View Full Version : СПАМ разговорник vol. 3
CanisDirus
07-07-2011, 16:02
Това: http://einkaufshungrig.de/wp-content/uploads/2011/01/bw-sprotschuh.jpg
Са adidas bundeswehr - спортни обувки за немската армия произведени от адидас.
Модела е копиран от диор и мартин маргиела.
Проблем?
dior:
http://img689.imageshack.us/img689/9894/diorhomme.jpg
margiela:
http://farm6.static.flickr.com/5209/5255764110_a669382533_o.jpg
A етно-марки като Версаче, Гучи и Дончо и Гергана изкарват всякакви цигании...
Два чифта маратонки от твоя любим сайт
http://befashionbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=226
http://befashionbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=415
whiteterror
07-07-2011, 16:12
Два чифта маратонки от твоя любим сайт
http://befashionbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=226
http://befashionbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=415
Ами той човека много правилно си го е написал - обувки. Къде пише, че са маратонки? На тъп ли си правиш или? Ето ти маратонки:
http://befashionbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=68&products_id=520
П.С: За хиляден път повтарям, белким ви просветя - луксозни марки не произвеждат спортни маратонки. Произвеждат различни видове обувки (в това число и спортно-елегантни, каквито например са D&G от първите два линка), но не и само спортни, каквито са маратонките.
За последен път казвам - виждам, че и да мислиш не ти се отдава.
Никой тук не ти твърди, че произвеждат маратонки за професионално или аматъорско спортуване. Всички тук твърдят, че произвеждат маратонки. Като си толкова интелигентен да не би всички модели на Найк или на Адидас да са за професионални спортове? Хм? Сигурно да ще ми кажеш, ама не. Гучи, D&G и т.н. произвеждат маратонки, които не са за професионални спортове И имат спортно-елегантни модели. Разбирам, че концепцията е доста трудна за схващане, особено като не си на ти с модата...
А за интелигентността няма какво да говорим. Смешно е. Ако това имаше предвид с емотиконката - прав си. :)
ПС: А, ако ти трябва аматьор с маратонки D&G, мога да ти кажа, че вече познаваш един, макар и виртуално, защото аз съм тичал с такива по физкултура има-няма 3-4 месеца...и не само аз де. Чисто бели гуменки, с които в една видна столична дискотека няма и да ме пуснат заради дрес контрола, а и не ми е минавало през главата да правя нещо друго с тях. Т'ва е. Въпрос на усет. Някои го имат, други не. Ти си тъни в скептицизма и се образовай виртуално.
cherinka
07-09-2011, 18:54
Къде бих могла да проверя кои оперативни намеси поема здравната каса. Става въпрос за някаква от сорта на 100-150лв.
Това ми бе казано по телефона. Търся, ровя в гугъл, но само за определени операции се споменава, смисъл яко препратки от гугъл към други форуми, в които лицето Х пита конкретно нещо.
SunSmile
07-10-2011, 15:12
А преди колко много бях пристрастена към форума... Нямах свободна минута, в която да не пиша, а сега.... много рядко се сещам да видя кво става.... Не е както беше преди... :?
iziskan88
07-11-2011, 06:58
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ !
kalpazanka
07-11-2011, 12:35
Къде бих могла да проверя кои оперативни намеси поема здравната каса. Става въпрос за някаква от сорта на 100-150лв.
Това ми бе казано по телефона. Търся, ровя в гугъл, но само за определени операции се споменава, смисъл яко препратки от гугъл към други форуми, в които лицето Х пита конкретно нещо.
Четеш НРД. Сега малко нямам време да го прегледам /новия-2011/, но ако имаш въпроси- свиркай.
тъй като не искам да задръствам раздела за музика и филми с нова тема, ще се пробвам тук... някой да знае от кой филм е това? ;д (http://28.media.tumblr.com/tumblr_ln9ssjV3pN1qazkdco1_500.jpg)
Този е, ай гес..?
http://www.imdb.com/title/tt0871426/
От 3 дена съм се побъркала по Еминем! :D
Днес цел ден слушам Without Me и Lose Yourself :-({|= :smt049
xBadxApple
07-12-2011, 11:28
деър'с блъд
ин дъ уоооооооотъъъъъъъъъъъъъъъ ррр
тъъътъъътътъъттъъъ
cherinka
07-13-2011, 06:48
пиги денс :-({|=
infinitypeace97
07-13-2011, 11:09
:grin: :grin: 8-)
http://xaxor.com/images/other/11154/wtf_gifs_05.gif
cherinka
07-14-2011, 08:22
Темите в раздел Любов вече трябва да бъдат написани така:
"Писахме си във ФБ, това означава ли, че иска да му родя деца след време?"
