PDA

View Full Version : Има ли някое момиче,което никога не е плакало за момче?

vanesa0pld
05-17-2011, 14:31
Днес седяхме с една приятлка и си говорихме там нещо за любовта.Тя ми каза ''няма да позволя никога да плача за момче''
Та има ли такива които не са плакали за момче или пък са се заинатили че никога няма да плачат...Имате ли такива познати? :P

TheBeliever
05-17-2011, 14:44
Има ли някое дете, което никога не е плакало за счупена играчка?

vanesa0pld
05-17-2011, 14:46
не.... :o

x7aZzy
05-17-2011, 14:47
Аз никога не съм плакала за момче, не съм си го обещавала,нито съм се инатила, просто никой не си заслужава моите сълзи. Ще видим животът какво ще покаже.

nepowtorima
05-17-2011, 14:48
Ами примерно аз.
Никога не съм плакала за момче. Не си струва.. нито момчетата да плачат за нас, нито ние за тях.
Какъв е смисъла? Поне до днес не съм все още, но има колко живот пред мен.. Ще видим. Но си мисля, че не бих.. :)

TheBeliever
05-17-2011, 14:53

хммм... аз не съм.
за момче обаче съм плакала.

мхм... и ти помниш всичко от, примерно, третата си годинка?

Това, което имах предвид, е, че е нормално да страдаш за нещо, което си загубила. Още по-нормално е да плачеш, когато те боли.

Щом още не сте плакали за момчета, значи не ви е наранявало момче, за което наистина ви пука.

vanesa0pld
05-17-2011, 14:56

хммм... аз не съм.
за момче обаче съм плакала.

мхм... и ти помниш всичко от, примерно, третата си годинка?

Това, което имах предвид, е, че е нормално да страдаш за нещо, което си загубила. Още по-нормално е да плачеш, когато те боли.

Щом още не сте плакали за момчета, значи не ви е наранявало момче, за което наистина ви пука.
ммм да....и аз си мислех че никога няма да плача
обаче като се влюбих за 1 път истински-вече цяла година несподелена любов :(
а според мен всяко едно момиче през живота си ще плаче за момче(за съжаление),а може би и обратното

x7aZzy
05-17-2011, 15:01

Наистина не ме е наранявало момче. Не съм го позволявала, затова не съм и плакала. Но съм на мнение, че дори и някой да ме нарани, сълзите не са решение, нито ще намалят болката.

DesireToFire
05-17-2011, 15:03
Аз никога не съм плакала за момче, не съм си го обещавала,нито съм се инатила, просто никой не си заслужава моите сълзи. Ще видим животът какво ще покаже.
Същото.

TheBeliever
05-17-2011, 15:04

Но съм на мнение, че дори и някой да ме нарани, сълзите не са решение, нито ще намалят болката.

Не винаги можеш да ги спреш. Не ти го пожелавам, но ако някога изпиташ болката на предателството от любим човек, последното, за което ще мислиш е, дали сълзите имат смисъл. Просто ще плачеш.

Ssummerjam
05-17-2011, 15:16
Аз. Не съм била замесвана в драми досега.

ch3rvi1o
05-17-2011, 15:27
Не съм плакала за момче,нито пък за играчка до колкото помня де.. :D

w0sh
05-17-2011, 15:30
Когато видя момиче да плаче, си мисля, че е за мен. 8)

againstyou
05-17-2011, 15:35
Оо като се сетя преди колко плаках чак ме хваща срам.Просто съм чувствителна и приемах много навътре всичко.Обаче вече се промених и гледам много да не ми пука..получава се.

j0keRR
05-17-2011, 15:43
Много ясно че ДА ! Ние не сме безчувствени ...

ivcheto0o
05-17-2011, 15:44
Ами примерно аз.
Никога не съм плакала за момче. Не си струва.. нито момчетата да плачат за нас, нито ние за тях.
Какъв е смисъла? Поне до днес не съм все още, но има колко живот пред мен.. Ще видим. Но си мисля, че не бих.. :)

Същото.

nymphadora
05-17-2011, 16:12
Вие сте некви корави женки бе 8-)
аз бая съм си поплакала.

