View Full Version : Дневниците на вампира - Тема 2
Най-накрая започнах леко да харесвам Стефан, така много му отива..
Елена пак прави драми, както обичайно.. При нея сякаш нищо никога не се променя.. което е скучно..
Деймън, миличкия, още от първия епизод почват да го мъчат и отново е сам самичък..
Аз исках Керълайн да е с Мат, ама той не знае какво иска и маай така е по-добре.. мноого бяха яки с Тайлър.. Определено ме изкефиха..
А пък Джеръми.. и аз умрях от смях, изкарват му акъла.. А как се е разхубавииилл.. :smt007
Axxx! :smt007
http://twifun-bg.com/?p=156621
http://twifun-bg.com/?p=156671
Телефония разговор на Стефан и Елена най ме трогна. 8-)
GetsugayaDAN
09-20-2011, 04:57
Телефония разговор на Стефан и Елена най ме трогна. 8-)
АБСОЛЮТНО ! този момент.. направо ме искара от тялото ми.
мен пък ми беше много тъпо, как мълчеше и плачеше :?
Много хубав епизод, добро начало на сезона, историята от миналото на двамата братя взе да се повторя наново :).
mimsssssss
09-22-2011, 11:01
Днес не трябваше ли да излиза втора серия?
Colouring
09-22-2011, 11:02
Петък сутринта излизат в България винаги.
току що гледах 03х01
допадна ми
но без гууд Стефан, нещо не ми е същото..
а и Деймън какво го скриха в началото..можеше поне дупе да покажат :oops: :lol: :lol:
а накрая..тръпки ме побиха като говореха по телефона..
мълчеше защото клаус можеше да го чуе, хотлайф ;)
с нетърпение чакам 03х02
мълчеше защото клаус можеше да го чуе, хотлайф ;)
да бе знам, но ми изглеждаше жалък някак си :-o
kuklichka_bg
09-22-2011, 19:40
Разговора по телефона,беше адски добра сцена. :smt007
MissInd3p3nd3nt
09-22-2011, 21:15
Наистина добро начало на сезона.Утре ще видим втори епизод,какво ни е подготвил.
Иначе Стефан като не се мярка толкова често ми харесва повече сериала 8-) А Клаус започна да ме кефи,актьора де-голям е сладур.
Colouring
09-23-2011, 06:15
Добро утро,епизодът вече е тук-теглетеееееее! :grin: :grin: :grin:
Много добър!Хареса ми повече от първия,повече напрежение и интересни моменти имаше.'Айде гледайте го и вие и да обсъждаме. :lol:
малък/голям спойлер:
http://store.picbg.net/pubpic/76/4A/7c64016d4e8e764a.gif
my favorite scene :razz: :razz:
strawberry88
09-23-2011, 18:25
Добро утро,епизодът вече е тук-теглетеееееее! :grin: :grin: :grin:
Много добър!Хареса ми повече от първия,повече напрежение и интересни моменти имаше.'Айде гледайте го и вие и да обсъждаме. :lol:
малък/голям спойлер:
http://store.picbg.net/pubpic/76/4A/7c64016d4e8e764a.gif
my favorite scene :razz: :razz: :razz: ...амии уникален епизод както винаги :D :grin: и нямам търпение за следващия 8-) :smt007
crowberry
09-23-2011, 19:01
Много як епизод. Клаус много ме кефи.. В същия дух искам да продължава.
СПОЙЛ: Жалко, че не му станаха работите с вълците. Доколкото разбрах е, защото Елена е жива .. И по дяволите Клаус, защо не ги чу, като бяха в гората?..
НЕВЕРОЯТЕН беше епизода - просто нямам думи... чакам с нетърпение следващия епизод..
За момент ми стана жал за Клаус, когато каза на Стефан, че той е единствения му другар, но и ме беше страх да не се осъмни цза смъртта на Елена и да не тръгне след нея.
Според мен има вероятност бащата на Каролайн да е и той вампир и да остави дъщеря си жива.. незнам! :)
:shock: Този сериал не с всяка серия,ами с всяка минута става все по интересен и все по интересен .. 8)
УНИКАЛЕН нов епизод, леле това ще е най-добрият сезон :grin: :grin: :grin: !!
Colouring
09-24-2011, 09:18
Да,явно Елена е причината,поради която не му се получиха нещата.Аз си мисля,че въпреки че не го показа,Клаус се осъмни и скоро ще разбере,че Елена не е мъртва.
Според мен даже го разбра вече, Стефан гледаше като гръмнат, толкова издайнически беше. Вампира и върколака няма как да са живи, ясно му е това, виж за двойника знае още от Илайджа, че вещиците намират вратички.
Клаус знае за Елена, просто веднага от изражението му се разбира ;).Въпрос на време е да почне да я търси.
Епизодът беше жесток, както винаги :grin:
Горката Елена, пак трябва да умира :lol:
Само се надявам ония мангал да не направи нещо на Керълайн :x
strawberry88
09-24-2011, 12:55
Само се надявам ония мангал да не направи нещо на Керълайн :x не мисля,сигурно Тайлър и майка му ще я спасят :wink: ...тоя мангал 8-) се оказа баща и :shock: :shock: :shock:
Colouring
09-24-2011, 14:12
Гей и убиец на вампири-страхотна комбинация. :lol:
Само се надявам ония мангал да не направи нещо на Керълайн :x
Той да я убие аз ше го убия него :-x Толкова я обичам Барби чее бой ще има :D Иначе Епизодите (тъй като не съм казала за 1ви) Бяха ууууникални са не знам как ще издържа ;( ама чакането си заслужава на 10000 процента :-)
И аз веднага си помислих, че Клаус разбра, че Елена е жива, то изражението на Стефан беше пределно ясно :D
Само аз ли си мисля, че бащата на Каролайн ще я превърне в човек? Искам да кажа в книгите може, защо не и в сериала?
Любимите ми сцени са, когато Деймън бута Елена във водата и накрая на епизода, когато са в нейната стая. :smt007
Colouring
09-24-2011, 18:48
Само аз ли си мисля, че бащата на Каролайн ще я превърне в човек? Искам да кажа в книгите може, защо не и в сериала?
Боже опази.Ще станат пълни фантасмагории(не че вампири,върколаци,вещици,х бриди и духове са си нормални неща 8-) ),но това е прекалено.
Според мен няма никакъв шанс за такова развитие.То в книгите много неща стават и ако ги бяха правили по тях,сериалът щеше да е голяма боза.Браво на Л.Дж.Смит,че е дала началото на толкова хубава и интересна история,обаче тая жена има много мисли в главата и много объркани свръхестествени неща вкарва. :lol:
2-ри сезон започна много по-вълнуващо, ама сигурно по-нататък ще има развитие.. простотиите с Клаус трябваше да приключат още в края на 2-ри сезон :booooomb: Стефан ми става все по-тъп и противен, дано да се усетят и да съберат Елена с Деймън, а и да върнат Бони и Катрин
[quote=Reall][i]
Браво на Л.Дж.Смит,че е дала началото на толкова хубава и интересна история,обаче тая жена има много мисли в главата и много объркани свръхестествени неща вкарва. :lol:
Хахахахха, точно, точно. Веднъж в едно интервю питат Кевин какво прави книгите на Л. Дж. толкова добри за телевизията и другата преводачка казва: Ами просто изрязваш всичката простотия и си правиш добро шоу :razz:
theuntouchable1
09-25-2011, 06:02
Този път епизода ми хареса xD Началото не беше обещаващо но..
БТВ Синема ще излъчват сериала, отговориха ми най-накрая :)
Colouring
09-26-2011, 15:31
Да,супер много се радвам.НАЙ-НАКРАЯ!Обаче това БГ аудио ще ме убие,сигурна съм. :razz:
Знаеш ли кои дни ще бъде и от колко? :D
Colouring
09-26-2011, 19:05
Няма казан час още,дори и дата.Просто потвърдиха,че ще го дават.
kuklichka_bg
09-26-2011, 19:14
Втори епизод,нещо не ми хареса,а и не разбирам целта на Клаус нещо.Цялата история със Стефан е леко банална,ясно е ,че ще се върне при Елена,интересно ми е с какво ще запълнят сезона. :)
Деймън също с тази коса.. :?
Еее аз пък мисля точно обратното,епизода беше върха просто !!!
stelkastel
09-27-2011, 12:38
И аз се чудя с какво ще запълнят сезона. Миналият беше върховен от страна на изненадате и OMFG моментите, а този...не ми идва на акъла колко тайни още имат да се разкриват и колко интриги имат да се разплитат. В промотата даваха, че това щял да бъде сезона на Древните, нооо не знам от къде ще ги измъкнат тези древни, макар да са още в самото начало на сезона.
