PDA

View Full Version : как да скъсам с него

mariii
05-02-2011, 18:03
та така....знам че такова въпросче вече има но в отговорите ви не успях да намеря точното решение...
с моя приятел ходим от скоро и по характер си пасваме идеално...мислех си че не съм повърхностна и това ми стига но се оказа че явно за мен външният вид е по важен....знам че е глупаво но не мога да съм повече с него...дори когато се целуваме или прегръщаме усещам че ми е гадно защото не съм привлечена от него/той не е красив/ и ме е срам от него пред приятели....иначе характера му е точно като за мен....смятам че щом физически не ме привлича трябва да сложа край....знам че трябва да бъде очи в очи и искам да си останем приятели но не мога да му кажа истинската причина поради която го зарязвам....не мога да изтърся тъпа реплика от сорта на"виж сега аз съм толкова сладка и забавна а ти...ти си грозен и просто не може да сме заедно".......найстина не искам да го нараня найстина държа на него....имам чувства към него...приятелски разбира се!
проблемът е че и той ме обича безумно много и това прави всичко още по-трудно....моля ви кажете как да скъсам с него? :(

Sh@d0w
05-02-2011, 18:07
Така като гледам си толкова повърхностна,какво ти пука дали ще го нараниш или не.Остави го момчето час по-скоро не го заслужаваш.

Както беше написала една съфорумничка измисли нещо-че заминаваш за африка,ще ставаш монахиня или нещо от тоя род.

obyrkaniq
05-02-2011, 18:09
А знаеш ли,че мен ме е срам да казвам някъде по някой път,че съм българин заради ей такива като вас повърхностни хора :x.Закво си с него като не си привлечена "физически" от него? Боже ама и вие сте едни ... а сега гледаш да не го нараниш а?Е Нека да ти е за УРОК! Боже Боже до къде стигнахме...щом ти пасва по характер кво ти пречи бе момиче.. и аз не съм красив пък какво имаше момичета дето ме харесваха такъв какъвто съм(т.е ме харесват по характер) и бтв за кво те е срам от приятелите ти?За мен лично външния вид не е важен,стига половинката да ми пасва по характер,да не е лигава др.др...

mariii
05-02-2011, 18:11
знам че съм повърхностна ноо найстина искам да не го нараня и ДА пука ми! той не е момчето за мен но пък е идеален приятел! аз съм тъжна и отчаяна защото не знам какво да правя а ти ме съветваш да му кажа че ставам монахиня! :shock: или че заминавам за Африка - ние сме от едно училище....

mariii
05-02-2011, 18:14
добре добре ясно-схванах но и да ме мразите няма да се променя....просто искам съвет! да не мислите че ми е приятно! до скоро и аз си мислех че характера ми е достатъчен мотив да обичам някого....просто не се получава! :(

Sh@d0w
05-02-2011, 18:15
аз съм тъжна и отчаяна

Доста тъжно е че не оценяваш момчето,да.

Тогава задействай план Б и кажи,че си лезбийка.

obyrkaniq
05-02-2011, 18:15
На колко години си?

mariii
05-02-2011, 18:17
това за лесбийката ли е вариант Б - и на следващия ден цялото даскало да ме гледа странно....не мерси!
на 15 съм!

obyrkaniq
05-02-2011, 18:18
Естествено... на колко да си ... а поне момчето на колко е?
бтв момчето заслужава наистина нещо по-добро..освен ако не се промениш и вразумиш.

SisiStrange
05-02-2011, 18:20
Щом не го виждаш с очи, които го правят красив - нямаш чувства към него. Никакви.

Както и да го кажеш - няма да го приеме добре. Не му казвай истината. Не е заслужил някоя патица да го сдухва, че не бил хубав. Кажи му, че си изстинала и той няма нищо общо с това. Кажи му, че ти е такъв период в живота. И бягай да се хванеш с някой кух, повърхностен и емоционално-изоставащ красавец.

