.
Отговор в тема
Страница 1 от 56 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1379

СПАМ разговорник vol. 3

Другата се развали... и така. Можете да започнете да пълните темата с каквото ви дойде на акъла.
    Audio ergo sum

I like turtles.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ ДЪЛГИЧКО, НО СИ СТРУВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:

Из "Пътеводител на галактическия стопаджия"

Корабите висяха в небето така, както тухлите не могат.
    Все още нищо не се случваше.
    После се появи лек шум като шепот, ненадеен и необятен, идещ отвсякъде и всепроникващ. Всяка хай-фи уредба на света, всяко радио, всеки телевизор, всеки касетофон, всеки говорител за високи и ниски тонове, всеки усилвател на средни тонове на света тихичко се самовключи.
    Всяка консервена кутия, всяка кофа за боклук, всеки прозорец, всяка винена чаша, всеки лист ръждясала ламарина се превърна в безупречен в акустично отношение резонатор.
    Преди да загине, Земята щеше да има удоволствието да се наслади на най-съвършената звуковъзпроизводителна уредба, на едно наистина идеално средство за масова информация. Но по него не се чуваше ни концерт, ни музика, ни тържествени фанфари, а само едно кратко съобщение.
    — Жители на Земята, моля за вашето внимание — заговори един глас, който звучеше превъзходно. Лееха се прекрасни, съвършени, квадрофонични звуци с толкова нищожно малка степен на изкривяване, че биха накарали и най-коравия смелчага да заплаче от умиление. — Към вас се обръща Простетник Вогон Джелтц от Галактическия хиперкосмически планов съвет — продължи гласът. — Както без съмнение знаете, планът за развитие на по-отдалечените райони на Галактиката предвижда построяването на хиперкосмическа магистрала през вашата звездна система и за съжаление вашата планета е една от тези, които по проект трябва да бъдат разрушени. Това ще продължи малко по-малко от две ваши земни минути. Благодаря за вниманието.
    Озвучителната уредба замлъкна.
    Неописуем ужас обзе всички хора на Земята. Ужасът премина бавно през насъбралите се тълпи — сякаш хората бяха железни стружки върху дървена плоскост, под която се движи магнит. Избухна паника, хората хукнаха да бягат, но нямаше къде да избягат.
    Виждайки това, вогоните отново включиха уредбата. Тя каза:
    — Излишно е да се правите на изненадани. Цялата проектосметна документация заедно със заповедта за разрушаване бяха на разположение в местния ви проектантски отдел на Алфа Кентавър през последните петдесет ваши земни години, тъй че имахте предостатъчно време да подадете жалба по официалния ред. Прекалено е късно сега тепърва да вдигате шум.

Уредбата отново замлъкна, но ехото продължи да се носи над Земята. Огромните кораби без никакво усилие се завъртяха бавно в небето. Откъм долната страна на всеки от тях се отвори люк — празен черен квадрат.
    Изглежда, в това време някой някъде най-сетне успя да се добере до радиопредавател, улучи дължината на вълната и се обърна към корабите на вогоните с молба от името на цялата планета. Не се разбра точно какво е казал — чу се само отговорът. Озвучителната уредба изведнъж оживя. Гласът беше ядосан. Той каза:
    Какви са тези приказки сега, че никога не сте ходили на Алфа Кентавър? За бога, човечество, та тя се намира само на четири светлинни години от вас! Така де! Съжалявам, но никой не ви е виновен, че не сте се потрудили да разберете какво се прави в собствения ви район. Край! Включете лъчите за унищожение.
    От люковете ливна светлина.

А мое ли пак да съм болен?
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Как точно се развали предната тема?

"Хвърлих й балтона през балкона, марш взимай си Louis vuitton-а , силикона и тампона. "Ти ще разбереш че втора като мен няма!" - утешавай се, по-лесно се живее в измама. Прелъстена изоставена почната недовършена, мършата си тръгна намръщена и прекършена"

Не знам ............................
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Как точно се развали предната тема?
    Аз я развалих. Сега ще направя същото и с тази!

