Влез

View Full Version : СПАМ разговорник vol. 3

Страници : 1 2 [3] 4 5 6

ZipFail
05-23-2011, 13:53
Ей мишки, whiteteror-а си е залужил отдавна три-четири цифрената сума дадена от родителите му! Все пак ще върже 3 на матурата ! :-x

Rorschach
05-23-2011, 14:13
Чекии не си бия отдавна, защото има кой да ми ги прави тия неща, за разлика от тебе.

Илко ли е това?

CanisDirus
05-23-2011, 14:22
Някой ще и обясни ли с какво става по-яко партито/купона/чалготеката ако си с рокля за 2000 лева, коса и грим за 500 и бижута за 2000?
А?

amk933
05-23-2011, 14:29
Чекии не си бия отдавна, защото има кой да ми ги прави тия неща, за разлика от тебе.

Илко ли е това?

:lol: :lol: Точно т'ва си помислих, въпреки че имайки предвид мързела и на двамата, малко се съмявам да могат да си позволят да пътуват твърде често за нежни ласки... :o

А иначе за баловете...в моето училище принципно балове няма. Имаме изпращане, което си е един вид прием. Всички сме с тоги и шапките с пискюла, който се прехвърля от обратната страна щом завършим. После деца и родители се събираме - обикновено в къщата на някой. Обядваме. И после завършилите отиваме на дискотека и след това на море. Няма ги колите, викането, прическите с 5 проби и т.н. Много е готино, но е и някакво тъжно, защото после я се видим някога, я не. Всички сме от различни държави.....всеки потегля на някъде. :)

whiteterror
05-23-2011, 14:38
По-скоро е Илка. Ама как да ви дойде на ум, като вие поддържате интимни отношения само с мъже и мислите, че това е нормално за всеки. :(

Isildur
05-23-2011, 15:05
ехххх,пич и на теб не ти е лесно :?

whiteterror
05-23-2011, 19:07
Ей мишки, whiteteror-а си е залужил отдавна три-четири цифрената сума дадена от родителите му! Все пак ще върже 3 на матурата ! :-x

И на двете матури имам 4. По български даже ако ми признаят въпроса, който дава 10 точки (на него от 10 възможни отговора имам правилно отговорени 9) хващам 5. А от родителите си последната една година съм получил точно 50 лева. Костюма за бала ще си го купувам с лично мой пари. И ще бъде Хуго Бос за четирицифрена сума. Не става само с писане по форумите и парички от мама и тате. :)

CanisDirus
05-23-2011, 19:13
Прецакали са те с костюма, майна. Бос в магазина са по 350-450 евро.
Или го купуваш от твоя познат от befashionbg?

PinkFloydSound
05-23-2011, 19:15
И гордееш ли се с това, че имаш четворки??

http://www.youtube.com/watch?v=c3nScN89Klo
Бахти силната песен..

amk933
05-23-2011, 19:22
:lol:

Уаааау. Не разбирам к'ва е тая мания да се хвалиш к'ъв ти е етикетът на дрехата. :(

И като си купиш един костюм на Хуго Бос, к'во? Т'ва отразява ли ти реално възможностите? Носиш ли иначе оригинален Бос всеки ден? Нелепо е. Да не говорим, че изобщо не можеш да разпознаеш оригинален Бос от най-близкото му копие, защото и двете са с еднакъв етикет, и двете изглеждат еднакво, и двете съм виждал да се продават в официалните магазини на Бос в България. Двете са различават само по последните цифри от баркода.

Да не говорим, че костюмче за "четрицифрена сума" не прикрива разни други капацитетни дефицити. Т'ва е.

Всеки път като ти прочета пост или кълнеш по най-селския начин, или си избиваш комплексите за "маркови" дрешки. Ситуационна ирония му се вика. Защото маниерите ти (кълненето и простотията) не могат да бъдат скрити в готина опаковка за един ден. ;)

whiteterror
05-23-2011, 19:23
Прецакали са те с костюма, майна. Бос в магазина са по 350-450 евро.
Или го купуваш от твоя познат от befashionbg?

В кой магазин са толкова? За втора ръка?

http://store-uk.hugoboss.com/Shorn-wool-fashion-suit-%E2%80%98Howard/Court%E2%80%99/hbeu50198046,en_GB,pd.html?dwvar_hbeu50198046_colo r=410_Navy&start=59&cgid=21100

whiteterror
05-23-2011, 19:26
И гордееш ли се с това, че имаш четворки??

http://www.youtube.com/watch?v=c3nScN89Klo
Бахти силната песен..

Не. Просто отговарям на ZipFail, който намекна че едва съм хванал 3.

CanisDirus
05-23-2011, 19:27
http://store-de.hugoboss.com/herrenmode/anzuege/21100,de_DE,sc.html

също и в Ansons, Peek&Cloppenburg и други подобни. Освен това редовно има и намаления. А и fitting-a ти го правят професионално за тяхна сметка. :)

Rorschach
05-23-2011, 19:28
Аз пък нося костюм на Бос в бачкането и не ме кефи... има къде по-хубави марки за костюми

whiteterror
05-23-2011, 19:37
Уаааау. Не разбирам к'ва е тая мания да се хвалиш к'ъв ти е етикетът на дрехата.

Класа му се вика, мойто момче. Нещо което едва ли някога ще разбереш какво значи. И аз не се хваля а просто констатирам.

И като си купиш един костюм на Хуго Бос, к'во? Т'ва отразява ли ти реално възможностите? Носиш ли иначе оригинален Бос всеки ден? Нелепо е. Да не говорим, че изобщо не можеш да разпознаеш оригинален Бос от най-близкото му копие, защото и двете са с еднакъв етикет, и двете изглеждат еднакво, и двете съм виждал да се продават в официалните магазини на Бос в България. Двете са различават само по последните цифри от баркода.

И да не ми ги отразява това не променя нищо. Тоя костюм освен за бала ще се носи и на сватби и на други подобни мероприятия. Така че няма да е за 1 път. Нося оригинална тениска Бос от зелената серия всеки ден, да? Какво чудно виждаш в това? Аз ако не мога да различа оригинална дреха от ментак то тогава кой? Вероятно Каниса? И я кажи щом са с еднакъв етикет и изглеждат еднакво по какво ги различаваш ти? :lol:

Да не говорим, че костюмче за "четрицифрена сума" не прикрива разни други капацитетни дефицити. Т'ва е.

Завистта не е хубаво нещо. Освен това е доста заразна, особено в този форум. ;)

Всеки път като ти прочета пост или кълнеш по най-селския начин, или си избиваш комплексите за "маркови" дрешки. Ситуационна ирония му се вика. Защото маниерите ти (кълненето и простотията) не могат да бъдат скрити в готина опаковка за един ден. ;)

Аз не избивам никакви комплекси. Просто споменавам нещо и се вижда кой започва да си избива комплексите. :cool:

amk933
05-23-2011, 20:06
Глупав си и глупав ще си останеш. Аз Бос може и да нося на бала, но го нося и всеки ден. Нося и негови неща, които са лимитирани, но не на Илианци. И да познавам най-близкото копие от оригинала по последните три цифри на баркода, но естествено, че няма да ти кажа как, та да тръгнеш да ми се правиш на велик после пред аверчетата. Нямам за какво да ти завиждам. Класата си идва от средата и по рождение, а не с дрехите. Ти т'ва не можеш да разбереш. Етикетът няма да ти промени плачевния манталитет. :) Виж си циганските клетви, после ми говори за някакъв елементарен етикет. :lol:

ПС: Зелената серия не е за всеки ден, а за спортуване и по-специално голф, ако не ти е ясно. ;) Виждам, че не знаеш. И една фланелка не те прави всекидневен потребител. Както и да е...нищо не вдяваш за жалосТ.

CanisDirus
05-23-2011, 20:09
Казах ли ви, че днес поцъках LA NOIRE?

Прищя ми се да си купя играта заедно с плейстейшън и някакво огромно LCD. 8-)
Много яка, деба.

whiteterror
05-23-2011, 20:10
Пак утъпканте пътеки. Вече не е интересно.

А с какъв парфюм ще се пръскаш? - Знаеш по принцип с какво се пръскам, но в тоя случай мисля да заложа на La Male на Готие.

А какво бельо ще носиш? - Келвин Клайн

А обувки? - Гучи

А чорапи? - Келвин Клайн

А каква марка гел? - Гел не ползвам.

А козметичката ти каква марка кола маска ползва? - Нямам козметичка.