и аналитично на това
"Не ми отговори на усмивката в скайп, означава ли, че не иска да му родя деца?"
имам много странен проблем в дата.бг, направих си нов профил и всичко е наред, освен че не мога да пиша във форума... някой нещо да каже по въпроса
cherinka
07-14-2011, 08:40
Отговор: Изпратете e-mail на support@data.bg и ние ще Ви отговорим в рамките на 48 часа! (Че и доста по-бързо :) )
8-)
http://forums.data.bg/index.php?s=deea24d368263ddc482e726a284efe67&showtopic=1757722
8-)
cookie_master
07-14-2011, 10:44
http://xaxor.com/images/other/11154/wtf_gifs_05.gif :lol:
lamer4e7o
07-14-2011, 10:47
Тази спам-тема по-хубава ли е от тази в раздел Фън, фън и пак фън? :oops:
Отговор: Изпратете e-mail на support@data.bg и ние ще Ви отговорим в рамките на 48 часа! (Че и доста по-бързо :) )
8-)
http://forums.data.bg/index.php?s=deea24d368263ddc482e726a284efe67&showtopic=1757722
8-)е тва е който не го мързи да чете 8-)
SunSmile
07-16-2011, 03:19
Да заспя в 3h и да успея да се събудя в 5.30 сама..... На к'во прилича тва?!
:o
infinitypeace97
07-16-2011, 08:03
Мнго е топлоооооо :o
cherinka
07-17-2011, 13:42
Издирва се календарчето ми за месечния цикъл от форматирания ми хард!
kalpazanka
07-17-2011, 13:54
^GetDataBack or sth like that. :-o
Разрови се по специализираните форуми, със сигурност ще ти изскочи нещо полезно и за без пари.
Violenza
07-17-2011, 13:54
Как стана такава буря за 5 минути?! Камината ми се напълни с ледени топчета, а терасата ми се наводни!
cherinka
07-17-2011, 13:58
Пуснала съм една програма, чак след 30тина мин ще има резултат.
Лиспва ми хартиеният вариант, но за него няма опция рестор или рикавъри :D
Гърми много приятно. Намокри ми плюшените играчки. :( :( :(
C0okieMonster
07-17-2011, 16:18
Е нямаме угода ,честно, първо е адската жега - искаме малко дъждец да ни поохлади , то се изля е***и пороя :? :x
Какъв дъжд бълнувате тук? о.О Аз си умрях от жега цял ден.
Само се разкарвах за три бележки из целия град, даже успях да взема само една. Чудесно. Прекрасно. На хората не им се работи. Дори ако става въпрос да драснат два реда на лист хартия. "Елате утре в осем" демек "Тежък ми е живота- разкарай се"
Фък бюро-пипъл сириъсли...
VampireGirl95
07-18-2011, 20:57
Вчера беше адския дъжд, днес умрях от жега. Юли - голям град/дъжд/порой.Ей това само да се чува!Ама не..ще умра от жега и не стига това, че след жегата ще почна училище.Мразя лятото! :booooomb:
DarkTemplar
07-19-2011, 20:28
Нощна разходка покрай морето... БОК!
cherinka
07-22-2011, 16:39
Някой ходи на работа. :smt047
sh3_1s_7h3_0n3
07-22-2011, 16:40
Някой ходи на работа. :smt047
к'ва работа? ;)
Ще съм много благодарен някой, ако е в състояние да обясни някак по-просто ролята на златния стандарт за Световната криза през 30-те :-o
PinkFloydSound
07-23-2011, 22:32
Аз не съм много-много наясно, ама според мен помага срещу инфлацията, тъй като стойността на една валута не може да намалява безкрайно (както е било в Унгария примерно по време на хиперинфлацията), при положение че стойността на същата тази валута съответства на дадено количество злато.
cherinka
07-24-2011, 09:43
шия гащи 8-)
cherinka
07-25-2011, 04:32
Малиии, много е гадно да отсъстваш от вкъщи.
