Влез

View Full Version : Доста объркващо...

Paradox94
05-11-2011, 09:35
Значи от няколко седмици се опитвам да се харесам на едно момиче. То всякаш се опитва да ме накара да ревнувам. Един ден се отнася хубаво с мен говорим си, смеем се, а друг ден винаги се отблъсква от мен дали си кажим и 2-3 приказки. Или се опитва да види дали наистина я обичам или... Момичетата никога несъм могъл да ги разбера. Моляви кажете ми какво да правя, че съм много объркан ?

BlindedAngel
05-11-2011, 09:44
Момичето явно не е наясно със себе си какво иска.Дори и да се получи нещо по - скоро да си навлечеш беля и ядове на главата повече отколкото приятни моменти.Ако наистина искаше нещо с тебе нямаше да се държи по този начин.Просто поредното момиче, което не знае какво иска 8)

Ssummerjam
05-11-2011, 10:45
Играе си на иди си-ела си 8-)

MaLkaTa_LaDy
05-11-2011, 13:20
Или:
1. Не знае какво иска
2. Не иска теб, но харесва вниманието ти за залъгалка
3. Просто в някои моменти не е в настроение
4. Харесваш й, но... [примерно си има приятел; или не е сигурна какво значи отношението ти към нея и иска да се увери дали наистина имаш чувства]

Не сме гадатели...

Paradox94
05-11-2011, 17:46
Еми значи
1. Момичето си няма приятел.
2. Забелязъл съм, че когато не съм в добро настроение тя винаги намира начин да ме разсмее.
3. Също така съм забелязъл, че когато се заприказвам с някое друго момиче и нея я отблъсна, тя отива при някое момче и прави същото.

Просто съм объркан отсякъде и реших да видя, Вие какво, ще ми кажете.

TheNewReligion
05-11-2011, 17:52
Много вероятно е да те проверява. Продължавай да я караш да се чувства специална, така ще минеш теста. Ако въобще е такъв. Другият вариант е да не й пука за теб, просто да си е непостоянна по характер.
Продължавай да се държиш мило, пък ако не отвръща- тя губи.

Angeleyes
05-11-2011, 18:00
Ми да пробвай поне още няколко пъти , ако не стане значи не те заслужава :)

Paradox94
05-11-2011, 18:52
Имам един въпрос към момичетата.

Ако с някой ваш приятел се осъмотите някъде и той ви целуне, без да очаквате, как ще реагирате ? Отговори :
1. Шамар.
2. Правите се, че не го виждате.
3. Искате още и още :D.
4. Казвате на мама и тати да му се скарат xD.

Paradox94
05-11-2011, 19:39
Имам един въпрос към момичетата.

Ако с някой ваш приятел се осъмотите някъде и той ви целуне, без да очаквате, как ще реагирате ? Отговори :
1. Шамар.
2. Правите се, че не го виждате.
3. Искате още и още :D.
4. Казвате на мама и тати да му се скарат xD.
Накой, ще отговори ли ?

NIIKII
05-11-2011, 21:39
и аз много съм се чудил дали ще изям шамар .. ама там е тръпката
Иначе брат отиваш целуваш .. ако ти удари шамар.. ВЪРНИ И ДА НЕ СИ ПО НАЗАД ХАХАХАХАХАХА

Nakadah
05-12-2011, 04:40
Играе си с тебе. Има 1 начин да те хареса! Перни и 2 шамара!

antifashionshit
05-12-2011, 06:38
нагласата да й се харесаш е кофти за самия теб. действай смело и без много съмнения : )

Paradox94
05-12-2011, 06:39
Аз, ако и перна 2 шамара после трябва да я зглабям :lol: :D

IseeDEADbodies
05-12-2011, 10:13
Аз, ако и перна 2 шамара после трябва да я зглабям :lol: :D

Що няк'ва нацепена батка ли си ? пхахаха....

BrokenKnight
05-12-2011, 11:01
Или се опитва да види дали наистина я обичам или...

това ще е то ..
виж ся, не може момиче, което едва познаваш от няколко приказки да е заобичаш, това е просто привличане, разберете го най - накрая

относно темата, зарежи я
така да ме разиграва тя, чакай малко ма путка майна, да не си единствената та ше ми се прайш на интересна :lol:

почвай и ти със същите номера и леко безразличие показвай и наблюдавай поведението й, ако си заинтересуван де, макар че не си заслужава мен ако питаш