PS: Като заговорих за Древните силно се надявам да съживят Илайджа в някой от следващите епизоди! :smt109
Colouring
09-27-2011, 15:15
Е как откъде ще ги измъкнат.Цялото семейство на Клаус чака с кинжал в гърдите. :lol:
Иначе в интервю казаха,че Илайджа ще се върне.Не знам кога и по какъв повод,но супер много се радвам.И мен ме кефи. :grin:
stelkastel
09-27-2011, 20:00
Мерси, че ми каза, Colouring ! Ауу, супер!!! :grin: Само ще се надявам да е по-скоро!
Harmonyy
09-28-2011, 12:42
ОФфф Стефан да си стои при Клаус..искам си Деймън и Еленааа :((..но е ясно че ще си е със Стефан :(
strawberry88
09-29-2011, 18:04
ОФфф Стефан да си стои при Клаус..искам си Деймън и Еленааа :((..но е ясно че ще си е със Стефан :( и аааз :( 8-) ...и Илайжа да се върне..илии примерно Стефан да съживи Илайжа и двамата да убият Клаус (бтв той последно не е хибрит,нали :D защото Елена е жива) и Стефан да се освободи веднъж завинаги от Клаус и всички са щастливи. :grin: :D
Colouring
09-29-2011, 18:13
http://twifun-bg.com/?p=158276
http://twifun-bg.com/?p=158318
Много спойлери!
ОФфф Стефан да си стои при Клаус..искам си Деймън и Еленааа :((..но е ясно че ще си е със Стефан :( и аааз :( 8-) ...и Илайжа да се върне..илии примерно Стефан да съживи Илайжа и двамата да убият Клаус (бтв той последно не е хибрит,нали :D защото Елена е жива) и Стефан да се освободи веднъж завинаги от Клаус и всички са щастливи. :grin: :D
Е как да не е хибрид като се превръща във върколак, нали само за това говори. Той като развали проклятието Елена умря а сега е жива и затова не му се получават новите хибриди. Ама какво гледате не знам :lol:
stelkastel
09-30-2011, 06:24
Аххх, как ме дразни тази новата...Ребека!!! :x
Colouring
09-30-2011, 07:55
Леле,уникален епизод беше!Много добър,един от любимите ми досега изобщо от сезоните.Много неща се разкриха.Не съм предполагала,че Стефан и Клаус са имали общо минало,макар и за кратко.Ще е хубаво сега вниманито на Стефан да е отвлечено малко от Елена и да се насочи към Ребека,за да има повече Делена. 8-) Каролайн я спасиха,супер.
Наистина страхотен епизод.
Велик епизод! :grin: Хареса ми повече от 1 и 2 взети заедно :D
Аххх, Катеринаааа! :smt007 Обожавам яяя! :-) Най-после се завърна, има чувството, че не съм я виждала от цяла вечност :D Много ми хареса, когато в началото на епизода Елена се събуди до Деймън, бяха много сладки! :smt007 Не харесвам Стефан, но ретроспекциите са повече от НЕВЕРОЯТНИ, миналото му с Клаус, с Ребека и т.н. Беше адски интригуващо. Най-после разбрахме и откъде идва тази огърлица на Елена /която всъщност сега трябва на Клаус/ :D Ребека е голям сладур, харесва ми, че е толкова емоционална и искам да видя как ще се развият отношенията й със Стефан.
Като типична ДЕЛЕНА фенка много ме изкефи как Стефан "отряза" Елена, макар че ми стана малко гадничко за нея.
Разплаках се на момента, когато Каролайн каза, че баща й я мрази. И по принцип бях "на нокти", когато той я измъчваше. Радвам се, че майка й я прие такава каквато е. :---)
И още малко да добавя: от кой бяга Клаус?
Иии Катерина беше много яка с късата коса и т.н., много различна Нина, но все така хубава. :grin:
[i]И още малко да добавя: от кой бяга Клаус?
От Себастиян Роше (играеше в Свръха), появи се накрая и пита Стефан виждал ли е Клаус и Ребека. Той ще го играе ловец на вампири
crowberry
09-30-2011, 22:26
Страхотен епизод. Най-накрая се разбра, за какво му е Стефан. А Клаус ми е чудно, защо не може да се пребори с ловеца на вампири и го е страх от него. Но сигурно ще разберем по нататък. Ребека ми е страшно позната от някъде.. Някой да ме светне?
^от H2O или като последното гадже на Емили в Pretty little liars?
началото на сезона е страшно! динамично, плътно, вълнуващо. *пу-пу, да не им е уроки!* евалА, както се казва!))
Лол, в този епизод доста неща се разкриха. Радвам се, че Стефан вече си има друго занимание :D Най-важното е, че Керълайн е добре. С Тайлър май ми станаха любимци :oops:
GossipGirl89
10-01-2011, 17:02
Много готин епизод :D Доста неща се разкриха. Аз също не съм предполагала, че между Стефан и Клаус може да има някаква връзка от миналото. Колкото и да не харесвам Стефан и Елена като двойка, признавам си, че ми стана гадно като й се разкрещя и я отпрати да си върви... Сега ми е чудно като си спомни за Ребека какво ли ще прави по-натам...
Имаше доста забавни моменти :)
Много се смях на: "Ah! I'm shocked! Stefan is not a virgin?" :lol:
Colouring
10-01-2011, 17:44
Много се смях на: "Ah! I'm shocked! Stefan is not a virgin?" :lol:
Eyes on the road,grandma. 8-)
Промо за следващия епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=W5bR3PVx9NE
Добре, признавам - Стефан е много готин в ретроспекцията :D
vesito13
10-02-2011, 10:18
3 невероятни серии. Много интересен филм, с нетърпение чакам следващия епизод. :)
ауу Бони най-накрая се връща :D
krisence
10-02-2011, 19:47
Крайно време беше, може и да дадат малко повече за дарбат на Джеръми.
В седми епизод ще видим и то доста + половината умрели :D
krisence
10-02-2011, 21:03
Това сигурно си го чела в IMDB. Аз лично избягвам да чета и да гледам промотата (даже), защото някак ми отива тръпката от самото гледане на самия епизод.
[quote=HotLife]ауу Бони най-накрая се връща :D
Това сигурно си го чела в IMDB. Аз лично избягвам да чета и да гледам промотата (даже), защото някак ми отива тръпката от самото гледане на самия епизод.
Не не съм го чела там, информацията там рядко е вярна. Имам страница и сайт за сериала и постоянно превеждам спойлери и интервюта. Та от новите снимки от снимачната площадка съдя.
да питам:там където Стефан плачеше, а Елена му говореше по телефона в края на кой епизод беше?
да питам:там където Стефан плачеше, а Елена му говореше по телефона в края на кой епизод беше?
1, трети сезон :)
RainbowGirl
10-07-2011, 17:06
Аааа.. епизода беше супер!!! :grin: :smt007
Супер епизод!
Чакам с нетърпение следващия!
Искам ощее! :grin: Деймън&Елена сцената в кухнята беше много сладка, радвам се, че Елена един вид си призна, че чувства нещо към него. 8)
Ребека много ме кефи 8-) А Катерина няма равна! :-)
Нямам търпение за новият епизод :grin: :grin: .Ясно е, че по-силно нещо от любовта на таз земя няма..
Лол, вече са в Мистик Фолс, ще става интересно :-o
strawberry88
10-09-2011, 15:29
Лол, вече са в Мистик Фолс, ще става интересно :-o Даа :grin: ..сестрата на Клаус не я видях ама и тя сиг е с тях :booooomb: 8-) ...а какво ли ''престъплние'' ще извършат Катрин и Деймън :D нямам търпение :grin: ..
BreakingDawn
10-09-2011, 17:29
Не съм следила другата тема ,но все пак се записвам тукк ;д
Доста интересно стана сега нямам търпение. :grin:
BreakingDawn
10-09-2011, 17:30
Не съм следила другата тема ,но все пак се записвам тукк ;д
Доста интересно стана сега нямам търпение. :grin:
kuklichka_bg
10-09-2011, 18:38
Само на мен ли не ми се стори инт серията.Като цяло сезона за сега не ми харесва,първи и втори баха къде къде по-добри,но да се надяваме и този да стане.
Елена много ме дрази,доста лигава.. 8-)
gabri3lla
10-09-2011, 19:06
^Серията като цяло не беше интересна, но края беше феноменален. 8-)
crowberry
10-09-2011, 20:19
Тц. Тамън се зарадвах, че между Деймън и Елена се заражда нещо, пък то Стефан пак се пръкна. Дано само Клаус не разбере сега, че е жива, че ще свърши сериала.. :lol: :lol:
Тц. Тамън се зарадвах, че между Деймън и Елена се заражда нещо, пък то Стефан пак се пръкна. Дано само Клаус не разбере сега, че е жива, че ще свърши сериала.. :lol: :lol:
Убедена съм, че Клаус знае, че Елена е жива и затова се връщат в Мистик Фолс. Иначе и на мен ми се иска да има ДЕЛЕНА, ама няма да стане явно, защото Стефан пак развали всичко. 8-)
И аз искааам Елена и Деймъннн ;( И незнам за кво ама тоя Клаус много почна да ме кефи (нищо,че е играе гадна роля) Айде нямаме търпение за новата серияя :---) :---) :---) \:D/
SheDevil
10-12-2011, 17:47
Обожаваммммммммммм го! въпреки, че всичките ми приятелки мислят, че е лигаффффф ... но е МНОГО ПО-ДОБЪР от истинска кръв...
