View Full Version : Ново момче?
scarlett8
05-01-2011, 20:48
От известно време ходя на курсове по рисуване и там сме общо взето само момичета.Има едно момче,много симпатично,но мълчи постоянно и го разбирам след като всички сме женски.Въпросът е там,че той наистина много ми харесва и не знам какво да направя,за да се отпусне.По принцип съм общителна,но не знам защо все не намирам смелост да ида при него и да започна разговор. Пък и не знам какво точно да му кажа,след като се познаваме съвсем слабо.Дали има някакъв начин аз да му привлеча вниманието след като очевидно нямам кураж да ида при него? (надявам се,че поне 1 на 10 мнения ще е сериозно :) )
SaRiTaTa
05-01-2011, 21:13
Няма за какво да се притесняваш, просто се отпускаш и примерно може разговора ви да е на тема рисуване :)
Успех (:
icebulllet14
05-01-2011, 21:15
Пък и не знам какво точно да му кажа,след като се познаваме съвсем слабо.
Обикновено се казва "здравей" :grin:
MaLkaTa_LaDy
05-02-2011, 05:47
Няма за какво да се притесняваш, просто се отпускаш и примерно може разговора ви да е на тема рисуване :)
Успех (:
Точно! Неангажиращ разговор по темата, за която става въпрос в онзи момент на курса. Няма от какво да се притесняваш.
DesireToFire
05-02-2011, 11:34
"Здрасти. *усмивка* Ъм надявам се, че не преча или нещо, просто много ми хареса ...... и може ли да ми покажеш как си го направил? Аз пробвах с .... и ....., но цветовете не се преливат както трябва."
Можеш да го заговориш по много начини,толкова ли не се сещаш..
Примерно нарисувала си някаква картина и го питаш какво му е мнението.Най-лесния начин да завържеш разговора ;)
Питай го какви моливи използва (HB, 2B, etc.)
Дали му харесва рисунката ти
Кажи че харесваш неговата :lol:
знам ли има много теми... питай го дали има любим художник, от кога се занимава с рисуване... това ли смята да учи по-натам.... дали някой от семейството му рисува... разнообразие колкото щеш :D