Не бързай да си триеш постовете. Понеже съм широкоскроена личност ще отговарям на всичките ти въпроси. Белким видиш нещо от мене и се научиш какво трябва да носиш. :)

CanisDirus
05-23-2011, 20:16
ае невърмайнд бе. Носи си ги със здраве :)

whiteterror
05-23-2011, 20:27
Глупав си и глупав ще си останеш. Аз Бос може и да нося на бала, но го нося и всеки ден. Нося и негови неща, които са лимитирани, но не на Илианци. И да познавам най-близкото копие от оригинала по последните три цифри на баркода, но естествено, че няма да ти кажа как, та да тръгнеш да ми се правиш на велик после пред аверчетата. Нямам за какво да ти завиждам. Класата си идва от средата и по рождение, а не с дрехите. Ти т'ва не можеш да разбереш. Етикетът няма да ти промени плачевния манталитет. :) Виж си циганските клетви, после ми говори за някакъв елементарен етикет. :lol:

ПС: Зелената серия не е за всеки ден, а за спортуване и по-специално голф, ако не ти е ясно. ;) Виждам, че не знаеш. И една фланелка не те прави всекидневен потребител. Както и да е...нищо не вдяваш за жалосТ.

Имаме си втори моден гуру след Каниса. Като за 16-17 годишен си доста напред с мат`ряла. Че и носел Бос всеки ден и то само лимитирани неща. Хвалипръцко. Жалкото е, че преди да станеш модератор не беше толкова отворен. Сега много взе да ги разбираш работите, чул-недочул от някъде. Хубаво ли прочете в уикипедия, че ми говориш за зелената серия? Я кажи, понеже ги разбираш, като не носиш от зелената серия от коя друга носиш, щом зелената не е всекидневна? Ъм?!

Blab
05-23-2011, 20:29
Класата си идва от средата и по рождение
8)
//обичам този форум. вдъхновява ме.

whiteterror
05-23-2011, 20:31
Класата си идва от средата и по рождение
8)
//обичам този форум. вдъхновява ме.

И мене ме вдъхновява амк933, роден в панелка в някой краен столичен квартал. Това е класа! Поклон!

jghgh
05-23-2011, 20:47
За средата/рождението няма как да съм съгласна, НО

на вас сериозно ли ви е интересно всичко това с ямболския терор?

Мисля, че вече сериозно се поизтъркаха всички спорове с него, в които изкуствено се вживявате.
Пък и той едва ли си вярва сам, също...

Blab
05-23-2011, 20:51
силно театрално е, ако не друго:Д :oops:

//ти как си?:Д

whiteterror
05-23-2011, 20:58
За средата/рождението няма как да съм съгласна, НО

на вас сериозно ли ви е интересно всичко това с ямболския терор?

Мисля, че вече сериозно се поизтъркаха всички спорове с него, в които изкуствено се вживявате.
Пък и той едва ли си вярва сам, също...

Просто като нямам какво да правя се появявам тука и ги троля. И те се хващат веднага на въдицата. Пък аз си правя шоуто... :cool:

LadyDi
05-23-2011, 21:02
Пък ако знайте кака ви какви рапани яде ей ся...

Isildur
05-23-2011, 21:23
Имали някой във форума който да живее във Австрия ? 1-ви Юни ще ходя,и ако някой иска да се срещнем ще ми е приятно,особено ако е от женски пол (но поне да е на 18-19) а на 25-ти летя за Лондон,и от там ако има някой може да се видим,отдавна не съм говорил Български така,че ще ми е приятно с някой да си побъбрим хем да си го упражня

jghgh
05-23-2011, 21:24
силно театрално е, ако не друго:Д :oops:

//ти как си?:Д
Винаги е облачно.
Обаче позитивно облачно, защото някак си има силна слънчева светлина зад тъмния облак. 8-)
Хахах. Сериозно, така е. : )

iLovePussyJuice
05-23-2011, 21:29
Тука за балове говорят само хора, които са пропуснали своя (или по една или друга причина не са ходили въобще на него) и хора които им предстои да имат бал. Не ви ли е срам пoне малко бе? Това е нещо което се помни цял живот. Първата ти официална вечер, костюм, дама до тебе, лимузина. Нима някой вижда нещо лошо в това? Празнуваш завършването на учението си и навлизането в реалния живот. Много ясно, че ще искаш с добро да запомниш вечерта, пък и ще искаш и другите да те запомнят с добро. Бахти антисоциалните типове сте се навъдили от край време тука...нито ми е първата официална вечер, нито за пръв път обличам костюм, нито за първи път отивам с дама някъде...и в т'ва число не слагам (провинциални) пичета, които водя на изискано парти в студентска гад
лошото е в това, че селски бекове и пичета си въобразяват някви неща

навлизането в 'реалния живот' не става, когато крещиш няколко часа 1,2,3...12 и отидеш на чалготека с целия клас ;>

Bokonon
05-23-2011, 21:30
успокоих се малко, по улиците има по-големи унтерменшове и от мен, евалата пичове, чийто пол е неопределяем, евалата сайкаделик-алтърнатив свирачи с тенджери, бравурст на вас

P.S. Придобивам психоза от числа и по-специално тези от 1 до 12 ?!?

jghgh
05-23-2011, 22:05
Ох, мен всичката тая гадост сериозно ме нерви.
Не знам как ще се интегрирам в обществото (честно! 8-) ) с тия мои възгледи. Нали, по принцип винаги е тъпо да обясняваш колко не те кефи нещо, на което 99% от хората се кефят и ти излизаш все едно си някакъв сърдитко-петко. Ама аз не съм. Просто мисля, че е прекалена позьорщина това да броиш 12 000 пъти "1,2,3...12". Всичко това ми прилича на фалшива радост. Или на безумен концерт, на който има хора, които не знаят защо са отишли. Просто да "разпуснат" като покрещят малко. На това ми прилича суетенето и суматохата и "радостта", че завършваш. Да не говоря за лицемерната "тъга" и "колко ще ми липсват всички". Да бе. В даскало/в класа е пълна алиенация. Всъщност в повечето випуски. Не знам преди години дали е имало неразделни класове, но сега ми се струва, че действителността съдържа само интриги и всеки гледа себе си и не се опитва да се сближи с другия.

А за скъпите коли и напора да се снимаш до нещо, което ще караш 2 часа, catalogueofanger го каза много добре. Снимай се пред мерцедеса да се имаш за снимка, но си живей в панелката?! Кого заблуждаваш, бе? 8-)

w0sh
05-23-2011, 22:15
Моето мнение е:
Забавлявайте се, бре хора. Какво ви пука дали е бал, дали е някакъв концерт и друга деграданщина. Хората са открили, че е добре да се веселят, вместо да се чудят какво не им харесва.

jghgh
05-23-2011, 22:21
Философски настроените личности като мен няма как да не намират фалшивостта и позата сред "емоциите" на своите набори и съученици.

Мен баловете ме кефят, докато не достигнат някаква извратена величина и самоцел. Иначе си е готино - официална обстановка, хапваш, пийваш.

Позата обаче идва в повече, суетенето. И най-вече т'ва, че доста хора ми се струват неестествени и превзети в своите радости и damn, аз съм човечето "forever alone", което си казва: "Пошло".

Ама си прав поне, че зависи и от к'ва гледна точка гледаш.
Ако си някъв тип по-айляк няма да забелязваш или поне няма да ти пречи нечия позьорщина или изсилване.

Евентуални решения за моите проблеми са наркотици и секс, примерно, за да стана по-позитивина.
Хахаха!

Много обичам да си драскам каквото ми дойде из спам-а.

Rorschach
05-24-2011, 00:39
Ао ппуъхк нбие с уоинсотина се анпихме катои диоти с двеи бутилкки уикси и ае краайн и да ... лур за всуач1ки

Bokonon
05-24-2011, 01:05
^ не знам, но тази вечер приканва с алхолен чаромат, деба,... кур за всички, които не са се напили, днес е празник на писмената и културното турване... ?!?

GregoryHouse
05-24-2011, 01:35
Шса опрайш, споко :)

Jghgh - едно време кога бях 7ми клас, имаше нещо искренно в тъгата ми за класа. Мноо готин беше. Ама след тва - от единия крачол в другия. :)

Нека зеят, тва изкарва негативните емоции :) Полезно за здравето...сиреч.

Isildur
05-24-2011, 02:25
Добро утро народ макар сега да ставам....от компютъра,цъках цяла нощ CoD2

Violenza
05-24-2011, 05:19
Просто мисля, че е прекалена позьорщина това да броиш 12 000 пъти "1,2,3...12". Всичко това ми прилича на фалшива радост.
Е кой нормален ще се съдере да крещи, ако наистина не се радва?

Аз Бос може и да нося на бала, но го нося и всеки ден. Нося и негови неща, които са лимитирани, но не на Илианци. И да познавам най-близкото копие от оригинала
ПОКЛОН!!!

Isildur
05-24-2011, 05:40
A защо изобщо започнахте тъпият спор !?

