PDA

View Full Version : сложен избор

petetopetrova
05-11-2011, 05:54
Здравейте!! Не съм сигурна това ли е правилното място, но съм в безисходица :( Скоро правя един месец с гаджето си. Той ми намекна, че е подготвил страхотна изненада, но аз не мога да измисля с какво да го изненадам :? Харесва много техника и всякакви други джаджи, но разполагам само с 50 лв. Мина ми през ум - гравирана сребърна гривна или моле би с нашите иницияли, но не е ли банално ... Друга идея е наш общ портрет, направен по снимка, но и двамата не обичаме светкавицата на фотоапарата и нямаме подходяща :( МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!

Nakadah
05-11-2011, 06:04
пусни му :lol:

Sh@d0w
05-11-2011, 06:09
http://bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=67

Ето тук има всякакви джаджи,устройсва и каквото там се сетиш ако си от София.Ако не си има възможност за поръчка и доставка :)

ZooB
05-11-2011, 07:14
земи му слушалки

Auriss
05-11-2011, 07:30
ох ,недей снимка ,моля те. За момиче става ,ама на момче някак не върви точно това да подаряваш. Може и в конкретния случай да греша ,но по принцип не е особено добра идея.

Иначе честно казано аз и на готин ключодържател бих се зарадвал ,ама както и да е.
Гривната не е лош вариант ,особено ако си няма - кво като е банално - мислиш ли ,че много ще му пука ако я хареса.
Някой свестен парфюм ако въобще ползва също не е лош вариант...
Ако е малко по-голям (т.е не на 15-6) и ако ти е направило впечатление ,че иска - някаква татуировка (временна или постоянна той да си решава) - направо го завеждаш и пльос - това ти е подаръка ,избери си. Шансът да фейлнеш е голям ,но не е лошо :D.

Всъщност защо просто не поразпиташ приятелите му ? Вярно - може и да развалят изненадата ,но по-добре очакван хубав подарък ,от колкото нещо ,от което после да те е срам че си му го подарила.

И последно - само не подарявай слушалки ........ или дрехи - шансът да не я хареса е доста голям.

blackvelvet
05-11-2011, 09:38
Сещам се за един готин сайт,в който има много хубави неща:www.teniski.eu. От там взех на моя приятел подарък.Дано харесаш нещо от там.

mishet0
05-11-2011, 19:00
може би не става въпрос за нещо материално не си ли се замисляла ?

saskou
05-11-2011, 19:28
може би не става въпрос за нещо материално не си ли се замисляла ?
Момчета кое е първото нещо за което се сещате :D

xipeer
05-11-2011, 19:35
Ами според мен не е важно какво ще му вземеш, а как ще му го поднесеш. Както казват - важен е жеста. Но ако все пак искаш да е нещо материално просто попитай приятелите му. :)

bibi7352
05-11-2011, 20:53
Ходили сте само месец и вече да му подаряваш тениски, сребърна гривна... Не е ли малко рано? Съмнявам се да сте се опознали чак толкова добре, освен ако не се познавате от много по-отдавна. Като за 1 месец му вземи нещо по-малко - ключодържателят, например, ми се струва добра идея. :)

NIIKII
05-11-2011, 21:36
никви ваши снимки и инициали, 1 месец.. УАТ ДА ФАК . ако не мислите да се жените - то тези са излишни.

chronic
05-11-2011, 21:40
Купи му една испанска муха да те язди цела нощ..

marin4itu
05-12-2011, 08:11
Ти всеки месец ли имаш възможност да му отделяш 50 лева за подарък..? Вие тези месеци ги празнувате като годишнини бе :?

dimitar_ak
05-12-2011, 08:14
И на мен ми е глупаво с отбелязването на всеки месец и търсенето на повод за романтика. Я зарежете подаръците и с парите си направете един уикенд.

IseeDEADbodies
05-12-2011, 09:58
Е така като почнете да задавете глупави въпроси...

BrokenKnight
05-12-2011, 10:49
най - добре с парите за подаръци се съберете в някой ресторант/кръчме/кафене и си изскарайте вечерта ..

какви са тия подаръци на 1 месец .. снимки с ваши облици не знам си кво си, супер тъпо е .. да кажеш да сте от 2-3 години заедно, разбирам, ама ..

Lyubeto
05-12-2011, 11:29
Ужас и гадост ... Какви общи снимки , какви гривни с инициали , бе момиче???? Аз например никога няма да се изгавря с моя по този начин да му подаря такова нещо , при положение ,че сме от 3 години заедно. Все пак живеем заедно , всеки ден ме гледа .За какво му е тая снимка? :razz: Сега ако кажеш ,че обмисляш и да му подариш пеещо сърце ... не знам... Помисли какво харесва , според мен добра идея е стилен часовник (зависи на каква възраст е) или някоя джаджа , която иска.
Аз съм решила следващия му подарък да са черни кристални фарове. Поне съм сигурна ,че ще се зарадва МНОГО .. :lol: