View Full Version : лесно раними ли сте ?
vesinka899
05-09-2011, 18:36
лесно раними ли сте и кажете някоя случка,която да го засвидетелства?
SilverRain
05-09-2011, 19:20
Еми май не см лесно ранима... малко неща .. абе почти нищо не може да ме трогне в последно време.
Grommash
05-09-2011, 19:44
Еми май не см лесно ранима... малко неща .. абе почти нищо не може да ме трогне в последно време.
Ауу, ледено сърце.
SilverRain
05-09-2011, 19:47
Ауу, ледено сърце.
някои го наричат безразличие ...
MissArrogance
05-09-2011, 19:54
Mm, попринцип не, но има и някои малки изключения.
за жалост да ... Ужасно чувствителна и ранима съм .. плача по - много , емоционална съм ии това пречи в моменти когато трябва да сдържиш емоцията си ..
^И с подпис "don't give a fuck" :-o Типичното потвърждение, че всички, които се държат много кораво, както оная "безразличната", са чувствителни и раними.
So I am.
Много ранима и чувствителна съм. Предполагам, като порасна ще се пропия и ще се друсам постоянно, за да не изпадам в кризи и т.н. 8-)
Иначе т'ва по-горе не беше заяждане, защото и аз съм такава в много случаи. Не се усещам как се държа, но ми е навик да съм груба, да изглеждам "бх" или все едно нищо не ме трогва, да пускам груби и цинични забележки, да се държа мъжки и изобщо да не давам да ми помагат и т.н. А всъщност съм развалина. Шанс. Както казах, ще се пропия и продрусам. 8-) Тва, вярвам, ще оправи нещата.
ScorpionGirl
05-09-2011, 23:36
Преди бях, вече не съм същата ( или поне се старая )
tanch3t093
05-09-2011, 23:50
По прнцип да, но преди бях много по-зле. От абсолютно всичко почвах да плача, от най-малката обида... Ама сега далеч не е така, може би възрастта си играе до някъде... А може би и моментите, които са ни направили по-силни. Колкото и да си чувствителен, след тежка загуба или разочарование ставаш по-силен.
djipsito
05-10-2011, 02:15
Доста шитни ме научиха да съм по-корава. :D
По-големия ми проблем са нервите. Ако плача най-често е от нерви.
в някой случай изобщо не ми дреме, в други ми дреме, но не го показвам.Ако ми кажат нещо което знам че не е така ми става малко гадно, но кат си знам че не е така се оправям,а ако ми кажат нещо обидно което знам, че е така и не ми харесва се опитавам да го променя.
Grommash
05-10-2011, 18:15
Вече не. Научих се да подбирам правилните хора. Но пък, никой не е застрахован. :)
kitti123
05-10-2011, 20:29
предполагам,че да..въпреки че не показвам чувствата си и никой не разбира какво наистина ми има.. :(
Ssummerjam
05-11-2011, 11:27
Не бих казала. Преценката ми досега не ме е предавала, знам кои хора си струват и кои - не. :)
Не, аз съм много силен характер, дори и да ме наранят много лесно го преодолявам.
h0usen3v3rdies
08-30-2011, 16:36
за жалост да ... Ужасно чувствителна и ранима съм .. плача по - много , емоционална съм ии това пречи в моменти когато трябва да сдържиш емоцията си ..
и аз така, ама не го показвам
danielchety
08-30-2011, 16:53
и аз съм така
chereshka7
08-30-2011, 17:31
+1
cookie_master
08-30-2011, 18:44
не мога да се определя :/
през повечето време съм силна,но понякога ми идва в повече и не мога да спра да плача
sapphire5
08-30-2011, 19:56
зависи. :-o
съгласна съм с cookie_master .
GossipGirl89
08-30-2011, 20:02
Да, доста емоционална съм. За случка в момента не се сещам въпреки че има бол. Примерно ако някой ме обиди или засегне по някакъв начин, колкото и да си повтарям, че не ми пука - е пука ми. Приемам нещата доста навътре общо взето, защото съм адски чувствителна :)
kuklichka_bg
08-30-2011, 20:39
Принципно не,но...зависи от настроението...и как ще приема нещата.
да!
под раним аз разбирам основно емоционален..и човек, на който лесно му става гадно..
та случка... говорех си нещо с едно момче, обаче голям идиот и супер нетактичен и т.н., та ми каза ''оф, абе ако се подстрижеш ще си 6, че косата ти е като кошница" (а косата ми винаги изглежда добре) и аз му казах гледай си работата...