Как ще издържа до пенсия... тва няма вече лежанки, сериали, подмятанки, чуденки с кой къде да се забиеш и всичко това за пари, които минават като гръм през ръцете ти. :D
Този раздел изобщо не струва вече без включването на Роршах, Каниса и т.н.
Скука......... СПАМ разговорникът никога няма вече да бъде същия 8-) :-o
Забелязали ли сте приликата между Leonardo DiCaprio ( на младини ) и Jesse Mccartney?
Fraximus
07-26-2011, 18:19
+1
Пълни клонинги
Verminaard
07-26-2011, 22:15
Е т'ва цяло лято -> http://prikachi.com/images/634/3617634I.jpg
brutaLxxbunny
07-28-2011, 18:55
Ама моля ви се,скучно ми е,дайте да си говорим за нещо :lol:
Канис май се е върнал?
Я бързо да ми отговори на въпроса тогава... Обувките разтягат ли се и на дължина?
Много си харесах едни Адидас, но имат само 38 номер, а аз нося 37 и максимума, който съм носила винаги, е 37.5 (нещо средно м/у 37 и 38 )
Като пробвах адидаските, на ширина бяха Ок, но на дължина имах поне пръст разстояние от палеца до върха на обувката - и въпреки всичко ми бяха удобни. Не си ги купих, щото приятелката ми ме разубеди, че след време ще ми станат адски хлабави и ще ми се изхлузват докато ходя : |
И сдух. Това вярно ли е?
CanisDirus
07-29-2011, 10:47
Обувки от кожа се отускат и отхлабват леко. но не и на дължина. Дължината ти е фиксирана от подметката, която не се разтяга.
По кое време на деня ги мери?
Понеже човешкия крак е с половин номер по-голям в късния следобяд.
O.O
ОМГ, не знаех това.
Мерих ги към 17:00 часа,близо 18:00.
Иначе тва бяха маратонки като за града... просто красиви маратончици, не бяха от кожа, а от плат.
Отхлабването при обувка по-голяма от твоя номер фатално ли е? Не ми се набутва да ги взема, ако след месец ходене ще ми излиза петата от обувката и ще трябва да ги нося с вълнени чорапи, за да не ми падат от крака 8-)
CanisDirus
07-29-2011, 11:26
Половин номер не се усеща. Ако не са супер много пари - купувай.
Ако са - намери ги евтини онлайн :D
Половин номер не се усеща. Ако не са супер много пари - купувай.
Ако са - намери ги евтини онлайн :D
Е, 80лв са някъде. И са един номер по-голям от моя, не половин. 8-)
goosebumps
07-29-2011, 19:04
Имам въпрос - набирам един м-телски номер и в отсрещната страна ми се казва "Набраният код е грешен". Имам някакви колебания дали въпросният човек е в Б-я или не , та запитването ми е следното - има ли шанс телефонът да си е все още същият, въпреки че казва, че кода е грешен, и също.. ако й изпратя смс ще го получи ли в случай, че се върне в Б-я? Съжалявам, ако въпроса ми е тъп.
Поздравче от мен, съфорумници. http://www.youtube.com/watch?v=vifK9BZEhGc
Т'ва супер много ме зарежда и не мога се стърпя. :)
cherinka
07-31-2011, 03:25
Неделя е, а аз станах ОТНОВО в 5ч.
Да се чудиш що...
Ако можеше и за училище да бях ставала по това време, а не в 14ч., щеше да е хубаво.
PinkFloydSound
08-02-2011, 08:45
Сервантес отдавна е живял.
Шекспир - също. Гьоте - също.
Но ни един от тях не е видял
как мъдростта му в пепел се превръща.
Как в полуделия 20-ти век
горяха словото на клади по площади,
а безхаберния нов човек
все чака друг от калта да го извади.
Дали това е деградация
или духовна девалвация
на нашата цивилизация?...
Дон Кихот отдавна е умрял.
Хамлет - също. Фауст - също.
И за щастие един не е видял
как образа му в зомби се превръща.
Как съвременният герой
без вяра може, но не и без колата.
Заробен от вещи безкрай, безброй...
Как страх и стрес изяждат му душата.
Дали това е деградация
или духовна ампутация
на нашата цивилизация?...
Ето това си е сензация!
Въобще не е мистификация,
а е реална провокация
Дали това е деградация
или модерна трансформация
на днешната цивилизация
обхванала и нашта нация?...
И Джими Хендрикс е в по-добрия свят.
