PDA

View Full Version : Много-Странен сън!

Iankoclk
05-05-2011, 05:43
Здравейте,аз съм момче на 20г. и преди 1 година излизах с едно момиче и бях много влюбен в нея,накрая обаче се разделихме и тази нощ сънувах един сън който немога да го разтълкувам
ето и съня:
Седя си аз в къщи изведнъж идва тя отиде до тоалетната върна се ,дойде при мен и почна да ме гледа и аз почнах да се шегувам че е надебеляла :D тя ми иска 20 лв (незна и аз защо) аз и казах че нямам дал съм ги на един наш общ познат,тя тогава почна да ми се гали и да ме целува ама аз и се дърпах попита ме дали ще ми ги върне аз казах че сигурно ще ми върне 30 лв... и г/д това помня от целия сън ,Моляви не ми се смейте,нека ако някой знае как да го разтълкува съня да пише

mimimimi123
05-05-2011, 05:50
Здравейте,аз съм момче на 20г. и преди 1 година излизах с едно момиче и бях много влюбен в нея,накрая обаче се разделихме и тази нощ сънувах един сън който немога да го разтълкувам
ето и съня:
Седя си аз в къщи изведнъж идва тя отиде до тоалетната върна се ,дойде при мен и почна да ме гледа и аз почнах да се шегувам че е надебеляла :D тя ми иска 20 лв (незна и аз защо) аз и казах че нямам дал съм ги на един наш общ познат,тя тогава почна да ми се гали и да ме целува ама аз и се дърпах попита ме дали ще ми ги върне аз казах че сигурно ще ми върне 30 лв... и г/д това помня от целия сън ,Моляви не ми се смейте,нека ако някой знае как да го разтълкува съня да пише

сигурно те търси за пари иначе какво друго?! тя ми иска 20 лв (незна и аз защо) (сигурно е станала........! това е шега не го приемаи навътре :) ) :)

Iankoclk
05-05-2011, 06:23
Много-ми е важно това :( мисля че още съм си влюбен в нея

Greennight
05-05-2011, 06:52
http://sanovnik.bg/

pyo
05-05-2011, 07:20
Има пари, има секс, значи ще правиш секс с нея и ще ти излезе солено... (дете може би!!) Затова ползвай презарвативи! Това е разбира се е в кръга не шегата ;) Твоят сън е странен. Казваш, че искаш да си с нея, но в съня се дърпаш. Може би не го искаш това толкова силно или просто те е страх да не бъдеш наранен отново ;) Един съвет. Бившите са бивши ;) Щом първия път не се е получило, няма да стане и втория ;)

fen7asy
05-05-2011, 13:47
това е тълкувание да отвориш учебниците си за 6 клас по български и да се научиш как се пише ;/

Missmarch
05-05-2011, 18:56
EМи купи си съновник, в нета има също.. обаче съня не бърка ! :-|