Влез

View Full Version : Нямам гърди

candygirl
05-18-2011, 15:47
Mnogo се комплексирам от това че нямам гърди и не нося сутиен, всички момичета от моя клас вече носят. Сега идва лято и се носят по тънки и разголени неща и ме е срам да ходя на у–ще ; ((. Знам че ще ми кажете ,че все някога ще ми пораснат , но просто се чувствам ужаснои ме е срам да си сложа тениска. Супер гадно ми е като ги гледам или като момчетата ги обарват ;((. Още повече сега ще ходим на море от у–ще и аз искам да ходя, но там ще трябва да нося бански...

Пиши описателни заглавия.
Extremescream

pitfall
05-18-2011, 15:49
еми носи бюстиета ... не знам

Greennight
05-18-2011, 16:21
Еми,не е чак такъв проблем според мен големината,но щом толкова се комплексираш от тва по-добре си сложи малко силикон,не знам.

SmilezZz
05-18-2011, 16:32
А на колко години си ?
Иначе трябва да не ти пука.. Не ти си виновна за това.. Всеки се развива строго индивидуално.. Няма как да заповядаш на организма ти да се развива по-бързо..

Grommash
05-18-2011, 16:38
Само за да те обарват ли искаш? :lol: :lol: Споко, ще те почнат някой ден и теб. :D

kyka1
05-18-2011, 17:28
То ако за обарване и аз мога дори да нямаш :-o Иначе има различни неща нали знаеш за уголемяване и тем подобни :)

candygirl
05-18-2011, 18:00
А на колко години си ?
Иначе трябва да не ти пука.. Не ти си виновна за това.. Всеки се развива строго индивидуално.. Няма как да заповядаш на организма ти да се развива по-бързо..[/quote]
Почти 14

Само за да те обарват ли искаш? Споко, ще те почнат някой ден и теб.
Не, но като го гледам това ми става гадно

BloomF
05-18-2011, 18:04
Ами и аз не съм сред надарените, но съм се научила да не се притеснявам от това. Въобще не ми пука за мнението на околните. Харесвам се така..

LoveMnmL
05-18-2011, 18:23
Щом си на 14,има време.До 16-17 може да ти пораснат,спокойно.При всеки е различно.Дори и да не ти пораснат,не е мъка за умиране.Има много момчета,които по-нататък ще оценяват много други твои качества от това какъв е размера на гърдите ти.Е,има и такива ограничени хора,но трябва да свикнеш и да го приемеш.Не е нещо кой знае кво.

YoungDD
05-18-2011, 18:56
Днес едно момиче от четвърти клас беше сложило сутиена на майка си. Тя няма абсолютно никакви гърди, нооо явно е решила да се направи на гъзарка. А най-жалкото е, че беше облякла потник с гол гръб и се виждаше некадърно закопчания сутиен. Грозна картинка. Затова недей да се излагаш така. При всички е индивидуално.
Също така съм чувала, че бозата ускорява растежа на бюста. Незнам до колко е вярно, но нищо не губиш ако опиташ! :)

Bender
05-18-2011, 19:17
и аз нямам :D

DevilWish
05-18-2011, 19:28
Ами и аз не съм сред надарените, но съм се научила да не се притеснявам от това. Въобще не ми пука за мнението на околните. Харесвам се така..
Toчно така ;) Пък и си на 14 радвай се на детвството си, не гледай да пораснеш /'да се обарвате' :?

Cybershot
05-18-2011, 20:20
Аз съм на 19 и все още нямам, така че спокойно :lol:

TheNewReligion
05-18-2011, 21:55
Ох, съчувствам ти най-вече за т'ва, че си лишена от удоволствието 12-годишни момчетии да те обарват по гръдния кош. Д'еба, животът е гаден. :(

П.П.: Ако сама се комплексираш, нищо няма да постигнеш. Приеми се такава, каквато си. Цици растат.

