.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Как се възприема обрязването в България ?

Чел съм доста форуми по темата и така искам да разбера (най-вече момичетата), какво е мнението ви?Просто ми е интересно, как бихте реагирали (става дума за момичетата) , ако разберете, че приятелят ви е "резак" преди да му пуснете?Или друг въпрос, как бихте реагирали, ако разберете, че човек от вашата компания е обрязан ,без значение по какви причини?Ще се държите ли по друг начин с него, ще има ли подигравки и изобщо някакво по различно възприемане на мнението ви за този човек?В темата не става дума, кой бил турчин, кой бил еди къв си!Изобщо всякакви впечатлиния по темата ? Сложих темата в Училище и приятели, защото искам да разгледаме въпроса от страна на взаимоотношенията към по различните!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз не мисля,че да си обрязан означава да си по-различен...то за повечето си е право на личен избор.Не ме интерсува дали приятелят ми ще е образян или не

Град
    Провинцията
    Зависи, ако си обрязан по медицински причини е съвсем нормално. Друго е да си турчин обрязан заради религията, тогава вече става дума за етноси и лична преценка. (момче съм)

Град
    around the world !
    Имам приятел, който е обрязан по медицински причини. Доколкото знам е по-хигиенично да си обрязан. Иначе самото обрязване не ми е правило абсолютно никакво впечатление, че да се държа по различен начин с него, а още по-малко и подигравки. Не виждам и причина за подигравки

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ммм не, няма да се държа по-различно с него, мисля.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си