View Full Version : Кола маска
Здравейте!!!
Искам да ви попитам за домашната кола маска как си я правите?
Чувала съм, че е 2 чаши захар, половин чаша вода и половин чаша лимонов сок и на 4 минути в микровълновата!!! И също така има ли ефект от нея!!!!!!!!! :D :-D :grin: :) :-) :P :-P
Не си правя никави кола маски!! Това е вредно
Щом искаш..има други начини Но не вярвам и те да са полезни :?
абе къде ще е вредно..
пт: по добре си купи готова защото съм убедена че няма да стане от първия път
bonbona102
05-02-2011, 08:15
абе къде ще е вредно..
пт: по добре си купи готова защото съм убедена че няма да стане от първия път
ПРАВА НО АКО НЕ ТИ СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА КОЛА МАСКА КАТО Veet ги обрасни аз така правя и не ме боли изобщо може да държи по-малко но поне не е болезнено
FuckingFreak
05-02-2011, 10:54
Абе я не давайте акъл, да не е мъж,че да ги бръсне. Щом е решила с кола маска, значи смята че ще издържи на болката... Не я пробвай тази домашна кола маска, има една стотна от секундата в която е готова, преди този момент е 'сурова', а след това започва да покафенява и накрая ще стане така че ще изхвърлиш всичко. По-добре си купи депилиращи ленти, или течна кола маска от аптеката (към лев, лев и нещо е) или отиди при козметик ..
AutomatiC
05-02-2011, 12:07
Здравейте!!!
Искам да ви попитам за домашната кола маска как си я правите?
Чувала съм, че е 2 чаши захар, половин чаша вода и половин чаша лимонов сок и на 4 минути в микровълновата!!! И също така има ли ефект от нея!!!!!!!!! :D :-D :grin: :) :-) :P :-P
чувала съм, че от това чудо било болезнено и неефикасно. решението е козметичка или http://kolamaska.com/(виж промо пакетите)
Bonbonenata
05-02-2011, 15:28
Абе защо ти е такова сложно упражнение? Взимаш си студена кола маска (цената варира между 65 и 80 стотинки!). За нея дори ленти не ти трябват. Единствено бебешко олио за след нея.
SmilezZz
05-02-2011, 16:01
По-добре си вземи от аптеката една кола маска.. Аз лично съм доволна от тази на Джанкар.. Към лев и нещо е и си струва.. Нямам оплаквания..
xxKiFlAx - Стига си се изказвала неподготвена.. С нищо не помагаш..
Afterbirth
05-02-2011, 16:20
Ммм, да, кифличке, болката понякога е полезна или поне нужна.Примерно като ти бият инжекция, дезинфекцират рана и т.н.
А в случая болката е преодолим минус при един ефикасен начин за обескосмяване хД
Бръснето ще ти докара ежедневно занимаване, кожа като шкурка, а ако случайно се зарежеш - козина.
Не знам за домашна кола маска, аз съм действала с лентички на Veet ама са ми много малки ;/ ... Инак са добри, де.Но скоро открих един трик ако случайно имаш епилатор... Натъркваш определено място с лед, то става безчувствено в един момент.. и тогава минаваш.Почти, да не кажа съвсем не боли.По - разпространено е да се затопля кожата, за да се разширят порите, но при мен с изстудяването беше по - добре.
Ако си купиш от аптеката ще ти излезне 100 пъти по евтино и 100% ще успееш да махнеш всички косми :) .
Мисля както казахте да си взема от аптеката, а може ли да ми кажете марка, цена и как се използва и намерих тези http://catalog.bg/products.php?company=315 кое по - точно трябва да взема!!! Благодаря предварително!!!!!!!!! :D :-D :grin: :) :-) :P :-P
annamari
05-03-2011, 10:58
jankar 1.20 лв
Rebirthing
05-03-2011, 12:15
абе къде ще е вредно..
болката полезна ли е :?
ако иска да се обръсне по добре поне Не е вредно.
Болката полезна ли била :lol: .
Абе мила ти как мислиш си се пръкнала на тоя свят ? Без болка ? А не, чакай, ти по-скоро си паднала от друга планета...