Ужасен си, побиват ме тръпки от теб.

Стола умря ли като рубрика бе, другарье, губи ми се май-май?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Дай идея кой да сложа и ще го сложа. Ако ти се седи, ще те сложа. /и не си бил 10 пъти вече:Д/

Winstone, една топла супичка от октоподче и ще се оправиш за нула време

А стола - на един тесен кръг от юзъри им излязоха хемороиди от седене на тоя стол, а нови интересни персонажи липсват.
    ...

Мега фен Аватара на Blab
    Някой поддържа ли по-лични взаимоотношения с Адър Дименшън, да попитам? Залипсвал ми е форумно, понеже.

//иначе, в духа на темата - погнусена съм от обездушените хора из изкуството. да са живи и здрави!

хората на изкуФството са долни слуги!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Добро утро!
    Или всички спите в този мрачен четвъртък?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Пак съм изпуснал гаврата с повервините...

Утрото е гадно, а кракът ми вече е зверски контузен и си е ебало майката...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Пак съм изпуснал гаврата с повервините...

Утрото е гадно, а кракът ми вече е зверски контузен и си е ебало майката...
    Човекът има сериозни изисквания.
    Ти бе споменат по име
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Видях,

това вече се превърна като в инцидент с терористи.
    "Завладя" форума и постави изискванията си...

Ямбол е с либийски произход или най-малкото се е обучавал в хакерство и използване на прокси сървъри в долината Бекаа, където е бил обучаван за прогресивен елемент в борбата срещу гнилият Запад.

Оръжията му са:

1. Нечовешка простотия
    2. Скудоумие
    3. Наглост
    4. Вербални гранати от обеднени интелектуално псувни
    5. Цигански клетви
    6. Чалга
    7. Униформа от "маркови" дрешки от някой битпазар

Абе, заражда се нещо ново - форумен рустикален тероризъм.

Мега фен Аватара на machoka
    майката си бало, няма противодействие срещу тия оръжия.

Цитирай Първоначално написано от Юлката Александров
    И всеки ден ще е така докато един ден ретарда алекс ненов се предаде и изпълни исканията ми - незабавно махане на правата на лицето васил пейчев, назначаване на нов администратор - алекс (тука е известен като глобала). назначаване на нов администратор - юлиан (моя милост) както и абсолютното ограничаване на достъпа на троловете, като каниса и роршах примерно.

Абе за по-лесно Илко да те назначи администратор в неговия форум и там си хортувайте двамката. Ние няма да ви тролим и спамим. Даже може да ни баннете безпричинни, ако се регистрираме де

Ама там се пуска едно мнение на 2 месеца. Поне може да си активен в раздел "оплаквания от тийнпроблем"
    ...

Damn
    Audio ergo sum

(drunkskypemoticon)

Тегавко.

Кор за всички хлебарки иначе.

Град
    там където трима пънкари, пият ракия от бутилка "Кампари"
    гузната съвест и приятното чувство да си направиш кисел мъжки полов орган с бачкането и ученето, отдавайки се на малките радости(до 13 см) от живота - ПРАЙСЛЕС ?!?
    veni, vermini, vomini

Бихте ли ми препоръчали хотел във Велико Търново? Просто ни е нужна сравнително евтина стая с четири легла за една нощ..

Игра с октопод за Винстона

http://www.pica-pic.com/#/octopus/

btw reoffender-ке, ти що не ми пишеш на скайпа?
    ...

Цитирай Първоначално написано от reoffender
    http://www.youtube.com/watch?v=t-vTaktsUSw припева.
    култ.
    Песента е мега скучна, ама припева... мда
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Игра с октопод за Винстона

http://www.pica-pic.com/#/octopus/

btw reoffender-ке, ти що не ми пишеш на скайпа?
    Нямам ти го, бе,льобоф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си