PDA

View Full Version : Хелп !

vakanciqta
04-30-2011, 13:11
Има едно момче което познавам от 4 години и адски много обичам , не мога без него . Преди се виждахме само в даскало но не сме си говорили .. Миналата година ходехме заедно на курсове и сме си говорили някви общи неща примерно за домашните и т.н. през май миналата година въпросният курс свърши и аз не го бях виждала 1-2 месеца но си казах , че ще го намеря .. Намерих му скайпа по не знам какъв труден начин ... Писахме си 2 дена постоянно и през ноща .. На 3тия ден аз му казах , че го обичам а той започна да ме обижда и да ме псува и т.н .. На следващият ден отидох при него но той се направи че не съществувам .. Минаха няколко мъчителни месеца ... не го бях виждала .. на 7-ми този месец го засякох в трамвая и той се държа доста мило .. от тогава не съм го виждала ... но през времето което не го виждах казвах на наши общи приятели да му казват че той е всичко за мен .... Кажете ми имаме ли шанс заедно .. , Как да стана по-близка с него (той не излиза много или ако излиза отива да рита ) ..

supernature
04-30-2011, 13:19
Казала си, че го обичаш?!Много рисковано от твоя страна. Как да постъпиш ли? Ако бях на твое място бих се отказала.Щом ме е псувал и тем подобни.. той не заслужава да е с мен. Не знам, живота си е твой, ама...

vakanciqta
04-30-2011, 13:22
Да . 4-та година му го казвам и му казват .. До преди 1-2 месеца когато спрях

tatartui
04-30-2011, 13:28
Скъпо момиче, хубаво е в такива постове да споменаваш и възраст, не че тя е най-важната просто психаката на тийнейджъра се променя, а и има различни тактики. Не можеш са твърдиш, че обичаш даден човек при положение, че вие едвам след 2 год сте започнали да си говорите и то някакви съсвсем общи неща. Обичаш този, който познаваш отлично, знаеш всяка негова тайна и си имате доверие, не само ти към него, а и той към тебе. Според мене подходът ти към това момче е детински. Всичко е започнало и ти си го прецакала като си казала, че го обичаш. Има момичета, които много лесно се привързват към човека и искат да му кажат, че го обичат. Обаче повечето мъже изпитват страх от тея думи, смятат, че са длъжни и те да отговорят. Държиш се глупаво като казваш на приятелите си, ме го желаеш и не можеш без него. Подреди си мислите, отделичи се от него, ако можеш да продължиш напред е добре, иначе мажеш пак да се опиташ да си говорите и даже да си споделяте, но ти трябва да се контрорираш и езикът на тялотот ти не трябва да му показва, че си луда по него. Може пък като го опознаеш, да те отблъсне с нещо, може да предпочетеш да сте приятели, в противен случай след още няколко месеца сама ще разбереш дали да продължаваш или не. Може да искаш и мнение на някой страничен наблюдател :) :)

vakanciqta
04-30-2011, 13:33
Аз знам всичко за него благодарение на приятели и т.н и негови съученици но той едвали знае нешо за мен.. Знам какъв е .. за това го обичам ; [

tatartui
04-30-2011, 13:39
Аз знам всичко за него благодарение на приятели и т.н и негови съученици но той едвали знае нешо за мен.. Знам какъв е .. за това го обичам ; [

Ама там е въпроса, знаеш го от други хора, не от него самият. Целта е той да ти го споделя. Пляс това няма откъде да си сигурна,че инфото, което ти дават е вярно. Примерно били са някъде на купон неговата компания и той свалял някое момиче, ама не се получавало. После най-добрият му фр го е питал - Заби ли я би и той е излъгал, за да не изглежда глупав, айде ти си дочула и си вече с разбито сърце и ще се самоубиваш :-o

everybodilies
04-30-2011, 13:43
Минало е доста време от псуването..та ако искаш дай му втори шанс, ако не се промени - ЗАБРАВЯШ ГО и си намираш друг :) :)

vakanciqta
04-30-2011, 13:59
Знам го от сигурни хора и ако беше се забивал с други веднага щях да разбера с никоя не е бил през цялото време

BlindedAngel
04-30-2011, 14:01
Или темата е ебавка или авторката е неописуемо малоумна... 8-)

4o4ina
04-30-2011, 14:07
Зарежи го,щом те псува,как може да си мислиш,че имате някакъв шанс.....

vakanciqta
04-30-2011, 14:15
Темата не е ебавка ! .. И може би съм такава ... защото не спирам да мисля за него .. И не знам ... надеждата умира последна ..

obyrkaniq
04-30-2011, 14:57
Или темата е ебавка или авторката е неописуемо малоумна... 8-)
Хаха BlindedAngel е прав за съжаление :D

Grommash
04-30-2011, 15:53
Изплашила си го, явно е имал симпатии към теб, дори и малки, но факта че те е псувал доста ме учуди. Опитай се да го забравиш.

favS
04-30-2011, 19:13
Щом след като си му казала това той те е псувал, значи заслужаваш нещо по-добро. : )

Dessynka
04-30-2011, 19:34
Грешката с "Обичам те". Тази дума плаши момчетата. :)

icebulllet14
04-30-2011, 19:47
Грешката с "Обичам те". Тази дума плаши момчетата. :)

само момчетата ли? Аз що си мислех, ч еплаши вс :D :D :D

vakanciqta
04-30-2011, 20:40
Добре бе хора как да се сближа с него ? .. Пробвах няколко пъти да го забравя като тръгвах с други , намирах си занимания .. но нещо което е истинско не се забравя

vakanciqta
04-30-2011, 20:41
Добре бе хора как да се сближа с него ? .. Пробвах няколко пъти да го забравя като тръгвах с други , намирах си занимания .. но нещо което е истинско не се забравя