+++++++++++++++++1
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Хора кой ви е любимец от филма? И защо?!
.... на мен Деймън...ясно е защо има невероятен поглед и е секси лош хе хе хе
extreme16
10-12-2011, 18:41
Елена не е за Деймън, напоследък е станал ... добър(не точно, но някакси и по-размекнат и примeрен, НE е импулсивен и много лош.) : хх
Изобщо не му отива тази светлина, искам стария Деймън, този, който може да те подлуди за секунди, дори само с поглед.
Елена е мноого неориентирана, тя си мисли, че спасява някого, но винаги някой спасява нея. Тя е тази, която никога не играе, защото не знае как, пък и винаги следва правилата.
Катрин .. ролята й ми е любима, винаги е на точното място по точното време, никога не следва правилата, знае какво иска и винаги го получава. Тя е предизвикателна и знае, за какво да си използва чара. В интерес на истината Катрин и Елена са 2 противоположности, Елена винаги ИСКА, а Катрин винаги МОЖЕ(пример: Когато Деймън умираше, докато Елена му цивреше в/у гърдите, Катрин рискува, за да го спаси.)
Това до тук беше малка част от личното ми мнение за част от героите.
А сега по епизода.. Аз мисля, че след няколко епизода Клаус ще разбере, че Елена е жива, тогава ще иска да си отмъсти на Стефан.
Надявам се м/у Деймън и Катрин да стане нещо в следващия епизод.
FreshJuice
10-12-2011, 18:57
Вие изобщо гледахте ли промото на пети пизод ?????
Клаус разбира за Елена !!!!
И Стефан трябва да я ухапе... Ето го :
http://www.youtube.com/watch?v=M8vX6NbqBlI
От "промотата" се разбират много неща за следващите епизоди... Enjoy ;*
btw и аз нямам търпение за епизода :grin:
FreshJuice
10-13-2011, 11:24
Още един деееен :grin: :grin: :grin:
СПОЙЛЕР!
Аз четох, че Клаус ще му въздейства, което означава, че може да го накара да я ухапе или нещо подобно, а някой ОТНОВО да я спаси /Деймън, Бони, Аларик (?), Каролайн (макар, че тя най-вероятно ще е заета с Ребека)/.
stelkastel
10-14-2011, 10:04
:shock: :shock: :shock: Днешният епизод! :shock: :shock: :shock:
Гледах го без субтитри и сякаш някои неща ми останаха в мъгла, а пък не мога да дочакам субтитрите. :D Как така изведнъж както Стефан се съпротивляваше започна да гледа лошо и да смуче Елена? И защо тя не умря? / не че ми се иска/ Трябва само да я точат от време на време, така ли? И...Тайлър - сега хибрид ли е? :-o
SheDevil
10-14-2011, 13:03
АААА следващата серия ще бъде велика,предусещам го!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Тайлър е хибрид...блазе й на Кералайн.... много са сладки и двамата.
На Стефан не му отива да е лош, а Деймън изведнъж стана добър...ужаст... Искам си стария Деймън!!!
vesito98
10-14-2011, 19:00
Ще дават Дневниците на Вампира по btv cinema. Яко
lovefantasy
10-14-2011, 20:24
На мен нещо не ми ясно относно тва с двойниците. Елена и Катрин са двойници на няква Оригинална, ама знае ли се коя е била и ква и е връзката с Клаус и семейството му. Нали тоя Илайджа беше казал, че Елена му напомняла на някой? Ако някой е запознат да обясни :)
Тайлър вече е хибрид :shock:
Колкото по-силен,толкова по-добре. Надявам се само да няма проблеми. Как се уплаших, че тая пача Ребека ще направи нещо на Керълайн :x
crowberry
10-14-2011, 22:25
Ролите на Стефан и Деймън нещо се смениха. Става интересно..
Този епизод .... най-добрият за всичките сезони! Преминах през палитрата от емоции докато го гледах. Така се уплаших, че Тайлър ще умре и веднага започнаха да ми се редят сцени на Мат и Каролайн отново, което не ме устройва. Да не говорим, че си помислих, че Клаус ще вземе Елена със себе си/Ребека ще я нарани/Деймън ще бъде жестоко наранен от Клаус/Стефан ще се върне при Елена 8-) . Само аз ли съм доволна, че Клаус му въздейства да не чувства? :grin:
Много се зарадвах на сцената между Елена и Деймън /сцените, ако трябва да съм точна/. Моментът, когато я спаси в болницата и нямаше как да не ми мине през ума репликата му към Стефан: "At the end of the day, I'll be the one to keep her alive." 8) Да не забравяме и обещанието му, че няма да я изостави и тя как го попита къде е бил..... Стефан, разбира се, развали момента... :x И още нещо: когато Деймън каза на Катерина, че не би направил същото за нея /да иде при Клаус и да я спаси, както го направи за Елена/. :grin:
Радвам се, че Мат ще вижда Вики, стана ми гадно при мисълта, че ще умре. :)
mixii017
10-15-2011, 09:17
Ето и промото на епизод 6 :)
http://vbox7.com/play:a08e2e0454
IhaveSwag
10-15-2011, 10:19
Тайлър и Карълайн са голями сладурчета.. < 33
Иначе много плаках на епизода.. за СТЕФАН разбира се !!!! :-# :smt022 :cry: Много ми стана гадно за него..ама много,много.. Винаги съм си харесвала Елена и Стефан като двойка ,а не Елена&Деймън,а като гледам накъде вървят нещатааа ;хх ;@@@ .. НЕ ИСКАМ... ИСКАМ СИ СТЕФАН И ЕЛЕНА ОТНОВО ЗАЕДНО :cry: < 33 БЯХА НАЙ-СЛАДКИТЕ същества !!!!!!!!!! :cry: :***** :ХХХХХХ Много ми липсват като двойка ;(( < 33
П.п. Въпреки всичко Стефан ме кефи много като лош.. :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
http://vbox7.com/play:ce17a4f959 ето го промото със субтитри за тези, които не разбират някои неща :)
Colouring
10-15-2011, 11:22
Наистина хубав епизод,макар че първите няколко минути ми бяха скучнички.
Накрая много добре,Делена моментите бяха супер.Стефан нека си остане лош-хем Елена ще е до Деймън през повечето време,хем и Стефан няма да ми е толкова еднообразен.Харесвам го лош,като добър не го понасям много.
Интересно какво ще се случва с Тайлър нататък.Не очаквах такова действие на нещата.
Не съм следяла темата, но се записвам .. а колкото до Елена и Стефан, на мен повече Елена ми харесва с Деймън, но не знам защо в 3тия сезон ми се струва по не хубав от колкото в 1ви и 2ри 8-)
Harmonyy
10-16-2011, 10:30
Йес бе супер интересно е!Мн се радвам,усещам че ще стане с Деймън и Еленааа!! йес йес йес супер яко е
Не съм следяла темата, но се записвам .. а колкото до Елена и Стефан, на мен повече Елена ми харесва с Деймън, но не знам защо в 3тия сезон ми се струва по не хубав от колкото в 1ви и 2ри 8-)
Запис.
Да, предишният, а дори и по - предишният Деймън ми харесваше много повече. Всъщност след вторият сезон, изгубих почти всякакъв интерес към него. И, да, макар и да не ми харесват особенно много като двойка смятам, че Деймън трябва да е с Елена, за да може Стефан да е свободен за Катрин. : дд Пък и вече разбрахме, че всъщност истинският злодей, още в миналото им е бил Стефан, а не Деймън. Деймън просто си е изградил този образ в продължение на години, за да отмъсти по някакъв начин на брат си.
Новият епизод беше малко объркващ, но интересен. Много от героите започват да си изграждат някаква нова същност. Сега ми е интересно кой е и какъв е този Майкъл, който е вампир, убиващ вампири.
GossipGirl89
10-18-2011, 12:16
Епизода беше супер!
На мен лично Стефан като лош ми харесва повече, отколкото като добър. Инак ми беше като някакво безхарактерно мекотело, което вечно се старае да угоди на всички и все е неразбран... Така ме кефи повече. Деймън пък като добър ме кефи адски много :smt007 Харесва ми, че показват и двете страни на героите :) Харесва ми и това, че Елена се настрои някак против Стефан и следващият епизод се очертава доста як.
