PDA

View Full Version : Защо в днешно време..

chronic
05-07-2011, 21:07
Момчетата са станали по-големи женчовци и от самите жени.Май така станаха нещата че "силния пол" плаче сдухан в очакване на решението на ужким "слабия" пол.
Дали любовта пол няма и който хване той е,или на днешните мъже много им изтъняха веждите както и характерите?

funkey
05-07-2011, 21:14
Момчетата са станали по-големи женчовци и от самите жени.Май така станаха нещата че "силния пол" плаче сдухан в очакване на решението на ужким "слабия" пол.
Дали любовта пол няма и който хване той е,или на днешните мъже много им изтъняха веждите както и характерите? Или пък момичетата все повече и повече от малки се мислят за много зрели и очакват много,като им пораснат малко гарди и задник и вече не издаржат.

NomNomNom
05-07-2011, 21:14
Много лигави мъжлета се извъдиха напоследък . Но и жените съзнателно го играем мъжко и грубо . Искаме доминираща позиция, после се оплакваме, че мъжете са слаби .

cetor
05-07-2011, 21:19
Ами вие ги направихте женчовци, но така е добре поне се маркират и си личат от далече. Аз лично съм за това да има женчовци! Колкото повече такива, толкова повече мацки за мен :D

chronic
05-07-2011, 21:23
Жените са един вид комплексирани от етикета "слаб пол",това е ясно,оттам идва амбицията и себедоказването та дори и подсъзнателно отнемането на водещите права във връзката.
Въпроса е обаче,защо днешния мъж го позволява?Дали липсват качествата или самата жена се изтарикати в последно време.
Темата ми е муза от един познат който приятелката му го изгони от собствения му дом наскоро,парадоксално но факт.

chronic
05-07-2011, 21:28
Колкото повече такива, толкова повече мацки за мен :DНедей така пич,масово мацките умират за внимание,същия женчо да ги изслуша,да иде с тях в мола за дрехи и всякакви гъзолически работи.В такъв аспект женчовци,не ония природно-обърканите..

jghgh
05-07-2011, 21:29
А мислиш ли, че ако един "комплекс" се потиска (както ти искаш това да продължава) това е конструктивно?
Откъде и да го погледнеш потискането избива в грубо, нахакано женско поведение. Всъщност е нормална реакция. Точно както държаните строго деца често стават най-големите провали...

Чисто социологически просто си мисля, че отношенията мъж-жена са в криза. Самият факт, че се е случила сексуална революция, масови женски протести и т.н. е ясен знак че с това "да държим света мъжки, пълния контрол" не е нещо, което удовлетворява всички. И явно вече не работи или му се намалява контрола.
Шанс.

Просто се забелязва едно унифициране на половете.
Не коментирам дали е добро и т.н., просто адски много ме издразни това с мъжа, който "не трябвало да позволява това" Control freaks...

А жената винаги си е била изтарикатена, повярвай ми... Даже когато си мислиш, че си големия мъж могат да те въртят брутално на пръст, само за информация. И всъщност е нормално като е била в по-слаба позиция, да е развила тея тарикатски качества с години, за да може да получава и тя своето - с тактически, а не "силови" оръжия.

пп. Е па давай им внимание малко на тея жени, аман от темерути, "истински мъже" ....

montana6
05-07-2011, 21:56
Първо, да направя забележка на автора, че такова понятие "слаб пол" няма. Има "нежен пол".

Второ, това е една мноого обширна тема, която е коментирана доста пъти. Ще ти кажа само, че човешките взаимоотношения са двупосочни, така че гледай да не си вадиш някакви крайни изводи, т.е., че само едните или другите са виновни.

mmagdalenaa
05-08-2011, 08:33
мъжете трябва да са си мъже без никакви такива женски нотки ( тип Мачо ) а пък жените трябва да са женствени и красиви и това да е очевадно не бива ролите да се разменят както е "модерно" сега :)

w0sh
05-08-2011, 10:19
И си сложил аватар на мъжествения Калвин Клайн.

Мда....

