Имам предвид коренно,да премахва черти от характера си и така нататък.

Просто или приемаш човека такъкв какъвто е,или след време осъзнаваш че не е за теб именно поради тези различия в характера.

Продължаваш напред,докато намериш това което търсиш.

supernature
04-29-2011, 16:34
Не, не си сгрешил!! :) Направил си, това което си мислил за редно, нали? Ти сам казваш, че като си до нея я нараняваш, по някакъв начин.Но от друга страна, ако тя супер много те обича може би ще ти прости и ще иска отново да сте заедно... . ..

horacio
04-29-2011, 18:57
Обичате се - съберете се отново. Избягвай да правиш грешки. Щом осъзнаваш грешките си това е добре (някои не го правят, което е жалко) така че няма какво да чакаш.. поговорете си и оправете нещата..