Интересно какво ли ще се случи с Тайлър. Иначе с Карълайн са много сладки :) Това, което Деймън каза на Катрин беше гадно - че не би направил същото за нея. Сега ще видим този Майкъл като се събуди какво ще стане :)
strawberry88
10-18-2011, 12:50
еми тоя Майкъл може ли да убива хибрити :D ??Защото казаха че вампири убивал..искам да убие Клаус 8-) :( ..ами ако почне да избива всички вампири :shock: :D ..не трябваше да го събуждат. :D
http://www.btv.bg/cinema/videos/video/1991388264-Ochakvayte_skoro_po_bTV_Cinema_seriala_Dnevnitsite _na_vampira.html - трейлъра на дневниците на btv Cinema :)
Colouring
10-18-2011, 16:27
Абе тоя Майкъл е прочут ловец на вампири,но кой и как може да убива ще разберем по-нататък.
Иначе супер,че пуснаха трейлър.Гласът на озчучаващата Елена ме дразни,но трябва да се радваме,че поне го пуснаха.Нормално е,след като сме свикнали 3 сезона да ги слушаме с истинските им гласове.
Явно на мен ми се пада да започна първа за новия епизод 8-) НЕВЕРОЯТЕН!
Ахх, горката Катеринаа :cry: !!!!!!!! Не искам и не давам да умира! Дано Майкъл не я е убил. Беше ми доста плашещо, когато й каза, че той не пие човешка кръв и започна да пие от нея.... Не може по такъв начин да я убият... или изобщо да я убият... Сега явно Майкъл ще подгони Клаус.
Радвам се, че Тайлър и Каролайн се сдобриха, но някак това беше просто привидно....
Вики се върна... :shock:
Мейсън също... :shock: Иска да убие Деймън? Отмъщение? Извинение? или пък просто ще му помогне? :-o
И най-хубавата част: ДЕЛЕНА! :smt007 Тооооолкова са сладки двамата....кога Елена ще се осъзнае????????? :-x Не разбира ли, че Деймън би направил всичко за нея??? Дори и това да означава да я отдалечи от себе си?? :x
Vampire Barbie & Barbie Klaus :razz:
ТРЕЙЛЪР НА СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД С ПРЕВОД: http://www.vbox7.com/play:24e622d578
Colouring
10-21-2011, 21:30
Не знам дали плануват да убият Катрин скоро време,но определено не го сториха в този епизод.Не може да си отиде току така,Майкъл просто пи от нея.Поне аз така мисля.
Сцените с Деймън и Елена са ми любими.То това изобщо не трябва да се споменава.Особено онази,при която Елена тренираше и после Деймън я притисна до себе си.Любимата ми тяхна сцена!
Тая смрад Ребека кво си мисли бе :x Ще се радвам като й видят сметката.
Иначе и мен доста ме стресна Майкъл как сграбчи Катрин, според мен няма да я убие, не и толкова лесно :-o
дано да не е убил Катрин, тя е най-готина от всички :booooomb: иначе епизодът беше жесток, май тоя сезон ще е най-силен от всички.. тая Ребека много ме кефи, супер яка е
Harmonyy
10-22-2011, 16:59
Деймън/Елена сцените са най най!!!!!!!!ааааааа много ме кефят :grin: :grin: :grin: :grin:
strawberry88
10-23-2011, 18:42
И аз не мисля че Катрин ще умре :? ...абе Стефан сега обича ли Елена или тоя път наистина е под въздействието на Клаус :-s :D ?...ии да,Деймън и Елена и Керълайн и Тайлър са много сладкии :smt007 :grin: :---) !!
C0okieMonster
10-23-2011, 20:26
Тая смрад Ребека кво си мисли бе :x Ще се радвам като й видят сметката.
и аз, и аз !! нещо ме дразни тва момиче - твърде барби , някво тъпо се държи , прави се на властна пък имам чуствтото че всеки момент някой ше и прекъпши крехкото вратле, подло :-D :-D Иначе силно се съмнявам че Катрин е умряла, такава властна героиня , няма лесно да се предаде. И разбира се : Деймън и Еленааа - сладурите те ! :P
Colouring
10-23-2011, 21:12
няма кол в сърцето=not dead
Bonbonkataaa
10-24-2011, 15:38
Дневниците на вампира е най-якия сериал,обаче на мене сякаш 1-2 сезон ми харесваха повече :? :? :?
Youudontknowme
10-24-2011, 19:45
И аз ще следя темата... И аз мисля , че Катрин не е умряла.. Нещо Деймън не ми харесва много.. толкова добър и беше много по хубав с по-къса коса :x Стефан почва много да ме радва :D
Bonbonkataaa
10-24-2011, 20:48
И аз ще следя темата... И аз мисля , че Катрин не е умряла.. Нещо Деймън не ми харесва много.. толкова добър и беше много по хубав с по-къса коса :x Стефан почва много да ме радва :D и при мини тъка на Деймън не му отива да е добър! :o
И аз не искам да убиват Катерина!
Ще умра ако това се случи..
Керълайн и Таилър много ме кефят, дано останат заедно и Майкъл не подгони и него като разбере че е хибрит..
Между другото аз ли съм единствената която не иска Клаус да бъде убит? Ще се върне тъпия Стефан и ще развали всичко, бляя.. Да не говорим че е мн красив, не искам да се маха..
:oops:
Colouring
10-25-2011, 11:38
Отива му всякак.И като е добър,и като е лош.Аз поне го харесвам и в двата случая!Същото се отнася и за косата.Той иначе се пострига малко,в началото му беше още по-дълга.
Linns и аз не искам да убиват Клаус и Стефан да се върне при Елена. :grin:
IhaveSwag
10-25-2011, 15:51
Искам Стефан и Елена отново заеднооо.. :smt007 :cry: :smt007
Епизодите много ми харесват - НЕВЕРОЯТНИ СА!
Чакам с нетърпение следващия! :grin:
Интересно ми е как ще завърши накрая филма - Елена със Стефан ли ще бъде, или с Деймън? :)
IhaveSwag
10-25-2011, 16:36
Ще се върне тъпия Стефан и ще развали всичко, бляя.. :
Само по-спокойно!!!!!!!!!!!!! :)
хора, моля ви се. хибрид се пише
ениуей, кефи ме и мен клаус и стефан като лош е по-интересен, пък и предпочитам Делена.
и между другото и мен някка 3-ти сезон не ме грабва още.
strawberry88
10-25-2011, 19:15
Само не мога да си обясня как така Мейсън е жив?! :shock: :-| 8-)
Е как,нарушил се е нек'ъв идиотски баланс на природата с тия експерименти дето си правят напоследък и мъртвите можеби възкръсват,сигурен съм,че и Джена ще се завърне просто е въпрос на време в тия сериали няма мъртви,винаги се намира начин да оживеят ..
Стефан най после да е по ярък след останалите герои и да има някакво развитие,преди имах чувството,че така си стои в сериала тоя човек :D
Катрин .. ако умре се заклева,че спирам да гледам сериала !! :-x
Ще се върне тъпия Стефан и ще развали всичко, бляя.. :
Само по-спокойно!!!!!!!!!!!!! :)
Аз съм си спокойна и това си е моето мнение :)
GossipGirl89
10-26-2011, 07:50
Продължавам да твърдя че Стефан е по-як като гадняр. :D Много ме кефи Елена как се държи с него... особено момента, в който го наръга - беше много добър. Надявам се Катрин да не умре - тъпо ще се получи.
IhaveSwag
10-26-2011, 13:18
Ха хубаво..ама не е нужно да го обиждаш ;)
И той има фенки .. ;)
Ха хубаво..ама не е нужно да го обиждаш ;)
И той има фенки .. ;)
Ти пък много се превземаш.. :D Това е филм с герои,някои са противни на един тип хора,друг тип пък ги харесват...
Не се впрягай толкова :D
Eхаааа, след малко ще се разделим на тиймове и ще се започне с обидите :D
И аз не харесвам Стефан и никога не съм го крила, както каза UNITED2, че той беше се "застоял" в едно положение /защитаваше Елена, когато е нужно, а през останалото време или помагаше на приятелите й или повтаряше колко я обича/. В трети сезон вече показаха в по-широк спектър неговата лоша страна, която ме кефи. Най-после може да се види пъстротата на Стефан и изобщо да се разгърне потенциала на Пол, който много добре знаем, че той притежава, но в предишните сезони беше един вид заседнал. Което пък ме довежда до мисълта за Елена - състрадателната Елена, която мисли за всички, и Катерина, пълната й противоположност. Според мен пак има нещо подобно, защото Нина е брилянтна актриса и ни доказа, че не е проблем за нея да изиграе две пълни противоположности каквито са Катерина и Елена.
Надявам се, че от мнението ми няма да има обидени, все пак изказвам гледна точка. :)
П.С. Мога да говоря и още по темата, но сега не се сещам за друго. 8-)
IhaveSwag
10-26-2011, 19:38
Ти пък много се превземаш.. :D Това е филм с герои,някои са противни на един тип хора,друг тип пък ги харесват...
