- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Некаaaaaa Бъде Лято !!!!!...
Нещо започна да ме обхваща една лятна вълна днес и си припомних всички яки купончета дето са ставали през лятото на 2010 година.Настроението е просто уникалнооо яко и въпроса е там, че ми е любопитно за плановете за лятото на 2011 ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как е настроението ! На моренце с приятели или сякви незабравими спомени ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Целта ми с темата е да събудим лятното настроение, като пропуснем часта, че има още много даскало за някои, като мене !!
![]()
![]()
Ама тва не пречи !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Оо нямам търпение да дойде лятото...![]()
да стане 30 - 35 градуса и тогава ее голям кеф..
само като се сетя и ми става яко
![]()
танци манци върти... откачалка на дансинга се качва....
![]()
![]()
![]()
Мразя ужасните жеги,но не сме на училище,така че това компенсира жегата и не ми е проблем.
Общо взето обичам лятото-чувствам се свободна,безгрижна и ми е гадно,когато си отива.
Остава само да го чакаме!![]()
Обожавам лятото,обожавам всичко свързано с него.Обожавам,когато дойде и когато ставам да виждам чистото небе и грейналото слънце.Как дърветата и всичко разцъфва.Когато дойде лятото направо се прераждам. Самото настроение на хората,късите дрехи,басейни,шоколадов тен.Всичко е тооолкова хубавоПочиваме от даскалото.И най-хубавото нещо от лятото-морето ! Обожавам морето,няма нещо по-хубаво от това да бъдеш с приятна компания на готино място,да не мислиш за проблемите.За мен е едно невероятно изживяване и винаги имам уникални спомени,които не могат да се забравят.Мечтая си един ден да си имам една къща в някой курорт на плажа и да мога да прекарвам цяло лято там.Ех,мечти,мечти.
![]()
Обичам лятотоА големите жеги не са ми проблем,ако стане 40 градуса отивам на басейн,или на реката на село и се къпя,така че...
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
оо,тва ще е най-якото лято.
ще ходим на някви яки места хаха![]()
не да се забием само на едно.
ще я има лятната любов,надявам се.
купончета,алкохолче,цигари ,приятели.. <3
рано сутринта с кафенцето на балкона и по възможност с него.(:
хаха,няма и съмнение,че ще е най-якото лято.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Обожавам лятото!!!![]()
![]()
![]()
И вече съм на лятно настроение, ииии супер много ми се купонясва! Нямам търпение да сме вече ваканция!![]()
това лято ще ми е най-гадното, усещам го, до юли месец изпити, после класиране, и дойде септември ... кофти лято се очертава, дано поне времето е хубаво, искам да е 35 градуса, и повече няма да откажа![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Първоначално написано от xxKiFlAx
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Не обичам лятото. Свободия, жега и моменти на ужасна скука, независимо дали приятелите ми са около мене. Да не говорим, че т'ва е периодът, в който съм най-податлива на шибани настроения заради настъпващото еднообразие.
Обичам началото на септември- хем е по-хладно, хем съм в очакване на нещо ново. И понеже винаги действам в последния момент, тогава се кефя най-много на свободата, защото знам, че наближава края й.
Обичам морето, ама понеже все още ходя с нашите, не мога да си правя, каквото искам. А точно там искам да изтрещея, както си реша.![]()
Всъщност още от сега с нетърпение чакам септември, искам да започна от начало някои работи.
Искам да дойде лятото, да замина на море с приятели /знам че наште няма да ме пуснат ама../ , искам да се напия здравата /
/
Да срещно мнооого нови хора
Да се сприятелим
Да не спя цяяла нощ
Да бъда с приятелки нон-стоп!!
Сестра ми да почне да се държи малко по-човешки..
Искаам да не спирам да се смея!!
И да пътувам.. !![]()
Да отида в чужбина![]()
![]()
![]()
ДА СЕ НАКЕФЯ НА ЖИВОТА!!
![]()
![]()
![]()
Ненавиждам лято!
Обожавам лятото.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Лятото ми е любимия сезон.Ето и един списък какво правя през лятото:
1.Ям сладолед на корем;
2.Пия много газирано и сокове;
3.Спортувам колкото си искам;
4.Чопля семки;
5.Купонясвам често;
6.Празнувам си РД;
7.Ходя на море;
8.Срещам се с приятели;
9.Ходя на лозе;
10.Ходя на планина;
11.Деня ми започва от 8 и завършва в 12 часа вечерта;
12.Уча само 3 седмици...
Има и други,но сега се сещам само за това.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Кат ти гледам аватара и подписа ми се драйфаПървоначално написано от xxKiFlAx
Първоначално написано от Bonbonchencetyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Моето лятно настроение е от около преди месец още.Нямам търпение за 15-20 юни.Колкото до тва дали ще ходя някъде .. еми не аз си живея на морето.Миналото лято беше незабравимо,ама съм си обещала тва да е още по-хубавоо !
Всеки един ден е прекрасен.
![]()
![]()
![]()
![]()
якоо
На Слънчев бряг живееш нали?? Е ти си късметлия тва е най-якото място!!!Първоначално написано от againstyou
Нещо такова,ама съм момиче.Първоначално написано от JZfan
![]()
През зимата най-добре се зубри нали !!!!???Първоначално написано от xxKiFlAx
Ax kak He ce досетих че си момиче, то всицки фенове на Еминем са момичета (в тоя форум)Първоначално написано от againstyou