View Full Version : ИУ-Варна
Здравейте!
Искам да ви попитам за някакви мнения относно икономическия университет във Варна. Някой учи ли там, доволен/на ли е .. как стои въпроса с квартирите и общежитията и изобщо всичко, което се сетите.. надявам се да се отзоват хора, които наистина имат представа ..
marin4itu
05-22-2011, 07:47
Познавам много народ в ИУ Варна и никой не е доволен.. Но имай в предвид, че там можеш да изкараш много лесно 6.00 на изпита, като научиш наизуст книжката и затова мисля, че повечето влизат без особено желание.
TheBeliever
05-22-2011, 12:40
Познавам много народ в ИУ Варна и никой не е доволен.. Но имай в предвид, че там можеш да изкараш много лесно 6.00 на изпита, като научиш наизуст книжката и затова мисля, че повечето влизат без особено желание.
Никой никъде не е доволен. :lol: Като бяхме в гимназията оплювахме даскалото, сега е така и с университетите. Като завършим обаче картинката е друга.
Субективни мнения от учещи и вечно прецакани студенти няма да ти свършат много работа. По-добре потърси наскоро завършили бивши възпитаници на интересуващите те университети. Тяхното мнение според мен би било по-обективно.
А за да е съвсем по темата - аз уча в ИУ и съм (почти) доволна. Знаех какво да очаквам и може да се каже, че не съм се разочаровала. Както навсякъде, така и тук, има какво да се желае във всеки един аспект. Но то в нашата мила родина всичко е така.
За общежитията не мога да говоря защото не съм си правила труда да кандидатствам. Квартирите варират от 120-150 на човек, зависи какво търсиш и колко човека сте.
Задавай конкретни въпроси и ще отговаряме.
ами относно общежитията искам да знам има ли някой представа за какви условия става въпрос.. за какви пари изобщо всичко, което включва.. също така за самия университет и по специално за специалността финанси има ли отзиви -лесно лли е .. трудно ли е .. лесно ли се влиза също ме интересува.. изобщо всичко,което трябва да знае един кандидат-студент насочил се натам ..