NomNomNom
05-08-2011, 10:23
Човека е стар форумен трол , започнал на чисто . Иска да го мислим за зрял и готин, може някой ден и да стане мод .
И си мисли , че безсмислената тема ще потръгне .

Човек , по-добре да беше казал, че имаш проблем с липсата на внимание и признание , щяхме да помогнем . Ама така не става.

nwjsw
05-08-2011, 14:01
:-x В днешно време момчетата които обичат истински са голяма рядкост повечето гледат да те ебнат и да избягат. :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Cybershot
05-08-2011, 14:32
Защото казармата вече не е задължителна...

NomNomNom
05-08-2011, 14:41
:-x В днешно време момчетата които обичат истински са голяма рядкост повечето гледат да те ебнат и да избягат. :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Какво общо има с това, че мъжете са женчовци и какво лошо има в неангажиращият секс?

nymphadora
05-08-2011, 14:43

+1
иначе всички са големите мъже..

mmagdalenaa
05-09-2011, 14:21
Какво общо има с това, че мъжете са женчовци и какво лошо има в неангажиращият секс?

що пък трябва да има нещо общо :D :D :D :D :D :D :razz:

SisiStrange
05-09-2011, 14:31

що пък трябва да има нещо общо :D :D :D :D :D :D :razz:

Щото иначе спамиш.

Според мен е нормално донякъде. Ние жените си позволихме да станем по-силни и да се еманципираме, а момчетата си позволиха да показват чувства.
Като изключим крайните случай (пълните мухлъовци, обличащите се в практически женски дрехи, мамините синчета и тн.) е по-добре мъжът от време на време да е чувствителен, а не грубиян. Не понасям "мъже", които си мислят, че като се правят на непукисти ала "мен за никой не ме грее, аз не плача никога, ти или прави, квото ти кажа - или не ме търси" са много велики. В една връзка трябва да има разбирателство и да са спокойни отношенията. Всичко, което криви от тази норма, не е в ред и е свързано с избиване на комплекси (без значение дали става дума за прекалено властна и налагаща се жена или за безхарактерен мунъо, който не може да си закопчае дюкяна без да е получил разрешение).

umri
05-09-2011, 14:38
Мъж+жена= баланс.
Така трябва да бъде попринцип, но все по-често нещата се обръщат, което не е никак хубаво. Така де...с всеки изминал випуск момичетата ставаха все по-агресивни, а момчетата все по-момичета. Йеаа...
Мъжа се определя, колко е мъж най-много по постъпките му. Уви в днешно време има доста пишкодръпи и путкопоклонници, с извинение. Но се радвам, че ги има и истинските мъже, които знаят, какво и как да направят, понеже имат повече гънки в сивото вещество от много други, за да си направят живота благоприятен, както за себе си, така и за жената до тях. „Ръцете на добра жена, обвити около врата на истинсия мъж, са спасителен пояс, който съдбата му е хвърлила от небето.“ В този ред на мисли, ако една жена има до себе си един истински мъж, далеч няма да желае да се прави на силна и кУрава. Въпреки желанието и да е доминиращата. Но ако е и жена на място, ще докаже, че далеч не трябва да се подминават решенията ѝ и мнението ѝ по даден проблем и въпрос, като пътен знак, в днешно време.

Всъщност всичко е толкова просто.
А някои от нас сами си го усложняват, без видима причина.
Което, честно казано е многоо многоо жалко.
Но във всяко стадо си има и мърша, дано с течение на времето не се превърнем всички в храна за лешоядите.
this

И тоя ден дойде.

horacio
05-09-2011, 15:24

Между другото - да!
Откакто я махнаха задължителната военна служба и вече поколение след поколение момчетата/мъжете стават все по-лигави. Скапани малки путьовци. Не всички естествено (има много свестни мъжки) , но си ги има тези путьовци, които изобщо не си знаят мястото и ако ги вкарат в казармата ще видят кво е тва да си истински мъж.

IseeDEADbodies
05-09-2011, 15:46
Абе то вярно, че се пръкнаха много "женчовци", ама и че голяма част от момичетата се имат за голяма работа също го има ;)