Svetlio1556
05-27-2011, 11:40
Ще пораснат,имаш време :D :D :D

suNnykaty96
05-27-2011, 12:07
А защо, за бога, трябва да имаш големи цици, за да успееш в живота ? Пак може да си яка мацка, без да си с голям бюст. Така де, виж например... Кийра Найтли - не е с много големи гърди, и все пак е страхотна и като визия, и като актриса. Ако толкова искаш сутиен - има чашки А, не вярвам да не ти стане. А и лично мое мнение, е че момичетата с по - малък бюст могат да си позволят доста повече разголени дрехи от, така да се каже, 'по - надарените'.

zero
05-27-2011, 13:52
... Което ми напомня за един действителен случай :D
Имаше едно момиче от др клас (когато бяхме 7-8 клас) приличаше буквално на момченце, ама честно говоря ... не само заради гърдите !
беше с къса коса, без гърди абее нищо ... приличаше на момченце около 6 клас :)
Виждам я около 9-10 клас .. гледам промяна почти нямаше 0.о
Ииии ония ден я гледам, честно ви казвам ако не беше ми се обадила нямаше да я позная !!!
Косата ии дълга, гърдите дооста големи, фигурата ии доста елегантна средно висока, беше с много хубава рокля и изглеждаше много добре !
Чак ме хвана яд, що си има приятел :shock:

badsector
05-27-2011, 13:59
За к'ъв ти е тоя сутиен? Без него се обарват по-добре :D И въобще не си вкарвай някакви глупости в главата (и тялото) като силиконови цици. Харесвай се такава, каквато си, още повече, че тепърва започваш да се развиваш :)

Vesito0o0
05-27-2011, 14:50
Спокойно не е болка за умиране!
И аз съм като теб но не ми пука защото ако сложа сутиен без да имам гърди ще стои ацки грозно! :)

againstyou
05-27-2011, 16:47
Да ви имам проблемите,чесно. ;х

stefko1996
05-27-2011, 17:05
Човешкото тяло се развива до 21-22 год.Има време НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАИ

ss9
05-27-2011, 17:56
Спокойно. Има момчета, които предпочитат малките гърди и хич не са малко. Като момче ти го казвам, на базата на не малко мнения от приятели, а и мое. Спокойно. А приятел винаги можеш да си намериш, и той да те обарва. Просто не бъди комплексирана ;)

Pwnmaster
05-27-2011, 18:04
Нямаш гърди = няма гаджета.
Еми, ще бъда честен, нямаш шанс да си готина. Ще си "тая плоската" за много хора. Тези, които те подкрепят са ноулайфъри и неразвити като теб.

CherryBell13
05-27-2011, 18:05
Има специални бюстиета с подплънки вършат страхотна работа ;) вземи си такова а и не са скъпи ;)

asasfdf
05-27-2011, 18:07
Потренирай и си направи страхотен задник, който да обарват. Можеш да привличаш вниманието с много други неща, докато ти пораснат гърдите. Аз също не харесвам големи, това са си мазнини.

ss9
05-27-2011, 18:10
Нямаш гърди = няма гаджета.
Еми, ще бъда честен, нямаш шанс да си готина. Ще си "тая плоската" за много хора. Тези, които те подкрепят са ноулайфъри и неразвити като теб.
Може да е "тая плоската" за много хора, ама за други ще е "тая яката". Така че, айде само да не обиждаш момичето !

badsector
05-27-2011, 18:25
Нямаш гърди = няма гаджета...
Грешка. Няма комплексирани цицомани ;)
"Не съм цицоман,
Късно спрял да сучи.
Пребозал,
Добре гърдите опознал,
Гумен педал,
Или син кучи...."

Има специални бюстиета с подплънки вършат страхотна работа ;)...
Каква работа вършат? Да излъже някой, че има големи цици и да си повдигне фалшиво самочувствието, а когато тръгне да се съблича да я е срам, или тоя дето се е излъгал, да я зареже бързо, защото е разбрал действителността? Проумейте - лъжите никога не водят до нищо добро!

CherryBell13
05-27-2011, 18:35
Ще се чувства по уверена, а не комплексирана пък и не си личи едни фр. носеха такива

ss9
05-27-2011, 18:43
Аз лично не бих се отдръпнал от някое момиче, което харесвам, ако ми каже, че носи подплънки :)

Supernaturalfan
05-27-2011, 22:07
1.Успокой се, имаш време да ти растат
2.Наистина може да си сложиш бюстие с подплънки ако искаш
3.Важното е ДА НЕ ТИ ПУКА!
Pwnmaster глупости говориш!И защо пък не?Ти прост ли си,какъв си бе,човек?

