View Full Version : Прием в НПМГ
babyto33
05-01-2011, 10:34
здравейте :) искам да питам някой, който знае какъв е изпита по география, защото в сайта пише само, че е на 8.06
това не е много за Козметика и диети, питай в Училище и приятели
Значи опитах с линк, но явно няма да стане,защото е прикачен файла.Влез в сайта на гимназията и виж на прием - след графика някъде трябва да има конспекти.Виж си каквото ти трябва,доста е полезно,защото така знаеш точно какво ще вкарат .Друго не знам,освен това,което и всички - че е от 8 до 12,че се влиза с документи и трябва да ки там най-късно в 7,30 със служебна бележка ако не се лъжа.Не знам със сигурност,пак провери :) Дано съм помогнала.Успех с кандидатстването,може да се видим в НПМГ :-P :P
ПП:Добър избор за гимназия ;d !!
LudotoDevoiche
05-02-2011, 18:05
Айде ще стискам палци да те приемат. Аз съм вече 3-та година в НПМГ (с география) и мога да ти кажа, че наистина си струва да учиш тука :)
BaiGanyo
05-02-2011, 18:14
Какво ще кажете за математическия профил с немски език?
teengirl24
10-16-2012, 15:33
Малко късно пиша в тази тема , но и аз искам да влизам в НПМГ с география , но много се притеснявам от въпросите на конспекта който имам. Бих се радвала да ми пише някой влязал с география е НПМГ :) благодаря ви предварително :)
Хей :) аз съм 8ми клас в НПМГ с география. И направих изпита за по-малко от час и половина, беше ми супер лесен, а бях учила само 5 дни за него.. :D
teengirl24
10-17-2012, 11:14
мен не ме страх толкова от изпита по география , а от външното оценяване по математика и български :( ти @chombak колко изкара на 3 те ?
MrCreeper
10-17-2012, 11:27
Ха ха ха, география :Д :Д :Д
Изпита е лесен, пък и няма много желаещи (3ма за 1 място)
По-добре влезте в някой друг профил ;)
5,531 по БЕЛ, 5,031 по матем. и 4.88 на вътрешния :D в класа съм на 4то място по бал, 31.212, което си е ниско като се сравни с баловете на други паралелки, мисълта ми е, че се влиза супер лесно, има хора от класа ми с бал 24.
teengirl24
10-18-2012, 13:15
ох... не знам много се притеснявам от външнотот оценяване по математика и БЕЛ :(
krisence
10-18-2012, 19:14
Няма какво да се притесняваш НПМГ си гледа главно тяхния изпит (все пак го взимат с коефициент 3 или поне аз като кандидатсвах преди 5 години беше така), а и в последно време доста лесно се влиза тъй като има все по-малко деца, които искат да се занимават с такива неща.