PDA

View Full Version : Влюбен/а в съученик/чка???

elito435
04-29-2011, 11:43
На 15 септември се преместих в друго училище. В новия ми клас имаше едно много готино момче и аз яко хлътнах по него. В началото много добре се разбирахме, даже когато имаше проблем идваше при мен и аз много се зарибих по него. Но един ден нещо се промени! Започна само да се заяжда с мен! Понякога, когато го погледна забелязвам че и той ме гледа, но нищо повече. Какво може да означава това??? :( :( :(

Sunshine88
04-29-2011, 12:29
Не знам! Помисли: Казвала ли си му нещо, което може да го отблъсне? Или пък може да те е възприемал като приятелка, след това да се е влюбил в теб и да го е, един вид, страх от това... :-o

Kinghood
04-29-2011, 12:33
Всеки отговор, който ще получиш, ще бъде налучкване (безсмислено). Отиваш при него и го питаш, ако наистина се интересуваш и държиш на момчето.

everybodilies
04-29-2011, 12:33
.. Или пък може да те е възприемал като приятелка, след това да се е влюбил в теб и да го е, един вид, страх от това... :-o

изпревари ме :o :o

elito435
05-04-2011, 06:48
Един ден го ударих и той само се усмихна, сега изобщо не го доближавам. Не мога да отида да му кажа " Харесваш ли ме щот аз сам луда по теб".

razores
05-04-2011, 07:04
Питай го що се държи така

Sunwell
05-04-2011, 07:30
Точно.
Ние не сме гадатели за да знаем какво си направила, какво си казала и какво му е в главата.

Nadislawaa
05-04-2011, 07:31
Поразпритай приятелите му или седни и поговори с него от къде тази промяна в поведението.

Greennight
05-04-2011, 07:35
Може да те харесва,но да го е яд,че не му отговаряш със същото... -.-

catyyyy
05-04-2011, 09:06
Всеки отговор, който ще получиш, ще бъде налучкване (безсмислено). Отиваш при него и го питаш, ако наистина се интересуваш и държиш на момчето.

+1

SmilezZz
05-04-2011, 11:19
Един ден го ударих и той само се усмихна, сега изобщо не го доближавам. Не мога да отида да му кажа " Харесваш ли ме щот аз сам луда по теб". За какво удряне става въпрос ? И от какъв зор си го направила..
Отиваш и говориш с него.. (:

elito435
05-05-2011, 12:43
Заяждаше се с мен отново, а преди това нищо не бях му казала. Иска ми се да му изкрещя че го харесвам, но ако той си има приятелка? После ще се присмива, сигурно ще каже на приятелите си в класа и така всички ще разберат че имам някви чувства към него.

fen7asy
05-05-2011, 13:38
еми ай взимай му скайпа и се разбирайте, щом не искаш да го доближаваш -.-

brutaLxxbunny
05-05-2011, 13:43
Аз пък ще ти кажа точно противното.Не му казвай,защото страховете ти,че ще ти се присмива може да са напълно вярни.Била съм близък свидетел на подобни случки и не са приятни.Просто 15 годишните момчета (повечето,без да се обиждате) не са готови за този вид отношения,предпочитат да се глезят.
За това те съветвам,пробвай се да намериш друго момче,към което да насочиш чувствата ти.Пък този от твоя клас ако те харесва,ще се опита да го покаже все някога.И не му позволявай изобщо да се заяжда или гъбарка с теб!Недопустимо е.Може само да го питаш някой път защо се държи толкова гадно.Но нищо повече - разкриването на чувствата ти 80% ще завърши зле.

BaiGanyo
05-05-2011, 21:49
Аз пък ще ти кажа точно противното.Не му казвай,защото страховете ти,че ще ти се присмива може да са напълно вярни.Била съм близък свидетел на подобни случки и не са приятни.Просто 15 годишните момчета (повечето,без да се обиждате) не са готови за този вид отношения,предпочитат да се глезят.
За това те съветвам,пробвай се да намериш друго момче,към което да насочиш чувствата ти.Пък този от твоя клас ако те харесва,ще се опита да го покаже все някога.И не му позволявай изобщо да се заяжда или гъбарка с теб!Недопустимо е.Може само да го питаш някой път защо се държи толкова гадно.Но нищо повече - разкриването на чувствата ти 80% ще завърши зле.
Пълно против. Ако не му каже, нищо няма да стане м-у тях, а и той да не я харесва, какво ще стане?? Ще я изяде ли?? Има си интернет, могат да поговорят насаме, според мен трябва да опитат, не трябва такова нещо да отива на тоя дето духа.
П.С. Има едно нещо наречено теория на стълбата. Прочети го, може да ти е от полза.

