Влез

View Full Version : Наказан

RoCkSpOt
05-17-2011, 15:59
Вчера класната се обади на баща ми да му каже че не хода на училище ... ( не е точно така ) но в крайна сметка съм наказан немога да илизам нямам pc нямам тв нямам телефони вземи и mp3-ката и това е до края на учебната година 11 клас съм ... просто исках да споделя защото е ужасно ... сега е на работа и за това мога да пиша но 2 дена работи 2 не и следващите 2 дена нз какво ше права по цел ден ... просто исках да си кажа това е мерси на всичко които обърнаха внимание !
:(

marin4itu
05-17-2011, 16:06
А ти защо не ходиш на училище? Да, знам, че понякога е мъка, особено 11 клас, но в моето училище викаха родителите при директора за 6 отсъствия... И искам не искам, съм ходила.. Нормално е да те накаже..

Greennight
05-17-2011, 16:41
Как нямаш ПЦ като пишеш тука ? Иначе е нормално,никой не иска да изгонят сина му от училище и то точно 1 година преди да завърши...

TheBeliever
05-17-2011, 16:51
нз какво ше права по цел ден ...
:(

Чети книжки.

Сериозна съм.

LoveMnmL
05-17-2011, 17:46
Ами,случва се.Приеми го просто,опитай да се докажеш и да си върнеш доверито.Колкото по-бързо го направиш,толкова по-бързо ще ти отмине наказанието,спокойно,всичк и минават по този път.След време като се сетиш за тези неща,ще ти бъде смешно.Все пак си ходи на даскало,малко ти остава,а и 11 и 12 клас са доста важни.Аз лично не би трябвало да ти го казвам това,тъй като и аз не съм от много редовните,но съм си казала отдогодина да се стягам :D

marin4itu
05-17-2011, 19:36
И аз всяка година си казвах "От следващата се стягам", ама ето стегнах се 2 дена преди матурата :D

GossipGirl89
05-17-2011, 19:53
Леле като ти чета темата и се сещам как нашите преди години ми криеха рутера :D Преобръщах етажа докато го намеря 8-)

Споко, едва ли до края на учебната година ще си наказан. Ще му мине на баща ти до 1 седмица :)

Rivas
05-17-2011, 19:54
Как нямаш ПЦ като пишеш тука ? Иначе е нормално,никой не иска да изгонят сина му от училище и то точно 1 година преди да завърши...

Ти май четеш между редовете...

сега е на работа и за това мога да пиша но 2 дена работи 2 не и следващите 2 дена нз какво ше права по цел ден

По темата.. както ти казаха преди мен спокойно можеш да вземеш накоя книжка да прочетеш.

Wazaap
05-17-2011, 20:11
Еми моя клас мн. бяга . Рекорд по отцъствия в даскало (почти 5к) . И онзи ден викнаха 5-6 човека (които имат най-много) и подписваха няква декларация ,че ако отцъстват още веднъж ще ги изключат. Така че родителите ти го правят за твое добро :-o

LoveMnmL
05-17-2011, 20:58
И аз всяка година си казвах "От следващата се стягам", ама ето стегнах се 2 дена преди матурата :D
Хахах като гледам и аз накъде съм тръгнала нищо чудно и при мен да стане така. :D

Grommash
05-17-2011, 22:03

Има едни зали с компютри в тях и си плащаш и цъкаш в нета... А тва "взема ми PC-то" е израз че не и/му дават да седне на компа.. Тя си каза че баща и бачка 2 дена и след това почива 2 дена.

Anyway, по темата, няма да те държат така до края на 11 клас, ще е временно, докато спреш да отсъстваш. Всичко ще се нареди, просто си ходи на даскало. И аз съм бил в подобна ситуация, само дето при мен се случваше всеки месец. :-D

pasbonne
05-18-2011, 05:21
Еми моя клас мн. бяга . Рекорд по отцъствия в даскало (почти 5к) . И онзи ден викнаха 5-6 човека (които имат най-много) и подписваха няква декларация ,че ако отцъстват още веднъж ще ги изключат. Така че родителите ти го правят за твое добро :-o

Така трябва, трябва да се глобяват дъртите, ако питате мен, иначе съвсем ще изпаднем. Аз съм малко по-голяма от вас /но под 30/ и да ви кажа честно много си личи кой не е ходил на училище.

Пише се отсъствие.

Nakadah
05-18-2011, 05:43
Вие до кога учите бе? :lol:

iiordanova
05-18-2011, 15:45
Е, остана 1 месец, така че си ходи на училище редовно. Опитай да наваксаш пропуснатото в часовете,изкарвай добри оценки,опитай да си върнеш доверието. И съм почти сигурна,че на баща ти ще му мине и след няколко дена ще ти отмени наказанието.

Ssimonka
05-18-2011, 15:47
Кофти ..мн е кофти... и аз сега съм наказана 4 седмици без излизане.. :cry:

sapphire5
05-19-2011, 15:28
Леле като ти чета темата и се сещам как нашите преди години ми криеха рутера :D Преобръщах етажа докато го намеря 8-)

:razz: :D :D

RoCkSpOt
05-20-2011, 10:29
Тежаво е много тия 2 дни напрао нз нз побърках се пеех си виках си нещо решавах листовки гледах през прозореца и времето минава мн бавно напрао неиздържам .... баща ми не ми е казал че е 1 месец може и повече но винаги толкова ми търпат наказанията ... вчера нещо си гов и той ми вика \"Виждаш ли ако не беше бегал от училище там за 1-2 часа са щеше да имаш всичко,а виждаш са тия 1-2 часа 1 месец ще си без нищо!\" Мерси за съчуствието на всички :)