PDA

View Full Version : След неуспешен чат ...

xXxScreamxXx
05-08-2011, 07:45
Има едно момче от моя град по голям е с 3 години .. аз съм на 17... въпросът е, че ми харесва няколко пъти съм го виждала на живо, но не от близо .. Имам го като приятел във фейсбук .. преди време му писах една вечер на лично съобщение..общо си изпратихме около 20 съобщения,но след това той спря да пише .. след като разбра,че съм ходила с негов позлат ( пита ме дали е било така, защото съм му била позната от някъде .. връзката ми с онова момче беше сериозна и си мисля, че заради това е спрял да пише ) ...
Сега се чудя какво да правя .. ако пиша пак 1ва дали ще е много отчаяно :? :( ....

Sh@d0w
05-08-2011, 07:50
Ако наистина искаш да разбереш държанието му вижте се очи в очи,излезте някой път и поговорете.Каквото и да му напишеш по скайп или фб,все ще скалъпи някакъв отговор,от който пак няма да ти стане ясно.

Стига с тия скайп драми ;X

xXxScreamxXx
05-08-2011, 07:56
Не се познаваме лично, за да излезем ... няма как на 2рия чат да напише : Абе ейй я дай да излезем .. ;х

DesireToFire
05-08-2011, 07:58
А и тя пита дали да му пише :Д Няма друг начин да излязат, ако не се разберат чрез някаква форма на чат.

Sh@d0w
05-08-2011, 08:06
Не се познаваме лично, за да излезем ... няма как на 2рия чат да напише : Абе ейй я дай да излезем .. ;х

Писали сте си 20 соъбщения и не се познавате лично?Нали си го виждала на живо,просто като го видиш пак направи така,че да те забележи и виж дали ще дойде при тебили ако е срамежлив отиди при него и го заговори нещо от типа "хей помниш ли ме,писахме си онази вечер" или нещо от сорта.

xXxScreamxXx
05-08-2011, 08:45
много рядко го виждам ... да кажем на няколко месеца 1 път .. и то от далеч .. и няма как да ида при компанията му и да го заговоря .. след като за него онзи чат нищо не е значел ... :)