LoveMnmL
05-17-2011, 17:11
[quote=TheBeliever]
Но съм на мнение, че дори и някой да ме нарани, сълзите не са решение, нито ще намалят болката.

Не винаги можеш да ги спреш. Не ти го пожелавам, но ако някога изпиташ болката на предателството от любим човек, последното, за което ще мислиш е, дали сълзите имат смисъл. Просто ще плачеш.

+1 \:D/

pitfall
05-17-2011, 17:19
плакала съм само за едно момче, което естествено не заслужава, но ...

djipsito
05-17-2011, 17:21
Плакала съм и съм се дехидратирала от рев..
Всеки ден пускам по една сълза и за w0sh.

Смешно ми е, когато някой се прави на по-корав отколкото е...

FancyGirl
05-17-2011, 18:49
Точно за едно единствено но съм плакала толкова много, че колкото за 1001 момчета. Прекалено много го обичам и съм плака и от радост и от тъга но за жалост пътите в които съм плакала от болка са в пъти повече от тези, които са били от щастие. Толкова нощи съм си лягала със сълзи на очи и толкова сутрини съм се събуждала подута като поничка с главоболие.. и това продължава да е така. Само чакам деня в които това ще спре и ще мога да си лягам спокойно и да се събуждам спокойно..

vanesa0pld
05-17-2011, 18:53
Точно за едно единствено но съм плакала толкова много, че колкото за 1001 момчета. Прекалено много го обичам и съм плака и от радост и от тъга но за жалост пътите в които съм плакала от болка са в пъти повече от тези, които са били от щастие. Толкова нощи съм си лягала със сълзи на очи и толкова сутрини съм се събуждала подута като поничка с главоболие.. и това продължава да е така. Само чакам деня в които това ще спре и ще мога да си лягам спокойно и да се събуждам спокойно..
и аз съм така...само че вие поне имате и щастливи мигове :o
а при мен са несподелени

mkio
05-17-2011, 18:56

++ :( Но пък си заслужава моментът,в който избухваш в сълзи и сополи пред момчето и то, ако те обича, започва да те гушка и успокоява без да му пука колко ти се е размазал гримът от реването-незабравимо сладко и успокояващо, поне за мен! :)

autumn666
05-17-2011, 19:22
Само веднъж през целия ми живот... но мнооого :D И ето че след всичките сълзи пак съм с това момче... :)

GossipGirl89
05-17-2011, 19:30
И аз като бях по-малка се заричах, че никога няма да плача за момче и няма да позволя да ме депресира, ама не стана баш така :D
Не знам, според мен няма момиче, което да не е плакало за момче. Дори привидно силните хора си имат такива моменти. А и не мисля че плача винаги е кофти - все пак това си е един вид изразяване на емоция и понякога ти олеква доста като се наплачеш :)

GossipGirl89
05-17-2011, 19:31
И аз като бях по-малка се заричах, че никога няма да плача за момче и няма да позволя да ме депресира, ама не стана баш така :D
Не знам, според мен няма момиче, което да не е плакало за момче. Дори привидно силните хора си имат такива моменти. А и не мисля че плача винаги е кофти - все пак това си е един вид изразяване на емоция и понякога ти олеква доста като се наплачеш :)

icebulllet14
05-17-2011, 19:39
още не се е родил онзи, който ще ме разплаче ... ако се е - не го познавам :D :D :D

vanesa0pld
05-17-2011, 19:44
и аз така си казвах-няма да плача за момче....
правех се на безчувствена,няма да плача,няма да ми пука,нямам нерви,вследсвие на тия подтискани емоциии започна да ми става лошо,задушавах се,притъмняваше ми и нервен срив
така че,не се правете на някакви роботи :D по добре си поплачете

bloodyred
05-17-2011, 19:51
Плакала съм само за един, и то не веднъж или два пъти за съжаление .. до сега си мислех, че не си заслужава, че няма да плача, но ... :(

Yancheto
05-18-2011, 06:11

Така е и при мен.

anonimchetou
05-18-2011, 06:40
Според мен тези, които не са плакалик за момче или още не са обичали истински някого, или не са били наранявани истински.Незнам така си мисля.

