Влез

View Full Version : Какво се случва ?

Torn
05-14-2011, 06:44
Нямаше да пусна тема, но след като прочетох темата "Какво стана с хората?" реших и аз да кажа нещо ..
Понякога ми се иска да живея 50-100 години назад във времето , е нямало е компютри и много други неща свързани с високите технологии, но какво от това , за сметка на това любовта е била истинска.
Обичам гаджето си, неосъзнавах че съм се държал зле извесно време, но тя не направи труда да ми каже и изведнъж 1 седмица нямаше как да се виждаме и какво ... първо едно момче постоянно я канеше да излизат и даже секс и предлагат тя ми каза, че незнае защо и че и досажда ... Ок написах му 1 съобшение и той ми вика, че тя казала, че си няма гадже , добре кажете ми как да реагирам, е излезе разбран човек и повече няма да се занимава с нея. Та реших да поговоря с нея и накрая аз бях виновен защото не съм бил мил, а аз дори да съм се държал зле, дори не съм поглеждал друго момиче ... А през това време и пишеше и друго момче, като тя ми каза че са само приятели , но незнам за мен не е нормално да си пращат целувки, дори ми каза че са се виждали 2 пъти и той я гушкал , хващал я за ръка и си играел с пръстите. Както и той незнае че си има гадже, просто и било приятно да я свалят иначе ме обичала. Дори не ми дава да се запозная с него или да му пиша, за да не ми направят нещо, а аз бих направил всичко за нея , разбирате ли обичам я много и незнам аз ли не съм в ред, но всичко това много ме боли и ме кара да се чувствам ужасно.
Малко е дълго, но дори това е малка част от това което искам да каже , ще се радвам да го прочетете и да коментирате. Съжалявам ако има грешки, но дори в този момент ръцете ми треперят ...

Sh@d0w
05-14-2011, 07:11
Задаваш си въпроси и сам си отговаряш.Като си осъзнал "лошото" си държание спрямо нея,промени го.Можи би още има шанс да оправите нещата между вас.

Дали ще живееш сега или преди 100 години,все тая.Единствения проблем е,че при наличието на всички модерни начини за комуникация,самата връзка между хората някак си се загубва.Именно това е проблема и в твоя случай.Ако си споделяхте всичко,сега нямаше да сте на този хал.

Може би проблема е в теб,не знам как стоят нещата.Обръщай и повече внимание.

Dizziness
05-14-2011, 08:41
Жените искат да бъдат център на внимание. Обгръщай я с такова, нека се чувства единствена и неповторима. Но и тя греши - връзката ви не върви, а тя бяга при който падне, като удавник за сламка... Или променете това ваше държание или разберете, че връзката се е изчерпала^^

saskou
05-14-2011, 16:34
Жените искат да бъдат център на внимание. Обгръщай я с такова, нека се чувства единствена и неповторима. Но и тя греши - връзката ви не върви, а тя бяга при който падне, като удавник за сламка... Или променете това ваше държание или разберете, че връзката се е изчерпала^^
Извинявай, ти ли ще им направиш сватбата?

bebeemalko
05-14-2011, 19:40
държали се за ръце, играл си е с пръстите и охоо .. Или малко се промени ако наистина не си бил мил и т.н. или я зарежи тая не си струва

SOSgirl
05-14-2011, 20:28
Нямаше да пусна тема, но след като прочетох темата "Какво стана с хората?" реших и аз да кажа нещо ..
Понякога ми се иска да живея 50-100 години назад във времето , е нямало е компютри и много други неща свързани с високите технологии, но какво от това , за сметка на това любовта е била истинска.
...

+1

horacio
05-14-2011, 20:34
Щом се зарибява с други... наистина не й достига внимание.
Или й обръщай повече внимание.
Или я остави да си се зарибява и с други.
Или я зарежи.

1-вото по- ми харесва, а на теб? :)

endzeit
05-14-2011, 21:08
ревността разваля връзки , но в твоя случай е напълно оправдана. щом търси внимание другаде - пътя

Angeleyes
05-14-2011, 21:48
Зарязвай я мен.Не е за тебе според мене , ще си намериш някоя която да цени това което имаш. ;)