PDA

View Full Version : оффф,проблеми

britzy
05-21-2011, 20:13
Хей,хора :-) Оффф и аз се доредих да имам от тъпите приятелки-предателки .Значи ето я ситуацията :

Понеже имам бал след няколко дена и приятелят ми дойде в моя град,защото сме от различни :( и така-видяхме се ,изкарахме си супер следобеда перфектно .Вечерта аз излезох с една фр .Той ми се обади и предложи да се видим пак-аз се съгласих .Така-дойде той-искаше да се разходим без колата в парка нали-сещате се,тия глупости .Аз също много исках,защото не мога без него и искам всеки един момент ,докато е тук да е прекрасен :( Но ето че моята "фр" съответно беше с мен и започна да се тръшка ,да реве,да изпада в истерия ,че трябвало да е в тях до 22 ,а то беше 21:10(и каза спокойно ще ви изпратя етц. ) .Приятелят ми се нацупи и каза-айде ще взема колата (тъкмо я беше нагласил за бала а у ) .Докара ни и после тя като си тръгна и аз му се извиних нали .при което той каза"Споко,ама сигурно чак за бала ще се видим(който е в четвъртък )

Сега си говорихме по телефона и вика ай глупости,не го мисли ала бала" Обаче знам ,че му е кофти и аз тука не мога да се успокоя.Каза "може" да ти звънна утре.Просто просто искам да ме поуспокоите .ПРекрасният ми ден стана на гЪз и балът и всичко :(

magita
05-21-2011, 20:36
Не разбрах какво толкова е направило момичето освен да се прибере навреме, а ти след като можеш да седиш и до по-късно сте могли да оставите колата след това, примерно. Да разбирам, че е била нагласена за бала. Но да беше казала на приятелката си, че искаш да си само с гаджето си. Предполагам, че е нямало да нахалства да остава, още по-малко, че ще е искала да я откарате на някъде!

И пак казвам: това, че е искала да се прибере не я прави "приятелка-предателка"

britzy
05-21-2011, 20:38
Е така е ама тя скъса наскоро с нейното гадже иии ми каза,че не се е разревала,заради това,че няма да си прибере навреме ,а за нещо,което само тя си знае-и съм сигурна,че защото аз сега имам приятел дрън дрън .Ами мерси де-аз сигурно и без него ще остана ама живи да са

britzy
05-21-2011, 20:41
И за Бога-какъв беше тоя цирк ,при положение,че той нямаше ей така да ни остави като гламави .Сто процента се е издразнила нещо-все така става-някой ми завижда и всичко се скапва

onestar
05-21-2011, 20:50
Аз не разбирам нещо къде е проблема.

Както казаха по-горе, можело е той да си я отведе у тях и вие да се разходите.
И това че е нагласил колата за бала, значи ли че е нямало да се качва в нея чак до четвъртък? Защото ако не е така едва ли е имало проблем да я ползвате.

Иначе... кажи си в прав текст, че основното нещо което те е подразнило е това че се е разревала, за да привлече вниманието на приятелят ти... При което или да ти го открадне (макар че това е хипер идиотски и според мен неспоучлив начин), или да го провокира той да й намери някого.

Един вид играе циркове за пред него. Това те е подразнило, нали? А не че се е прибрала на време.

britzy
05-21-2011, 21:02
Е,да мен това ме подразни ,защото той на мен прави муцуни ,не на нея-колата наистина нямаше да се бута-ходихме на автомивка днеска и беше си за бала приготвена ,защото майка му също има кола и щеше да ползва нея .И ми мърка,че пак трябвало да ходи да я мие дрън дрън .Аз му казах-не ,оставяй ,аз ще се оправя .И стана едно такова .Не мога да разбера за какво беше драмата -да й обърне внимание ли ,офффффф не знам ,но наистина го обичам и сега както няма да се видим 5 дена просто не знам-всичко ми се обръща ,пък и за четвъртък дано сме си още together ,че иначе :smt089 :smt089

Hilary_
05-21-2011, 21:13
britzy и аз нещо не хванах къде е проблема .. :-o
След като е казал "ок няма проблем" начи няма .. next time просто не я взимай с вас да ви свети .. ;)

Eclipsercho
05-21-2011, 21:13
Офф.. да ти имам проблемите, жено. :?

onestar
05-21-2011, 21:14
То пък остава и да се разделите за нещо толкова дребно.