MusicAddicted
05-02-2011, 18:25
Такамммммммммммммммммммм
1) Ти си пр*ста уличниц*. Не те ли е срам! Дано този пост наистина те вкара в правия път:

Първо. Ти определено искаш да имаш гадже - мускулест културист, който да ти дава цялата си любов. Е, приятелко, таквози животно нема. Ако наистина мислиш, че ти е гадно, кажи му го без раздяла. Например, ако не е мускулест, а анатомичен скелет, просто му кажи (ще го наричам Иванчо):
" Е, Иванчо, оди на фитнес (не бе, да не земеш тъй да му кажеш)"
Просто го промени. Нали това е тайното ви бойното изкуство :-D
А ето и специален поздрав:
(Eminem - Lose Yourself):
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime yo
Може и никога да не откриеш такъв. Недей.

2) Може би тук щеше да пише как да му откажеш, но помислих, че не е нужно, защото и ти би трябвало да си човек

rgi1234
05-02-2011, 18:28
Бъди пич, кажи му го ясно и точно, няма да си останете приятели, както и да му го кажеш, лично аз бих те уважавал повече ако ми кажеш истината, а не ми увърташ, освен това, ако му овърташ а не му кажеш истината може да те преследва. 100 човека тука могат да те нареждат, да ти казват, че си тъпа и такива глупости, ама външния вид също си има значение, квото и да си говорим, освен това който и да послушаш няма да мине добре, приеми го, действай бързо да минава, той ще се депресира, това не можеш да го промениш, ама ще му мине.Ей това не мога да разбера всички тук, а и попринцип в Българските форуми, кво я наливате, тя да не би да пита "Тъпа ли съм, че искам да скъсам с него" или "Какво мислите затова", темата е ясна, въпроса също, кво наливате, кво давате акъл, иска просто съвет как да скъса с него, така го чувства, така го прави, всеки си е различен, понякога не може да се преоодолее това, кво се правите всички на морални и интересни не мога да разбера, а до авторката, казах ти вече какво смятам, че трябва да направиш, сама си реши, ама резултатът ще е горе-долу същия. Айде със здраве!

mariii
05-02-2011, 18:29
не мога да разбера какъв ви е проблема....найстина в началото имаше привличане но това беше първата седмица....сега найстина нямам чувства към него!!! и не всички красиви са кухи! просто вие не знам защо не можете да повярвате че има и повърхностни хора! не съм единствена! няма смисъл да ме съдите....няма да се вразумя...и не искам...единственото за което ви помолих беше един съвет как да го зарежа без да го заболи! толкова ли е трудно да ми дадете един смислен съвет без да ме съдите?

mariii
05-02-2011, 18:31
и нека да стане ясно-това че според мен тоя не е красив не значи че си търся някой мускулест или пък със сини очи и руса коса....благодаря за някои коментари

TheBeliever
05-02-2011, 18:50
Няма начин да зарежеш някого и на тоя някого да не му е кофти. Просто му кажи, че чувствата ти вече ги няма.

А на мен ми е много интересно колко от тези, които скочиха срещу авторката, биха поддържали интимна връзка с човек, който не ги привлича физически?

lubomirky
05-02-2011, 18:53
обясни му, че нямаш чувства и мислиш, че няма смисъл да го залъгваш повече.

а иначе е нормално да го избираш по това колко те привлича и да го зарежеш, когато спре да те привлича. подкрепям тука.

mariii
05-02-2011, 19:03
много мерси за последните няколко коментара :) но сигурно не мога да се надявам на приятелство с него.... :(

abvd
05-02-2011, 19:09
Такамм.. кажи му следното .. кажи му че нямаш чуства кам него и вече не го харесваш.. но ОБАЧЕ му кажи също че искаш да си останете приятели. УСПЕХ .. :)

MusicAddicted
05-02-2011, 19:12
Явно, че съм сгрешил, но иначе:

2) Просто му го кажи директно, без задръжки, няма да сте си приятели, ама ко моа да напраа са (най-добре му кажи по фб, скайп или нещо друго такова, поне няма да видиш как ще загине кто натровено цвеке)

mariii
05-02-2011, 19:20
Явно, че съм сгрешил, но иначе:

2) Просто му го кажи директно, без задръжки, няма да сте си приятели, ама ко моа да напраа са (най-добре му кажи по фб, скайп или нещо друго такова, поне няма да видиш как ще загине кто натровено цвеке)

да му кажа по скайп - това не е вариант! ще е тъпо от моя страна да го зарежа така....да загине ли каза :( ужас....

abvd
05-02-2011, 19:23
В очите е най-добре :)

Hilary_
05-02-2011, 21:05
Кажи му по - скоро, но недей да казваш истината (много ще го заболи) .. измисли нещо друго от сорта на това, че просто не смяташ, че си пасвате или нещо такова .. :-o

п.п. сичките много знаете да храните ама се обзалагам, че половината от вас са го правили двойно по - тъпо .. :x

buzzzz
05-02-2011, 21:37
^да бе, в тоя форум само ти обясняват колко си тъп/а и ограничен/а. Момичето иска съвет.. Пф.. Ми миличка просто му кажи, че нямаш чувства към него и няма смисъл да се залъгва повече. Приемаш го само като приятел. Жестоко се съмнявам да си останете приятели, но кой знае. Айде успех :)

bratignat
05-02-2011, 21:46
Щом те харесва ще го нараниш. Кажи му истината.

TheNewReligion
05-02-2011, 21:53
т"виж сега аз съм толкова сладка и забавна а ти...ти си грозен и просто не може да сме заедно"
Т'ва ме хвърли в джаза. Принципно не би му го казала в очите, ама дори да си го мислиш е яко тъпо. "Аз съм толкова сладка..." Еми, ок. Като си толкова сладка си намери някой на твоето сладко ниво, защо тръгна с горкото момче? И не го лъжи, че ще си останете приятели, защото за него т'ва вероятно ще се окаже непосилно.
Кажи му, че искаш да си сама, че търсиш себе си, че си лесбийка, ако щеш, ама не му казвай, че не те привлича. Т'ва може да му нанесе сериозна травма на самочувствието.

Emppu90
05-02-2011, 21:57
1. Да искаш от човек, който има чувства към теб да си останете само приятели, значи да го нараниш още повече и да продължаваш да го нараняваш много време напред.

2. МНОГО си повърхностна, искам и аз да ти го кажа, чувствам се по - добре.

3. Не ти пожелавам да намериш някой, който е точно като за теб физически, но да е възможно най - груб с теб, но това ти трябва, за да разбереш какво имаш...

balu4ka
05-03-2011, 03:07
След като не те е привличал "физически" , от какъв зор си започнала да се занимаваш с него?!Дали не ти харесва да си харесвана,да разиграваш хората?!
Според мен , ти ама по никакъв шибан критерии не го заслужаваш.
Може би дори ти пожелавам,искренно да си намериш майстора.Дано тогава започнеш да цениш човека до себе си, такъв какъвто е.

ПС:Когато попаднеш на "поредния" , който ще ти разбие сърцето защото като характер е пълен задник....ще има да съжаляваш.

horacio
05-03-2011, 09:49
та така....знам че такова въпросче вече има но в отговорите ви не успях да намеря точното решение...
с моя приятел ходим от скоро и по характер си пасваме идеално...мислех си че не съм повърхностна и това ми стига но се оказа че явно за мен външният вид е по важен....знам че е глупаво но не мога да съм повече с него...дори когато се целуваме или прегръщаме усещам че ми е гадно защото не съм привлечена от него/той не е красив/ и ме е срам от него пред приятели....иначе характера му е точно като за мен....смятам че щом физически не ме привлича трябва да сложа край....знам че трябва да бъде очи в очи и искам да си останем приятели но не мога да му кажа истинската причина поради която го зарязвам....не мога да изтърся тъпа реплика от сорта на"виж сега аз съм толкова сладка и забавна а ти...ти си грозен и просто не може да сме заедно".......найстина не искам да го нараня найстина държа на него....имам чувства към него...приятелски разбира се!
проблемът е че и той ме обича безумно много и това прави всичко още по-трудно....моля ви кажете как да скъсам с него? :(