SisiStrange
05-18-2011, 06:49
Плачех преди - като бях малка и наивна.
Сега, когато някое момче прецака нещата много, вместо да плача и да се треса от нерви, се ядосвам здраво.
От хубавия гняв ти минава много по-бързо отколкото от тихата скръб. Иначе преди много плачех и сега малко ме е срам, не защото съм излязла слаба (пф, не са сълзите това, което определя човек като силен или слаб), а защото съм си съсипвала доброволно здравето и спокойствието заради тъпаци.

a1a2b3v
05-18-2011, 07:30
Да съществува. 5годишните момиченца не плачат за момчета. Иначе рано или късно дори и на най- "коравото" момиче се случва. И смятам, че тези, които тук са се изкарали "корави" или не си признават, или не са обичали истински.

Hilary_
05-18-2011, 08:32
Около мен няма такова момиче (включително и аз) ..

Manenkoto
05-18-2011, 08:37
Хах чесно казано имам такива познати заричат се, че няма да плачат никога и един ден някой им разбира сърцето и неможеш да ги накраш да спрат да плачат... та това с НЕ е малкоо вероятно да стане...

lipsvashh_mi
05-18-2011, 08:49
Ами плакала съм 2 пъти, ама т'ва не значи, че не съм кУрава!
8)
+1

xoxi
05-18-2011, 11:39
Само веднъж през целия ми живот... но мнооого :D И ето че след всичките сълзи пак съм с това момче... :)

Нещо такова и при мен 8-)
Първото ми истинско влюбване.. Излаквах си очите покрай него. Беше трудно начало на любовният ми живот. След него имаше още няколко, но никой от тях не успя да ми въздейства по какъвто и да било начин. Сега отново съм с първата си любов, но за щастие вече не въздейства толкова силно на слъзните ми жлези.. Радвам се, че този етап премина към нещо по-добро! 8-)

cigarettekisses
05-18-2011, 11:39
как така ще си сдържаш емоциите,бе..
да,не трябва да се хабиш за тези,които не заслужават..
мда,познавам хора,които си потискат емоциите..
хаха опитвала съм се да не плача..ама..много ми се насъбра и нямаше как.
толкова слаба се почувствах в онзи момент.;х
обещала съм си,че ако ме нарани и този,на когото се доверих и по тази причина обичам,повече няма да се влюбвам.
за 2ри път съм влюбена..4 години го избягвах това..;х
и сега,объркат ли се нещата,никва любов,никви чувства и няма да ми се налага да плача.;]

KniGhT
07-18-2011, 06:30
нито момчетата да плачат за нас
:)

не съм съгласен...например АЗ съм плакал за момиче...

ChocolateBunny
07-18-2011, 06:32

Zarity
07-18-2011, 07:34
Ами аз съм плакала за момче,плакала съм пред момчето (изключително тъпа постъпка) Самоче аз по принцип съм си много ревлива и си плача доста често,изкарвам си го.Ии май не познавам момиче,което не е.