Rorschach
05-24-2011, 06:28
Искам да споделя, че нямам махмурлук и съм адски доволен от този факт.
Пращаме ви октоподи! http://www.emotty.com/images/emoticons/566.png

machoka
05-24-2011, 07:12
тоя whiteterror прелива от тъпота вече, някой да го спре, че става фатално.

whiteterror
05-24-2011, 10:14

Спорът започна от антисоциалните типове, според които бала е нещо тъпо и като цяло всички абитуриенти са тъпаци, задето си празнуват завършването. Аз, от името на всички нормални хора, не мога да се съглася с това.

Rorschach
05-24-2011, 10:19
Пфахахаха

ShtrudeL
05-24-2011, 11:05
защото...

...СВЕТИ СЛЪНЦЕ В ОЧИИИИТЕЕЕЕЕЕ ТИИИИИИ

Isildur
05-24-2011, 11:21

Спорът започна от антисоциалните типове, според които бала е нещо тъпо и като цяло всички абитуриенти са тъпаци, задето си празнуват завършването. Аз, от името на всички нормални хора, не мога да се съглася с това.

е тебе какво те боли,че си тръгнал да разтягаш локуми !? всеки има собствено виждане за нещата,който както иска така да ги приема.
Защото ако аз тръгна да споря и развивам теории на приятелите си за това което правя,ще остана без тях.
Защото те не могат да разбера това което обичам аз,за тях това е нещо долно (играя покер професионално,да не си помислите,че склонявам към проституция)
И когато ме попитат колко си печелил и колко си губил,гледам да сменям темата,и като цяло да не говоря за това с тях,защото те не са във моят свят и никога няма да го разберат това нещо.
Надявам се си ми разбрал поста,ако не си ще го обобщя:
Кой както иска така да ходи/не ходи на бала си,и кой каквото иска това да облича не е нужно да се спори за такава глупост нали !?
Времето което си отделил във писане на глупави работи (особено там за марковите дрехи се изложи много) можеше да го вложиш във четене на нещо полезно примерно.

whiteterror
05-24-2011, 11:32

е тебе какво те боли,че си тръгнал да разтягаш локуми !? всеки има собствено виждане за нещата,който както иска така да ги приема.
Защото ако аз тръгна да споря и развивам теории на приятелите си за това което правя,ще остана без тях.
Защото те не могат да разбера това което обичам аз,за тях това е нещо долно (играя покер професионално,да не си помислите,че склонявам към проституция)
И когато ме попитат колко си печелил и колко си губил,гледам да сменям темата,и като цяло да не говоря за това с тях,защото те не са във моят свят и никога няма да го разберат това нещо.
Надявам се си ми разбрал поста,ако не си ще го обобщя:
Кой както иска така да ходи/не ходи на бала си,и кой каквото иска това да облича не е нужно да се спори за такава глупост нали !?
Времето което си отделил във писане на глупави работи (особено там за марковите дрехи се изложи много) можеше да го вложиш във четене на нещо полезно примерно.

Е, боли ме, естествено. Мразя когато някой приказва глупости. Отделно съм и бая заядлив тип. Ако всички бяха на едно мнение нямаше да има спорове и дискусии. Не виждам нищо лошо, че съм тръгнал да защитавам позицията си. Обясни ми какво съм се изложил за марковите дрехи, че не разбрах? :cool:

Isildur
05-24-2011, 11:38
прочети си постовете отново,и ако пак не разбереш...значи никой тук не може да ти помогне освен доктор.

GrindBlardian00
05-24-2011, 14:54
Хур за вниманието към поредния акаунт на хлЯбарката.

Два хура за неадекватното метълско поведение по концертите и ужасното фчепатление, което се оставя.

Три хура за бутафорното празнуване, че ученето свърши.

Четири хура за това, че трябва да се занимавам с донори за 2991203 път и

Пет хура за хората, живота, Вселената и всичко останало.

Иначе ви лофкам ногу.

Bokonon
05-24-2011, 18:00
един умира-друг му го завирa ?!?

Rorschach
05-24-2011, 18:25
а ти защо имаш моите татуировки за аватар?

Ти си някакъв воайор-перверзник според мен! :lol:

Bokonon
05-24-2011, 18:36
^ разкрит съм :oops: дегизировката ми е леопардово костюмче с десен пепел от рози :D :D :D ?!?

Rorschach
05-24-2011, 18:37
Тогава кой е розовият еднорог? :shock:

Bokonon
05-24-2011, 18:41
това не мога да кажа, само знам, че масонската ложа и Балкана пазят своите тайни ?!?

GrindBlardian00
05-24-2011, 18:45
Розовият еднорог е ЖЕРТВА на перверзници, А НЕ дегизиран перверзник!

Едит: Иначе нямаше да изглежда като дънна риба.

xBadxApple
05-24-2011, 18:46
Утре имам изпит, желайте ми успех с ученето тази вечер. 8-)

WinstonSmith
05-24-2011, 18:48
Розовият еднорог е ЖЕРТВА на перверзници, А НЕ дегизиран перверзник!

Едит: Иначе нямаше да изглежда като дънна риба.

Розовият еднорог служеше за прекрасна възглавница!

Също така ме пазеше от зли хъркащи духове, искащи да ми духат. :-x

GrindBlardian00
05-24-2011, 19:12
Защото си омръзнал на всички?

GrindBlardian00
05-24-2011, 19:29
Едва ли някой тук те познава, освен по глупостите, с които ни заливаш регулярно.

LadyDi
05-24-2011, 19:33
To del or not to del... that is the question...

Isildur
05-24-2011, 20:04
Едва ли някой тук те познава, освен по глупостите, с които ни заливаш регулярно.

Маи ма баркаш с някого пич ако си много отворен може да са видим да ми го кажеш тва в очите

Dude,не знам от Ямбол ли си от Истанбул ли си,но като видя колко неграмотно пишеш чак мен ме хваща срам.
Дано си някой 10 годишен (макар пак да не ти е простено) че иначе това говори много зле,бай дъ уей държиш се като абсолютен каруцар 8)
Нищо лично,просто е грозно,да не може да напишеш елементарни неща на родният си език.Аз от години не съм говорил/писал на Български и се обзалагам,че се справям много по-добре...
shame,shame

ZipFail
05-24-2011, 20:06
Don't feed the troll.

iLovePussyJuice
05-24-2011, 20:55
е'баха ми майката на носа :D

Isildur
05-24-2011, 21:09
иииииииииииииииииииииииии ииеееееееееей :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: страшно съм щастлив,долара вече е 1.40 дано да го дигнат ощеееее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

w0sh
05-24-2011, 22:52
иииииииииииииииииииииииии ииеееееееееей :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: страшно съм щастлив,долара вече е 1.40 дано да го дигнат ощеееее :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Дано да се вдига, че трябва да си тегля активите в тилта за това лято.. мда.

Bokonon
05-25-2011, 07:06
най прекрасно е да имаш за шефове само жени, а още по-прекрасно е, когато всичките са в цикъл. Иначе добрютро !!!

Isildur
05-25-2011, 07:49

Дано да се вдига, че трябва да си тегля активите в тилта за това лято.. мда.

какви лимити,какъв формат играеш ? (аз играя в Старс) защото нещастниците от Тилт-а им е супер-дупер бавен съпорта и имат много тъпа система,докато във Старс съпорта е бърз и имат най-добрата VIP система,трафика е по голям,софтуера е по-добър и всичко е много по добро,бонуси промоции и т.н.
И най-важното е,че след "черният петък" може да си теглиш парите към Nettler или Moneybookers (аз тегля към мънибъкърс) преди време играех във титл-а на 2/4 лимит исках да изтегля 3200 К и ме въртяха за тия пари 2 седмици,абсолютни некъдърница са и рандом генератора им е гаден......Дори обмислям,да си обърна банката във Евра но кофтито е,че по евровите маси няма много трафик.Но аз като играя на 24/32 маси това компенсира доста 8)

Scrat
05-25-2011, 10:54
Освен да играеш в няколко мрежи. И без тва там повечето е на флат рейкбек и е все тая колко ще играеш, ако не гониш някви рейсове.

Isildur
05-25-2011, 11:25
Освен да играеш в няколко мрежи. И без тва там повечето е на флат рейкбек и е все тая колко ще играеш, ако не гониш някви рейсове.

как така "флат рейкбек" във Старс няма рейкбек,но пък това го компенсира страхотната им ВИП програма.Сега съм се закотвил на лимит 3/6 $ на КЕШ масите по Омаха и Но лимит.Има не малко слаби играчи,но след черният петък доста намаля трафика на магаретата и другите регулярни губещи.Но пак съм доволен,успявам да изкарвам прилични суми също така гоня статус Super Nova Elit.
Една вечер се пуснах по хай стекс лимитите във френският Старс и гледам ElkY стои на 6 маси и си чака,след 8 часа игра успях да излезна на 0-лата и видях,че не ми е мястото там...

