Влез

View Full Version : Спря да се опитва

xinfamous
05-22-2011, 21:34
занимавам се с една мацка от няколко месеца. отначало като излизахме винаги се обличаше яко,коса,гримове сичко ток. ся обаче съм я забелязал че направо не я ебе,всмисал че вече нито се облича някво яко,нито се старае да изглежда мн красива нито нищо.на мен си ми харесва и не държа постоянно да е като модел,обаче бих искал да си обръща повечко внимание на външния вид като е с мен.как да й го намекна без да я обидя ?

DarkTemplar
05-22-2011, 21:47
Метни й някой подходящ намек/бъзик по темата. Нещо в стил: "Ааа свали ме/помисли си, че съм твой/ и вече не прекарваш по половин ден пред огледалото?", "Май изгуби интерес да ме съблазняваш". Вкарай и някоя лукава усмивка.

Не я знам дали носи на бъзик, но нещо в тоя стил би трябвало да свърши работа. Ако ти звучи грубичко, може да го попромениш по твой избор.

Според мен ще свърши работа, а може да изскочи и някой неочакван бонус. :)

ScarletBite
05-22-2011, 21:49
Прави й комплименти за различни неща, когато е натокана.

DarkTemplar
05-22-2011, 21:52
Прави й комплименти за различни неща, когато е натокана.
Мда, това го забравих. Може да си е помислила, че не забелязваш въпросните подобрения.

GregoryHouse
05-23-2011, 01:34
Или коментирай (положително, очевидно) такива които са натокани... 8-)
Тва самочувствието е голяя раота...

er0s
05-23-2011, 02:15
Вече се е отпуснала и може да бъде себе си пред теб.. Това трябва да те радва :wink: Ако сте достатъчно близки можеш да и го кажеш искрено в очите :-o

SisiStrange
05-23-2011, 06:08
Или коментирай (положително, очевидно) такива които са натокани... 8-)
Тва самочувствието е голяя раота...

С това ще я сдуха наистина много повече, отколкото да и го изцепи в прав текст.

Ако сте достатъчно близки можеш да и го кажеш искрено в очите.

Да проведат сериозен разговор на тая тема? Как? Да я погледне в очите и да и каже: "Занемарила си се, скъпа."...? Ако го направи толкова сериозно, момичето ще приеме всичко много крайно, ще и падне самочувствието, а това би било доста по-голям проблем.

Идеята на ScarletBite беше най-разумна. Аз така бих постъпила.

Nakadah
05-23-2011, 07:32
"Много добре ти седи тоя грим! Опа! Аз забравих че нямаш такова на лицето! Моя грешка!"

scanadal
05-23-2011, 08:38
Мацката се чувства добре в кожата си и без грим,дори когато е с тебе,което е страхотно наистина.Радвай се,че имаш такова гадже до себе си :) Едва ли ще ти бъде приятно да я погалиш по лицето и по пръстите ти да останат пудри и фон дьо тени,да я целуваш,а по устните ти да остават разни лепкави червила.И това,че излиза без грим навън не означава,че се е занемарила :?
Ако се срещаш с нея,за да се изфукаш колко наконтена и гримирана мацка си имаш,това никак не е зряло.Недей да и правиш намеци да се гримира,а просто я приеми такава,каквато е.Няма по-красива от обичаната жена.Нека да се чувства желана и обичана и ще бъде най-сияйната и красива :)
П.П.Мислех,че мъжете харесват естествените мацки,без грим и корекции :P

balu4ka
05-23-2011, 08:51
Мацката се чувства добре в кожата си и без грим,дори когато е с тебе,което е страхотно наистина.Радвай се,че имаш такова гадже до себе си :) Едва ли ще ти бъде приятно да я погалиш по лицето и по пръстите ти да останат пудри и фон дьо тени,да я целуваш,а по устните ти да остават разни лепкави червила.И това,че излиза без грим навън не означава,че се е занемарила :?
Ако се срещаш с нея,за да се изфукаш колко наконтена и гримирана мацка си имаш,това никак не е зряло.Недей да и правиш намеци да се гримира,а просто я приеми такава,каквато е.Няма по-красива от обичаната жена.Нека да се чувства желана и обичана и ще бъде най-сияйната и красива :)

Нямаш си и на идея ,колко си прав! -.-"

SisiStrange
05-23-2011, 08:59
Абсолютно. :D
На млад човек не стои грим.

xinfamous
05-23-2011, 12:11

не бе кама,ако беше прочел какво поствам щеше да ти стане ясно че аз не искам да е мега гримирана и натокана постоянно,иам впредвид че просто понякога си изскача направо така както е и в тях .

valdesbg
05-23-2011, 12:32
Да ти имам проблема.. честно. Що не слезеш от сцената малко и примерно да погледнеш реалността? Може ли да си толкова егоцентричен?

badsector
05-23-2011, 13:15
...не бе кама,ако беше прочел какво поствам щеше да ти стане ясно че аз не искам да е мега гримирана и натокана постоянно,иам впредвид че просто понякога си изскача направо така както е и в тях .
А ти к'во искаш да се хвалиш с нея к'ва кукличка е? Радвам се, че все още има и момичета, които не използват грим. За мен гримът е от най-гнусните отрови, които човек си вкарва в тялото - хем вредно, хем загрозява, хем е неестествено.

xinfamous
05-23-2011, 13:48
Да ти имам проблема.. честно. Що не слезеш от сцената малко и примерно да погледнеш реалността? Може ли да си толкова егоцентричен?

кво..общо имаше тва въобще с въпроса ми? ако няма кво да кажеш знай,най-добре мълчи.

magita
05-23-2011, 16:23
Ми може би иска да я харесаш естествена, а не като е прекарвала с часове пред огледалото

nepowtorima
05-23-2011, 16:30
Хах.. явно момичето не е една от кифлите и в началото като си я видяла тка по-наконтена и си си казал "ее тая не е кифла, обаче прилича на нея" и си се кефел, че е била яка .. и сега момичето като е видяло, че я харесваш и е станала малко по-естествена и ти веднага - ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ..
Макар, че аз не бих направила така.. И ако го направя не би ми било хубаво момче да ми каже .. че вече не съм толкова хубава :?

bbbbPleasure
05-24-2011, 16:17
^ + 1 .. Тя просто вече те има за по-близък и знае, че я 'харесваш' и мисли,че няма смисъл вече да се конти както преди ;] :)

againstyou
05-24-2011, 18:08
^ + 1 .. Тя просто вече те има за по-близък и знае, че я 'харесваш' и мисли,че няма смисъл вече да се конти както преди ;] :)

cigarettekisses
05-24-2011, 18:34
иначе обичали естествени момичета :D ;x
мда,прави и комплименти като е гримирана и наконтена :D :X