View Full Version : Наиграх се :Д
Така накратко: Бях си дал почивка от момичетата, но на имения ми ден поканих много бивши, забивки и други готини момичета. Така се получи, че всички почнаха да се гледат на кръв. Две се разсърдиха, че не им обръщам внимание и си тръгнаха.(на едната обещах да се видим отделно в нас) другата дойде гаджето и да я вземе, запознах се с него. Той изглеждаше доста притеснен и гледаше колкото се може по-бързо да си тръгне. И сега по-сериозния проблем. Едно момиче с което нямах контакт от 7 месеца. Единственото момиче което съм обичал се появи. Почнахме да говорим и обещах да се видим и да обсъдим отношенията си. Все още имала чувства и т.н Изпратих я по едно време и нея. (през цялото време бирите и ромовете си вървяха и губех представа какво точно върша.) И дойде последното момиче с което излизах. Не съм ходил с нея просто забивка. Какво направих и аз не знам и тя ми каза, че искала да е с мене тръгнахме (даже усещам леко вманиачаване от нейна страна) и последната дилема едно момиче което е супер заето и все се разминаваме иска да опитаме нещо. И обещах и на нея да се видим в близките дни.
Всичко би било перфектно, но всички тези, които изброих ще дойдат на един бал. И в последствие и в дискотеката. Обещах на всички да съм с тях. А отделно си имам момиче( с която не излизам и нямам нищо общо) просто тя ще е с мен тогава. Та мамка му какво по дяволите да правя? Не съм от хората, които прецакват момичетата. Но така се получи... И сега да викна всички и да рискувам? Да им кажа, че не става? Да изчакам да отпадне една по една? Да преценя коя искам и да съм с нея? Или да се отърва от всичко и да се забавлявам? (забавното в ситуацията, е че всичките са доста оборотни и са прецаквали в миналото доста момчета, а една и самия мен. И доста се изкушавам от мисълта да им дам урок.)
SparkleKitty
05-07-2011, 15:16
Дай урок на тая едната,пък от другите си избери тази,която мислиш че няма да иска само секс,после погледни и от твоя страна към коя имаш чувства,а на отпадналите им кажи,че внезапно си почувствал нещо към някакво момиче и съжеляваш,но не искаш да прецакаш нещата с нея.
Лошото, е че единствената към която имам чувства е същата която ме прецака и заслужава урока.
pomorians1
05-07-2011, 16:22
леко във филма
LoveChocolate
05-07-2011, 16:44
Така накратко:
лелее ако това е накрако .. не искам и да мисля какво ще е надълго :D
Да наистина това е на кратко :D Споменал съм просто важните елементи.
И като гледам май няма кой да ми помогне в тая ситуация. Великите умове на форума стоят безмълвни :razz:
Абе човек тая история е по завързана от стъклен дом и забранена любов бе :D
SisiStrange
05-07-2011, 17:11
Избери от всички най-готината и с най-веселия характер, с която наистина ще ти е готино на бала. Другите ги предупреди, че няма да си с тях, защото е гадно да останат без кавалер на бала, когато са планували да го има.
И като гледам май няма кой да ми помогне в тая ситуация. Великите умове на форума стоят безмълвни :razz:
Великите умове тръпнат в безмълвно възхищение от вашите умения мосю.
Бихте ли споделили на нас невежите каква е тайната на блестящия ви успех сред жените?
SuperBadSuperFresh
05-07-2011, 17:35
И ти не си от хората,които прецакват момичетата.Айде иди със всички на бала,изпълни си всички обещания и ако успееш,без да ги прецакаш,ми се обади.
Не се притеснявай, дори покани още няколко момичета, ей така - да има. И на бала щракай с пръсти и гледай сеир.
Сега сериозно - много объркана е ситуацията, но за да оправиш нещата, трябва да решиш за себе си какво искаш или с коя от всичките искаш да си. Малко си се пооплел в схеми, но ако са точни мацките, ще те разберат. Пък ако не - със здраве.
Не бих го нарекъл успех...Но умението да се поставям в такива глупави ситуации идва от отношението ми към жените. То си личи от отговорите, които съм дал в другите теми.
Не знам какъв е подхода на другите, но моя е следния:
Не изпитваш чувства, не се вманиачаваш в едно момиче, излизаш с много. Не съжаляваш, че те е предала в даден момент. Абсолютен непукизъм (трябва да си над нещата). (това е реалната ти философия вътре)
Като си сред хора:
Не показваш никаква слабост. Всичко може да се използва срещу теб. Не те интересува отношението на жените, а това на приятелите ти. Трябва да си постоянно в кондиция и винаги забавен и най-вече душата на компанията. Ако не си тоя който заема това място погледите са към него. Момичетата винаги усещат тия неща и интуитивно се насочват на там.Както в природата търсят най-силния мъжки.(при нас се гледат редица други качества, а не толкова примитивна, като при животните.)