Разбирам те идеално, защото и аз съм минала през нещо такова. Адски кофти е. Не мисля, че те прави повърхностна- външният вид наистина е от значение. Тези, които разправят колко си била повърхностна не мисля, че някой (давам пример) кривоглед, нечистоплътен, пъпчасал и прочие ще ги привлича физически... Айде моля ви се стига глупости. :? :?

Кажи му на момчето, че нямаш романтични чувства към него... че може би си объркала любовта към приятел с тази към гадже(баси тъпата дума). Кажи му какво чувстваш, но не му казвай, че не те привлича, защото наистина това ще е голяма травма за самочувствието му. За всеки се намира половинка- явно не ви е писано да не се получи, но пък ако няма да си ти с него, ще е някоя друга така, че не се притеснявай няма да си му последната.

EtU
05-03-2011, 13:00
И все пак никой не попита, явно ще бъда аз.

Той е грозен по природа (според теб, разбира се) или просто не се поддържа - мазна коса, мирише и прочие.
Ако е грозен (според теб) :
1) Скъсай с него възможно най-бързо. Кажи му например, че не го харесваш
2) Дано си намериш груб, тъп и неграмотен красавец.
Ако не се поддържа :
1) Или го зарежи.
2) Или му намекни по някакъв начин.

И хора, да ви питам нещо. Защо тръгвате като се познавате от СЕДМИЦА. !?

Rebirthing
05-03-2011, 13:06
Няма нищо лошо в това, че му гледаш външния вид. Лошото е, че изобщо си тръгнала с него !

Просто му кажи, че любовта ти към него е "изгаснала" или нещо такова.

Dessynka
05-03-2011, 13:10
Аз само не мога да разбера за кво наливате само момичето. Ок не и харесва - не и харесва. Не е влюбена - ми не е.

Тя не ви пита за вашето мнение относно нея, а вашето мнение относно ЗАДАДЕНИЯ ВЪПРОС.
Как никой не се научи...пфф.

Иначе:

Не му казвай истината. Кажи му, че си изстинала и той няма нищо общо с това. Кажи му, че ти е такъв период в живота.

catyyyy
05-03-2011, 14:29
Когато късам с някой,но не искам да кажа точната причина винаги казвам,че има друг ... Според мен е добър вариант,но ти си решаваш ... Нападките въобще не са правилни,защото ако няма физиечско привличане,то защо въобще да има връзка ок ... разговорите и смешките ги има амаа .... като тръгнат да спят ... кво ще става ще се смеят само в леглото и нищо така ли ... Много е важно да има физическо привличане ама адски много !!!!

SmilezZz
05-03-2011, 14:50
Ти просто не знаеш какво имаш.. И не цениш хората до теб.. Стига да не съжаляваш след време,че си загубила такъв като него..

И да ,веднага го зарежи,защото той не заслужава такава като тебе.. Повърхностна си и още как.. Пък и плюс това: щом не те е привличал физически,за какво въобще си се обвързала с него ? В началото го имало ? Ама то тези чувства ако са били истински,нямаше да изчезнат току-така..

Както и да е.. Кажи му ,че има друг или просто нямаш чувства към него и няма смисъл да сте заедно..

obyrkaniq
05-03-2011, 15:31
Ти просто не знаеш какво имаш.. И не цениш хората до теб.. Стига да не съжаляваш след време,че си загубила такъв като него..

