View Full Version : Заглавие на филм
Здравейте! Значи попринцип много си падам по ужаси и всякакви страшни филми. Та наскоро говорих с една приятелка и тя ми препоръча един филм, който се разказва за някакви хора, който се били преместили да живеят в някаква къща, която била обитаванa от призраци и после ми обясняваше за някаква камера, която били поставили в къщата да наблюдават какво се случва и за някакви звуци и стъпки, който чували постоянно. Тя ми спомена как се казва филма, но забравих и искам да попитам дали случайно някой няма да се сети .. и бтв мисля, че ми беше споменала, че началото на самия филм бил по действителен случей .. [тук може и да бъркам обаче]. Много се надявам някой да се сети :д :D :)
YoUcANNOtiMaGiNe
05-01-2011, 21:23
paranormal activity? ако е този, но според мен не струва 8-)
suNnykaty96
05-02-2011, 11:33
Да, най - вероятно става въпрос за 'Паранормална активност'. Ами, какво да ти кажа, гледала съм го, но не е нищо особено. Интересен е на моменти, но нищо повече ((:
AutomatiC
05-02-2011, 12:17
и аз забравих как се казва, но по National Geographic са го споменавали...то нали имаше цял научнопопулярен филм посветен за духовете..
Да, точно за него ставаше въпрос. Мерси много на всички. Все пак ще помисля дали да го гледам щом не е нищо особенно, а и аз като се разрових малко из нета не ми се стори кой знае колко страшен, а аз си падам по много страшни филми :-D :)
А ще може ли да ми препоръчате някой по така страшничък филм. Реших да попитам тук, за да не пускам нова тема! :)
SilverRain
05-03-2011, 20:09
The Echo
The Rec
Mirrors
The Devil`s curse