Елвис - също. Джон Ленън - също.
И не знаят за досадния обрат
как музиката в цифри се превръща.
Как добрия стар рокендрол
се свири само от щураци и чудаци,
а ако пееш, че царят е гол
възбуждаш тях - сексуалните маниаци.
Дали това е деградация.
дали не е манипулация.
Дали не е фалшификация
или тотална спекулация?...
Ето това си е сензация!
Въобще не е мистификация.
Изобщо не е провокация
а е реална ситуация!...
Дали ще доживея не зная
да видя аз какъв ще бъде края...
Дали това е деградация.
Дали не е манипулация.
Дали не е фалшификация
или тотална спекулация?...
Дали това е провокация
Дали не е халюцинация
или духовна ампутация
на нашата цивилизация!
^текстът предразполага към дискусия;
//а гласът на Маричков - към главоболие:Д
Абе, хора... имам някакъв проблем със скайпа... до преди 2 часа си се пускаше нормално, а сега не може да ми зареди, не можел да се свърже... Пробвах от друг компютър в къщата - влезе си без проблем, чудя се какво да го правя, някой има ли идея, че хич ме няма с тия неща...
П.С. пробвах да го преинсталирам и пак не ми влиза, нета си ми е наред...
CanisDirus
08-02-2011, 20:58
Потребителите на форума масово емигрират към друг.
Какво ще направи ръководството за да спре отлива на висококвалифицирани кадри?
КАКВО?
Вариантите са:
а) Ще назначи нова модераторка въз основа външен вид
б) Ще пусне новата версия на сайта :razz:
в) Ще обясни, как всеки ден сайта и форума бележат все повече уникални посещения
г) Ще си го премести в друия крачол
КАКВО?
Вариантите са:
в) Ще обясни, как всеки ден сайта и форума бележат все повече уникални посещения
Отговор г)
А аз достатъчно елитна ли съм (така да се каже, от ЕнтелЕгенцията), за да се преместя и аз в новата Мека на звездите на форОна?: )
Btw намерих си Адидасче моя номер, почти същия модел като оня, който пробвах и от който имаха само 38. Напра'о триумфирам!
JuStElly
08-02-2011, 22:32
КАКВО?
Вариантите са:
Определено ще е г)... :D
cherinka
08-03-2011, 03:34
Къде е купона??????? БЪРЗО КАЗВАЙТЕ!
GrindBlardian00
08-03-2011, 07:09
Лай
наздраве!
Някой да ми напомни... защо новините винаги са пълни с глупости, а постоянно ми се навират в очите. ^отгоре
КАКВО?
Вариантите са:
Отправено по този начин, запитването определено ще получи отговор г)
CanisDirus
08-05-2011, 17:16
Сега искам Ралица да напише новина по повода.
"Шефа все повече си го мести в другия крачол"
Deadlock
08-05-2011, 23:30
кой е "другият" форум, в който емигрират? ;DD
xBadxApple
08-05-2011, 23:56
Пазим тайна. 8)
Аз вече знам и ще нарушавам обета ми да мълча 8-) На ЛС казвам, а не искам много в замяна - може да ме черпите просто едно тирамису, а после да се организирате да съберете парички за отслабващата ми операция.
пп. Все още не съм надъхана да мигрирам наникъде ази..
Deadlock
08-06-2011, 01:02
искам отворени граници :( :(
CanisDirus
08-06-2011, 06:54
http://indigota.com/
Вече всички сме там.
понеже сме виши! Следваша стъпка в еволюцията.
Доста от форумците се подвижаваме и в http://dark-date.net/home.php
Един човек вече ми дължи тирамису.
Днеска почнах да си чета уж книгите,ама се отчаях.Как може толкова обемни книги да се прочетат за толкова малък период...
Само не пренасяйте помията от тук в другото форум, че ще ми развалите всички интернет забавления
Вече наблюдавам, че сайта е изпортен и на разни хора, които не би трябвало да са там.
srsly
Deadlock
08-06-2011, 18:56
и няма да ми кажете? :o
Уош, ауч.. Тва заболя. Смис., наистина, разбирам те, никога не е приятно да ти налазват средата няк'ви идиоти и даже изпитвам някакво угризение, но от др. страна
бич плийз? Някакъв форум? А и форумите са за всички, ддз.
CanisDirus
08-07-2011, 07:05
Ми форумите не са за жени. Твай.