elito435
05-06-2011, 06:53
Не знам. Просто съм в задънена улица. Приятелка от класа ми каза, че си има гадже, но след няколко дни бяхме само аз, той и негов приятел, и той попита дали искам да ме целуне, но аз знаех че има приятелка . Не пожелах, защото не исках да развалям връзката му. Това се случи преди да промени отношението си към мен. Може би грешката е в мен, но някой от вас ако знае, че момчето , което харесва си има гадже ще се съгласи на тази целувка. Боря се вече от октомври месец 2010 година и никога не намирам отговор на въпросите ми, най - правилно ще е да го забравя, но когато не мисля за него пък го сънува. Не знам.[/url]

garfi94
05-08-2011, 14:45
оОо... Това ми се случи преди доста време. В 4 клас се харесвахме, станахме гаджета и скъсахме. В 5 клас се държеше все едно ме няма. В 6 се хванаха с една друга съученичка, с която бяхме приятелки. Почти винаги като сме излизали сме били тримата. С него постоянно се заяждахме. По-късно скъсаха и една друга наша приятелка ми каза, че от части било заради мен (супер много се учудих :shock: ). Оказа се, че почти винаги са се карали, заради мен, тъй като тя е ревнувала от мен и си мислела, че той ме харесва. После в 7 клас една вечер като излизахме с групата той се държеше супер яко с нея, но после като вървяхме ме държеше за ръка. В 8 клас си хванах гадже, с което сме заедно и сега и супер много се обичаме и съученикът ми знае за него. Но дори и сега със съученика ми постоянно се джавкаме :D . Още от 4 клас винаги сме били на въпреки с него и винаги сме се заяждали. До ден днешен аз си мисля, че той все още ме харесва (тъй като чат пат се държи супер добре с мен и се е случвало да флиртува с мен, но както и да е, аз си обичам сегашното гадже много и не мисля, че със съученика ми ще се получи, а и не изпитвам нищо към него). Та отклоних се от темата, дори и да се прави, че те отбягва и да се заяжда с теб, не значи, че не те харесва. Повярвай ми няма да се учудя, ако и той е като моя съученик, който предпочита да си крие чувствата и да се прави все едно аз не съществувам.
Ако питаш мен действай и му кажи, че го харесваш. :)

elito435
05-10-2011, 15:56
Днес един съученик ми услужи с якето си, а той ме погледна няколко пъти, но се стараеше да не го забележа, че ме гледа. После питах да се освободя от последен час но даскалката не ме пусна, когато се прибирах към стаята той беше пред мен погледна ме два пъти, но нищо не каза. По време на час забелязах, че пак ме гледа и аз започнах да се усмихвам. Не знам дали разбра, че изпитвам нещо към него. Момчета вие кажете какво означава това нали си знаете номерата. :D :D

horacio
05-10-2011, 16:22
Кофти е да си имаш гадже от твоя клас. Постоянно сте заедно и по-бързо ще си омръзнете. После като скъсате, ако не искате да се виждате повече ще бъдете принудени да се виждате пак всеки ден. Според мен е подлудяващо, но както ти си решиш. Поговори с него ако желаеш. Разяснете си нещата. Ако те харесва-супер. А ако не - здраве да е. Има много други момчета за теб.

RainbowGirl
05-10-2011, 16:56
Понякога момчетата не знаят как да изразят чувствата си. Затова започват да се заяждат и да обиждат. :lol:

elito435
05-11-2011, 12:08
Писна ми , но не мога да спра да мисля за него! Кажете някакво лекарство за моята болка. ;(

NeverBack
05-12-2011, 19:36
Говори с него.Друго лекарство няма.

elito435
05-22-2011, 17:47
Понякога имам чувството, че го мразя и не мога да го понасям, но когато го видя се разтапям в очите му!

SheFFer
05-22-2011, 21:32
И аз имам проблем. Тази година ми е първа в гимназията и хлътнах по едно момиче. Но не знам как да го заговоря, да се запознаем! Ако някой има идея нека я сподели?

FATALITY
05-23-2011, 06:16
+

elito435
05-31-2011, 12:50
Понякога се държи много мило с мен, а понякога е егати грубияна. Аз обичам милото момче в него.

elito435
06-04-2011, 08:34
Започнахме отново да се разбираме, но се появи едно момче, което е много симпатично и много добре се разбираме. Кой от двамата да избера?????? :-o

IseeDEADbodies
06-04-2011, 08:48
Означава, че трябва да излезеш от "филма" :)

galet0
06-04-2011, 09:08
2 варианта:
Или темата е ебавка пълна със заучени фрази
Или ти си малко момиченце което не знае какво иска

Понеже 1вия проблем си го разрешила,за 2рия:
Няма да е зле да решиш кой харесваш
Ако не само губиш времето на момче N1 a ако момче N2 те харесва,значи дразниш и него така че....

KrisiD13
06-04-2011, 13:57
И при мен е същата история и аз не знам какво да правя.Но мисля,че е най-добре просто да се съберете и си поговорите.Кажи му какво изпитваш към него и дано се получи!

elito435
06-04-2011, 14:23
Благодаря ви страшно много за мненията. Започнах връзка и загърбих всичко, чак сега разбирам, че това с моя съученик беше мимолетна прищявка, но ако не беше другото момче може би още щях да мисля за съученика, благодаря ви адски много!!! А и съм на 17. :-) :-) :-)