Влез

View Full Version : Некаaaaaa Бъде Лято !!!!!...

SkiCatA
05-17-2011, 08:25
Нещо започна да ме обхваща една лятна вълна днес и си припомних всички яки купончета дето са ставали през лятото на 2010 година.Настроението е просто уникалнооо яко и въпроса е там, че ми е любопитно за плановете за лятото на 2011 ?? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Как е настроението ! На моренце с приятели или сякви незабравими спомени ? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :-D :-D Целта ми с темата е да събудим лятното настроение, като пропуснем часта, че има още много даскало за някои, като мене !! :grin: :grin: :grin: Ама тва не пречи ! :oops: :oops: :oops: :oops: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:

venitoy
05-17-2011, 08:32
Оо нямам търпение да дойде лятото... :grin: :grin: да стане 30 - 35 градуса и тогава ее голям кеф.. :grin: само като се сетя и ми става яко :-D :-D танци манци върти... откачалка на дансинга се качва.... :smt034 :smt002 :smt002

Colouring
05-18-2011, 09:05
Мразя ужасните жеги,но не сме на училище,така че това компенсира жегата и не ми е проблем.
Общо взето обичам лятото-чувствам се свободна,безгрижна и ми е гадно,когато си отива.
Остава само да го чакаме! :grin:

Grommash
05-18-2011, 10:54
Сесии, изпити, поправки, после стаж, 1 седмица море и айде пак 15 септември... тъпо лято.

LoveMnmL
05-18-2011, 11:29
Обожавам лятото,обожавам всичко свързано с него.Обожавам,когато дойде и когато ставам да виждам чистото небе и грейналото слънце.Как дърветата и всичко разцъфва.Когато дойде лятото направо се прераждам. Самото настроение на хората,късите дрехи,басейни,шоколадов тен.Всичко е тооолкова хубаво :D Почиваме от даскалото.И най-хубавото нещо от лятото-морето ! Обожавам морето,няма нещо по-хубаво от това да бъдеш с приятна компания на готино място,да не мислиш за проблемите.За мен е едно невероятно изживяване и винаги имам уникални спомени,които не могат да се забравят.Мечтая си един ден да си имам една къща в някой курорт на плажа и да мога да прекарвам цяло лято там.Ех,мечти,мечти. :D

Greennight
05-18-2011, 11:35
Обичам лятото :smt007 А големите жеги не са ми проблем,ако стане 40 градуса отивам на басейн,или на реката на село и се къпя,така че... :lol:

cigarettekisses
05-18-2011, 11:49
оо,тва ще е най-якото лято.
ще ходим на някви яки места хаха :D
не да се забием само на едно.
ще я има лятната любов,надявам се.
купончета,алкохолче,цигари ,приятели.. <3
рано сутринта с кафенцето на балкона и по възможност с него.(:
хаха,няма и съмнение,че ще е най-якото лято.

iiordanova
05-18-2011, 15:48
Обожавам лятото!!! :---) :---) :---)
И вече съм на лятно настроение, ииии супер много ми се купонясва! Нямам търпение да сме вече ваканция! 8-)

pitfall
05-18-2011, 16:21
това лято ще ми е най-гадното, усещам го, до юли месец изпити, после класиране, и дойде септември ... кофти лято се очертава, дано поне времето е хубаво, искам да е 35 градуса, и повече няма да откажа :D

SlowDownBaby
05-18-2011, 16:42
Мразя лятото !!

TheNewReligion
05-18-2011, 20:57
Не обичам лятото. Свободия, жега и моменти на ужасна скука, независимо дали приятелите ми са около мене. Да не говорим, че т'ва е периодът, в който съм най-податлива на шибани настроения заради настъпващото еднообразие.
Обичам началото на септември- хем е по-хладно, хем съм в очакване на нещо ново. И понеже винаги действам в последния момент, тогава се кефя най-много на свободата, защото знам, че наближава края й.
Обичам морето, ама понеже все още ходя с нашите, не мога да си правя, каквото искам. А точно там искам да изтрещея, както си реша. 8-)
Всъщност още от сега с нетърпение чакам септември, искам да започна от начало някои работи.

Djenka
05-18-2011, 21:05
Искам да дойде лятото, да замина на море с приятели /знам че наште няма да ме пуснат ама.. :( / , искам да се напия здравата / 8-) /

Да срещно мнооого нови хора

Да се сприятелим

Да не спя цяяла нощ

Да бъда с приятелки нон-стоп!!

Сестра ми да почне да се държи малко по-човешки..

Искаам да не спирам да се смея!!

И да пътувам.. ! :grin:

Да отида в чужбина :grin:

:grin: :grin: :grin: ДА СЕ НАКЕФЯ НА ЖИВОТА!! :grin: :grin: :grin:

Nakadah
05-19-2011, 04:22
Ненавиждам лято!

