PDA

View Full Version : Ако ви целунат, ще кажете ли на гаджето си?

garfi94
05-11-2011, 16:22
Пускам тази тема, защото ми се случи. Бяхме в дискотеката и една приятелка се напи и ме целуна (като се има в предвид,че аз съм момиче, а тя - бисексуална). Направо ме :shock: и реагирах г/д на 2 секунда и я отблъснах. За нея това беше поредната целувка и не и пукаше, но на мен ми стана кофти. Съответно веднага казах на гаджето ми, защото не обичам да крия и да лъжа и на него му стана много гадно. Обаче го прие, защото знае, че аз си го обичам и че за мен една такава целувка не значи нищо.
Ако ви целунат, но вие не го искате и се случи неочаквано, дори за няколко секунди, ще кажете ли на гаджето си?

againstyou
05-11-2011, 16:43
Всичко му споделям,така че,да !

SilverRain
05-11-2011, 16:45
Предполагам, че да ...

darkness848
05-11-2011, 16:48
Категорично ДА!
Не обичам да имам тайни от него. :) Пък и много важно е да има доверие в една връзка.
Бих му разказала каква е била ситуацията и че не е станало по мое желание.
Пък и дори да се съмнява в началото по нататък като види, че чувствата ми към него са си същите.. Ще разбере напълно за какво съм говорила. :D

monttitty
05-11-2011, 16:52
до сега не съм попадала в такава ситуация, но предполагам, че да....иначе ще се чувствам гузно все едно го крия.....

TheBeliever
05-11-2011, 16:59
Разбира се, че ще му кажа. Както му казвам за разните навляци в уни-то и вечните им покани за "безпижамено парти". Като се знам 100% нахалника ще си е изял някой шамар, така че вероятно и ще се забавляваме със случката.

yondii
05-11-2011, 17:15
ее то от един и същ пол е разрешено, спокс :lol:
аа иначе ако ме целунат - със сигурност, ноо ако аз целуна - никъв шанс :D

wasch0
05-11-2011, 17:51
Ако е момиче - да, но момче..може би ще му стане кофти.
Има неща,които трябва да бъдат премълчани.

П.П. Най-добрата ми приятелка провали наистина здрава връзка като сподели на гаджето си за целувка между нея и най-добрия й приятел..

Domad
05-11-2011, 18:01
В момента, в което му кажете ето това е първата му мисъл.

"Дай боже да върже тройка!"

Angeleyes
05-11-2011, 18:03
И аз бих казал :-D

garfi94
05-12-2011, 12:54
Аре са в днешно време всеки ден за здравей и чао се мляскат мадамите.
Така е, обаче първо - аз не го одобрявам (лигаво ми е) и второ беше с език... Не е много приятно да ти наврат език в устата, когато най-малко очакваш и от когото най-малко очакваш :?

Hilary_
05-12-2011, 13:07
Не бих допуснала да ме целуне .. трябва да е доста бърз, за да не отреагирам на време .. :lol:

garfi94
05-12-2011, 13:11
Не бих допуснала да ме целуне .. трябва да е доста бърз, за да не отреагирам на време .. :lol:
Ами представи си, че както си танцуваш с приятели и изведнъж човекът до теб те сграбчва и си навира езика в устата ти... На мен точно това ми се случи...

xoxi
05-12-2011, 13:13
Много зависи от кой ще е целувката.
Ако е приятелКА, няма да има проблем да му кажа. Дори да ме целуне пред него пак няма да има проблеми 8-)
Обаче ако ме целуне момче, не бих му казала. Ще трябва да тръгвам да обяснявам, а пък и знам как ще реагира той. Не си струва да се караме заради някаква глупост.

BrokenKnight
05-12-2011, 13:14
зависи ..
ако съм пиян твърде е вероятно да се случи :D
ама при всички случаи ще си премълча

Hilary_
05-12-2011, 13:24
Ами представи си, че както си танцуваш с приятели и изведнъж човекът до теб те сграбчва и си навира езика в устата ти... На мен точно това ми се случи...
ако го направи по такъв нагъл начин шамара му е вързан .. ;)

fUcKsMiLe
05-12-2011, 13:38
Ако е момиче - да(въпреки, че принципно не обичам да се мляскам с момичета :D).
Ако е момче - пак да.
Не бих искала да крия за такава случка от приятеля си и той да разбере след време, за нещо, което се е случило отдавна.. и от там.. той кой знае какво ще си помисли.. Предпочитам всичко да си кажа, вместо да премълчавам и да се чувствам кофти.