И най-важното отношението към момичето:
Всяка една независимо с колко излизаш трябва да се чувства единствена. Да си мисли, че контролира нещата, че си нейн(а това далеч не е така) Тук говорим за емоцията и отношението, но пак трябва да си водеща фигура и да си над нея. В мига, в който разбере, че е равна на тебе или е повече от теб край! Пълен баланс на ръба на ножа. Трябва да и е интересно, всяко излизане да е различно да си мисли, че отношението е специално. Щом стане монотонно решава, че искрата я няма и край. И в общи линии пред хората си силен с нея си нежен. Ако имаш слабости не ги показваш и не споделяш. Набляга се само на силните качества.
Цялата тая работа изтощава страшно много. А най-лошото е като стане рутина. Винаги знаеш какво ще се случи, как, кога.
И на финала идва една не по-различна от другите. Забравяш всичко което съм написал. Действаш със сърцето и до там. Намерил си си майстора. Но пък тогава е дяволски приятно. И дори болката след това ти харесва. Тя не е по-различна от другите. Но твоето отношение се е променило.
Отговор към BgHtH Дори и да ти е несериозен въпроса ти отговарям сериозно.
djipsito
05-07-2011, 17:50
Не се занимавай с бивши. Аз ако някой бивш почне пак да ме кани и т.н ще си помисля, че нещо е спрял или се е отчаял и се връща назад към старите завоевания. И ако не чувствам нищо към него доста ще ми е смешно.
Ти си знаеш най-добре де, ако има нещо и от двете страни (по-важно е от твоя страна как е, мацките са ясни..) не виждам нищо лошо, просто трябва да решиш коя да избереш.
Щом е за бал, мисля, че там няма място нито за бивши, нито за настоящи (тва си е мое мнение де, ако бях имала бал и ако имах и приятел нямаше да искам да съм с него, и не защото ще правя нещо зад гърба му, просто тва ще е моят ден, последния със съучениците ми и т.н, пък и всичко става.)
Избери тази с която мислиш, че ще има най-малко филми и се забавлявайте. Ама все си мисля, че рискуваш да си провалиш вечерта заради разни тъпи женски изпълнения.
Да и аз не мисля, че на бала трябва да има някоя, но те държаха и нон стоп ме питат. Явно за момичетата това е по-важно от колкото за нас.
Мисля, че сведох нещата до две. Бившата дето ме прецака и настоящата.
Бившата се държи все едно не и дреме особено. Но не се дърпа. Общо взето ме обърква само с присъствието си. А настоящата се държи супер.
И каквото и да става не искам да я нараня. (е сега ми звъна да ме пита за мнение каква рокля да си поръча....което ме накара да се чувствам, като пълен задник.)
djipsito
05-07-2011, 18:10
За къв чеп ти е бившата тогава ? Щом те е прецакала преди.. не я оставяй да ти гледа "сеира", да си вдига самочувствието и да продължава да си мисли, че още предпочиташ нея пред някоя друга. С две думи.. ще знае, че си слаб.
По-добре я отрежи докато не ти се е обадила и тя да те пита за рокля... :-D
Не ви разбирам... наистина, не може да ми го побере акъла, казвате за нас, че тичаме при "лошите момчета", а вас някоя "кучка" ви разкатава фамилията и все едно ... абе не знам, същата работа, нарани един мъж, за да станеш жената на живота му. Не вярвам настоящата ти приятелка да ти е направила нещо, че да постъпваш така. Не бъди задник.
Онази те е наранила и т.н сега пак за нея мислиш, за какво ти е ? Да си провалиш вечерта ако й щукне някоя глупост. Пак ти казвам само ще си вирне носа и ще се хвали как предпочиташ нея пред сегашната ти. А кво ще й е на настоящата ти.. не ми се мисли...
Май-направи едно добро дело :D Ще взема да те послушам за някой неща. Мисля, че ми хрумна гениална идея :)
djipsito
05-07-2011, 18:20
Ще почерпиш :lol:
(Споко, не е да ме водиш на бал, мн ще станем отрязаните :D )
Ако стане това което съм измислил ще почерпя наистина :D Но ме съмнява по-скоро ще се огъна и ще оплета още повече нещата.
djipsito
05-07-2011, 18:27
Ами ако си с такава нагласа ще ги оплетеш нещата :)
Кво си решил да гавриш бившата ли ? И да гледа колко ти е яко с настоящата ?
Имам около две седмици. Няма да търся никоя. Ще си карам със сегашното момиче. Другите ще са канени, но като гости. С оная бившата ще се видя. И ще и кажа, че имам гадже и трябва да стане чудо за да се получи. Ще наглася нещата, така че тя да си мисли, че най-изгодно за нея е да не се хваща с мен пак. И че тя го иска.
I'm a playboy p-p-playboy
http://vbox7.com/play:ffb4d573
тва е песента за тебе поздрав
Кво ся с тази тема трябваше да научим колко бивши имаш,с колко си ходил и как си си дал "почивка",а всъщност си закоравял женкар ли?
Бахти позьора брат..
Не с тая тема питах за мнение, а вече хората си вадят някакви глупави изводи. А и по-добре такава тема от колкото ";(умирам помогнете аз съм на 13 той е на 15 погледна ме накриво, а аз го обичам"