Проблем?
Значи като всичко са си форуми, може да си направим този забавен и интересен.... oh wait... Очакваме в другия форум да ни е интересно, а реално ще стане същото.
Не ме разбирай погрешно.
Като имаш сайта и т.н. си се регистрирай (на своя отговорност), но да разпространяваш сайт, който се гордее със сравнително затворения си кръг, означава че не те интересува неговото бъдеще или състояние. (и тогава въпросът е защо пишеш там на първо място)
CanisDirus
08-07-2011, 13:02
Да не се обидиш само?
http://files.myopera.com/write2varun/albums/828319/why-so-serious-the-joker-3122768-1024-768.jpg
Значи като всичко са си форуми, може да си направим този забавен и интересен.... oh wait... Очакваме в другия форум да ни е интересно, а реално ще стане същото.
Не ме разбирай погрешно.
Като имаш сайта и т.н. си се регистрирай (на своя отговорност), но да разпространяваш сайт, който се гордее със сравнително затворения си кръг, означава че не те интересува неговото бъдеще или състояние. (и тогава въпросът е защо пишеш там на първо място)
Т'ва към мен ли беше насочено? Нямам регистрация там където се подвизава елита все още.
А и казах вече, че се разкайвам. И то искрено 0.0 Просто съм сбъркала... сега осъзнавам щетите, за които толкова приказваш.
И не съм го "разпространявала", втф. Някаква eatshitanddie и нз си какво ми писа и несъзнателно й отговорих. Сега тя ако е домъкнала някакви други навлеци, вината пак си е моя но вече се извиних.
Явно наистина е сериозна работата, съжалявам за което :)
Не съм помислила добре... но с голословни приказки не мога да поправя "щетите", сори.
Не мога да върна нулите и единиците, които съм пратила на някакво момиче под формата на ЛС. Да, постъпила съм тъпо като не съм помислила коя може да е, дали я искате и т.н. и чак сега осъзнавам последиците от тази моя тъпа постъпка.
Сгрешила съм, виждам че не е приятно. Плюйте си ме на воля в другото форумче, че съм ви преебала елитната консистенция. Аз наистина ви разбирам, в крайна сметка искате да сте си ваши хора. Всеки малко или много се вживява в Интернет. Аз също, ако трябва да съм честна.
Но какво мога да направя - извиних се вече. И който ме пита изобщо не му отговарям, понеже не искам пак да постъпвам така несъобразително. В крайна сметка осъзнавам/-ах, че това ви ядосва/ви е ядосало и не смятам да го повтарям.
Въпреки че от др. страна е дразнещо как го криете, но същевременно го обсъждате, но нвм..
CanisDirus
08-07-2011, 13:32
не знам.
Жените се обиждате за всичко.
Примерно щото носим едни и същи чорапи :oops:
cherinka
08-07-2011, 13:37
To като напишеш Shtrudel forum в гугъл и излизат форумите, в които пишете. Единият от тях е основният, все тая. И М. мога да питам, ама за к'во? Без покана не отивам никъде. :smt040
CanisDirus
08-07-2011, 13:44
А тази история проверявла ли си я?
Щото мен и лаящи и нелаеща са се опитвали да ме хапят.
в действителност е:
Кучето, което лае, яде бой с тоягата.
CanisDirus
08-07-2011, 13:47
Напълно вероятно. всичко в мен излъчва секс. Най-вече чорапите ми.
А твойте как са?
Пусни и снимка да задоволиш моя фуут фетиш!
CanisDirus
08-07-2011, 13:50
Винаги можеш да пуснеш снимка. :-)
С висока резолюция да се види кирта под ноктенцата :oops: :oops:
CanisDirus
08-07-2011, 13:57
Айде дееееееееееее.
Айде ще те черпя дюнери от арабския на Пиротска :-P
CanisDirus
08-07-2011, 14:03
По-голям пич от това не може. Всъщност може, но няма да е политически коректно, затова отпада като вариант.
Може ти да пробваш да станеш по-необидчива 8-)
CanisDirus
08-07-2011, 14:08
Честно казано ми е през една точно определена анатомична част ;)
CanisDirus
08-07-2011, 14:13
Важното е, че в темата за час се изписа пвоече отколкото за седмица.
Реанимация и живот на системи - това остана от форума.
