Влез

View Full Version : Харесва ли ме ?? ПОМОЩ ;((

munikutt
05-08-2011, 08:04
Здравейте. :) Охх ми значи той е с две години по-голям от мен .Познаваме се от близа една година и половина ии аз от скоро започнах да го харесвам. Чувам от тук от там ,че уж ме харесвал но това може да са само ебавки.. :( Понякога го виждам как ме гледа но след като аз го погледна той се обръща на другата страна . :? Когато сме в училище с неговите приятели минават коридорите и винаги минават пред нас с моите приятелки . И много често се случва да остават при нас защото аз и останалите имаме приятелски отношения с тях и си говорим.Но той просто не идва и не ме заговаря. о скайп си пишем а-у но нищо друго . :( Пращаме си целувки от време на време в facebook. Излизали сме заедно ,имам предвид с други общи прятели и сме се забавлявали много.Много често се случва да ми праща стрелички по телефона и после като го питам за ко ме стрелка и той се прави ,че не знае иии много се ядосвам :-x Много често ме е заглеждал когато съм се наконтила малко ии аз го виждам тва обаче не знам .
Та въпросът ми е дали ме харесва и дали имам шанс с него :( :(

Dollie
05-08-2011, 08:07
Харесва те =D> Просто на момчетата понякога им е по-трудно да признаят това пред момиче.