DieselBlood
05-19-2011, 10:52
Обожавам лятото.

Bonbonchencetyy
05-19-2011, 11:56
Лятото ми е любимия сезон.Ето и един списък какво правя през лятото:
1.Ям сладолед на корем;
2.Пия много газирано и сокове;
3.Спортувам колкото си искам;
4.Чопля семки;
5.Купонясвам често;
6.Празнувам си РД;
7.Ходя на море;
8.Срещам се с приятели;
9.Ходя на лозе;
10.Ходя на планина;
11.Деня ми започва от 8 и завършва в 12 часа вечерта;
12.Уча само 3 седмици...

Има и други,но сега се сещам само за това.

JZfan
05-19-2011, 13:34
Мразя лятото !!

Кат ти гледам аватара и подписа ми се драйфа

JZfan
05-19-2011, 13:35
Иначе нямам търпение да дойде 30 юни :-x

JZfan
05-19-2011, 13:37
Лятото ми е любимия сезон.Ето и един списък какво правя през лятото:
1.Ям сладолед на корем;
2.Пия много газирано и сокове;
3.Спортувам колкото си искам;
4.Чопля семки;
5.Купонясвам често;
6.Празнувам си РД;
7.Ходя на море;
8.Срещам се с приятели;
9.Ходя на лозе;
10.Ходя на планина;
11.Деня ми започва от 8 и завършва в 12 часа вечерта;

Има и други,но сега се сещам само за това.

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt026

SkiCatA
05-20-2011, 09:55
:) :) :) :grin:

againstyou
05-20-2011, 11:01
Моето лятно настроение е от около преди месец още. :D Нямам търпение за 15-20 юни.Колкото до тва дали ще ходя някъде .. еми не аз си живея на морето.Миналото лято беше незабравимо,ама съм си обещала тва да е още по-хубавоо ! :grin: Всеки един ден е прекрасен.

SkiCatA
05-20-2011, 11:14
:D :D :D :grin: :grin: якоо

JZfan
05-20-2011, 13:46
Моето лятно настроение е от около преди месец още. :D Нямам търпение за 15-20 юни.Колкото до тва дали ще ходя някъде .. еми не аз си живея на морето.Миналото лято беше незабравимо,ама съм си обещала тва да е още по-хубавоо ! :grin: Всеки един ден е прекрасен.

На Слънчев бряг живееш нали?? Е ти си късметлия тва е най-якото място!!!

againstyou
05-20-2011, 16:14

Нещо такова,ама съм момиче. :D

JZfan
05-20-2011, 16:46
проклето да е лятото за всички!!!!
През зимата най-добре се зубри нали !!!!???

JZfan
05-20-2011, 16:49

Нещо такова,ама съм момиче. :D

Ax kak He ce досетих че си момиче, то всицки фенове на Еминем са момичета (в тоя форум)

dolly
05-20-2011, 17:29
ОБОЖАВАМ ЛЯТОТО! :smt007
Миналото лято не беше кой знае какво,пропуснах доста,но си обещах че това лято ще наваксам.Само като си помисля колко хубаво ще ни бъдее....Остава само нещата да се наредят така както искам..и ще бъде перфектно. :grin: Непрекъснато ще бъда с приятелите си и най-хубавото е,че това лято май яко ще ме затресе любовта :oops: ...както е тръгналоо...... :D Просто ще бъде уникалноо!! :---)
А лятното настроение ми е от месец и повече... (sun)
Само като чуя тея песнички http://vbox7.com/play:c5c97e53

http://vbox7.com/play:d90f02ae ...и моментално откачам...чувствам се така сякаш съм на седмото небе от щастие :grin:

asasfdf
05-21-2011, 01:14
вълнувам се мн ясно! натрошени до пясък камъни, небе, миди, еднолични търговци, въздух, автобус, водорасло, медуза, чадъри, плажно масло.

ImmortalSportFreak
05-21-2011, 11:17
Обожавам лятото,обожавам всичко свързано с него.Обожавам,когато дойде и когато ставам да виждам чистото небе и грейналото слънце.Как дърветата и всичко разцъфва.Когато дойде лятото направо се прераждам. Самото настроение на хората,късите дрехи,басейни,шоколадов тен.Всичко е тооолкова хубаво :D Почиваме от даскалото.И най-хубавото нещо от лятото-морето ! Обожавам морето,няма нещо по-хубаво от това да бъдеш с приятна компания на готино място,да не мислиш за проблемите.За мен е едно невероятно изживяване и винаги имам уникални спомени,които не могат да се забравят.Мечтая си един ден да си имам една къща в някой курорт на плажа и да мога да прекарвам цяло лято там.Ех,мечти,мечти. :D
++
Все едно аз го казвам това.. :grin: Обожавам лятото! :smt007 Все още нямам конкретни планове,но най-вероятно ще ходя на моренце и извън България. :)

Иначе лятното настроение си го имам още от април месец. :---)

sunman
05-22-2011, 16:25
Това лято ще е голяма ЧУКОТЕВИЦАААА!!!!! :grin: :grin: :grin: :D :D 8)

GossipGirl89
05-22-2011, 18:20
Обичам лятото :) Това ми е любимият сезон. Винаги го свързвам с много слънце, тънки дрешки и моренце. За това лято обаче нямам никакви планове. Една колежка от университета ме кара да ходим Август за няколко дни на Слънчев бряг ама ще видим.