Josefinne
07-18-2011, 07:50
Тоя въпрос е като фразата "Щастливите хора не носят часовник" . И някои хора, като я чуят решават, че ако не носят часовник, ще са по-щастливи. Реално обаче фразата означава, че на щастливите хора не им трябва часовник. Същата работа. Някой си е сдържал сълзите, само заради принципа, че няма да плаче за момче, но това хич не значи, че не й е мъчно, гадно и не й се реве. Разбирам да кажете, че сте си обещали да не плачете пред момче.
Аз съм плакала - и за такива, заради които си е заслужавало и заради такива, за които не си е. Щом съм с някого и съм му казала, че го обичам, стрували са си сълзите. Защото сълзите не са за него, а са за мен. Те изливат моята мъка. Така че, на който не му е било достатъчно мъчно, за да заплаче, то за мен не е обичал истински.

sladkabebova
07-18-2011, 09:43
В момента ми се случва.Преживявам несподелена любов и си поплаквам доста често..
Попринцип съм много емоционална иии все пак нали сълзите са думите на сърцето..

anonymous708973
07-18-2011, 10:56

Точно. Ама буквално нямам сили повече... и продължавам. Отдавна ще да е било - 6-7 клас.

Сега се ядосвам, както каза Сиси. Ама здраво се ядосвам и ставам злобна, гадна, плюеща, вадеща кирливи ризи.
Обаче понякога съм толкова афектирана, че дори и да се ядосам не мога. Тогава плача.

shanell1
07-18-2011, 11:05
Плакала съм много, но само заради 2 момчета, иначе от приятелките ми, не мисля, че има такива дето не са плакали за момче, даже познавам една която реве всеки ден по няколко пъти за нейната '' любов '' !

Hilary_
07-18-2011, 11:12
За мен си е част от живота, чувства, емоции .. защо да се задържат? :-o
Плакала съм и ще продължа да го правя .. олеква ми след това!

jghgh
07-18-2011, 14:03
Тоя въпрос е като фразата "Щастливите хора не носят часовник" . И някои хора, като я чуят решават, че ако не носят часовник, ще са по-щастливи. Реално обаче фразата означава, че на щастливите хора не им трябва часовник. Същата работа. Някой си е сдържал сълзите, само заради принципа, че няма да плаче за момче, но това хич не значи, че не й е мъчно, гадно и не й се реве. Разбирам да кажете, че сте си обещали да не плачете пред момче.
Аз съм плакала - и за такива, заради които си е заслужавало и заради такива, за които не си е. Щом съм с някого и съм му казала, че го обичам, стрували са си сълзите. Защото сълзите не са за него, а са за мен. Те изливат моята мъка. Така че, на който не му е било достатъчно мъчно, за да заплаче, то за мен не е обичал истински.
Най-доброто мнение. ; )

За мен голяма част от хората, писали в темата, както и познати, които уж не плачели и т.н. просто се мъчат да са нещо, което не са, мислейки че опитите им (дори и увенчани с успех) да не плачат ще ги направят по-силни.
А нещата трябва да стават естествено. Не да се пънеш да не ти пука и после да пишеш във форума "Ами получава ми се", а да стигнеш до това състояние, в което наистина никой да не може да те сломи и да не можеш да заплачеш, просто защото си философски настроена, спокойна и приемаш нещата нормално. Но за да станеш такъв човек според мен не са необходими напъни. Чрез препятствия, опит, преживявания и следователно извлечена мъдрост от тях, човек става по-философ и не се налага да си пресушава очите за момчета. Но да се напъва, докато вътрешно му се реве, е все едно да се опитва да изпреварва естествени природни събития, които си следват едно след друго - като цял процес.

Не искам да обиждам никого - сигурно има все още момичета, които не са изпитвали истинска любов и следователно никога не са били наранявани от момче. Браво на тях. Просто да не се заричат - никога не казвай никога. И да не се опитват после, като им се случи нещо гадно, непременно да се сдържат заради някакъв имидж или обещание, което са си дали, когато са били деца.

vikiraa
07-18-2011, 22:07
Плакла съм за няколко момчета.Смятам,че така е по-добре отколкото да държиш негативната емоция в себе си.Естествено не казвам,че трябва да плачеш за всеки,но не трябва и да се затваряш,когато имаш нужда от утеха.

onestar
07-18-2011, 22:32
Аз пък съм ревла. И то голяма. Сега като се замисля... просто не е истина колко много съм плакала.

