Влез

View Full Version : Как се възприема обрязването в България ?

SkiCatA
05-22-2011, 11:07
Чел съм доста форуми по темата и така искам да разбера (най-вече момичетата), какво е мнението ви?Просто ми е интересно, как бихте реагирали (става дума за момичетата) , ако разберете, че приятелят ви е "резак" преди да му пуснете?Или друг въпрос, как бихте реагирали, ако разберете, че човек от вашата компания е обрязан ,без значение по какви причини?Ще се държите ли по друг начин с него, ще има ли подигравки и изобщо някакво по различно възприемане на мнението ви за този човек?В темата не става дума, кой бил турчин, кой бил еди къв си!Изобщо всякакви впечатлиния по темата ? Сложих темата в Училище и приятели, защото искам да разгледаме въпроса от страна на взаимоотношенията към по различните! :) :)

Biskfitka
05-22-2011, 13:13
Аз не мисля,че да си обрязан означава да си по-различен...то за повечето си е право на личен избор.Не ме интерсува дали приятелят ми ще е образян или не :)

Grommash
05-22-2011, 13:19
Зависи, ако си обрязан по медицински причини е съвсем нормално. Друго е да си турчин обрязан заради религията, тогава вече става дума за етноси и лична преценка. :-D (момче съм)

Unendlich
05-22-2011, 14:02
Имам приятел, който е обрязан по медицински причини. Доколкото знам е по-хигиенично да си обрязан. Иначе самото обрязване не ми е правило абсолютно никакво впечатление, че да се държа по различен начин с него, а още по-малко и подигравки. Не виждам и причина за подигравки :)

Nestlee
05-22-2011, 14:50
Ммм не, няма да се държа по-различно с него, мисля.