Влез

View Full Version : dsadada

smechurko
05-09-2011, 21:48
dsa

marin4itu
05-09-2011, 22:02
Спокойно и при мен първият път беше така. Но на втория опит вече се получи.

straus
05-09-2011, 22:12
Втория път няма да бързаш, освободи си времето и терена за цял ден, бавничко и славничко. ;)

Korrnyy
05-09-2011, 22:14
Тя трябва да е много възбудена и отпусната. Ако се е притеснявала и се е стегнала е нормално, че не се е получило.

Ползвайте лубрикант, ще ви помогне :)
Нормално е първия път да не се получи, щом и двамата сте девствени. Спокойно, опитайте пак, отделете повече време на любовната игра. Бъди внимателен и действай бавно. Ще е хубаво да и говориш и да я успокояваш. Моя приятел така направи и се получиха нещата :D Повтаряй й да се отпуска, да не се притеснява, че ще внимаваш и т.н :)

IseeDEADbodies
05-09-2011, 22:31
Пич споко.. Който каже, че първия му път не е било така, ще излъже ;)

Втория път, ще имате повече успех ;р

iv4oiv
05-09-2011, 23:04
А ти що не пробва с надървен член? Или не се сети. Пробвай другия път :-D

smechurko
05-09-2011, 23:24
А ти що не пробва с надървен член? Или не се сети. Пробвай другия път :-D

А ти как мислиш, че съм пробрал е... :-D

Eclipsercho
05-09-2011, 23:37
Първа грешка:

Първи път не се прави с "нямахме много време". Като ще се ебете 20 минути преди родителите да се приберат, просто не го правете.
Една от ключовите роли в хубавите спомени от първия път е обстановката. С какво искаш да запомни първия си път тя? С това как си дръпнал пердетата, спрял ТВ-то и си я метнал на кревата у вас?

Подготви някаква романтична обстановка, дори и да го правите във вас - издебни ден в който няма да има никой за няколко часа и действай. Колкото и банално да звучи, дори свещи и лека нежна музика за фон вършат повече чудеса от всичките целувки на света.

Втора грешка:

Целувал си я, вкарал си два пръста.
Само това ли можеш? Пускаш ръце навсякъде, галиш я, шепнеш и нежни думи, пускаш си езичето да обиколи тялото й.. прокарваш пръсти през косата й, гледаш я в очите и леко се усмихваш.. Предразполагаш я, не й повтаряш "Споко мило няя те боли толкова бряя" .. Преди да бъркаш с пръсти вкарай малко френска в цялата история.. накарай я да трепери, да се отпусне, дори и да е притеснена и суха, то след малко френска ще се моли да си вътре.
Дори и да нямаш опит с френската, като за начало просто й нацелувай срамното местенце, после прокарай езика си по цялата дължина, разтвори малките срамни устни с езиче и ближи бавно клиторчето. Не вярвам да те спре или да не й хареса. Пръстите остави почти за накрая.

Трета грешка:

Влизала само главичката. Ми то щом това влиза и другото ще влезе. Щом не е влязло цялото нещо, значи не си се постарал достатъчно и не е влажна. Колкото и грубо да звучи, няма как да й отнемеш девствеността без малко натиск. След като се увериш, че е достатъчно влажна и е готова, вкарваш го бавно, но без да даваш заден ход. Ще я боли, много малко момичета не ги боли, но това ще е за кратко. После ще дойде удоволствието.

Знам, че стана пост-стена, но темата си е важна за неопитните и се опитах поне малко да информирам.

Успех :)

xinfamous
05-10-2011, 00:10
ми брат и аз първия път с девствена бях объркан.тая стена в която ми се блъскаха пръстите ми беше мега спирачка и незнаех кво да правя :D не го бях очаквал да е баш тъй