Bokonon
05-25-2011, 12:41
иии с подфръганьеее и със скубанье под мишниците ?!?

Scrat
05-25-2011, 12:51

как така "флат рейкбек" във Старс няма рейкбек,но пък това го компенсира страхотната им ВИП програма.Сега съм се закотвил на лимит 3/6 $ на КЕШ масите по Омаха и Но лимит.Има не малко слаби играчи,но след черният петък доста намаля трафика на магаретата и другите регулярни губещи.Но пак съм доволен,успявам да изкарвам прилични суми също така гоня статус Super Nova Elit.
Една вечер се пуснах по хай стекс лимитите във френският Старс и гледам ElkY стои на 6 маси и си чака,след 8 часа игра успях да излезна на 0-лата и видях,че не ми е мястото там...

За евро мрежите говорех. Иначе успех със суперновата.

Isildur
05-25-2011, 13:09

За евро мрежите говорех. Иначе успех със суперновата.
Едвали ще го постигна,в момента имам 280 000 точки....във България разполагам само с един лаптоп който като му отворя 4 маси и другите почват да се припокриват и трябва да играя само на 4-това е равно на по малко точки,по малко пари....
когато си отида в Австрия пак ще почна на 24/32 маси ;) и по 16 часа грайнд на ден ще ги убия от бой :-x

Ти играеш ли ? къде,какви лимити ?

catalogueofanger
05-25-2011, 13:18
Пичове, вие сте е.ати фанатиците. :shock:

CanisDirus
05-25-2011, 13:25
Влизам в супермаркета и EPIC RAGE - свършил Старопрамена.
:-x :-x :-x

Scrat
05-25-2011, 14:29

бачкаме си е, няма лошо да се пенсионирам на 30 и ez life после :D

Иначе играя МТТ-та в б2б, пасифик етц. Всичко от 20 до 200 като бай ин общо взето, ама си падам мързел и грайндя основно през уикенда. Тва дето ти го правиш за 2 дена, аз едва успявам за седмица :Д

Isildur
05-25-2011, 15:30

защо бе пич ? ти за колко бачкаш на месец ? аз на месец под 4 цифрена сума не съм падал "работя" когато си искам,спирам когато си искам,и на работното си място правя каквото си искам,и работното ми място може да е на всякъде и най-важното нямам някой който е по-тъп от мен и да ми дава акъл и да ми се слага "шеф" може да нямам осигуровки но пък с парите които изкарвам не ми трябват,парите не се облагат на данъци и т.н.

Isildur
05-25-2011, 15:32

бачкаме си е, няма лошо да се пенсионирам на 30 и ez life после :D

Иначе играя МТТ-та в б2б, пасифик етц. Всичко от 20 до 200 като бай ин общо взето, ама си падам мързел и грайндя основно през уикенда. Тва дето ти го правиш за 2 дена, аз едва успявам за седмица :Д

защо не се преместиш във старс ? има много добри турнири....желая ти успех с МТТ-та иска се голямо търпение и много умения.
Аз нямам тези нерви да играя 6 часа и точно преди големите пари някой да ме вземе със по слаба ръка,на кеш масата това и е предимството,че дори и да те вземат знаеш,че ще го събереш донк-а

catalogueofanger
05-25-2011, 15:33

защо бе пич ? ти за колко бачкаш на месец ? аз на месец под 4 цифрена сума не съм падал "работя" когато си искам,спирам когато си искам,и на работното си място правя каквото си искам,и работното ми място може да е на всякъде и най-важното нямам някой който е по-тъп от мен и да ми дава акъл и да ми се слага "шеф" може да нямам осигуровки но пък с парите които изкарвам не ми трябват,парите не се облагат на данъци и т.н.

Не бе, няма лошо. То т'ва си е работа също.

Isildur
05-25-2011, 15:34

Не бе, няма лошо. То т'ва си е работа също.

така е,като всяка друга.Трябва да се полага усилие за да се изкарват прилични пари.Не е само да висиш по една камара часове и да кликаш като зомби,има много неща които трябва да се знаят и учат за да сме добри в работата си

заплатата

http://i51.tinypic.com/28vyfir.png

Scrat
05-25-2011, 17:31
В старса се събират хиляди души, вариацията е няква огромна и отделно турнирите отнемат много време. Наесен ще налазя wcoop живот и здраве, засега ще стоя настрана :Д.

п.с. nice graph

Isildur
05-25-2011, 17:41
благодаря.

Сега на SCOOP игра ли ?

w0sh
05-25-2011, 17:44
Random Hand - доста яка банда, споделям, че се запалих.

Отнсно покера - аз никога не съм играл сериозно тая игра, само за забавление (някакви хоумове, най-много 1-2 (лева лимити). Иначе в тилта на акаунта си имах някакви точки, та ги разиграх на 6handed снг-та и сега имам към 100 долара банка, но не играя, щото много нерви.

Rorschach
05-25-2011, 21:36
Random Hand - доста яка банда, споделям, че се запалих.

нааайс :)

Isildur
05-26-2011, 08:32
Е това България е бахти държавата.....
вчера бях във Свети Влас при едно брато,ходихме в тях ядохме пихме (аз не пих алкохол защото бях с колата) колата беше на 500-600 метра от апартамента на братото.Тръгвам си аз към колата и вече я виждам,като чувам некви свирят и викат зад мен.Обърнах се и гледам 3-ма прошляка със качулки със бърза крачка идват към мен,всичко стана много бързо дори не видях с какво ме удариха но факт е,че сега ме боли зверски слепоочието и ченето....след 5-10 мин. като се осъзнах и станах се пребърках осъзнах,че са ми взели 580 лв. а еврата не са ги бутнали,дори и телефона ми (ай фон 4) не са барали...това е бахти глупоста за 580 лв....
толкова ли не могат сами да си изкарат по някой лев ?
халал да са им,думи нямам :x

GrindBlardian00
05-26-2011, 09:14
Дуд, баби се убиват за 20 лв, ако не ти е известно. Така че кой колко и как изкарва... Не всеки е достатъчно хитър, за да играе покер.

Bokonon
05-26-2011, 09:38
Не знам 600 лева си е цяло богатство, знаеш ли колко по 4 лева са 600 лева ? Но такива пари, както дошли така си и отишли, моите просто се превръщат в пиене, каквото и да правя- прокълнат съм ?!?

tuzaro
05-26-2011, 20:00
дали тея хапчета табекс помагат за спирането на цигарите?

Isildur
05-26-2011, 20:02
дали тея хапчета табекс помагат за спирането на цигарите?

за мен са ташак на революцията.

да не си решил да ги спираш ?
а аз толкова обичам да пуша ! 8)

tuzaro
05-26-2011, 20:04
и аз обичам ама усещам как почват да ми пречат... трябва да пробвам поне да ги намаля под 1 кутия на ден

DisturbiaV
05-26-2011, 20:22
С електронна цигара не се ли залъгваш ?

Isildur
05-26-2011, 20:30
и аз обичам ама усещам как почват да ми пречат... трябва да пробвам поне да ги намаля под 1 кутия на ден

тоест ? изморяваш се/задъхваш се ? храчки ? или нещо още по-лошо (недай си боже)

Bokonon
05-27-2011, 06:20
Добуртро ! Тази сутрин се събудих със специфичното чувство за свенливост и недоизпълнен дълг, който смятам довечера да бъде удавен в морето от алкохол и скандалната легендарност на Свинския пай 8) ?!?

tuzaro
05-27-2011, 12:29

тоест ? изморяваш се/задъхваш се ? храчки ? или нещо още по-лошо (недай си боже)задъхвам се...
иначе електронните цигари нещо не ми харесват

Isildur
05-27-2011, 12:34
мани,тия електронни цигари са като безалкохолната бира.

Аз пък си умирам от кеф като пуша червено боро 8)

Taam
05-27-2011, 12:44
Дали е на късмет, ако сънуваш, че синя декоративна рибка ти хапе ухото, а после се превърне в чернокожа жена, която ти признава, че е влюбена в теб... ? :?

cherinka
05-27-2011, 14:07
Обещавам си, че ако още веднъж някой ми подари някаква техника, от която нищо не разбирам, ще го бия по главата с нея до кръв!

Имам един въпрос.
Свалям аз драйвъри за рутер. В chk формат са ми. Незнайният войн по телефона ми казва, че трябва да е exe. На кой да вярвам?