обаче подсъзнателно или не знам и аз как, след няколко месеца си скъсих драстично дължината и почнах да я изправям по-често и т.н. (тя си е права, по принцип ама все пак)
знам че примера не е от най-добрите, ама за да го запомня чак, явно стабилно ме е жегнал коментара му..
danibebi
08-30-2011, 23:16
За съжаление, да.. лесно ранима съм,, :?
musicbaby97
08-31-2011, 06:03
Вече НЕ ...кифлите от класа ми ми помогнаха ;)
Colouring
08-31-2011, 07:05
Да,ранима съм,определено.Доста неща ми се случиха,които просто спомогнаха за ранимоста ми.Много съм се разочаровала,много съм изстрадала,много съм се променила и съм станала по-емоционална.Но все пак другите едва ли биха ме определили като такава,защото не позволявам чувствата ми в да излязат на повърхността.Но отвътре всяко нещо ме 'жегва'.
Да, но май е заради тия тъпи хормони... Както не ми пука и в следващия момент просто не мога.... Добре, че се случва рядко, защото в такива моменти съм пълна развалина.
l0verch0y
08-31-2011, 14:20
Да вчера се порязах без да искам с един нож и много лесно се раних :(
freegirl17
08-31-2011, 21:59
Да,много :(
SisiStrange
08-31-2011, 22:03
Доста емоционално същество съм понякога и за някои неща. Но пък съм забелязала, че обикновено минавам доста леко през живота. Бързо се нервирам и натъжавам, но и бързо ми минава...
Даа определено :( Много съм чуствителна и съм много лесно ранима,което хич не е хубаво ама...
brutaLxxbunny
09-01-2011, 20:08
Не,калих се през годините :)
mrazqkindergarten
09-01-2011, 23:18
Да, за съжаление.
Да, плача много често от най-малкото нещо... просто ми е такъв характерът, едва ли мога да го променя.
mynichka
09-02-2011, 09:30
Да, доста емоционална съм. За случка в момента не се сещам въпреки че има бол. Примерно ако някой ме обиди или засегне по някакъв начин, колкото и да си повтарям, че не ми пука - е пука ми. Приемам нещата доста навътре общо взето, защото съм адски чувствителна :)
Ранима,чувствителна-да..най-странното е,че мнението на познати ме засяга повече от това на близките ми хора... :(
sapphire5
09-02-2011, 10:13
зависи от ситуацията... и да и не! :)
cigarettekisses
09-02-2011, 10:29
зависи..
letmetellyou
09-06-2011, 13:34
Зависи кой стои насреща ми. Ако някой, за кого не ми пука ми каже нещо или се опита да ме нарани по друг начин, изобщо не ме интересува. Ако ми пука за човека- наранява ме, но не го показвам, предпочитам да си го задържа в мен
vagarious
09-06-2011, 13:51
Изключително ранима съм ... понякога бързо ми минава и "прощавам", но пък всичко си нося като белег в себе си .. не забравям.
Да, но се опитвам да не го показвам .. :)
differenTgiirL
09-06-2011, 16:04
Да, доста съм емоционална..и на моменти това тревожи и приятелите ми.... 8-)
GossipGirl89 написа:
Да, доста емоционална съм. За случка в момента не се сещам въпреки че има бол. Примерно ако някой ме обиди или засегне по някакъв начин, колкото и да си повтарям, че не ми пука - е пука ми. Приемам нещата доста навътре общо взето, защото съм адски чувствителна
ivcheto0o
09-06-2011, 16:48
не мога да се определя :/
през повечето време съм силна,но понякога ми идва в повече и не мога да спра да плача
И аз съм така.Все пак не мога винаги да съм силна,въпреки че се опитвам,понякога вече чашата прелива,добре че бързо минавам момента на слабост.
Да и това ми играе много лоша роля в живота. Пред другите се правя на силна и безразлична, но когато остана сама сълзите излизат...
Когато бях, доста по - малка, се разтройвах от най - малкото, понеже бях адски добра и хората се възползваха от това. След време, обаче, си изградих характер и не позволявах на никой да ме тъпче. Сега, просто, без излишни драми, продължавам напред и загърбвам миналото. Но преди, наистина беше много зле, чак аз си се чудя, от къде съм я вадила тази добрина и чувствителност.
radosttyy
09-06-2011, 19:09
зависи от случката
ccdesigns
09-06-2011, 20:22
НЕ! С базука да ме целиш, пак не моа ме нараниш.
Случки няма да казвам, но съм особено емоционално нестабилен индивид + че съм импулсивна, бързо се паля, бавно угасвам, нервнича и т.н.
Не съм лесен характер с две думи. Но всичките тези качества вредят най-много на мен, разбира се.
Дам, ранима и свръхчувствителна съм. Шансът е пълен просто...