Pwnmaster
05-27-2011, 22:38
Бате, вие елементарен сарказъм не може да уловите.
Цялата тема е ташак работа и е супер абсурдната.

SpirituallyAbused
05-28-2011, 10:26
И какво като нямаш ,не трябва да ти пука! Сигурно си от момичетата ,които се развиват по-бавно от другите ! :)

badsector
05-28-2011, 12:29
Ще се чувства по уверена...
То това е до вътрешна реализация.

Greennight
05-28-2011, 12:38
Не е голям проблем,особено ако се компенсира със секси задник :wink: А и спокойно 100 про ще ти порастнат още поне малко.

Lumita
05-28-2011, 13:53
Пий бозичка :-| :wink: иначе няма от какво да се притесняваш. Имам момиче в класа което е супер слабо и супер плоско, но волпще не се интересува от мнението на другите. Хич да не ти пука и не се влиай от мнението на другите наистина .. Някои момичета слагат е така сутиен без да нямат какво да сложат в него и стои наистина смешно ( не опитвай ) ! А колкото до обарването - бих казала, че или момичетата са твърде зажадняли или момчетата са отчайващо отчаяни :-D ..

PredrusalotoZaiche
05-28-2011, 14:33
Също така съм чувала, че бозата ускорява растежа на бюста. Незнам до колко е вярно, но нищо не губиш ако опиташ! :)
Да,освен растежи на бюста ускорява и този на задника :D
Явно се развиваш по-бавно,няма да останеш без цици,спокойно ..

dunce
05-28-2011, 14:43
Стига сте писали тъпи и безмислени коментари, с които вместо да й помагате, правите обратното. Първо щом още дори 14 нямаш, не се притеснявай, ще пораснат. Второ, тия дето дават съвети за уголемяване, луди ли сте? На 14 години е, пък и слагането на силикон да не е евтино.

Anonimen05
05-28-2011, 15:58
Аз съм на 14 и половина. Нося сутиен, но и аз незнам какво нося в него :D. Малки са ми гърдите. Преди ми беше гадно, но вече не. И аз постоянно мислех как да ми пораснат, ама няма магическа пръчка :D. С времето ще спре да ти пука. А пък колко съм се притеснявала дали съм достатъчно висока :D. Като се сетя ми става смешно. Има време за всичко. Успокой се, а да не си някоя к****а, че да те обарват. Извинявай, ама си на 13 години. Вместо тоза вземи някой учебник и спри да мислиш за глупости. Има врече ще ти пораснат. Един съвет и като ти пораснат не давай да те обарват. :)

galet0
05-28-2011, 17:52
Да ви имам проблемите,чесно. ;х

s0b1esk1
05-28-2011, 21:15
вярно си е за притеснение

Scourge
05-29-2011, 12:29
Хах...

Нямам гърди... ми купи си :D
Сядай и чакай да растат...

l0verch0y
05-29-2011, 13:56
И аз нямам ама .. 8-)

wdas
05-29-2011, 14:25
Mnogo се комплексирам от това че нямам гърди и не нося сутиен, всички момичета от моя клас вече носят. Сега идва лято и се носят по тънки и разголени неща и ме е срам да ходя на у–ще ; ((. Знам че ще ми кажете ,че все някога ще ми пораснат , но просто се чувствам ужаснои ме е срам да си сложа тенискаЕдно момиче с проблем като твоя отишло на лекар и казало,че са и малки гърдите.Доктора ги погледнал - найстина били ДВЕ ПЪПКИ.Дал и едно мехлемче и й казал да се мажи по 3 пъти на ден.Отишла си тя у тях и почнала да се маже... мазала се мазала се ден два и й минали.-Това е в кръга на шегата.
Сега първо да кажем ,че си на 14 което е нормално (сега колко имаш колко нямаш не мога да видя) но като цяло не е кой знае какво.
Не трябва да ти е комплекс такова нещо.
Има поне още 2-3 години ако тогава не пораснат - тогава му мисли и се притеснявай.
Пии боза - найстина помага.
Ако си някаква слабичка естествено е да нямаш.
Трябва да си поне с малко месце по теб.
А за плажа да не ти пука 50% от момчетата харесват дупета 50% гърдите - тъй,че все ще ти обръщат внимание спокойно.
Аз съм за дупетата честно да си кажа :grin: :)