Louder
07-18-2011, 23:01
Не все още не съм плакала за момче, като цяло не си заслужава.
Не се мисля за едва ли не "ледената кралица", просто още не съм срещнала човека, който заслужава сълзите ми :) :)

Luidgie
07-18-2011, 23:17

Щом още не сте плакали за момчета, значи не ви е наранявало момче, за което наистина ви пука. \:D/

ppeettqq97
07-19-2011, 22:40
Аз съм плакала.. пфф 8)

Zarity
07-20-2011, 05:23

Точно. Ама буквално нямам сили повече... и продължавам. Отдавна ще да е било - 6-7 клас.

Сега се ядосвам, както каза Сиси. Ама здраво се ядосвам и ставам злобна, гадна, плюеща, вадеща кирливи ризи.
Обаче понякога съм толкова афектирана, че дори и да се ядосам не мога. Тогава плача.
Мен пък проблеми ми е,че като се изнервя много и го избивам на рев :D So.. същия ташак,само дето повече псувам :D

MuuSiiiCLooVeerr
07-20-2011, 06:48

+ ..

anonymous708973
07-20-2011, 06:58
За мен голяма част от хората, писали в темата, както и познати, които уж не плачели и т.н. просто се мъчат да са нещо, което не са, мислейки че опитите им (дори и увенчани с успех) да не плачат ще ги направят по-силни.
А нещата трябва да стават естествено. Не да се пънеш да не ти пука и после да пишеш във форума "Ами получава ми се", а да стигнеш до това състояние, в което наистина никой да не може да те сломи и да не можеш да заплачеш, просто защото си философски настроена, спокойна и приемаш нещата нормално.

+ много!
Не виждам ква гордост е да не плачеш.

jakkiee
07-20-2011, 07:20
Мм аз никога не съм плакала за такова нещо! :D

iiordanova
07-20-2011, 07:45
Плакала съм,но не е било рев. Това се дължи на това,че не е имало някакви сериозни момчета в живота ми. И си мисля,че наистина не си заслужава. Попринцип не плача,а беснея,което пък не е много хубаво.

st3finka
07-20-2011, 08:09
И аз също съм плакала за момче..

loca10
07-20-2011, 08:27
Признавам, че съм плакала... колкото и да съм се заричала... нещастник подъл... все пак ме удари, говедото с говедо... не плача за разбити сърца, но за нос- определено...

kuklichka_bg
07-20-2011, 09:20
Не виждам нищо срамно в това да плачеш.Изливаш си мъката и ти минава,според мен е хубаво даже понякога,после се чустваш по-добре.Аз си плача докато ми мине.Не познавам аз лично момиче,което не е.

MissArrogance
07-20-2011, 11:38

brutaLxxbunny
07-20-2011, 11:45
Аз.

slun4o2
07-20-2011, 12:01
Плакала съм за едно единствено момче, но бая рев си беше, :) ама настина много го обичах ! Но не виждам срамно да плачеш , аз например събирам вътре в мен и го избивам на без. Една приятелка пък ревеше всяка вечер, ставаше с подути очи, но пък сега отново са с това момче и много се обичат.

sasha_90
07-20-2011, 19:06
Ако достатъчно обичаш въпросното момче,естествено,че ще ти е гадно като загубиш.От тук следва,че сълзите са неизбежни.

alice13
07-20-2011, 19:32
Само 1 път в живота си съм плакала за момче. Попринцип съм човек, които му пука за всичко, но гледа друите да са щастливи. Ако той е щастлив, ОК ш продължа напред ;п

gab4ooo
07-20-2011, 21:34
не и дано не . просто няма смисъл за момче според мен . ок за приятели много пъти но за момче никога !!!

horacio
07-20-2011, 21:38
до сега веднъж съм и то месеци, след като стана всичко това с момчето (аз бях виновна... по скоро плаках заради глупсотта си, а не заради него) .... беше ми се насъбрало много...

не се знае на там какво ще е.... ама да - заинатила съм се да не плача заради момче