Колкото до приятеля ти - аз мисля, че просто е искал да покаже на момичето, че е учтив, едва ли влага някакви задни мисли.
Ти си била там, познаваш и двамата, можеш да прецениш дали има поводи за такива драми...

britzy
05-21-2011, 21:19
Е то не е такъв проблем чак ,но принципно не се виждаме ден през ден и искаше да е специално нещо,нз .
Абе и аз понякога казвам няма проблем ама отвътре изгарям :D

Проблемът е там,че се направи на интересна пред него .Той даже не я познава за Бога.Издразни ме ,че му иска вниманието по жалък начин ,смисъл нагъл такъв .Абе карай -аз щях да ги оставя и 2мата само ,защото им имам доверие ,но не беше тоя начина със сополи и 2 реда сълзи .Тя се побърка ,защото нейното гадже не било там-ей сега ми каза.Ама това не й дава право да пречи на моето щастие -ето защо се издъни като фр. вместо да се радва за мен.... :?

Eclipsercho
05-21-2011, 21:24
Като е такава истеричка и прави подобни изцепки - не я мъкни с теб.

britzy
05-21-2011, 21:27
Ами то аз бях с нея навън и милото реши да ме изненада и попита къде съм ,че да мине да ме види .Мислех,че ще се разходим ,нея ще я оставим някъде ,а то какво стана-каша 8-)

Lestat357
05-21-2011, 22:29
(Прочетох двукратно. С тези „фр”-ки и подобни, можеше и по-достъпно. Както и да е.)
Много искаш! 8-)

Проблем няма. Особено при връзка от разстояние, няма как да не се получават такива нещица. Това да Ви е проблема.;]

Като четеш наст. редове, вярвам вече си усмихната и си забравила за цялата случка почти напълно. Сигурен съм и останалите действащи лица.

Приятно прекарване на бала!

Grommash
05-21-2011, 23:03
Неразбрах какво толкова е направило момичето. Това че я е яд е нормално, дразни се, гадно и е, но едва ли ще е с намерение да си скапва деня или да те предава.

horacio
05-22-2011, 12:48
по-тъжно нещо не съм чела
http://media.tumblr.com/tumblr_llhhxwOnCr1qf8lf6.gif
такова предателство
такъв шок
...

britzy
05-22-2011, 12:59
Уау колко е смешно нали ,наистина :)

ПТ-вече може да не пишете-каквото стана стана мерси

BlackJ
05-22-2011, 16:00
Уау колко е смешно нали ,наистина :)

ПТ-вече може да не пишете-каквото стана стана мерси

А сега не казвай, че сте скъсали заради такава дреболия :shock:

britzy
05-22-2011, 16:23
Ами....

на бала чисто приятелски отношения ако изобщо дойде-добре ми е :)

jghgh
05-22-2011, 17:12
Ами....

u serious?! :shock:

too much drama, rly

BlackJ
05-22-2011, 17:13
Ами....

Само той губи.... :(

mArMaLaDkA
05-22-2011, 17:25
Ти в случая си се държала тъпо, а не приятелката ти. Излезли сте двете и това, че гаджето ти е решило по своя инициатива да дойде не значи, че трябва да зарежеш момичето насред нищото.