Pliok0019
05-27-2011, 16:17
^ Кога ти е балът? : )

tuzaro
05-27-2011, 16:32
^ Кога ти е балът? : )мина и на 21-ви 8-)

w0sh
05-27-2011, 18:19
10000 поста

10к поста

8) :smt117 :smt038 :smt035 :smt032

Pliok0019
05-27-2011, 18:19
:Д Не видях нито една снимка във фейсбук.

Rorschach
05-27-2011, 21:17
КОПЕЛЕТАААААААААААААААААА ААААА

ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААА

ще Омра!

Не мога да живея... НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ :rofl2: :rofl2: :rofl2: :facepalm: :facepalm: :rofl2: :rofl2:

Връщам се от среща на класа...

оказва се, че съм учил 5 години в един клас с неприятната курва Катрин Вачева... :BangHead: :BangHead: :BangHead: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Не я бях познал на снимките и съученичките ми казаха...

Още се смея...

АГХАХАХАХХАХАХАХА

ЕБЕМ ТИ И ТУНИНГА... от грозна стана адски грозна и противна уруспия... РЕСПЕКТ!

Bokonon
05-27-2011, 21:18
а дали Светльо и Легените не ни усмихнаха отзад, евалата на такива хора и алкохола, без тях щях да се чувствам като истински човек, което е твърде нерадостно ?!?

baceto
05-28-2011, 07:52
КОПЕЛЕТАААААААААААААААААА ААААА

ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААА

ще Омра!

Не мога да живея... НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ :rofl2: :rofl2: :rofl2: :facepalm: :facepalm: :rofl2: :rofl2:

Връщам се от среща на класа...

оказва се, че съм учил 5 години в един клас с неприятната к***а Катрин Вачева... :BangHead: :BangHead: :BangHead: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Не я бях познал на снимките и съученичките ми казаха...

Още се смея...

АГХАХАХАХХАХАХАХА

е*** ТИ И ТУНИНГА... от грозна стана адски грозна и противна уруспия... РЕСПЕКТ!
тук изглежда доста привлекателна :-D
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2010/12/katrin-vacheva.jpg

w0sh
05-28-2011, 08:36
Някой зъл админ е трил мнения.

ОТНОВО 10к 8)

BrigadeSUD
05-28-2011, 10:10
а дали Светльо и Легените не ни усмихнаха отзад, евалата на такива хора и алкохола, без тях щях да се чувствам като истински човек, което е твърде нерадостно ?!? гъз лице няма :D добре беше вчера :booooomb:

catalogueofanger
05-28-2011, 13:37
Назад в 1999г. Тази песен ми навява отлични детски спомени. Покрай брат ми, тогава, наблюдавах рапЕрите, които не бяха блинк-блинк путчици като сегашните, а бяха почтенно-корави копелета.

Помня и когато рапЕрите правеха пого, вместо странни знаци с ръцете си.
Някой ще каже, че парчето е в известен смисъл клиширано, но колко от вас помнят и знаят, че House of Pain е единствената група, чийто клип сменяше автоматично логото на MTV с ирландското знаме ? Още с първите акорди на песента логото се сменяше. И тук едва ли става дума за платен пи-ар, все пак е 1999г.

Е, поздрав.

http://www.youtube.com/watch?v=DwQbPgouUYo

Pwnmaster
05-28-2011, 14:13
Хип-хоп има още, но той със сигурност е underground. Под това се разбира музика, която не е повлияна от лейбъли и рапърите не правят crossover т.е да продадат стила си и да станат комерсиални. Златната ера на хип-хопа мина (Big L, House of Pain, EPMD, Rakim, Lord Finesse, дори и Ice Cube), но още има рапъри, които са от този период и продължават да радват с парчетата си - R.A Rugged Man, Necro, Pete Rock, Large Professor, Chip Fu, Nas, AZ :)

Rorschach
05-28-2011, 14:16
NAS се продаде преди много време...

Да, има адски много добри ъндърграунд неща, но мтв наложи вече блинг-блинг образа и всичко се засра...

antiWHAT
05-28-2011, 14:18
http://www.youtube.com/watch?v=gkhBmwy1jBU

е тоя го уважавам... много силни текстове

Pwnmaster
05-28-2011, 14:27
NAS се продаде преди много време...

Да, има адски много добри ъндърграунд неща, но мтв наложи вече блинг-блинг образа и всичко се засра...
Еми казах Нас, защото прави песни с AZ, който ми е в топ 5 за всички времена. Той му е помогнал да добие малко популярност, но 'Z пак си остана underrated...

Rorschach
05-28-2011, 14:35
Преди години щях да го кажа него, 36 mafia, Delinquent habits, KRS One, Onyx, Looptroop, R.O.D., но определено напоследък съм доста далеч от рАпА.

Пускам си Sheridan или Moscow Death Brigade, Goodfellas и подобни...

А да, много Necro и малко Danny Diablo, ама той е тъп дрисък

Isildur
05-28-2011, 16:09
атмосферата във залата е невероятна (гледам мача Б-я - Германия)

jghgh
05-28-2011, 17:24
Някой с Loop? Чудя се дали да минавам към него.

Каква е разликата, по дяволите м/у Loop surf link (http://loop.bg/page.php?p=loop_surf) и Mega Loop link (http://loop.bg/page.php?p=megaloop)? И двата абонаментни плана имат 5 номера от Сем и пр. които са с 2000 безплатни минути, Интернетът е еднакъв, и на двата плана с дребен шрифт пише, че всичко важи в рамките на договора. Тогава къде е уловката? Единият план е по-скъп.

Моля ви, помогнете, в голяма чуденка съм

shadow4e
05-28-2011, 17:43
Мега Лууп има и 30 минути към всички мрежи.

jghgh
05-28-2011, 17:49
surf пък хич няма. явно мега е по-изгодно, въпреки че много се чудя.. много : )

благодаря ти за информацията

Pwnmaster
05-28-2011, 17:57
Преди години щях да го кажа него, 36 mafia, Delinquent habits, KRS One, Onyx, Looptroop, R.O.D., но определено напоследък съм доста далеч от рАпА.

Пускам си Sheridan или Moscow Death Brigade, Goodfellas и подобни...

А да, много Necro и малко Danny Diablo, ама той е тъп дрисък
От твоя ФБ видях War is my destiny - Sepultura+Ill Bill 8)

ArrowsOfDeath
05-28-2011, 18:37
Изкарах 40 часа път с непрестанно въртене на дискове, пълни с чалга, като дори за 5 минути не съм заспивал през цялото време, понеже ми е почти невъзможно да заспя, когато пътувам. О_о

Djenka
05-28-2011, 18:43
Искам да се напия.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

w0sh
05-28-2011, 19:41
Ми напий се, ама откога това е повод за да си вееш бойния флаг?

shadow4e
05-28-2011, 20:28
Еегати седмицата, много запомнящи се моменти и други, които липсват, балове, дискотеки, глупости и.. си изплаках очите.. Мислех, че съм по-силна.

Rorschach
05-29-2011, 06:08
CAMPEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOONES, CAMPEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEES!

VISCA EL BARCA!

Decu
05-29-2011, 06:27
:))

jghgh
05-29-2011, 06:58
На мен ми беше мн. тежко снощи. Не съм била по-зле сякаш. Или да съм била, такива нощи се броят на пръсти в живота ми. Имах отвратителен филм, но предвид лошата ми настройка преди пушенето, нищо чудно. Нещата се изопачиха до крайност. Сигурно звучи все едно се хваля, но аз просто искам да споделя, щото бях шокирана и все още съм.

catalogueofanger
05-29-2011, 07:03
Разочароващо. Ноо слънчев ден започва, тъй че 8)

Rorschach
05-29-2011, 07:04
КАМПЕОООООООООООООООООООО НЕС! 8-)

jghgh
05-29-2011, 07:10
Към мен ли беше насочено това? Защото и аз по тая логика, чакам да се порадвам на слънцето днес, да ми мине шока и да бъде един прекрасен ден. Но все още ме държат някви параноясали мисли. Сънувах ужасни неща.

Обаче и от такива моменти има какво да научиш за себе си. 8-)

Decu
05-29-2011, 07:21
^ Аз залагам на снощния мач.

montana6
05-29-2011, 10:37
Ралица пак ми изтри коментар. :/

Joc
05-29-2011, 10:37
силна вечер 8)

Bokonon
05-29-2011, 11:02
Къъъдее си бе момче, сесията пак дойде... Честито на всички като мен навлизащи в състояние на социална смърт, предизвикана от жестоката, нелубрикирана действителност на изпитите ?!?

P.S. Подемам кампания за една голяма тубичка безплатен вазелин за всеки студент и нека Фасилина бъде с нас...

catalogueofanger
05-29-2011, 11:03
И малките деца можеха да предвидят какво ще се случи на мача, не е за това :)

Decu
05-29-2011, 11:34
Не и тези на 6.

