PDA

View Full Version : Съвет!!! ;[

kokobe
05-09-2011, 00:36
Здравейте,
Харесвам едно момиче....пффф всички започват така, но моята история е по-различна...Харесвам я и тя ме харесва, но в момента е с друго момче и твърди, че го обича, но според мен не е така, защото ако го обичаше нямаше да ме харесва...Не знам какво да правя....Моля Ви дайте ми някакъв съвет... Благодаря предварително :)

1234565
05-09-2011, 01:15
Колкото и станно да звучи, напълно вероятно е едновременно да го обича и да има интерес към теб. Не искам да натрапвам съветите си, но по-добре не се занимавай с нея докато не разбере какво иска. Иначе нищо няма да се получи и накрая ти ще си ощетения!

Consequence
05-09-2011, 02:36
Замисли се дали искаш да си имаш приятелка, която да твърди, че те обича, а в същото време да харесва друг и сам ще си отговориш на въпроса какво да правиш ;)

Sh@d0w
05-09-2011, 05:06
обича

харесва

Правиш ли разлика между тези две думички?

Когато направиш разликата,тогава ще разбереш,защо е гадже с него,а не с теб.

a4oni
05-09-2011, 05:12
Хвани и си и ти друго момиче, за да й разбереш чувствата?
И напълно подкрепям Sh@d0w ! Я, си разненете понятията, плз.
разликата е е меко казано - огромна.[/b]

Fiction7577
05-09-2011, 05:58
обича

харесва

Правиш ли разлика между тези две думички?

Когато направиш разликата,тогава ще разбереш,защо е гадже с него,а не с теб.

+1.

Очевидно не си наясно въобще с любовта от това което прочетох.

Съвсем нормално е момичето да постъпи така. :)

razores
05-09-2011, 07:59
Изчакай ги да скъсат и тогава се пробвай :)

kokobe
05-09-2011, 19:08
Напълно съм наясно...Просто не мога да приема, че ако обичаш някого в същото време можеш да имаш някакви чувства към друг човек :)

Sh@d0w
05-09-2011, 19:12
Глупости как да не може.Да харесваш някого и да обичаш някого са съвсем различни неща,не я правиш разликата.Мога да харесвам начина по който се смее дадено момиче,да харесвам погледа и,компанията и.Но това не значи че я обичам в пълния смисъл на думата.

Whatever не ми се обяснява сега.

nepowtorima
05-09-2011, 19:17
..именно, че двете понятия въобще не са еднакви..
Разликата е, че обичта.. е чувство, което е силно.. тогава си готов на всичко за човека.. А когато го харесваш.. е просто привличане към дадения пол.. и в него не се влагат чувства, а просто приятни краткотрайни мигове с човека..!!

По-добре.. изчакай да се разделят с това момче - няма да са вечно заедно.. и ако все още не ти е писнало да я чакаш.. успех.. пък и дотогава всичко може да се промени!!