И да ,веднага го зарежи,защото той не заслужава такава като тебе.. Повърхностна си и още как.. Пък и плюс това: щом не те е привличал физически,за какво въобще си се обвързала с него ? В началото го имало ? Ама то тези чувства ако са били истински,нямаше да изчезнат току-така..

Както и да е.. Кажи му ,че има друг или просто нямаш чувства към него и няма смисъл да сте заедно..

+30 ... :)

anonymous708973
05-03-2011, 16:09
Няма начин да зарежеш някого и на тоя някого да не му е кофти. Просто му кажи, че чувствата ти вече ги няма.

А на мен ми е много интересно колко от тези, които скочиха срещу авторката, биха поддържали интимна връзка с човек, който не ги привлича физически?

Точно.
Не те прави повърхностна. И не знам как всички решиха, че щом е несимпатичен е умен... или че иска мускулест красавец със сини очи. :-o

mariii
05-03-2011, 17:17
т"виж сега аз съм толкова сладка и забавна а ти...ти си грозен и просто не може да сме заедно"
Т'ва ме хвърли в джаза. Принципно не би му го казала в очите, ама дори да си го мислиш е яко тъпо. "Аз съм толкова сладка..." Еми, ок. Като си толкова сладка си намери някой на твоето сладко ниво, защо тръгна с горкото момче? И не го лъжи, че ще си останете приятели, защото за него т'ва вероятно ще се окаже непосилно.
Кажи му, че искаш да си сама, че търсиш себе си, че си лесбийка, ако щеш, ама не му казвай, че не те привлича. Т'ва може да му нанесе сериозна травма на самочувствието.

не съм го написала защото съм някаква с голямо самочувствие а просто за да ви кажа че това не мога да му го кажа и това беше един вид шега....никога няма да кажа на когото и да било подобно нещо...

kireca
05-03-2011, 17:21
Напиши ми на ЛС скайпа му :)

mariii
05-03-2011, 17:28
много от вас ме попитаха защо тогава съм тръгнала с него - когато някой те харесва толкова колкото той мен е нормално-но явно съм объркала приятелската любов с истинската....пък и до една степен приятелките ми ме натискаха като ми казваха че сме сладка двойка той бил точно като за мен....и за да стане ясно НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТ СЕДМИЦА! не знам дали вие или аз нещо съм ви объркала....до тук от 30 мнения - 10 съвета....интересно ми е вие как късате с гаджетата си?

mariii
05-03-2011, 17:30
Напиши ми на ЛС скайпа му :)

за какво ти е скайпа му?

magita
05-03-2011, 17:50
Апф я се стегнете не мисля че на тия години ше ходя да се женя за да гледам всичко в даден човек и накрая външността... Не че за мене тя е най-важното, ама кво упреквате момичето!

Просто му кажи, че не върви не искаш да го нараняваш и искаш да останеш за малко сама нещо такова :]

GunSnSteelflowers
05-04-2011, 17:56
Истината е, че не ти пука за него като човек и не те бърка дали ще страда после. Просто сте от едно даскало и ще те гризе гузната съвест всеки път като го виждаш. Няма да можеш да спиш и за това гледаш да замажеш положението, за да ти е добре на ТЕБ после. Ако беше просто непознат, който няма да срещнеш никога повече сега нямаше да пишеш темата. Другата истина е, че няма как да го не го нараниш, но хахахах за теб той е перфектният приятел. Наистина или си твърде наивна, или твърде нагла, за да мислиш, че след като си постъпил така с някого той ще иска да поддържа каквито и да е отношения с теб. Напротив, нормално е да се пази, за да не се превърне в някой като теб след като вече му е ясно що за стока си. Сърбай си попарата, едно от най-важните неща в тоя живот е да си поемаме последиците след лайното дето сме изцвъкали.

dotinkaa
05-06-2011, 17:21
знам че съм повърхностна ноо найстина искам да не го нараня и ДА пука ми! той не е момчето за мен но пък е идеален приятел! аз съм тъжна и отчаяна защото не знам какво да правя а ти ме съветваш да му кажа че ставам монахиня! :shock: или че заминавам за Африка - ние сме от едно училище....