Briseis
05-29-2011, 12:28
Къъъдее си бе момче, сесията пак дойде... Честито на всички като мен навлизащи в състояние на социална смърт, предизвикана от жестоката, нелубрикирана действителност на изпитите ?!?

P.S. Подемам кампания за една голяма тубичка безплатен вазелин за всеки студент и нека Фасилина бъде с нас...

честит месец на социална изолация ;/

cherinka
05-29-2011, 12:54
Към мен ли беше насочено това? Защото и аз по тая логика, чакам да се порадвам на слънцето днес, да ми мине шока и да бъде един прекрасен ден. Но все още ме държат някви параноясали мисли. Сънувах ужасни неща.

Обаче и от такива моменти има какво да научиш за себе си. 8-)

И аз сънувах кошмар. Толкова реален, че се разревах от страх, като се събудих. 8-) Добре, че имаше кой да ми перне един шамар, да се осеферя къде се намирам

jghgh
05-29-2011, 13:06
Дам, и аз сънувах кошмар. А по-лошото е, че имах кошмар и докато съм будна. Не мога да се оттърся, честно ти казвам.

pac0line
05-29-2011, 13:31
И аз мислех, че сънувам като се събудих посред нощ и всякакви звуци ми пищяха в ушите, ама се оказа, че е имало взрив във съседния блок.

Terrorism alive

cherinka
05-29-2011, 13:35
А нормално ли е лап топа да пари толкова много отдолу?

whiteterror
05-29-2011, 13:44

Да, ако е работил доста време и особено ако е включено към него зарядното.

montana6
05-29-2011, 13:45

Да. Занеси го някъде да ти го изчистят. Сигурно е събрал доста прах.

cherinka
05-29-2011, 14:13
E, той е нов, още не е прахясал.
Като се зарежда го изключвам, хем да се отделя малко от киберпространството. И на равно и твърдо го държа...

Смисъл... по някакъв начин можете ли да сравните/опишете колко горе-долу е нормално да е топъл отдолу?

catalogueofanger
05-29-2011, 14:42
E, той е нов, още не е прахясал.
Като се зарежда го изключвам, хем да се отделя малко от киберпространството. И на равно и твърдо го държа...

Смисъл... по някакъв начин можете ли да сравните/опишете колко горе-долу е нормално да е топъл отдолу?

Иде ми да ти кажа като какво трябва да е нормално топъл лаптопът ти, но се страхувам, че си над тези неща :lol: :lol: :lol:

CanisDirus
05-29-2011, 17:36
http://www.youtube.com/watch?v=XEIzCvzpjmw

Девойката на 1:55 дали не е от форума, а?

Иначе цялото е абсолютен WIN!

xBadxApple
05-29-2011, 18:26
бахти деня, сериозно.

shadow4e
05-29-2011, 19:05
Аз не се сещам коя е. Сподели, Канисе?

CanisDirus
05-29-2011, 19:10
Аз не се сещам коя е. Сподели, Канисе?
Pigeon aka. Mirelchetoo14

Rozhba 8-)

Pendejo
05-29-2011, 19:32
Аз пък нося костюм на Бос в бачкането и не ме кефи... има къде по-хубави марки за костюми

Какво работиш ако не е тайна?

Rorschach
05-29-2011, 19:58
Тайна е, но ми плащат по 1000 лева на глава :lol: :lol:

Pendejo
05-29-2011, 20:12
E, пак бива. Макар, че на твоите години да правиш такива пари, предполагам се занимаваш с IT, пък за там не проумявам що ти е костум на Бос?

Rorschach
05-29-2011, 20:36
сега пък възрастова дискриминация...

не съм IT

iLovePussyJuice
05-29-2011, 23:51
имам изпити, а не знам точно кога са...
мислех, че са около 20ти юли...а те били тези дни :lol:

montana6
05-29-2011, 23:57
имам изпити, а не знам точно кога са...
мислех, че са около 20ти юли...а те били тези дни :lol:

:lol: :lol: Няма такъв. :D :D

Isildur
05-30-2011, 01:15
ебах му майката,напих се жестоко само и само да заспя и пак не мога :-x :-x :-x искам да поспя поне 4-5 часа

cherinka
05-30-2011, 03:40
БФУуу

CanisDirus
05-30-2011, 04:49
Отровните краставици и салати в Северна Германия са убили 3 пъти (до момента) повече хора, отколкото са умрели от атомната авария във Фукушима! Моментално да се забранят, доматите, краставиците и салатата!

Salat? Nein, Danke! 8-)

Bokonon
05-30-2011, 08:06
http://www.youtube.com/watch?v=KSxAE8itSTw&feature=player_embedded

Брамс и Щраус ряпа да ядат, но и с ряпа няма да има такъв ефект :lol: ?!?

Violenza
05-30-2011, 12:21
Не знам как изобщо минах през тия тесни, тесни, ужасно тесни улички с паркирани коли навсякъде, че и с поне 5-6 трябваше да се размина, ама ту аз отбия да дам път, ту на мен ми дават път - и все мъже. Точно преди да изляза на булеварда, една с цялата си наглост хем ме вижда, че съм преполовила вече уличката, хем смело дава напред и няма място да отбие нито тя, нито аз.. с голям зор се наврях почти в един гараж, при което тя си свали прозореца и ме напсува по-брутално и от каруцар, че и няколко пъти. :shock:

Rorschach
05-30-2011, 17:17
Добре дошла :lol:

iziskan88
05-30-2011, 19:59
^^гадни са големите градове,а ?

Violenza
05-30-2011, 20:28
^^гадни са големите градове,а ?
Проблемът не е в града нито в големината му, ами в манталитета на шофьорите(повечето). Особено пък едно 90% от жените шофьори тук са нещо страшно. :? И аз съм жена, но смея да твърдя, че съм толерантен водач. А и си преценявам възможностите все пак.

happy777
05-30-2011, 21:00
офф как ще изкарам още цал месец,,,,,толкова съм назад....

GrindBlardian00
05-30-2011, 21:25
http://th07.deviantart.net/fs32/150/i/2008/213/a/f/Right_Octopus_by_phrigon.jpg

Bokonon
05-31-2011, 06:17
агроденсфолк звучи от вефа ми ;-) ?!?

DarkTemplar
05-31-2011, 12:57
Не е реално днес да ми е толкова зле. Мразя да съм болен в жегите!

ZipFail
05-31-2011, 12:59
http://www.teenproblem.net/news/s/29278.html

:shock: :shock: :shock:

xBadxApple
05-31-2011, 15:46
Това е. Кецове с бинди на тях.

Фтв!!

Isildur
05-31-2011, 16:39
мой много близък приятел/познат както искате така го възприемайте,ще си прави ергенско парти.
И се чуди къде да го прави,искаме да е място със много курви,алкохол и абсолютен разврат,хазарт и лукс. (за звучи като Вегас) Вегас е в процес на обмисляне защото пича не разполага с много пари,има на разположение някъде към 70-80 000 $
Давайте идей (не искаме да е някъде във къща или нещо такова) искаме да сме в хотел.

CanisDirus
05-31-2011, 16:52
Вери лейм :?

Isildur
05-31-2011, 17:20

Що си не ебеш майката !? като няма с какво да помогнеш защо се правиш на интересен и пред кого ? И е още по-тъпо да го пишеш на Англ. ез. със Б-и букви.Ако имаш нещо против си имаме собствен език на който може да се изразиш.

ZipFail
05-31-2011, 17:20
Студентски град ! :grin: :grin: :grin:

Isildur
05-31-2011, 17:24
Студентски град ! :grin: :grin: :grin:

не,не става дума за в Б-я изобщо.Аз не живея тук,нито приятеля ми и другите.
За студентски град,един път бях там.....

CanisDirus
05-31-2011, 17:32

Що си не ебеш майката !? като няма с какво да помогнеш защо се правиш на интересен и пред кого ? И е още по-тъпо да го пишеш на Англ. ез. със Б-и букви.Ако имаш нещо против си имаме собствен език на който може да се изразиш.
Я си помисли, кой се прави на интересен бе, калъф. Пита във тийн форум къде да иде на парти за 70 хиляди с к*рви и алкохол. Изобщо не е лейм, ама хич, ама не не не.
Както и редовното пускане, колко пари си изкарал на седмица - не не не. Хич не е лейм.
И я помисли, кой се прави на интересен?

То не са хвалби, то не са случки в Слънчев Бряг ееех, мъкаааааааааааааа...

На собствен език - ни тъ бива!
На чужд - FAIL

Isildur
05-31-2011, 17:35
(facepalm) ........................ :razz:

iziskan88
05-31-2011, 17:36
хората имат пари,а ти си купуваш якета от супермаркет и им слагаш нашивки

гадно ти е,а ?

reoffender
05-31-2011, 17:36
Много филми :(

Briseis
05-31-2011, 17:37
Atlantic City 8)

CanisDirus
05-31-2011, 17:42
Дойде и другия филмаджия.

