View Full Version : на 17 без сперма
нали знаете преди да хварляте мощно има някво дето остава на глвичката ви е аз още съм така само че не е някво малко количество като преди мислите ли че имам някакво заболяване дали ще имам деца и изобщо това нормално ли е
и тея с ''имаш правописни грешки '' да си задаржат философията за себе си
StoooYo0
05-13-2011, 14:12
Това да ти е последният подобен съвет. ;)
амк933
Слушам ! :D :D :D
IseeDEADbodies
05-13-2011, 14:36
Дори и тия които не могат да имат деца, проблема е в самата сперма, не в това че не може да излезе ;) Поне до колкото съм осведомен :)
Не се притеснявай някои момчета по-късно почват да "пръскат" както ти се изрази...
DeVilTerroR
05-13-2011, 15:37
Как да не се притеснява, като повечето момчета още на 12-13 години имат сперма. Най-добре е да идеш на лекар, макар че най-вероятно не е нещо сериозно !
Greennight
05-13-2011, 15:39
Лекар.
gandalfepi4
05-13-2011, 16:20
what is this?! i don't even...
пич сериозно, какво по дяволите се опита да попиташ??????
ПС имаш правопис на умрял гекон
what is this?! i don't even...
пич сериозно, какво по дяволите се опита да попиташ??????
ПС имаш правопис на умрял гекон
опитвам се да попитам дали е нещо сериозно или не никой тук не е лекар но все пак да попитам и благодаря за комплимента за правописа
kucheto1234
05-13-2011, 17:31
хах та аз съм на 13 август правя 14 и не ми седи на главичката , а както казаха по нагоре "пръска" 8-)
CanisDirus
05-13-2011, 17:32
Ако не можеш да го вдигнеш, или не можеш да свършиш на тази възраст иам само една причина - ПРИРОДАТА НЕ ИСКА ДА СЕ РАЗНОЖАВАШ!!! Майката природа явно е решила, че гените ти не бива да се предават нататък!
Приеми го!
:shock: :shock: :shock: Ако темата нее ебавка бих те посъветвал за уролог или прочети из нета... аз имам от 12 годишен... не може според мен да си на 17 и още да нямаш тфа значи не си влезнал в пубертета и дори косми няма да имаш там и по краката ??
kucheto1234
05-13-2011, 17:53
тва е невъзможно бе .. аз съм на 13 и вечее.. ххехее/// :D
kucheto1234
05-13-2011, 18:54
yes :-D :lol: :smt023 :smt118 :smt118
RageAgainstTheMachine
05-13-2011, 19:41
Тук много малко хора могат да ти дадат коректно мнение. Най-добре иди на лекар , за да не се окаже нещо опасно и да ти направи проблем в по-късен етап от живота.
ПС - Никой няма да ти прави забележка за правописа , ако пишеш както трябва :-D
Как никой не му предложи да му услужи с малко е ? Големи скръндзи сте се насъбрали тука
everythingisrelative
05-14-2011, 07:02
много правописни грешки :o
vpowerrr
05-14-2011, 13:54
хах та аз съм на 13 август правя 14 и не ми седи на главичката , а както казаха по нагоре "пръска" 8-)Мислиш ли, че някой го боли дали пръска или не пръска? Как може да има такива хора не ми е ясно..
По темата: Наистина е добре да се консултираш с гинеколог. Може да не е проблем, но може и нещо сериозно да е. Тичай на лекар :)
Ashenvale
05-14-2011, 14:20
хах та аз съм на 13 август правя 14 и не ми седи на главичката , а както казаха по нагоре "пръска" 8-)
Евала, но можеше да си задържиш мнението. Не мисля, че на някой му пука ...
Ах как да няма тойй и с цикъла сигурно има проблеми.Закво прайте тема в която 90% от мненията са на лекар..Ние тука по кво да разгадаем ше имаш ли няма ли...Бегай по добре на проктолог(гъзолог) че той гинеколога кво да ти гледа нямаш дупки :razz: Незнаех че може да се ходи на гиноколог за проблеми с оная работа :D :D :D Съвет към модовете може ли след 2-3 мнения "На лекар" по подобна тема да им биете ключа на тия теми...Айде стига съм спамил...
wutthefuck
05-14-2011, 21:22
хах та аз съм на 13 август правя 14 и не ми седи на главичката , а както казаха по нагоре "пръска" 8-)Мислиш ли, че някой го боли дали пръска или не пръска? Как може да има такива хора не ми е ясно..
По темата: Наистина е добре да се консултираш с гинеколог. Може да не е проблем, но може и нещо сериозно да е. Тичай на лекар :)
Гинеколог, а?А на мамолог, да види циците как са му, няма ли да го пратиш!? Може даже и след секс да пикае на тест за бременност. :razz:
По въпроса, с потентността няма проблеми, според мен, но не е лошо да отидеш на УРОЛОГ, за да видиш дали няма няк'ъв дефект на шпагата ти.8-)
BeastLover
05-14-2011, 21:37
Ъъъъ,автора,я поясни-количество имаш,но просто изтича вместо да пръска?И гъсто на сперма ли е тва дет го има или си е рядко прозрачно....
Ъъъъ,автора,я поясни-количество имаш,но просто изтича вместо да пръска?И гъсто на сперма ли е тва дет го има или си е рядко прозрачно....
предимно си е бяла и гаста когата се престарая нали се сещаш :D вече става някава по рядка а колкичеството не е като преди но как да ти кажа в милиграми не сам я теглил :D:D но не е много
BeastLover
05-15-2011, 18:38
Еми както са ти казали и назад не е излишно да отидеш на лекар.Ако попаднеш и на някоя яка сестра да те източи кефа ше е тотален.Според мене щом имаш матрял и си е нормален след време ще ти дойде и "дебита".На мен в началото (разбирай първите 1-2 години) също ми беше малко и изтчаше,но после си се оправи.
katerinka9226
05-15-2011, 19:52
Гинеколог, а?А на мамолог, да види циците как са му, няма ли да го пратиш!? Може даже и след секс да пикае на тест за бременност. :razz:
По въпроса, с потентността няма проблеми, според мен, но не е лошо да отидеш на УРОЛОГ, за да видиш дали няма няк'ъв дефект на шпагата ти.8-)
Мале, т'ва ме уби :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Отивай на УРОЛОГ, авторе;)
Righteousness
05-15-2011, 22:09
Имам по-добро решение. Спри да мръсничиш за около седмица и после ще гледаш фонтани :D
То секи ден не става, иска презареждане ^^