Влез

View Full Version : Как да и го кажа ?

BartSimpson
05-19-2011, 04:59
Има едно момиче ( не по скайп както почти всичи работи ) с което не си говорим много много нито на живо нито и в интернета. Още преди 1 година ми започнаха чувствата преди 1 месец забравих за нея. Тази вечер сънувах, че сме само двамата на едно усамотено място и изведнъж тя изчезва времето се променя аз падам и не знам какво да правя. Изведнъж аз се събуждам и чувствата са ми пак на открито и реших да ви пиша защото сте по на ''ти'' с любовта

Sh@d0w
05-19-2011, 05:36
Как да и го кажа ?

:shock:

Какво ще и казваш?Не си говорите,почти не се познавате и ти искаш да отидеш да и изтърсиш,че я "обичаш"?Да не очакваш като и го кажеш да ти се хвърли на врата...?По-скоро ще я стреснеш.

Ако толкова искаш да имаш нещо с това момиче,първо се опитай да се сприятелите,разчупи леда помежду Ви.Нека поне малко да те поопознае,тогава шансовете да те отреже ще са по-малки.Ти ще усетиш кога е дошъл момента.

SexyAngel4e
05-19-2011, 07:17
да наистина трябва да се поопознаете(да ставате все по-близки и по-близки) и тогава започни малко по малко да разкриваш чувствата си.

MaLkaTa_LaDy
05-19-2011, 07:29
Отговарям ти само защото съм имала същия гаден сън и е ужасно!! :o
Трябва да я "свалиш". Започваш да я заговаряш по-често. Хвърляш и по някой друг поглед. Закачаш се с нея... И когато видиш, че на нея това и харесва, можеш да я поканиш да излезете. Колко просто...

Nakadah
05-19-2011, 07:34
Обади и се в 4 сутринта и и кажи че си сънувал сън.

magita
05-19-2011, 12:04
Добре, толкова ли е трудно да и кажеш едно здрасти, предполагам не е няква надута кифла, та ще ти отговори. След тва просто я заговори едно как си кво става нещо интересно .... измисли не знам! Пиши и по скайп няма да вземе да ти прати някви вируси ебаси !

sasha_90
05-19-2011, 17:40
Очевидно още имаш тръпка към нея и ако искаш тя да има бъдеще-направи нещо.Сближи се с нея или направо й кажи,че ти харесва.

SmilezZz
05-19-2011, 18:57
Започни да си общуваш с нея по-често.. Кажи й "здрасти".. Но недей точно в този момент да й казваш,че имаш някакви чувства към нея,защото щом не си говорите даже,надали ще се получи нещо..

Angeleyes
05-19-2011, 19:38
Първо ако искаш вземи па я заговори и виж какво ще ти каже ...... :-D

Josefinne
05-20-2011, 13:33
Абе, афектиран си от съня. Занимавай се с други неща и постепенно ще ти мине.

autumn666
05-20-2011, 16:48
Започни да си общуваш с нея по-често.. Кажи й "здрасти".. Но недей точно в този момент да й казваш,че имаш някакви чувства към нея,защото щом не си говорите даже,надали ще се получи нещо..

landofdeath97
05-20-2011, 18:05
по добре първо се сближете малко и тогава и признай чувствата си :P