Ама ние вашите филми сме ги гледали и знаем финала. 8-)

iziskan88
05-31-2011, 17:48
ше видиме колко го знаеш :-)

DarkTemplar
05-31-2011, 17:57
Isildur, разучете дали няма нещо подходящо из Южните щати (и то по-скоро градовете по 2те крайбрежия). Аз в САЩ не съм стъпвал и няма как да ти бъда полезен.

Isildur
05-31-2011, 19:42
Не е нужно да е там...зад океана,може и в Европата да е,важното обстановката да е жестока ! 10-15 човека ще сме.

Cerveza
05-31-2011, 20:04
мой много близък приятел/познат както искате така го възприемайте,ще си прави ергенско парти.
И се чуди къде да го прави,искаме да е място със много к**ви,алкохол и абсолютен разврат,хазарт и лукс. (за звучи като Вегас) Вегас е в процес на обмисляне защото пича не разполага с много пари,има на разположение някъде към 70-80 000 $
Давайте идей (не искаме да е някъде във къща или нещо такова) искаме да сме в хотел.

Ти осъзнаваш ли колко си смешен :D

Rorschach
05-31-2011, 20:20
Исилдур,

започваш да правиш адски негативно впечатление, а някои неща просто нямат и грам логика. Като това, че не живееш в България, ама са те набили, докато отиваш към БМВ-то си в Св. Влас... и всичките други неща. Спести ни, моля...

cherinka
05-31-2011, 20:29
Търся си работа!
Ако имате нещо, като за мен, свиркайте!!!

Rorschach
05-31-2011, 20:48
Днес видях истински хипстъри... смисъл.. ебааааааааааааааааааааси и чудото, идваше ми да ги замеря с циганин

iziskan88
05-31-2011, 20:49
черинке,виж питай каниса да те наеме да шиеш нашивки на Stone Island/Londsale

Rorschach
05-31-2011, 21:01
http://mp3.dnes.bg/news/2010/09/10/Nov_biznes_prerabotvat_pochinali_hora_vav_vinilovi _plochi.6660

Точно за мен...

CanisDirus
05-31-2011, 21:03
Започна ли да мислиш, какво ще запишеш на плочата?

Пък и докато ти дойде времето може да подобрят технологията и да се съберат няколко албума, но верно е доста яка идея. Евала на създателите.

Rorschach
05-31-2011, 21:06
Който трябва ще се сети какво да запише...

ArrowsOfDeath
05-31-2011, 21:06
Dead Can Dance ще се запише 8-)

ArrowsOfDeath
05-31-2011, 21:16
Може и без такива шеги.

MostHated
05-31-2011, 21:18
айде сега да мълчим и да не ядем краставици...

iziskan88
05-31-2011, 21:18
само хората в германия могат да ядат с пълна сила

MostHated
05-31-2011, 21:23
некой от германия да ми каже дали слагат краставици в дюнерите ?

newworldorder
05-31-2011, 21:28
и същия германски дюнержия да каже с какъв конец си зашива нашивките "стоун айлънд" към турско яке за 3 euro?

MostHated
05-31-2011, 21:30
не с конец а с плетен камилски косъм, докаран от съпруга му от арабския свят 8)

newworldorder
05-31-2011, 21:38
с косми от язовец,ахахахха.

cherinka
05-31-2011, 23:46
Хора, това е много тъпо,, ама ме разсмя :D То тая вечер толкова съм чувствителна, че всичко ми прави впечатление/.....

брат точно кат тебе съм нямал съм приятелка ама нали имам компD
ахаххх

reoffender
06-01-2011, 06:37
Честит ни празник, деца :-)

LadyDi
06-01-2011, 07:33
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=911557

Двама 15-годишни младежи и техен приятел на 20 години са задържани от криминалисти от столичното Шесто РПУ, след като отвлекли, пребили и рязали с нож по гърба 14-годишен ученик заради момиче. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 28 май майка завела 14-годишният си син в районното управление, който разказал за случилото се.

По думите на момчето няколко часа по-рано по телефона го потърсил 15-годишен негов познат и му предложил да се видят в кафене в кв. „Суходол". Двамата живеели в кв. „Люлин", но отношенията им били влошени заради съперничество - не можели да разделят любовта на момиче. Независимо от това по-малкият приел поканата да се видят и поговорят.

Вървейки към кафенето, по пътя ги настигнала червена „Мазда", а 20-годишният шофьор ги попитал за автосервиз наблизо и тъй като им било на път двамата се качили в колата, за да го заведат. В автомобила пътувало и друго 15-годишно момче. Шофьорът обаче не тръгнал към сервиза, а завил по Околовръстния път и спрял колата чак в местност над кв. „Бояна".

Там тримата принудили момчето да слезе и започнали да издевателстват над него - първо му отнели мобилния телефон, документите и 5 лева. След това сложили маска на 14-годишното момче, съборили го на земята и започнали да го ритат и бият с палка. Разкъсали фланелката му, съблекли го гол до кръста, надраскали с нож по гърба му голяма буква „М", после го вързали през врата с колан за едно дърво.

През цялото време биячите заплашвали жертвата си да не се занимава повече с момичето. След като решили, че боят е достатъчен, го натоварили в багажника на колата и го изхвърлили в центъра на кв. „Павлово".

По време на разследването криминалистите изяснили, че организатор на жестокото отмъщение е 15-годишният кандидат за гадже на момичето, а целта му била да сплаши съперника си. Той и двамата му помагачи досега нямат криминални прояви.

След задържането им в рамките на 24 часа, материалите по случая са докладвани в Софийската районна прокуратура. Днес на 15-годишните момчета е наложен надзор на инспектор от Детска педагогическа стая, а 20-годишният шофьор е освободен от ареста срещу подписка.

iziskan88
06-01-2011, 08:43
който нож вади,от нож умира

MostHated
06-01-2011, 12:30
който нож вади, нож има!

DisturbiaV
06-01-2011, 12:45
Дайте мнения добре ли е св-то(на 17 съм и ако стане ще работя в Рефан)

Europass
автобиография Приложете снимка. Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Лична информация
Собствено (и) име (на) / Фамилия(и) Собствено име, Презиме, Фамилия. Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Адрес ул., №, гр./с., пощ. код, държава . Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Телефон Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите) Мобилен телефон: Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Националност Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Дата на раждане Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Пол Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)

Предпочитана длъжност / Сфера на работа Премахнете полето, ако не е приложимо. (виж Инструкциите)
Образование и обучение

Наименование на придобитата квалификация
Основни предмети/застъпени професионални умения
Име и вид на обучаващата или образователната организация
Майчин (и) език (езици) Посочете майчин език (ако е приложимо, посочете втори майчин език)

Ще е добре ли да добавя клишетата като текст накрая отговорна и тн

GrindBlardian00
06-01-2011, 12:52
Дай по-добре линк, откъдето си взела темплейта.

xBadxApple
06-01-2011, 14:21
As I Lay Dying и Amon Amarth ноември, умиргам.

Ще има таквози.
http://www.youtube.com/watch?v=ZbYrfqwyuzk&feature=related

newworldorder
06-01-2011, 18:45
германския дюнержия няма ли да влиза бе,нема с кой да се гавриме,братчето ми,бахти умрелото е тука.

и през прокси е много шит обаче,ше си слагам динамично айпи и ше си кръщавам дъщерята Даяна щото сме много женени с жена ми,кога майката беше баща,па да ми дава хапартамент принца,иначе ше я кръстя Айше :P

MostHated
06-01-2011, 18:48
нема ги форумните дейци... бягат и се крият!

LadyDi
06-01-2011, 19:34
Кака ви се обзаведе с нов татус 8-)

DisturbiaV
06-01-2011, 19:37
Щом се хвалиш,искамЕ снимка 8-)
и да почерпиш

DarkTemplar
06-01-2011, 22:15
Честито на кака ни. ;)

Щом се хвалиш,искамЕ снимка 8-)
и да почерпиш
тъй тъй :D

Blab
06-01-2011, 22:53
покажи!

cherinka
06-02-2011, 03:14
Оф, чудя се що ставам толкова рано.
Всяка сутрин си викам, като стана в 5ч. ще ида да тичам, пък едно тичане като ме е отпраааааааалоо.. мани мани, не знам, вечер ми е по-айляк да тичам, макар че сутрин е по-препоръчително..

оф, много съм тъпа, преди половин час си сложих да се варят две яйчица и се чудя що не чувам да бълбука водата, то кой да се сети да включи котлона на фурната...