Не се впрягай толкова :D
roflmao.. ти сериозно ли? Аз се превземам за дето защитавам един от любимите си актьори или момичето,което се вкарва в сериала и казва "Тъпияя Стефааан" .. Я пак ? :)
Оооо нямам думи :razz:
Тя каза "тъпия Стефан",не каза "тъпия Пол Уесли" :razz:
И под "тъп" едва ли е искала да изрази мнението си за интелектуалното ниво на героя,сигурен съм,че го е казала образно,бъди сигурна и ти ! ;)
Ако беше обидила самия актьор бих бил съгласен с теб,но Стефан е измислен герой... и на мен не ми допада особено героя,но актьорската игра на Пол е перфектна,схващаш ли ? :razz:
sweetxstar
10-27-2011, 07:53
На мен този сезон далеч повече ми харесва Стефан от Деймън.
Деймън сега се сържи сякаш изобщо не харесва Елена. :?
GossipGirl89
10-27-2011, 08:51
^ Напротив. Аз пък съм останала с друго впечатление - показва повече, че я харесва, пази я, грижи се за нея. Просто някак си смениха ролите със Стефан - в предишните сезони той беше нейния закрилник, докато сега тази роля се заема от Деймън :)
И аз мисля, че Стефан е тъп. Като добър е много скучен, а като лош не му отива.
Colouring
10-27-2011, 13:07
Ох,моля ви се,нека само да разваляме хубавата тема.Аз Стефан не го харесвам.Всякак ми е скучен.Да,когато е добър е досаден и еднакъв,сега има някакво развитие,като лош повече ми харесва,но пак нещо като че ли не му отива..Не казвам нещо лошо за Пол,той е супер,просто героят му ми харесва доста по-малко,отколкото героят на Иън.
Иначе как Деймън да не показва чувствата си на Елена?Защитава я,пази я,вижте как я гледа.То няма нужда от постоянно казване на ''обичам те'',важното е,че го доказва и Елена разбира,че може да разчита на него.Пък и е очевидно,че и тя има чувства,които просто я е страх да признае.
Нямам търпение за утрешния епизод.По официалните снимки изглежда ще бъде мнооого интересен.
IhaveSwag
10-27-2011, 18:27
PXAxaxaxxa СМЯХ!!! ХАхахАХха Това ,че обичаше,закриляше Елена НЕ ОЗНАЧАВА ,че е БИЛ СКУЧЕН.. Значи някой от вас просто имат ИЗКРИВЕНИ ПРЕДСТАВИ за момче,което ОБИЧА ИСТИНСКИ момичето до себе си ..... ,а като ЛОШ-Ооооооооооооооо отива му и още как.. :grin: ;)
chen4eto
10-27-2011, 18:29
следващият епизод ще бъде супер духовете ще оживеят
Colouring
10-27-2011, 18:53
PXAxaxaxxa СМЯХ!!! ХАхахАХха Това ,че обичаше,закриляше Елена НЕ ОЗНАЧАВА ,че е БИЛ СКУЧЕН.. Значи някой от вас просто имат ИЗКРИВЕНИ ПРЕДСТАВИ за момче,което ОБИЧА ИСТИНСКИ момичето до себе си ..... ,а като ЛОШ-Ооооооооооооооо отива му и още как.. :grin: ;)
Не отричам любовта му.Toй я обича много,тя също.Представите ми за любов изобщо не са изкривени.Въобще не съм споменавала нищо за обичта му към Елена,че да изказваш такова становище.Просто казвам,че ми беше и все още ми Е скучен,макар и да е лош.Харесвам Пол,не и Стефан.
difference of opinion :wink:
IhaveSwag
10-27-2011, 19:12
Colouring -Така е.Всеки с мнението си.Аз уважавам твоето..
Мен просто ме подразни в коментара на HotLife,че бил тъп,скучен,не му отивало тва..онова.. ми за нея може да е така ама за тези ,които го харесват въобще не е така.. Предполагам,че тя е фенка на Деймън...аз,ако започна да говоря Деймън е пълен смешник..много е смотан.. пълен тъпак.. тва-онова ще се подразни и тя(Ако му е фенка де)За това просто малко усет трябва..не искам да се карам с никой ама просто не е нужно да го обижда.. казва на мен Стефан не ми харесва и тва е.. :)
Ми нека си има фенки Стефан, не го харесвам на външен вид, просто не е мой тип.. Супер противен ми беше като някъв женчо (влюбен до уши и дрън дрън), но това, пак казвам, си е лично мое мнение.. И в живота си такива лигльовци не обичам, да не говорим за филмите.. Сега сериала е къде къде по интересен, само се надявам да не се върнат пак назад нещата, че най вероятно ще отново ще го гледам само заради Деймън и Катрин..
IhaveSwag
10-28-2011, 08:15
aXa.. Хубаво всеки е мнението си. И на мен Деймън не ми харесва ама не съм казала е*ати яко ми е противен.. няма значение ;P Всеки си има вкус.
аз съм момче :lol:
И честно казано не ми пука за кой кво ще кажеш, най-много да ти отговоря с нещо, но няма да те нападам, както ти правиш. Това е просто сериал, успокой се :)
Colouring
10-28-2011, 11:13
Гледахте ли епизода вече?
Ето промо за следващия: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YTqoALMo0BU
TheBlackPanther
10-28-2011, 12:23
^ Даа уникален беше :grin:
Много ми хареса че Лекси се върна макар и за малко. Следващият епизод ще е доста интересен. Чудя се какво ли е станало с Катрин...не може да е мъртва де..
mixii017
10-28-2011, 13:34
Тъжно свърши епизода със Стефан и Елена, Бони и Джеръми. Лелее какво ли ще стане в епизод 8 8-)
Colouring
10-28-2011, 18:51
Аз много исках да видя Джена,ама... :(
IhaveSwag
10-28-2011, 19:10
Тъжно свърши епизода със Стефан и Елена, Бони и Джеръми. Лелее какво ли ще стане в епизод 8 8-)
Ооох,дааа и на мен особено ми стана много гадно за Стефан и Елена.. ;хх ...
Иначе аз много се чудя какво стана с Катриинн.. :Х Дано НЕ Е мъртва !! :Х И на мен ми хареса много завръщането на Лекси,дори и за малко..
Най-много ми хареса връщането на Лекси в този епизод и как Керълайн се биеше с онези свине :oops:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299883_266308883406310_117081104995756_730755_1354 090955_n.jpg
Майката на Древните е вещицата, притежаваща колието, което Елена има сега, как мислите?
За мен не е странно, но прочетох вече няколко мнения, които подкрепят моята теория. Следователно тя е проклела Клаус?
А Ребека беше казала на Стефан, че една вещица й я дала, ако не се лъжа. Може да не е искала да споменава майка си?
stelkastel
10-28-2011, 22:02
^^^ Ахх, стига бе! :shock: Тотално се обърках вече. С тези вещици, древни, порти, лелее. Аз пък бях прочела, че Шарлот /работното наименование на 1-та Петрова/ е оригиналната вещица и тя ги е проклела. Дано в следващия епизод се разкрият поне малко нещата!
GossipGirl89
10-29-2011, 06:09
Добър епизод!
СПОЙЛЕР:
Макар че по едно време с това появяване и изчезване на призраци имах чувството, че гледам "Шепот от отвъдното"... :D Бони малко ме ядоса с реакцията си - да, Джерами не беше прав с Анна, но пък тя умря... в смисъл не са ске разделяли, той си я обичаше, нормално е още да изпитва нещо към нея... Бони преигра малко като че ли, поне според мен. Хареса ми завръщането на Лекси ! Добре го подреди Стефанчо 8-) Тъпо е, че явно ще започне да си възвръща човешките усещания, а така е по-готин... Много ми харесаха и моментите, в които Деймън се извиняваше така да се каже... особено на Аларик. Яко се е получило лошото момче да се извинява :) Дано в следващия епизод дадат какво се случва с Катрин - не вярвам да я убият, тя е една от главните героини в сериала...
А м/у другото с това завръщане на призраци очаквах и Джена да се завърне.
IhaveSwag
10-29-2011, 09:39
Добре го подреди Стефанчо 8-) Тъпо е, че явно ще започне да си възвръща човешките усещания, а така е по-готин...
Дам..Аз попринцип си го харесвам Стефан по всякакъв начин,но сега е още по-як.. :smt007
аз не съм очаквал да видим Джена, тъй като тя беше човек, а не свръхестествено същество и един вид е намерила покой и е преминала завинаги през онази врата..
аз не съм очаквал да видим Джена, тъй като тя беше човек, а не свръхестествено същество и един вид е намерила покой и е преминала завинаги през онази врата..
но когато умря беше превърната във вампир
Colouring
10-29-2011, 13:57
^Да.И точно затова очаквах да я видим,но...
Както и да е.
Гледахте ли днес първия епизод по БТВ синема и как ви се стори?
но когато умря беше превърната във вампир
съвсем забравих това ;д еми жената явно е намерила покой, все пак не е сторила зло никому..
IhaveSwag
10-29-2011, 20:23
Гледах го. Супер беше..много неща бях забравила..само ми е малко странно с тези озвучители.. гласовете си нямат нищо общо.. ;д
Colouring
10-29-2011, 20:34
Да,странно е,но трябва да сме благодарни,че въобще го пуснаха.Свиква се.