Колкото до мистерията с колата - разясни ми. 2 скъпоценни минути изгубих, докато прочета темата, а всяко твое второ изречение беше за глупавите приготовления. Какво толкова специално й правихте, че не трябваше да я бутате до четвъртък?

minionka
05-22-2011, 18:00
Ти в случая си се държала тъпо, а не приятелката ти. Излезли сте двете и това, че гаджето ти е решило по своя инициатива да дойде не значи, че трябва да зарежеш момичето насред нищото.

Колкото до мистерията с колата - разясни ми. 2 скъпоценни минути изгубих, докато прочета темата, а всяко твое второ изречение беше за глупавите приготовления. Какво толкова специално й правихте, че не трябваше да я бутате до четвъртък?

Мхм. Много ясно, че ще и е гадно на приятелката ти. Не мисля, че е имала задни мисли. Ама ти много драматизираш. Карай го по-леко.

Alex3nd
05-22-2011, 18:25
ГРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕДА !

britzy
05-22-2011, 21:15
Е,аз не съм я зарязала ,както става ясно .Колата беше измита и беше покрита нали и то това е голяма играчка докато се нагласи .Той беше и изморен ,тя се разрева ,защото гаджето й не е с нея-сама ми го каза после.

Е,добре аз 90% от времето съм сама и излизам с 2ки,но не рева и не драматизирам .Даже им се кефя ,пък сега какво стана амааа нищо де,няма вече значение :)

DarkTemplar
05-22-2011, 21:17
Пустата му безпочвена ревност и страх да не би "тея мръсни злобарки" да ни откраднат "милото", "съкровището" е трогателна.

Приятелката ти е малоумна лигла. End of story.

britzy
05-22-2011, 21:21
Ами...така е било писано .При положение че нямахме за какво да се караме-ама абсолююютно за нищо и ехеехе :razz:

Не,мен не ме е страх,че ще го открадне,защото те едва вчера се запознаха .Но ме подразни малко това attention whore държание,ай нищо

Angeleyes
05-22-2011, 21:26
Не разбрах какво толкова е направило момичето освен да се прибере навреме, а ти след като можеш да седиш и до по-късно сте могли да оставите колата след това, примерно. Да разбирам, че е била нагласена за бала. Но да беше казала на приятелката си, че искаш да си само с гаджето си. Предполагам, че е нямало да нахалства да остава, още по-малко, че ще е искала да я откарате на някъде!

И пак казвам: това, че е искала да се прибере не я прави "приятелка-предателка"
+1 :razz:

DarkTemplar
05-22-2011, 21:39
Не,мен не ме е страх,че ще го открадне,защото те едва вчера се запознаха .Но ме подразни малко това attention whore държание,ай нищо
Хората, които страдат от хронична липса на внимание, обикновено се държат така. Свиквай.

Не е нормално да няма за какво да се карате. Прекаленото спокойствие е подозрително. Според мен ще оправите нещата, когато си надвиете на ината (интересно кой е по-голямо теле от двамата). Пък и поводът го изисква.

А тая шматка, ако продължи с подобни изяви, я отеби. Не ти трябват подобни дразнещи елементи в най-близкото ти обкръжение.

britzy
05-22-2011, 21:40
Много ми е забавничко -мерси :-) :-) :-)

icebulllet14
05-22-2011, 21:42
Като е такава истеричка и прави подобни изцепки - не я мъкни с теб.

+1 :D :D

britzy
05-22-2011, 21:44
Хората, които страдат от хронична липса на внимание, обикновено се държат така. Свиквай.

Не е нормално да няма за какво да се карате. Прекаленото спокойствие е подозрително. Според мен ще оправите нещата, когато си надвиете на ината (интересно кой е по-голямо теле от двамата). Пък и поводът го изисква.

А тая шматка, ако продължи с подобни изяви, я отеби. Не ти трябват подобни дразнещи елементи в най-близкото ти обкръжение.