Викнете завеждащия отделение да установи смъртта.
reoffender
08-07-2011, 14:51
Жегата ви стопява мозъка? :-o
CanisDirus
08-07-2011, 15:14
май май
И цуцко ми затоври темата преди да си поискам нещо за психопрофила и да ми се реши проблема.
:-x :-x :-x
reoffender
08-07-2011, 15:22
:(
CanisDirus
08-07-2011, 15:26
оценявам съчувствието ти.
Имам нужда от отпуска. Май утре ще си направя някое трипче до някой съседен град да разпусна. Има и мераклии за компания.
оценявам съчувствието ти.
Имам нужда от отпуска. Май утре ще си направя някое трипче до някой съседен град да разпусна. Има и мераклии за компания.
Има, има... 8-)
CanisDirus
08-07-2011, 17:11
Ту лейт.
Жалко... пускам сълзичка... :cry:
ацетизала нали беше като аспирин уе...?
^Да
предполагам, че нямат много фенове тук и все пак поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=a9eNQZbjpJk&ob=av2n
Zaharinka
08-09-2011, 21:41
Къде е принца на фороНа(Я.)?Не съм го чувала от никъде,от много дълъг период от време. :(
cherinka
08-10-2011, 06:07
и в социалните мрежи го няма, и телефона не си вдига;?
Zaharinka
08-10-2011, 07:28
Да де това ви казвам за тука знам,че е баннат ама нито скайп нито телефон,нищо..
reoffender
08-10-2011, 07:33
:-o 'дравейте
Ее, колко е търсен само 8-)
А аз отново се сетих за -> http://www.weebls-stuff.com/toons/aaaaaaaaaaaaahaha !
Ей.... умряла работа тука... :/// Изнесоха се всички май и оставиха простолюдието.
Аз съм живата останка от умиращия елит.
И имам пришки по целите крака от тия маратонки. Що за маратонки?
Запознах се с як човек.
Блаб, от вчера мисля за изречението ти "колко съм драматична" и се опитвам да установя дали е хубаво или не. Като цяло дали е добре, че съм така. От една страна е дразнещо за самата мен, от друга страна не.
Просто споделям де.
Хм..... Май просто трябва да се приема такава каквато съм без да давам оценки? 8-)
Но е трудно да не си даваш оценки. Еее, втф.
Страхотен ден, бтв.
whiteterror
08-10-2011, 23:48
Къде е принца на фороНа(Я.)?Не съм го чувала от никъде,от много дълъг период от време. :(
Дано да е Омрял наистина! 8)
Напълни ли се раздела с дебили или само така ми се струва?
Напълни се и още как...
jghgh, преди малко изгледах Амели за пореден път... бях видяла преди няколко дни твой пост във Музика и тв и реших отново да се насладя на този филм... може би за 6-ти път... Чуден е, чуден...
И аз искам да го гледам 2ри път, но да видим кога ще е. Очаквам някакво по-специфично настроение, за да повторя тази наслада. :]
xBadxApple
08-15-2011, 21:47
Лоша работа.
rettemich
08-18-2011, 00:20
Здравейте!Приемате ли един нов форумец? :oops:
Здравейте!Приемате ли един нов форумец? :oops: не
Audiophile
08-18-2011, 21:52
я да освежим малко тук положението ;о
Anesha17
08-19-2011, 16:12
Здравейте!Приемате ли един нов форумец? :oops:
Токио хотел не умряха ли,ве?
Тц,леле,не мислех,че ще видя отново някой да носи техен аватар и да им се пише фен .. ;d
cookie_master
08-20-2011, 08:19
:smt075 писна ми бе!
SonataArctica
08-20-2011, 11:14
Е.баси хеитърите :D
E що да са хейтъри? :-o 8-)
PinkFloydSound
08-20-2011, 17:41
Кво става бе, форум? :)
cherinka
08-20-2011, 18:06
bibibibiibbiibibib
:grin:
вече не шия гащи, скачам на нова работа.
бахти якото.
иначе съм съкрушена. вече ай кент да си изливам мъката онлайн и боклущината.
свърши тая ера.
Збогом!
Умря и-нет чери! вие съсипахте всичко!
cookie_master
08-21-2011, 14:35
защо ми е толкова скучно,бе! :(
НЯКОЙ ДА МЕ ЗАБАВЛЯВА ВЕДНАГА!
BrainlessROCKBABY
11-25-2011, 11:35
ентръртейн йорселф. :D