PDA

View Full Version : Как да я/го заговоря ?

7h3Shad0w
05-17-2011, 10:03
Изчел съм хиляди теми на момчета и момичета които питат останалите как да заговорят харесаното от тях момче или момиче.Предлагам ви да съберем всичко в тази тема и всички да изказваме своето виждане.Та въпросът е, как заговаряте харесания от вас човек ? :)

MaLkaTa_LaDy
05-17-2011, 11:16
Трябва да имате някакви допирни точки с нея... Използвай ги. Отиваш при нея с усмивка и я питаш нещо по някоя от темите. Предполагам, че и двамата ще сте наясно, че теб въобще не те интересува например... какво сте взели предния път на курса по английски, за това след това разговора може да премине и на по-лична тема. А пък ако си печен отиваш директно при нея с някой незаучен комплимент и я молиш да се запознаете... ама може малко да я оплашиш, така че внимавай.

Sh@d0w
05-17-2011, 14:15
Не ти трябват кой знае какви социални умения,за да заговориш човек...покрай тия фейсбуци и скайпове забравихте как да общувате бе ;x

nepowtorima
05-17-2011, 14:46
Винаги двамата, които и да са имат някаква обща тема за започването на разговора. Първия път в който си говорите е най-интересно... защото първо започвате да казвате всичко един за друг.. после общи разговори.. и т.н. и става дълга и широка. Просто трябва да имаш кураж и да го/я заговориш..

Tempest
05-17-2011, 18:23
Не ти трябват кой знае какви социални умения,за да заговориш човек...покрай тия фейсбуци и скайпове забравихте как да общувате бе ;x

къде ти е "Like"-а бе? Мноо добре казано ;]

7h3Shad0w
05-17-2011, 19:20

къде ти е "Like"-а бе? Мноо добре казано ;]
+1 И на мен ми е супер смешно когато дойде някое момче при мен и ми каже "Заговорих такова готино момиче в фейсбук" и аз направо се пръсвам от смях. :-D Според мен е много по приятно да заговориш харесания човек на живо.Има я тръпката и всичко. :)