Всичко добре,само да не я бяха направили тая нелепа грешка да преведат 'fog' като 'frog'. ](*,) ](*,)
Къде това бе? Аз защото го записах епизода, ама не видях къде е имало жаби :D
mixii017
10-30-2011, 06:38
Гледах го. Супер беше..много неща бях забравила..само ми е малко странно с тези озвучители.. гласовете си нямат нищо общо.. ;д
Даа аудиото беше много сбъркано на някои места. В смисал аз съм гледала 1ви епизод в интернет със субтитри и там беше написано когато Бони прати на Елена СМС-а в часа по история "Г-н Секси те гледа" а на аудиото "Красавецът те гледа" :D
Colouring
10-30-2011, 10:52
След като Деймън изкача с прословутата си реплика:"Hello,brother!" Стефан му казва нещо от рода на "Не прекали ли малко с гарвана" и в оригинал Деймън казва"А да видиш какво правя с мъглата..",пък тука,разбираш ли,го преведоха "А да видиш какво правя с жабата...".
:lol:
IhaveSwag
10-30-2011, 11:45
След като Деймън изкача с прословутата си реплика:"Hello,brother!" Стефан му казва нещо от рода на "Не прекали ли малко с гарвана" и в оригинал Деймън казва"А да видиш какво правя с мъглата..",пък тука,разбираш ли,го преведоха "А да видиш какво правя с жабата...".
xaaxxaaxxaxaxaxa ROFL да,да! И аз го забележих това.. първо си викам ОМГ каква жаба ,бе ... замислих се и се усетих,че са превели FOG като fRog ..xxaxa :D
:razz: :razz: :razz:
Оле, верно! Тая дето го е превела сериала, защо не е ползвала английските субтитри, ами го е почнала на своя глава? Ех, това да не е mousy от subs.unacs че да е перфектна в преводите...
Youudontknowme
10-30-2011, 14:23
Днес май ще има 2-ри епизод :D Само през уикенда ли го дават ?
IhaveSwag
10-30-2011, 14:26
Да.Всяка събота и неделя от 10:00 и от 18:00
Youudontknowme
10-30-2011, 14:35
мерсии :-)
IhaveSwag
10-30-2011, 20:02
мерсии :-)
Моля,моля.. :-)
Runaway11
10-31-2011, 08:18
Нямам търпение за осми епизод!!!
Аз накрая на седми малко си поплаках...ЛЕКСИ <3
mixii017
10-31-2011, 10:01
Щом 9ти е последен епизод за годината 100% ще има някакъв сериозен обрат. Почваме да чакаме ... :grin:
Майкъл ще ви разкаже играта :P
badboy28
10-31-2011, 12:36
Майкъл ще ви разкаже играта :PФилма е мноу як и междудругото ме кефи снимката ти!! :D
gabri3lla
10-31-2011, 18:51
Ужас, и на тоя сериал ли ще му правят почивка?
MissInd3p3nd3nt
10-31-2011, 20:16
Обаче последните 2-3 серии,където излезнаха от 3 сезон са ми супер интересни.По едно време беше станало скучно,но сегаааа....супер :)
IhaveSwag
10-31-2011, 20:57
Щом 9ти е последен епизод за годината 100% ще има някакъв сериозен обрат. Почваме да чакаме ... :grin:
Как така ще правят почивка на 9ти??? КАКВООО :@@ О,неее :ХХ ;д наистина ли?
mixii017
11-01-2011, 08:20
Как така ще правят почивка на 9ти??? КАКВООО :@@ О,неее :ХХ ;д наистина ли?
спокоо на 5ти януари сериала се връща :)
Colouring
11-01-2011, 08:53
Да,след 9ти епизод има почивка.И си е напълно нормално.Попринцип трябваше да има почивка след 4-5,но са решили,че ще я направят след 9 и ще е по-дълга.
Нормално си е.
mixii017
11-04-2011, 11:53
Промо на последния епизод за годината
http://www.youtube.com/watch?v=OchuOw20fJ8&feature=player_embedded
8ми епизод беше уникално добър!!! :smt007
Може да се каже, че Ребека вече ми харесва повече, отколкото преди. А тоя Майкъл нещо не ми вдъхва доверие :-o
mixii017
11-05-2011, 11:03
9ти ще е направо грандиозен. Вече би трябвало Стефан да се опомни 8-)
Ребека е много яка, дано да помогне на Майкъл да убие Клаус.. искам да върнат и Илайджа, а какво се случва с Катрииииин :-x :-x
Colouring
11-05-2011, 14:57
Даааааа,как ми липсва Илайджа! 8-)
А иначе последната сцена беше уникална.Много хубав Делена момент за пореден път. :smt016
Последната сцена беше просто... ;xx :-) :-) :-) :-) :-)
Много гадно ми стана за Ребека, дори и за Клаус, баща им е бил ужасен, разбирам защо бягат от него.
Последната сцена :smt007
Клаус е убил майка си, колкото и да го харесвам май е време да си ходи..
Какво стана с прекрасната ни Катрин? :(
Последната сцена беше невероятна наистина.. :smt007 :smt007 :smt007
Охх,за два дена изгледах и 8-те епизода 8-) Клаус ме кефеше,ама лошо е постъпил с майка си :( иначе е много гадно че има подобно проклятие да е сам за цяла вечност.Иначе Делена е просто... :smt007
mixii017
11-07-2011, 12:21
Клаус е убил майка си, колкото и да го харесвам май е време да си ходи..
Какво стана с прекрасната ни Катрин? :(
Последната сцена беше невероятна наистина.. :smt007 :smt007 :smt007
И аз искам да знам но не ми се вярва да стане ясно в 9ти епизод.
strawberry88
11-07-2011, 12:57
^Мхм.Аз също искам Илайжа да се върне :( 8-) .
Йейй, 3 дена до 9 и последен за годината епизод :grin:
mixii017
11-09-2011, 12:13
Йейй, 3 дена до 9 и последен за годината епизод :grin:
2 денаа :grin:
Дали Катерина ще се появи?
Искам Деймън да придружава Елена. 8)
Colouring
11-09-2011, 18:35
Страхотна новина!
http://twifun-bg.com/?p=166730 :grin:
От скоро съм фен на сериала.Започнаха да го дават по бтв комеди и аз реших да го гледам-толкова го хвалят.Изгледах няколко серии по телевизията и после започнах да си ги тегля от замунда. За 4 дни изгледах двата сезона,а вчера приключих с третия.Наистина е доста интересен.Не знам как ще дочакам до другата година :o
Имам смесени чувства за последния епизод, но определено беше вълнуващ :D
Colouring
11-11-2011, 19:55
Аааааааа,жесток беше просто! :smt007 Може първите два-три епизода да не бяха така вълнуващи,колкото предишните,но оттам нататък всеки един епизод за мен е по-добър от предишния.И девети го доказа.Страхотен!
stelkastel
11-11-2011, 21:09
Много интересно ми стана в днешния епизод, когато Деймън уби един хибрид като му извади сърцето. Толкова ли е трудно да убият и Клаус по този начин?! Не че искам да го правят, но все пак...
mixii017
11-12-2011, 07:50
поне катрин се появи :D
яд ме е че въпреки че се оттърси от влиянието на клаус нито потърси елена нито нищо..............
Да не би да очаквате Стефан веднага да хукне след Елена? Все пак няма да поберат всичко един епизод, като се има предвид, че е преди почивката.
Радвам се, че Катерина се върна, тя много ми липсваше. :smt007 Много лесно се разбра, че е тя още когато се срещна с Клаус и беше притеснена.
Не съм доволна, че Каролайн и Тайлър скъсаха, че Стефан се освободи от въздействието на Клаус. Поне беше по-забавно, когато той не чувстваше. Сега отново ще се върне в Мистик Фолс, ще се събере с Елена, Деймън отново ще е прецакан, пак ще им гледаме драмите, имам чувството, че пак ще гледам 1 и 2 сезон, относно взаимоотношенията им. :?
Няма как да не пропусна радостта ми от факта, че Клаус е жив. :grin:
Гадно ми стана за смъртта на Ребека, точно когато започна да ми харесва. :x
Но въпреки всичко, този епизод си остава един от най-великите за мен, защото беше емоционален. 8)
mixii017
11-12-2011, 12:29
Да не би да очаквате Стефан веднага да хукне след Елена? Все пак няма да поберат всичко един епизод, като се има предвид, че е преди почивката.
Радвам се, че Катерина се върна, тя много ми липсваше. :smt007 Много лесно се разбра, че е тя още когато се срещна с Клаус и беше притеснена.
Не съм доволна, че Каролайн и Тайлър скъсаха, че Стефан се освободи от въздействието на Клаус. Поне беше по-забавно, когато той не чувстваше. Сега отново ще се върне в Мистик Фолс, ще се събере с Елена, Деймън отново ще е прецакан, пак ще им гледаме драмите, имам чувството, че пак ще гледам 1 и 2 сезон, относно взаимоотношенията им. :?
