Влез

View Full Version : Странни сънища

nickelbackk
05-20-2011, 11:01
Здравейте! Имам еди много странен...не бих го нарекла проблем, но все пак леко ме изненадва. Много, ама страшно много харесвам едно момче и винаги, когато сънувам нещо, то той е в съня ми неизбежно. В това странно няма, но учудващото e, че тази нощ сънувах, че се целуваме и усетих наистина целувка на устната си, т.е. сякаш беше толкова реално, че чак го почувствах. Преди време сънувах същото нещо и тогава пак усетих целувката. Много е странно не знам как се случва. Имам една приятелка с подобен на моя сън, попитах я дали го усеща тя ми отговори, че не е преживявала нещо такова досега насън като да усеща чужди устни върху своите, освен че го вижда. Как е възможно? :D :-D

cHejiiBee
05-20-2011, 11:11
и на мен ми се е случвало.. даже скоро сънувах, че умирам в катастрофа ии самия удар си го усетих.. :?

RageAgainstTheMachine
05-20-2011, 12:48
Всичко е на психологична основа. За съжаление усещам всичките си сънища. Моля се да не сънувам кошмари , защото са ме прострелвали , както каза момичето преди мен , участник в катастрофа , падане от високо , задушаване. Дано никога да не сънувам SAW (убийствен пъзел) 8-) 8-)

Marseille
05-21-2011, 22:35
Аз във някой сънища, независимо от мястото което го сънувам, понякога направо нямам сила. Имал съм и сънища в който трябва да избягам от ситуацията и просто не мога да се мръдна едвам едвам се поместваш 8-)

Grommash
05-21-2011, 23:43
И на мен се е случвало, не си сама. :D Само че моите кошмари са че се спъвам в камък и се събуждам целия в пот и стрес. :-D

iv4oiv
05-22-2011, 22:13
Нали знаеш, че по време на сън духа излиза от тялото и витае в пространството. И щом те целува и той значи е взаимно. Само внимавай целувката да не прерастне в друго защото за непорочното зачатие презервативите на важат ;)

nickelbackk
05-23-2011, 10:37
Нали знаеш, че по време на сън духа излиза от тялото и витае в пространството. И щом те целува и той значи е взаимно. Само внимавай целувката да не прерастне в друго защото за непорочното зачатие презервативите на важат ;) - Не разбрах - взаимни са чувствата или взаимен е сънят? :D

funkey
05-23-2011, 20:44
Нали знаеш, че по време на сън духа излиза от тялото и витае в пространството. И щом те целува и той значи е взаимно. Само внимавай целувката да не прерастне в друго защото за непорочното зачатие презервативите на важат ;) Ае ти нормален ли си