- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме ?? ПОМОЩ ;((
Здравейте.Охх ми значи той е с две години по-голям от мен .Познаваме се от близа една година и половина ии аз от скоро започнах да го харесвам. Чувам от тук от там ,че уж ме харесвал но това може да са само ебавки..
Понякога го виждам как ме гледа но след като аз го погледна той се обръща на другата страна .
Когато сме в училище с неговите приятели минават коридорите и винаги минават пред нас с моите приятелки . И много често се случва да остават при нас защото аз и останалите имаме приятелски отношения с тях и си говорим.Но той просто не идва и не ме заговаря. о скайп си пишем а-у но нищо друго .
Пращаме си целувки от време на време в facebook. Излизали сме заедно ,имам предвид с други общи прятели и сме се забавлявали много.Много често се случва да ми праща стрелички по телефона и после като го питам за ко ме стрелка и той се прави ,че не знае иии много се ядосвам
Много често ме е заглеждал когато съм се наконтила малко ии аз го виждам тва обаче не знам .
Та въпросът ми е дали ме харесва и дали имам шанс с него![]()
![]()
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - достойни и жалки.
Харесва те =D> Просто на момчетата понякога им е по-трудно да признаят това пред момиче.