Няма как да не пропусна радостта ми от факта, че Клаус е жив. :grin:
Гадно ми стана за смъртта на Ребека, точно когато започна да ми харесва. :x
Но въпреки всичко, този епизод си остава един от най-великите за мен, защото беше емоционален. 8)
всъщност нищо не се знае :)
всъщност нищо не се знае :)
разбира се, ще има угризение на съвестта, все пак едно е да изпитваш и после всичко да ти бъде отнето и отново върнато. Но резултатът за мен е един и същ.
Това ме довежда до мисълта за Каролайн и Тайлър, може и пак да се съберат, кой знае.... /Джули и Кевин най-вероятно :D /Чудно ми е дали ще има пак нешо между Кер и Мат?
И още нещо: Катерина си тръгна, дали ще се върне скоро?
Оо, да! Девети епизод беше епичен. Бях на тръни през целите 40 минути.
Любим кулминационен момент:
Майкъл: Katherine? :shock:
Катрин: KABOOM!
9-ти епизод беше просто един от най-добрите! Но все пак и такъв трябваше да бъде, защото ще дават 10-ти след два месеца... И щом Клаус уби Майкъл, това означава ли, че Клаус не може да бъде убит?
9-ти епизод беше просто един от най-добрите! Но все пак и такъв трябваше да бъде, защото ще дават 10-ти след два месеца... И щом Клаус уби Майкъл, това означава ли, че Клаус не може да бъде убит?
Ако не намерят някакво друго решение, най-вероятно да, защото нали Клаус уби с оръжието, предназначено за него, Майкъл.
Colouring
11-13-2011, 13:40
Е,засега няма начин да се убие Клаус,но кой знае,може да се измисли нещо.Но и без това не очаквам това да стане скоро.Все пак той е главен герой в този сезон,нямаше никакъв начин да го убият в 9 епизод.
Катрин и аз я харесвам,ама здраво я напсувах,когато се обади на Деймън към края на епизода,защото прекъсна хубавия момент! 8-)
Е,засега няма начин да се убие Клаус,но кой знае,може да се измисли нещо.Но и без това не очаквам това да стане скоро.Все пак той е главен герой в този сезон,нямаше никакъв начин да го убият в 9 епизод.
Катрин и аз я харесвам,ама здраво я напсувах,когато се обади на Деймън към края на епизода,защото прекъсна хубавия момент! 8-)
Или го убиват в края на сезона, или изобщо не го убиват...
Някой нагоре пита дали Деймън като уби хибрида не може да убие и Клаус така - хибрида си е обикновен, Клаус е от древните, няма начин. Ако не намерят още един такъв кол от дървото няма как да го убият.
IhaveSwag
11-13-2011, 19:38
Супер беше 9ти епизод!
Поплаках си доста.. за Стефан.. и много се ядосах,когато Карълайн и Тайлър скъсаха :Х :@ .. Пък и се зарадвах,че Катрин се върнаа.. :)
И сега започвам да се вкарвам във филма ;ДД :
ЕЛЕНА,
http://media.tumblr.com/tumblr_lnvj9rh7m21qeyzcb.gif
КАК ЗА БОГА МОЖА ДА КАЖЕ ''Е ТОГАВА ЩЕ ГО ПУСНЕМ ДА СИ ОТИДЕ''... СЛЕД ВСИЧКО,КОЕТО ТОЙ НАПРАВИ????..ЕЙ ТАКА ЩЕ ГО ПУСНЕШ ДА СИ ОТИДЕ ЛИ?!?!?! А ДЕЙМЪН,ДЕЙМЪН НАЙ-НЕБЛАГОДАРНОТО СЪЩЕСТВО!!!! СТЕФАН МУ Е СПАСЯВАЛ ЖИВОТА НАД 938747 ПЪТИ ,А ТОЙ?? ТОЙ СЕ ОПИТВА ДА ОТНЕМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА,КОЯТО СТЕФАН ОБИЧА ИСТИНСКИ!!!!! ... :Х
ИЗВОД: ЕЛЕНА И ДЕЙМЪН НЕ ЗАСЛУЖАВА СТЕФАН !! :х
Ааа така ли, сега спасения Стефан, който си има всички чувства и му е върната човечността си плю на петите и дим да го няма, да го виждаш да е при Елена? Тя какво да прави, къде да го търси? Освен това думите "ще го пуснем" бяха точно защото Стефан си върна човечността и се махна!
От началото на сезона Деймън и Елена се забъркват в какво ли не за да помогнат на Стефан, и сега пак с тоя план, така че айде да не е неблагодарник. Ако е искал да му краде момичето да и се е хвърлил вече, но така като гледам пази приличие точно защото е момичето на брат му.
GossipGirl89
11-14-2011, 07:47
Абе вие добре ли сте? Какво сте се вкарали във филма - това е само сериал... 8-)
9-ти епизод беше УАУ! Много добър! Много ми хареса... Донякъде ми стана криво, че убиха Ребека... Честно казано мислех че Клаус ще умре и когато Стефан го спаси за секунди си казах "wtf ?!", но после се усетих защо го направи... Според мен дори и Стефан като се върне в Мистик Фолс, нещата между него и Елена изобщо няма да са същите като преди... в смисъл, въпреки че вече си върна човечността, според мен Елена няма да се държи толкова влюбено както до сега :) Ще завъртят някаква интрига 100%. Ох, сега с тая почивка кво ще правим не знам... Толкова много време :(
Абе вие добре ли сте? Какво сте се вкарали във филма - това е само сериал... 8-)
Ми аз не съм се вкарала, просто си изразявам моето мнение относно развитието на героите :)
mixii017
11-14-2011, 12:15
Супер беше 9ти епизод!
КАК ЗА БОГА МОЖА ДА КАЖЕ ''Е ТОГАВА ЩЕ ГО ПУСНЕМ ДА СИ ОТИДЕ''... СЛЕД ВСИЧКО,КОЕТО ТОЙ НАПРАВИ????..ЕЙ ТАКА ЩЕ ГО ПУСНЕШ ДА СИ ОТИДЕ ЛИ?!?!?! А ДЕЙМЪН,ДЕЙМЪН НАЙ-НЕБЛАГОДАРНОТО СЪЩЕСТВО!!!! СТЕФАН МУ Е СПАСЯВАЛ ЖИВОТА НАД 938747 ПЪТИ ,А ТОЙ?? ТОЙ СЕ ОПИТВА ДА ОТНЕМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕНА,КОЯТО СТЕФАН ОБИЧА ИСТИНСКИ!!!!! ... :Х
Донякъде си права, а стефан не се върна при елена заради неговото отмъщение (охохо нямам търпение да го видя на 5ти) 8-)
Harmonyy
11-14-2011, 13:32
Чесно казано,Стефан няма да липсва особено мноого:) Леко почва да ми писва от него.. предпочитам Елена да е с Дейман.. да видим нещо ново..много са ми сладки <3
Colouring
11-14-2011, 14:12
И аз да си изразя мнението,без това да се приема като спор или нещо подобно.
Изобщо,ама изобщо не мисля,че Деймън е неблагодарен.Той направи и невъзможното,за да спаси своя брат.Готов е на всичко Елена да е щастлива,макар и да не бъде негова.Просто иска да я предпази.Както виждаме нито й се нахвърля,нито нищо.Ако искаше да го направи,отдавна да е сторено.
Иначе то ясно,че е сериал,но аз обичам да си коментирам все едно е нещо сериозно. 8-)
Сега ни остава само да чакаме. :o
mixii017
11-15-2011, 11:04
Изобщо,ама изобщо не мисля,че Деймън е неблагодарен.Той направи и невъзможното,за да спаси своя брат.Готов е на всичко Елена да е щастлива,макар и да не бъде негова.Просто иска да я предпази.Както виждаме нито й се нахвърля,нито нищо.Ако искаше да го направи,отдавна да е сторено.
Иначе то ясно,че е сериал,но аз обичам да си коментирам все едно е нещо сериозно. 8-)
+1
+1
+1
Вярноо!!! :-D
strawberry88
11-16-2011, 16:39
^Мхм...оф,не ми се чака толкова! :(
Nian kiss http://www.facebook.com/photo.php?fbid=276200519083813&set=a.267313656639166.58900.117081104995756&type=1&theater
Colouring
11-19-2011, 13:57
Много са хубави. :) Никога не съм се съмнявала,че са заедно ,но си е друго,когато има и целувка. 8-)
Много са хубави. :) Никога не съм се съмнявала,че са заедно ,но си е друго,когато има и целувка. 8-)
И аз ама нали Тома Неверни са всички :D
mixii017
11-20-2011, 11:00
И аз ама нали Тома Неверни са всички :D
ее сега кой не знае за ниан :D
Nian kiss http://www.facebook.com/photo.php?fbid=276200519083813&set=a.267313656639166.58900.117081104995756&type=1&theater
Аа сладури саа :))
NambyPamby
11-20-2011, 17:08
Мързи ме да преглеждам цялата тема - книжната поредица как е? По-интересна ли е от екранизацията, или обратното?
