View Full Version : Изостави ме!
samotna93
05-18-2011, 14:22
Заедно бяхме повече от година и точно сега няколко дни преди бала ме остави . :cry: Не ми каза и 1 причина :cry: , не иска да отговори на въпросите ми, не си вдига телефона. :cry: Какво толкова направих? ... не ми се живее така, обичам го :cry:.
Искам да се събудя от този сън и да знам, че ще ми се обади и ще каже обичам те :cry:, ще успея ли да си го върна или ме лъжеше през цялото това време. Моля ви помогнете, съжелявам че така го написах, но вече не знам какво да направя :cry: :cry:
Явно е имало причина, за да го направи, но очевидно няма желание поне да ти каже защо .. :? Тъпак .. предполагам, че ти е кофти ама недей да си проваляш хуабвия бал заради него ..
scandalousLady
05-18-2011, 14:44
Явно е имало причина, за да го направи, но очевидно няма желание поне да ти каже защо .. :? Тъпак .. предполагам, че ти е кофти ама недей да си проваляш хуабвия бал заради него ..
Съгласна! 1 път ти е бала не си го съсипвай,момчета има колкото искаш.Щом е направил така и дори не иска да обесни може би не те заслужава така,че горе главата и успех :wink:
samotna93
05-18-2011, 14:45
Не е честно така да ме измъчва. Не ми пука за бала, след като стана така не искам да отида. Но той не знае как се чувствам сигорно едва ли го интересува. :smt085
Не е честно така да ме измъчва. Не ми пука за бала, след като стана така не искам да отида. Но той не знае как се чувствам сигорно едва ли го интересува. :smt085
продължавай да мислиш така .. в такъв случай просто е постигнал целта си .. ;)
доста жалко ..
samotna93
05-18-2011, 14:59
доста жалко ..
Да, но не мога да приключа от 1 път, заедно сме повече от година, изобщо не е лесно
доста жалко ..
Да, но не мога да приключа от 1 път, заедно сме повече от година, изобщо не е лесно
не го казваш на човек, който не го е изпитвал .. само че аз бях с него близо 2 години и скъсахме преди неговия бал .. ;)
Много добре знам какво е и също, че се преживява стига да искаш ..
а щом го е направил по толкова тъп начин без обяснения и преди такъв важен момент за тебе е ясно колк ое държал на теб и това да си щастлива .. аз не смятам, че за такъв човек трябва да се страда .. спомените са си спомени ..
mrazqkindergarten
05-18-2011, 15:52
Времето за някои хора не означава нищо.Давам пример-моя съученичка ходи с момче повече от 2 години, но за тва време му е изневерявала поне няколко пъти .. Е тва да не би да е голямата любов? Не казвам, че той ти е изневерил, а че може би не те е обичал толкова колкото е изглеждало, за да те остави с лека ръка и то на бала ти .. Знам, че ти е трудно, изпитала съм го, но поне на бала ти отиди, няма как, може да се поразведриш .. :) А ако тва ще те поуспокои .. знам точно същия случай като твоя .. Момче остави момиче точно преди нейния бал, само дето са се сдърпали нещо и май тва е причината, което е още по-гадно и пак са били година и нещо заедно.. Така че поне не си единствената.Айде, успех! :-)
Grommash
05-18-2011, 16:04
Що си мисля, че това е някакъв вид изненада? Да, доста странен, но все пак..
samotna93
05-18-2011, 18:14
Благодаря на всички за отговорите ви, имах нужда сега вече ми е по-добре :)
bratignat
05-18-2011, 19:37
Гадно са ти подложили крак. Остава ти само да се изправиш и да преминеш балът и изпитите си. Фкусирайс е само върху тях, знаейки, че като ги минеш ще имаш време да ближеш рани.
sladur4etyYy
05-18-2011, 19:56
голяма работа. животът продължава, нали? има толкова много хубави неща около теб, на които да се насладиш! :)