Bokonon
06-02-2011, 05:26
http://www.youtube.com/watch?v=lkMuDNrfeLI „Те ти, булка, Спасовден!", не знам дали има по-абсурден и неприятен начин да започнеш деня си... ?!?

LadyDi
06-02-2011, 05:42
Добро утро.

Ето я. (http://i52.tinypic.com/fkpnis.jpg)
Мъничка е.

8-)

LadyDi
06-02-2011, 06:12
ЗА ВАШЕ ДОБРО:

НЕДЕЙТЕ ГЛЕДА НОВОТО ВИДЕО НА ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ!!!
СПАСЕТЕ ПСИХИКАТА СИ.

Bokonon
06-02-2011, 06:37
^ клипът е по-ужасен и то Ерик Екзотик в най-добрите му времена... :o ?!?

shadow4e
06-02-2011, 11:37
Ужасен е клипът. А песните са му толкова еднакви, само ги попроменя леко и прави "клип".

cherinka
06-02-2011, 12:42
ОооО-о-оо-о-оО, хващам къра, къра, къра, оо-о-о-о, хващам къра, къра, къра.
Вече от 21 дни съм безработна и се чувствам ужасно.
Само дивотии са ми в главата по цял ден
Хааайде да работииииииим, че трябва да се вадят парички за образование, подмятанки, разходки, аааааааау!

И всичките ми познати бачкат, даже няма с кой да излеза на по кафе, бе, представяте ли си :shock:

CanisDirus
06-02-2011, 13:00
Деян Неделчев троли бе. :D

При това сравнително успешно и без дори да се напъва много.

iziskan88
06-02-2011, 16:48
бегай да ядеш краставици бе

DisturbiaV
06-02-2011, 16:55
Да ти се немидело тъпите лекари,глюкози,абокати и сестри,дето 5 пъти ще дупчат и не могат да учучат нито 1 вена.

iziskan88
06-02-2011, 17:57
вие сами неможете ли да си уцелите вените бе ? :smt082

DisturbiaV
06-02-2011, 18:04
ха-ха(надявам се да се усеща иронията)

не ми беше забавно честно казано.

baceto
06-02-2011, 18:51
http://prikachi.com/files/1380594a.jpg

DarkTemplar
06-03-2011, 08:40
Абсолютен ТИТАН (http://vbox7.com/play:fe3cb166&ef=1)

Pliok0019
06-03-2011, 10:11
Никой ли няма да се похвали с резултати?

EarthShaker
06-03-2011, 10:48
аз се похвалих в темата с + и - 8-)

БЕЛ - 5,75
ФЕ - 5,53

лайк а баос

DarkTemplar
06-03-2011, 11:08
^Доста добри резултати (особено по френски). Браво. =D>

whiteterror
06-03-2011, 11:23
Български език и литература

56.50 точки

Добър (4.37)

География и икономика

51.00 точки

Добър (4.07)

:D

iLovePussyJuice
06-03-2011, 11:25
БЕЛ - 5,26
АЕ - 4,50

на фона на усилията - геройство 8-)
по английски трябваше повечко

Pliok0019
06-03-2011, 11:50
Български език и литература 84.00 точки Отличен (5.70)

История и цивилизация 94.50 точки Отличен (5.99)

DarkTemplar
06-03-2011, 11:51
Определено съм в еуфория. На 5 юли ще се мре (от кеф естествено). 8)

montana6
06-03-2011, 12:38
Определено съм в еуфория. На 5 юли ще се мре (от кеф естествено). 8)

Какво има на 5-ти юли? 8-)

DarkTemplar
06-03-2011, 12:44
Една от любимите ми hip-hop банди (House of Pain) идва на концерт в София. 8-)

Deadlock
06-03-2011, 13:15
6.00 и 5.80 8)

DrunkenLullaby
06-03-2011, 13:18
Оооооххххх :grin:

БЕЛ - 6.00
Немски - 6.00

Няк'во, от около пет дена насам се чувствам като шефа на хората и това чувство продължава да се затвърждава 8-) 8-)

ArrowsOfDeath
06-03-2011, 13:43
Български език и литература 83.50 точки Отличен (5.68 )
Английски език 72.00 точки Много добър (5.24)

Като цяло съм доволен.

EarthShaker
06-03-2011, 15:38

БЕЛ - 6.00
Немски - 6.00

Няк'во, от около пет дена насам се чувствам като шефа на хората и това чувство продължава да се затвърждава 8-) 8-)

добре, добре :) още като ти бях чел някви неща в блога бях сигурен, че ще скочиш със скандалните числа 8-)

iLovePussyJuice
06-03-2011, 16:11

БЕЛ - 6.00
Немски - 6.00

Няк'во, от около пет дена насам се чувствам като шефа на хората и това чувство продължава да се затвърждава 8-) 8-)евалата! =]

Pliok0019
06-03-2011, 16:23
DrunkenLullaby, поздравления!

DrunkenLullaby
06-03-2011, 16:28
Уоу, благодаря ви!
Браво на всички, които са доволни от оценките си.
EarthShaker, мерси, че си чел -- много се зарадвах на поста ти (:

iziskan88
06-03-2011, 17:46
английския много слабо сте го направили,а той е на ниво 8-9 клас бате

amk933
06-03-2011, 18:59
Български език и литература 84.00 точки Отличен (5.70)

История и цивилизация 94.50 точки Отличен (5.99)

Тия тъпи ли са? Може ли да не ти дадат половин точка и да ти напишат 6.00, ами да се заядат?!!! :? Разбирам поне 1т. да ти бяха взели...

Поздравления иначе на всички.

Pliok0019
06-03-2011, 20:16
Според скалата над 95точки е 6.00... Иначе си е глупавко, но аз вече съм свикнала вече. Имах 5,498 на математиката в 7ми клас, 5,49 в УНСС... и сега едно 5,99 не ме изненадва. :D

iziskan88
06-03-2011, 20:26
правилата са правила,за да се спазват

iLovePussyJuice
06-03-2011, 22:04
английския много слабо сте го направили,а той е на ниво 8-9 клас батее да, ама аз в гимназията съм учил немски, не английски

английски като 2ри език в 10ти клас, при възрастна жена...

иначе матурите като цяло са обидно лесни
а моите ниски резултати са продиктувани от други фактори, които са си мой проблем и не ми служат за извинение/оправдание :>

cherinka
06-04-2011, 03:43
Аз имам 5,25 по Български език и Литература, разочароващо... цялата ми рода щастливи, прехласнати, какви ли не, иди им обясни, чее... че ... ЧЕ!

Иначе в момента се вълнувам много! Ама много! Познайте какъв ден е днееееееес! Приготвила съм камери, мамери, ще снимам всичко! В нас, мен, престоя, пътят до тях, в тях, нея, пристигането на мъжа й, бабинка, пътят към болницата и, вече, колко е възможно в болницата :Д и ще бъде озаглавено "Денят, в който се родих"! :---) От една седмица едвам съм спала от вълнение. Пожелайте ни всичко да мине нормално, да сме живи и здрави и всичко да е точно!
Най-много като ме види с тая камера, да ме запука със шамарите, то само до камери ще й е след малко, като се събуди. 8-)

По Английски език ме е срам да кажа колко имам, но почти си намерихме работа и ще инвестираме в едни курсове по Английски език, уж го уча от детската градина, ама в това ПГО, в което бях, просто ме съсипа тотално.............

Пожелавам ви приятен и спокоен ден на всички! Забавлявайте се, довечера пак ще ви притесня!

jghgh
06-04-2011, 06:34
Според скалата над 95точки е 6.00... Иначе си е глупавко, но аз вече съм свикнала вече. Имах 5,498 на математиката в 7ми клас, 5,49 в УНСС... и сега едно 5,99 не ме изненадва. :D
Сестра ми на матурите имаше 5,99
Една много добра приятелка сега има 5,98
Май не е нещо необичайно.

Rorschach
06-04-2011, 08:28
http://i.imgur.com/NXKCP.png

dirtyyy
06-04-2011, 09:28
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lldadcz5fu1qzma4ho1_500.jpg

What does a Trillion dollars look like?

TheGuy
06-04-2011, 09:31
Гладен съм. :?

jghgh
06-04-2011, 09:34
it's always like that 8-)

пп. Много се чудя дали да си сменя мобилния оператор. Някой знае ли статистики за проценти население на кой моб. оператор са? Не намирам такива. Един приятел ми каза че мнозинството хора са на Глобул и в момента предлагат най-евтини оферти, ама знам ли дали информацията му е коректна. Ако имате информация или предположения, споделете!

Pliok0019
06-04-2011, 13:16
Виваком имат доста добри оферти, като съдя по плановете, използвани от семейството ми. Почти всички хора, които познавам обаче са на мтел. Аз съм на лооп и говоря наистина доста и плащам към 30лв на месец. Доволно е.