Meрси ,че се занимаваш да ми отговаряш ,наистина :)

Иначе ние не се караме ,просто защото сме от други градове и когато се видим не ни остава време.Винаги аз съм по-инатестата ,но сега ще се насиля за 26-ти ако дойде.

kucheto91
05-22-2011, 21:48
О, Боже!
ШОК И УЖАС :shock:
това са на Кути кючеците :lol:

DarkTemplar
05-22-2011, 21:51
Жестът да ти е кавалер в подобен голям ден казва повече от каквито и да е заяждания на дребно.

Гледай да си хубава, усмихната (така ще прикриеш неизбежното притеснение) и уверена и приятно прекарване. ;)

britzy
05-22-2011, 21:51
Олелееей трогната съм,че първият ти трол-пост е в моята темичка :grin: :grin: :grin:

britzy
05-22-2011, 21:52
Жестът да ти е кавалер в подобен голям ден казва повече от каквито и да е заяждания на дребно.

Гледай да си хубава, усмихната (така ще прикриеш неизбежното притеснение) и уверена и приятно прекарване. ;)

Meрси :) :)ако се познавахме наживо щеше да си много добър фр 8-) :)

DarkTemplar
05-22-2011, 22:01
хаха, не преувеличавай, просто не намирам за интересно да храня този и онзи за щяло и нещяло. има и по-успешни начини да посочиш нечии грешки и да му дадеш подходящ съвет. ;)

И тая ноШт дА спиш спокойно дИвойкоо, без ядовИ и черни мисли (казано с глас на дърта ромска "пророчица"). :D

britzy
05-22-2011, 22:04
:razz: :razz: meрси мерси-на теб ти го пожелавам същото ама без акцента 8-) 8-)

TheNewReligion
05-22-2011, 22:51
Спри да правиш от мухата слон и започвай да се вълнуваш за бала.

FATALITY
05-23-2011, 06:15
Каква е тая простотия :shock: Момичето искало да се прибере на време и затова е "приятелка-предателка" :razz: :razz:

britzy
05-23-2011, 10:43
Абе нали казах,че не се тръшкаше заради това,а защото гаджето й не беше там .Колко пъти да го повторя?Изобщо не беше до вечерния час.оффффф нвм

jghgh
05-23-2011, 11:52
Каквото и да се е случило, приятелят ти пък нормален ли е да ти се сърди, задето се е наложило да "бутнете" колата? Случват се такива неща. Изобщо не разбирам за какво точно сте скъсали/сте се скарали.

britzy
05-23-2011, 19:12
Айде ще ме закара ,ахах-нищо обаче не е същото.
Говорихме си по тела и никой не смее да каже нищо,само некви общи глупости ,пха

И защо???Заради глупости :shock: :shock: :shock:

След като казах на тая същата фр. че ми се е обадил и тн. и тя вика оф добре,айде върви си говори с него,айде айде .

Е какво е това???????? :shock:

Cleopatra2123
05-24-2011, 13:43
Нищо чак толкова не е станало.Успокойте са малко!

bbbbPleasure
05-24-2011, 15:28
И аз бих се подразнила, но все пак и ти си малко виновна..след като излизаш на среща с приятеля си защо си я взела с тебе .. Но щом той е казал, че ня'а проблеми - спокойно ! ;)

britzy
05-24-2011, 15:30
И аз бих се подразнила, но все пак и ти си малко виновна..след като излизаш на среща с приятеля си защо си я взела с тебе .. Но щом той е казал, че ня'а проблеми - спокойно ! ;)

Принципно бях излязла с нея и той просто реши да ме види ,няма вече значение-тя сега ми се сърди-егати цирковете :)

Naive
05-24-2011, 17:31
lol

Alex3nd
05-26-2011, 12:44
Гледах и гледах и гледах и слушах и слушах и слушах. И така.. авторката - МНОГО СИ ПРОСТА ПАЛИ ДЖАПАНКИТЕ ЖАЛ МИ Е ЗА ПРИЯТЕЛКАТА ТИ И ЗА ПРИЯТЕЛЯ ТИ ! ТИ РУСА СКУБЛА ТАКАВА ОЩЕ ГРЕБЕНИТЕ ЧУПИШ, А ЗА МОМЧЕТА МИСЛИШ. АМИН !!!!!!!!!http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Banana/static01.gif