MyLifeAsItIs
05-26-2011, 13:05
Ах и на мен ми се иска вече да е лято. За съжаление до 30ти Юни съм на училище, а после от 1ви до 8ми Юли имаме практика в Карлово да правим филм и изложба за бизнеса там.
Тази година си взимаме басейн за двора и много се радвам. Не ми се вярва някой да ме искара от него.
На море ще сме с гаджето в комплекс Виа Понтика в гр. Поморие от 23 август до края на месеца. После за съжаление от 1ви септември съм на училище, понеже съм 12 клас и пак ще имам 2 седмици практика, преди да започнем училище.

SkiCatA
06-02-2011, 16:17
Броя всеки ден, час и минута до 30 юниии!! :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ще бъде просто уникално това лятоооо!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

xfakexsmilex
06-02-2011, 18:22
Мале нямам търпение!!!! :grin: ОБОЖАВАМ лятото!
Усещам, че това лято ще е най-якото. На морето съм месец и половина (без нашите) и всеки ден ще е купон!
:grin:

hayely
06-03-2011, 07:22
Броя всеки ден, час и минута до 30 юниии!! :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

И аз!! :grin: :razz:

xxKiFlAx
06-03-2011, 12:02
Не искам лято. за какво ми е лято!? няма кой да ми го направи хубаво :?
Искам зима

finger4o
06-03-2011, 13:00
Тва лято ще е супер яко :D първо съм на лагер в планината с приятели дето ще е бахти купона, след това всеки ден на плаж, живея на 5 минути от морето :D нямам търпение :)

Millen4ety
06-03-2011, 18:45
Не обичам лятото. Свободия, жега и моменти на ужасна скука, независимо дали приятелите ми са около мене. Да не говорим, че т'ва е периодът, в който съм най-податлива на шибани настроения заради настъпващото еднообразие.
Обичам началото на септември- хем е по-хладно, хем съм в очакване на нещо ново. И понеже винаги действам в последния момент, тогава се кефя най-много на свободата, защото знам, че наближава края й.
Обичам морето, ама понеже все още ходя с нашите, не мога да си правя, каквото искам. А точно там искам да изтрещея, както си реша. 8-)
Всъщност още от сега с нетърпение чакам септември, искам да започна от начало някои работи.

същото 8-)

Anonimen05
06-15-2011, 05:32
Моето лято ще бъде скучно. Няма да ходя никъде цяла ваканция. Само за 3 дена през юли няма да съм в София, а на село и септември пак за 1 седмица ще съм на село. Няма да ходя на море. Ще седя вкъщи и ще гледам телевизия. Няма и с кой да излеза. Е, такъв е живота. Всеки си има съдба. Преди поне ходех на море. :(

Ssummerjam
06-15-2011, 11:49
...ама не много горещо, че да не плуваме в собствен сос все пак 8-)

malkasladka
06-15-2011, 14:16
Чакам това лято още от 30 август миналата година, когато се върнах в Германия, ноооо на 4 август си идвам и нямам търпение вече! ИИИ обожавам летните темички тук! :grin:

DieselBlood
06-15-2011, 17:14
Не искам лято. за какво ми е лято!? няма кой да ми го направи хубаво :?
Искам зима
И ние сме ти виновни,понежеееее............... ..........?
Това лято ще има големи купони.

kuklichka_bg
06-17-2011, 12:53
Изобщо не се вълнувам за това лято.15 дни ще бъда на практика и цяло лято на работа...дано поне на море ида..и ще трябва доста да уча през лятото и нз как ще ми стигне времето.задава се тежко лято...

lisi4ety
06-17-2011, 14:24

Djuff
06-17-2011, 16:49

И при мен е така .

xxKiFlAx
06-25-2011, 14:54
То ще свърши скоро и отново ще е зима :D :grin:
:P

SuNsEt
06-25-2011, 16:16
Еми и по-хубаво настроение съм имала за лятото...Още не са ме оформили изцяло,някои даскалки нарочно са ме прецакали...гаджето се сърди,че ше заминавам,абе беги.

millmii
06-25-2011, 19:15
Нямам търпение (още съвсем малкоо до 30) :grin: :grin: :grin: :grin: