Влез

View Full Version : Как може да прави така?

YoUcANNOtiMaGiNe
05-21-2011, 13:05
Ето каква е ситуацията. Имаше една изцепка от страна на приятеля ми, която е по-скоро свързана с нещо, което трябваше да направи, а не направи. Наистина това беше нещо важно, но ето че той го пропусна. Естествено на мене ми стана много неприятно, но още повече от факта, че имах намерение да забравим за това, а той оплеска нещата. Каза ми, че имам право да го мразя заради неговия фал и каквото и да реша ще го приеме. Тук вече много ме ядоса. Как, след като е наясно какво изпитвам, си мисли, че може да стане това? При положение, че съм му доказала какви са моите чувства, изведнъж ми сервира "ще те разбера ако вече ме мразиш". :x Не стоят ли нещата по друг начин-когато обичаш някого, как може заради някаква поправима грешка да се изпарят тези топли чувства? Това, което ми каза ме накара да си мисля, че той подценява моите чувства и сякаш не знае какъв човек съм, че да ме поставя в такова положение. Завършихме разговора по такъв начин, че ясно да разбере втората си грешка и да премисля нещата, които му казвам без да се съмнява в тях. Поясних му, че имам нужда от време, както и той, за да премислим този разговор и нямам намерение да говоря с него поне днес, макар че се чувствам много объркано и не знам какво да мисля. Благодаря за вниманието на тези, които ще прочетат. Имах нужда да споделя някъде, за да се почувствам по-добре. Не се случва за пръв път да се изцепва така, а именно съмненията, които той отрича, ме карат да се чувствам подценена. А според вас трябва ли да не вземам навътре това, което той ми каза и тези му нагласи? [/b]

onestar
05-21-2011, 13:21
"ще те разбера ако вече ме мразиш". [/b]

Или вече се чувства много виновен, разбрал и събрал на куп всичките си издънки, или не те зачита толкова колкото в началото и му е все едно какво ще се случи от тук нататък.

Ти можеш да прецениш кое от двете е, а е много възможно и да греша - само той знае какво се върти в главата му.

YoUcANNOtiMaGiNe
05-21-2011, 13:29
Или вече се чувства много виновен, разбрал и събрал на куп всичките си издънки

По-скоро е това, но не ми харесва начина, по който вместо да гледа да оправи нещата, той ги закопава още повече.

- само той знае какво се върти в главата му.
И тук има нещо вярно.

onestar
05-21-2011, 13:43
Поговори с него и му кажи да гледа по-сериозно на нещата, както и да полага повече усилия, за да поддържа хармонията във връзката ви.

Ако иска да е с теб - поне ще опита.

vanilia
05-21-2011, 13:44
абе ако много му го натякваш си е нормална реакцията...

daq96
05-21-2011, 14:01
Това някак си ми напомня за един филм в който едно момче се опитваше да скъса с едно момиче и постоянно и нарочно правеше изцепки и всеки път "ще те разбера ако ми мразиш вече и не искаш да си с мен".
Но това си е мое мнение!

YoUcANNOtiMaGiNe
05-21-2011, 17:36
Не знам за този филм, но със сигурност не става въпрос за това. Той си призна, че е сгрешил и ми каза, че ще приеме всяко нещо, което му кажа. Въпреки това, че ще бъде наранен. Но разбира се нямам изобщо намерение да му мрънкам за това и дори съм готова да забравя тези негови провинения. Не ми харесва, обаче да мисли нещата за по-посредствени и да подценява отношенията ни.

MaLkaTa_LaDy
05-21-2011, 20:45
Казвала съм почти същото. Не защото подлагам на съмнение неговите чувства, а защото искам да знае, че има пълната свобода да направи каквото и да е, когато реши.

Grommash
05-21-2011, 23:32
Понякога в състояние на "шок" казваме неща които наистина ги мислим, но след това осъзнаваме че не е така и че сме сгрешили, и съответно от момичетата се интерпретира по най-лошия вариант. Няма за какво да му се сърдиш, момче е все пак - няма как да не се изцепи. :D

VaMpiRKaTaaa
05-22-2011, 04:41
Не ми харесва, обаче да мисли нещата за по-посредствени и да подценява отношенията ни.
^^Мъжете винаги правят така :)
Това да не те притеснява.

SisiStrange
05-22-2011, 05:04
Казвала съм почти същото. Не защото подлагам на съмнение неговите чувства, а защото искам да знае, че има пълната свобода да направи каквото и да е, когато реши.
Мхм. Аз също. Не точно това изречение с мразенето, но подобно. Ако ти беше казал: "Ем, сори." нямаше да се чувстваш по-добре. Така ти показва, че наистина разбира, че е сбъркал, а не ти се извинява само, колкото да отбие номера и да се размине.

Angeleyes
05-22-2011, 09:54
Мхм. Аз също. Не точно това изречение с мразенето, но подобно. Ако ти беше казал: "Ем, сори." нямаше да се чувстваш по-добре. Така ти показва, че наистина разбира, че е сбъркал, а не ти се извинява само, колкото да отбие номера и да се размине.
+1 :D