SuperBadSuperFresh
05-26-2011, 19:24
Така като ти гледам постовете установявам,че на самата теб нещо ти хлопа.Сори,бро.

britzy
05-27-2011, 16:25
Ох,да-мерси за просветлението;.ЩЕ го имам предвид :-) :-)

SmilezZz
05-27-2011, 18:29
Не само тя е виновна в този случай.. Ти от какъв зор си взела и нея с вас.. Мисля,че ако й беше казала,че искаш да прекараш времето си с него - нямаше да има проблеми..

Да не говорим,че ти ако имаше доверие и на двамата - най-вече на приятеля си,нямаше да създаваш такива ..... драми. И да,нормално е на приятеля ти да му е гадно за това,че не са му се получили .... плановете за деня.. Не мисля,че ще ти се сърди или пък ще скъсате ..

britzy
05-27-2011, 21:20
Ох,спокойно -отидох си с него на бала-смазахме се от кеф и така-ние си се обичаме,но просто такива пикли не са ми много в плановете

SmilezZz
05-28-2011, 06:32
Ох,спокойно -отидох си с него на бала-смазахме се от кеф и така-ние си се обичаме,но просто такива пикли не са ми много в плановетеЗа какво я наричаш "пикла",докато до вчера си й казвала,че е най-добрата ти приятелка..
Самата ти си създаваш драмите.. Никой друг..

Пък и щом всичко е наред.. Дишай спокойно и някой модедатор да заключи темата,че.... направо нямам думи.. :?

britzy
05-28-2011, 06:37
Защото се уверих ,че има какво да се подобрява в нея-и не ,не съм го установила в последната седмица,така че ;)

Roxie
05-28-2011, 08:04
Е така е ама тя скъса наскоро с нейното гадже иии ми каза,че не се е разревала,заради това,че няма да си прибере навреме ,а за нещо,което само тя си знае-и съм сигурна,че защото аз сега имам приятел дрън дрън .Ами мерси де-аз сигурно и без него ще остана ама живи да са

Ще ме извиняваш, но сега ще ти кажа какво е моето мнение.
1-во приятелката ти е искала да се прибере: какъв ти е проблема да я закарате? Какво от това, че колата била измита, нали чак четвъртъка ти е бил балът?!?
2-ро ти каква приятелка си, че да наричаш момичето предателка само за това, че искала да се прибере и се разплакала, защото си е спомнила за приятеля си. Това не е завиждане, а спомени и тъга!
3-то приятеля ти е реагирал доколкото разбирам нормално така, че спри да се филмираш!

п.с. Дано разбереш, че приятелите трябва да се подкрепят! Ако аз бях на твое място щях да попитам приятелката ми защо плаче и дори и да не иска да ми каже щях да я накарам. В случая ти си била неприятелката мислеща само за гаджето си!!!

NightGuardian
05-28-2011, 08:22
Любовта наистина те прави глупав и филмиран :-D

Спокойно момиче , просто приятеля ти е пич ;)

britzy
05-28-2011, 09:28
Вярно е това ,че оглупяваш 8-) Но просто не искам да го губя и той ако разбере как съм се филмирала,че ме спука от бъзик :lol: :lol:

Хайде мина и замина ако някой иска снимки да гледа в другите теми там :lol: :-)

britzy
06-01-2011, 20:02
За да не правя нова тема,тук :)

Ами ние се поскарахме малко и исках просто да споделя,тоест не е много малко .Напоследък само ме дразни,после се извинява и после пак същата глупост и не мисля,че мога да продължа .Как мислите за връзките от разстояние -за мен това е пагубно :(