sunny14
05-29-2011, 14:56
добре виш аз също съм на 14 и сега обмислям да си купувам сутиен (първия)!! Нооо незнам дали има толкова малки размери, :-D подгъдна-78 и гръдна 88 съм аз -хмм как мислете ?, а иначе кажи ти колко си ? Иначе момиче на твоите години просто неможе да НЯМА гърди ти имаш но са малки, а за сега обмисляй как ще попиташ майкати за първия ти сутиен :-P

wdas
05-29-2011, 15:32
гръдна 88 съм аз -хмм как мислете ?Т'ва с гръдните обиколки в см хич не ми харесва.Моята гръдна обиколка като е 112 к'во да не би да имам 5кг гърда.пс:Момче съм да не се объркате.
Друг пример да дам:момиче което е пълно има 100см гръдна и има малки гърди и момиче което е слабо има 85 см гръдна и има доста добре изглеждащи средни гърди.Всичко е според височината и ръста ти.Сега авторката щом се оплаква значи или не може да прецени реално (в което се съмнявам след като тези от нейния клас скоро са почнали да носят сутиени) тя просто се сравнява с тях.Както казах не трябва да и пука има време.Все едно на мен да ми пука че имах 15см такова (сещате се) като бях на 15 а другите имаха 16 :-D

dunce
05-29-2011, 15:50
Едно момиче с проблем като твоя отишло на лекар и казало,че са и малки гърдите.Доктора ги погледнал - найстина били ДВЕ ПЪПКИ.Дал и едно мехлемче и й казал да се мажи по 3 пъти на ден.Отишла си тя у тях и почнала да се маже... мазала се мазала се ден два и й минали.-Това е в кръга на шегата.
Сега първо да кажем ,че си на 14 което е нормално (сега колко имаш колко нямаш не мога да видя) но като цяло не е кой знае какво.
Не трябва да ти е комплекс такова нещо.
Има поне още 2-3 години ако тогава не пораснат - тогава му мисли и се притеснявай.
Пии боза - найстина помага.
Ако си някаква слабичка естествено е да нямаш.
Трябва да си поне с малко месце по теб.
А за плажа да не ти пука 50% от момчетата харесват дупета 50% гърдите - тъй,че все ще ти обръщат внимание спокойно.
Аз съм за дупетата честно да си кажа :grin: :)

Тъп виц
Тъп съвет за бозата. Ти отде знаеш, че наистина помага, да не си пробвал? Помага за по-голям задник.
Има и слаби момичета с големи гърди, т'ва, което каза е мит. Не е задължително да е с "повече месце", че да има.
След 2-3 години ако не пораснат да се притеснява, тей ли? Какво да направи, да се самоубие? Ако стане, приема го и толкова.
Единственото, за което си прав, е че не трябва да й е комплекс, в крайна сметка никой не е съвършен.

sunny14
05-29-2011, 16:10
гръдна 88 съм аз -хмм как мислете ?Т'ва с гръдните обиколки в см хич не ми харесва.Моята гръдна обиколка като е 112 к'во да не би да имам 5кг гърда.пс:Момче съм да не се объркате.
Друг пример да дам:момиче което е пълно има 100см гръдна и има малки гърди и момиче което е слабо има 85 см гръдна и има доста добре изглеждащи средни гърди.Всичко е според височината и ръста ти.Сега авторката щом се оплаква значи или не може да прецени реално (в което се съмнявам след като тези от нейния клас скоро са почнали да носят сутиени) тя просто се сравнява с тях.Както казах не трябва да и пука има време.Все едно на мен да ми пука че имах 15см такова (сещате се) като бях на 15 а другите имаха 16 :-D