Мързи ме да преглеждам цялата тема - книжната поредица как е? По-интересна ли е от екранизацията, или обратното?
Много са зле книгите и това е масово мнение сред читателите. Оригиналната трилогия, писана 90те е ок, после почва да издава продължения "Завръщането", която е от 3 книги, като сега предстои издаването и на нова трилогия "Ловците", ако смятам правилно стават общо 10. Но сериала няма много общо с книгите, да не кажа изобщо, и слава богу.
На мен лично книгите ми харесват, имам ги до 7мата част, смятам да си купя и другите които ще излязат.
Историята е доста различна, но е доста интересно, поне за мен.
Colouring
12-10-2011, 10:21
Повечето съм ги чела.Накрая се отказах,изобщо не ми харесват.ОК,нека бъдат различни,щеше да е скучно ако са съвсем същите,но все пак не могат да ме впечатлят.Стилът на самата авторка не ми харесва.
Иначе какво да правим..чакаме. :D
Ей не мога да намеря темата, ужас... Гледахте ли епизода :)
Colouring
01-06-2012, 09:55
Естествено! :D Много добър,ама то това си се знае..
Чакаме следващия с нетърпение.А последната сценаааааа.... I KNEW IT!I KNEEEEEEW IT!
С П О Й Л Е Р!!!!!!!!!!
Последната сценааа!!! Целия епизод бях като на нокти и чаках това да се случи, най-после!!!! Имах чувството, че нищо няма да се случи скоро, бях изгубила надежда :D
Harmonyy
01-06-2012, 10:59
ДОЖИИВЯХМЕ!!! :Д:Д:Д Много ми хареса епизодът! А финалът просто...........
xNirvanAx
01-06-2012, 18:32
Чесно казано,Стефан няма да липсва особено мноого:) Леко почва да ми писва от него.. предпочитам Елена да е с Дейман.. да видим нещо ново..много са ми сладки <3
И аз така :D
Бебе Нинаааа http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397625_303602256343639_117081104995756_835915_1461 794333_n.jpg
gabri3lla
01-10-2012, 19:00
Само не мога да вдяна кво толкова се захласвате по тая целувка,ужас
Ейй имало тема и за любимия ми сериал ;д :) Мега фен ! Предишния епизод беше много як на моменти ме остави без дъх и гледах така o.O .. :O .. сега очаквам следващия и се надявам да е още по велик ! ;D
xXTiffanyXx420
01-11-2012, 12:37
Филмчето е супер!!! Само едно нещо малко ми се разминава: Когато за първи път Илайджа се появи като Древен, стана ясно, че на него не му влияе слънчевата светлина, като на другите вампири и на Древните не им са необходими пръстени или други неща, които да ги предпазват от светлината!!! По-късно, обаче Ребека като разказваше историята на Древните и как са станали вампири видяхме, че й влияеше слънчевата светлина и майка й - Древната вещица, измайстори пръстените!!! Остава въпроса как са се приспособили към слънчевата светлина и не им са необходими вече пръстените!!!
Илайджа си имаше пръстен още като се появи, никъде не е казано, че са се приспособили. Виж му ръката http://www.facebook.com/photo.php?fbid=160820653955134&set=a.158333864203813.25854.117081104995756&type=3&theater
Хейй! Гледахте ли новия епизод? Не виждам вече нови мнения в темата.
СПОЙЛЕР:
Илайджааааа!!!!!!!!! Толкова много се радвам, че се завърна, жалко, че яката му прическа ще изчезне следващия епизод, но той си остава готин :D
Трейлър на следващия епизод, който ще излезе на 3 Февруари при нас: http://www.youtube.com/watch?v=SljzpJKv9f8 . Една седмица няма да го дават, защото наваксват със снимките :)
wannago0
01-22-2012, 20:51
http://www.facebook.com/pages/%D0%92%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%9F%D0%BE%D0%B4-%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D 0%B5/279028782157565?sk=wall
UP ^ Форумът ли е замрял или темата :) Гледахте ли епизода?
strawberry88
03-18-2012, 15:54
Аз гледах новия епизод.Беше супер скучен.Очаквах нещо повече,но... :D :?
Colouring
03-19-2012, 09:22
mokka-и двете. :D
Иначе-да,епизодът си беше скучничък.Но не може всеки път да има балове и събирания. :D Все пак се изясниха доста неща,а и никой не очакваше Аларик да е убиеца и си беше шок.
nIkEnCeTy_bE
03-19-2012, 10:50
Е, честно казано и аз не очаквах да е Аларик, но дори имам съмнения, че е той. Това, че той и Джеръми имат единствени пръстени, смисъл той не му ли се предава по наследство? Те сега ще искат да го вкарат в психиатрична болница сигурно, и накрая той няма да се окаже виновен.
П.П Липсва ми онзи първи сезон, когато беше невинно едно такова, интересно, загадъчно. Сега вече сякаш няма на какво да се изненадам.
Gerry905
03-23-2012, 07:53
^ и аз така :D липсва ми, когато си пишеха в дневниците :D
Daydreamer3
03-24-2012, 08:22
Стана прекалено скучен сериала, само чакам да разбера какво ще стане накрая.. Всяка серия едно и също въртят, направо ми писна.
Colouring
03-24-2012, 19:16
Аз се подвизавам уж като един от най-големите фенове,обаче тоя сезон наистина лееееко съкс.Динамичен ми е,стават много неща,има интересни сцени,историята с Древните ми харесва и като цяло все още има толкова неща за изясняване,но все пак не съм така развълнувана,както бях през първи и втори сезон.
nIkEnCeTy_bE
03-25-2012, 09:02
Накрая ми стана най-интересно с отново оригиналният Деймън. Ама сигурно ще се провали опита им, а и като убият Древните, няма да е така интересно. :) А пък Елена ми става толкова антипатична, че просто няма накъде...
eii super , tursih navsqkude za takava temichka no nikude ne uspqh da namerq .. obojavam go toq serial , otnachalo si misleh che e nqkva tupnq kato zdrach , no te nqmat nishto obshto ! lele napravo nqmam turpenie da zapochne 4 sezon , a toi na koi septemvri zapochva ? Lichno az mnooogo iskam Elena i Deimun da sa zaedno , vie na kakvo mnenie ste ? :)
Абе, дневниците станаха ЯКО забозени.
Успяха да ме привлекат като фен, гледах ги, обаче до 18 епизод на 3ти сезон и това е.
Много, много ми доскучаха, нещо не ги мислят нещата както трябва.
Black.Cherry
05-22-2012, 19:41
не знам за вас обаче очаквамм тая сцена... http://www.youtube.com/watch?v=yN5jtHRJIro&feature=related
Хах, Black.Cherry, не я бях виждала тази сцена и провокира интерес отново в мен, хах. Гледах го 19ти снощи, да, започнаха се деленовски истории. Днес ще догледам 3ти сезон, мда. Ако не друго, то поне тия работи грабват :Д
Едит: Много съм зле. Тц, тц, тц. Видях там Елена, видях Деймън и на нищо друго не обърнах внимание :Д Нищо, поне погледах дневници.
И все пак е жалко, че няма такива неща. Еххх.
Black.Cherry
05-23-2012, 18:54
мии според мен тая сцена е снимана за 4ти сезон .. поне така се надявам ;д
Ilikeliljon
05-23-2012, 19:26
Абе вие колко сте назад. Аз вече изгледах сериала. Готино свършва и с големи изненади:))) Няма да спойлвам, че ще има писъци и крясъци.
Black.Cherry, не е. Загледай се.
Ilikeliljon, и аз го догледах преди малко. Добре, добре, вдигнаха темпото и позакърпиха нещата. Приятна изненада след цял сезон бавни серийки и забозване. Интересно ми е какво ще измислят за 4ти сезон, опреДелено.
Black.Cherry
05-23-2012, 19:30
Гледала съм абсолютно всички излезли епизоди. Странното е че в 4ти сезон Елена е вампир , а на мене в тоя клип ми изглежада като човек, всмисъл няма пръстен като на Деймън. За тва си мисля че може просто да е изрязана сцена ..
Отдолу си пише- Fanmade.
Сглабяно от еротичните им сцени. Незабравимият( и далечен ) момент, в който Деймън и Керълайн правиха секс.
Black.Cherry
05-23-2012, 19:54
аа .. е не го бях видяла тва.. ;д
peace_love_cooper
05-23-2012, 21:05
Да напоследък сериалът доста затъпя, но последната серия беше уникална просто. Това което очакваха всички най-накрая се случи и Елена става вампир. Ревах като луда на сцената с Деймън и Елена и беше супер тъжно. Бях чела някъде, че в първата серия Елена ще се чуди дали да пие човешка кръв и да се промени или не. А Клаус ще се порадва на новото си тяло и ще си поиграе малко с Керълайн.