защо изобщо си тръгналла с него ??

dontcare
05-06-2011, 18:11
Така като гледам си толкова повърхностна,какво ти пука дали ще го нараниш или не.Остави го момчето час по-скоро не го заслужаваш.

mrazqkindergarten
05-06-2011, 18:20
Гръмни се.

vampire_girl_9
05-06-2011, 20:13
само недей от страх да го правиш по скайп,със смс и т.н. .. тва е най - важното,пък все ще измислиш какво да му кажеш..при всички случаи няма да му стане приятно,но ще го преживее :]

reni7o0o
05-06-2011, 20:48
А защо не направиш така, че той да скъса с теб?

balu4ka
05-07-2011, 05:37
А защо не направиш така, че той да скъса с теб?

Това е адски нагло,просто...И детинско.

vanito96vn
05-07-2011, 10:23
Vij sq, zaebi gi tiq deto prikazvat che si kuchka ili nqkvi dr prostotii ;)

Vse edno te shte hodqt s momiche koeto ne gi privlicha .. aide aide. Opitala
si... ne se e poluchilo , i kvo sluchva se !

Vajnoto e che mislish za nego.. da ne go naranish !!!
Az sym v pochti syshtata situaciq katto tebe.. no vse oshte ne chak taka seriozno da hodim.

Tova koeto bih te posyvetvala e ili da mu kajesh istinata, koeto shte go narani (no nqma kak) ili prosto da mu pokajesh po nqkakyv nachin che si ohladnqla kym nego :((

Josefinne
05-07-2011, 14:05
Роди ме, мамо, тъпа, аз сама ще се изруся!
Просто му признай, че си повърхностна егоистка и че нямаш чувства към него. Извини се, че си му загубила времето и най-добре не го търси повече. Особено, като разбереш, че никой не се интересува от теб.

katerinka9226
05-07-2011, 15:05
Абе, по-назад бях чела, че всички красавци са тъпи... е, не е така ;)
По-темата:
не увъртай, бе момиче! Изправи се пред него и му кажи истината! Приятели - няма как да останете,но щом си толкова повърхностна, май няма да ти пука особено... :?

pomorians1
05-07-2011, 16:24
доста кофти за момчето, но пред теб си остава избора: заслужава ли си да се примириш с това, което е, или е по-добре да го скъсаш, докато съвсем не е клъвнал. успех ;)

Afterbirth
05-07-2011, 17:32
Подлъгала си се заради вниманието му и факта, че си пасвате по характери и си решила, че може да стане нещо... Кажи му го.
Кажи му, че сего осъзнаваш, че просто не можеш да се влюбиш.Грешка е било изобщо да тръгвате, но за да не се превръщаш в използвачка, го късаш.Ти не можеш да му дадеш това, което той иска да получиш от него, а щом няма взаимно използване на равни нива, нещата в един момент се прецакват.Обаче ако проточиш във времето, ще сте с повече рани и той ще е по - ощетен.

Не е повърхностна.Неизменна част от любовта е физическото привличане.На другото му се вика приятелство.

shwepsy
05-07-2011, 19:16
е добре де, какъв е смисъла да я храните.. ами и ти не си направила много добре.. като тръгна с него къде ти бяха очите?Можеше да не тръгваш с него , за да не се получава така.Друг път мисли! А сега мму кажи ,че просто не е човекът за теб..

chronic
05-07-2011, 19:25
Той пича е свестен сигурен съм,ще минат години ще се поразвие в пубертета и ще си намери точния човек и ще е щастлив.А ти плоската лигла дето съди хората по визията ще си останеш с чакането на синеокия принц на белия кон,ама с тва твое мислене само коне ще ти идват.