1wo-6то да не ти харесва ? :lol:
2ро и кво вие момчетата да не би да си ги показвате един ан друг? а пък на момичетата и да неискаш да го показваш- гърдите се виждат кви са малки , големи :D

wdas
05-29-2011, 18:19
Тъп съвет за бозата. Ти отде знаеш, че наистина помага, да не си пробвал?
Има и слаби момичета с големи гърди, т'ва, което каза е мит..Първо СЛАБО момиче с големи гърди честно да ти кажа освен силикон не съм виждал - както искаш го разбирай.
Съвета за бозата не си го измислям или просто да съм го чул,имам поне 2-3 приятелки който ей така на бъзик почнаха да я пият и доста наляха в гърдите,но както каза и в ДУПЕТО - разбира се я не е магическа пръчка - качваш в цялото тяло...
Тъпо е да се притеснява сега,а след 2-3 години найстина си е за притеснение ,айде ти да имаш малък пенис на 14 (10 см примерно) и
като станеш на 18-20 да ти е пак 10 см да видим (хем не се вижда от всички) дали няма да си притеснен колкото и добър секс да правиш това ще ти е винаги в главата.Но за щастие тя има варианти да ги уголеми,докато при нас е доста сложно.

sunny14:
що да не ми харесва?Исказах мнение в предния си пост какво мисля за обиколките.СМ варират - всичко зависи от това как ти стой на теб и ти как се възприемаш.
И да мерихме си ги нищо лошо няма в тва.Така и така момичетата постоянно ни мъчат с тоя размер.
А на жените винаги им се виждат (освен през зимата) но точно на плажа както казах няма да остане без фенове ако е хубавка и не е комплексирана от гърдите си!

sasuke666
05-29-2011, 18:36
да ти имам проблемите..и без гърди могат да те обарват

niktodorovm
05-31-2011, 18:04
пъпка на ребро му викали...
споко бе :D познавам една 18 годишна дет няма почти никакви гърди и ня е срам. даже не носи сутиени и много и личи че е плоска, но е една от най-хубавите в дскл и доста хора си я харесват...
тъй, че не се притеснявай изобщо
мен най-много ме дразнят комплексарките..
съвета ми е изобщо да не го мислиш..

Chappi
05-31-2011, 20:22
Да ти имам и проблемите :D Аз искам обратното 0_o ..
Btw - Има време - споко =D

MusicAddicted
06-01-2011, 05:53
Ох, и са! Да знаеш, че доста трябва да внимаваш с дрехите, които си купуваш, защото на тази възраст са за момичета с гърди; и става грозно, висят едни платове покрай нямащите ги "цици", а отдолу супер прилегнало; ако ходиш тъй :?

Жена без цици е като село без начално училище , няма от къде да започнеш. :lol:

Ми, всеки мъж си им лични предпочитания; иначе за мен си си грозна, сори

xfakexsmilex
06-01-2011, 06:19
еми никой не е идеален, амааааа щи пораснат 8-)

iLovePussyJuice
06-02-2011, 23:51
1. на 13 си има още достатъчно време да се развиваш
2. не всички момчета си падат по големи цици
3. колкото по-големи, толкова по-вероятно е след ~30тата година да увиснат
4. няма смисъл да го пиша, щото няма да ме послушаш, ама не се притеснявай :)

сещам се на прима виста за 3 известни актриси/модели, които са с малък бюст, но са сред най-желаните жени по света :>

NightGuardian
06-02-2011, 23:54
От къде знаете , че ще пораснат? Някой жени цял живот си остават без гърди... Надявам се авторката да не е от тях...

shadow4e
06-03-2011, 00:04
Ще й пораснат със сигурност поне още малко. Моят съвет е да носиш пак бюстие или сутиен, естестически с тениска ще изглеждаш по-добре.

Някои дават толкова безумни мнения, че няма накъде. Силиконът за момента си го изкарай от главата, освен ако ваште не решат да те спонсорират след някоя и друга година. Иначе на 18 не виждам как едно момиче може да има толкова спестени пари, че и в резерва още няколко хиляди, ако настъпят усложнения.