View Full Version : Жартиери ?!
SlowDownBaby
05-23-2011, 16:59
Днес си купих за пръв път жартиери,защото отдавна исках и ми изглеждаха много секси 8-) Та..купих си ги по отделно,чорапите са силиконови,а пък на коланчето,закопчалките са му силиконови....може да изглеждам като пълен индианец,ама за Бога,как се закопчават ??!
Силно се надявам някоя от вас да е ползвала и да сподели опита си,че аз не мога да се оправя :D
Ако е като мойта закопчалка, чорапа се защипва между двете страни на закопчалката. Силно се стиска и това е. Закопчалката в гормата част е по-широка, а от другата страна на закопчалката има едно топче, хващаш топчето, като отгоре слагаш чорапа и го мушкаш в широкото на закопчалката и после приплъзваш, докато стигне до тясното... Обясних ужасно, дано ме разбра.
http://195.149.248.189:8080/2011-05-23/6f1b1b9e4b39c0d356746f428a9ec21a_468x295.jpg
Пред топчето слагаш чорапа и защипваш, приплъзвайки надолу...
SlowDownBaby
05-23-2011, 17:08
Найстина обясни досто сложно,но ще се опитам да разбера това което каза :D . Значи закопчалката на коланчето е едно като пластмасова ключалка,смисъл такава форма,и в тясната част на "ключалката" се намира едно силиконово топче.Когато се слага към чорапа,топчето се изважда и се слага под чорапа,а "ключалката" над него,и трябва силиконото топче да влезе заедно с чорапчето в нея,така ли ? :D
Точно така ! Виж горния ми едитнат пост ! Дано се ориентираш ! :lol:
Така изглежда закопчано
http://195.149.248.189:8080/2011-05-23/434aae0416cb3143b0d5c455b22fedcb_267x238.jpg
И чорапа е ПОМЕЖДУ им. :lol:
Абе извинете, че въпроса ми е почти извън темата ама за какво по дяволите се ползват тея жартиери!? :-o
AdrenaliNa
05-23-2011, 18:13
Абе извинете, че въпроса ми е почти извън темата ама за какво по дяволите се ползват тея жартиери!? :-o
мисля ,че е за да държат тея по-дългите чорапи на краката :lol: :lol: :lol:
http://www.smvblog.com/nonita/wp-content/uploads/2009/11/rosie_01_2401_24170a.jpg
- Държат чорапите.
- Красиво е.
AdrenaliNa
05-23-2011, 18:20
еее знаех си 8-)
и аз искам ,ама някой ше си помисли ,че съм курва
същото се отнася и за мрежестите глупости :(
Ъъъ, закво пък да те помисли за к**ва? Това се носи под дрехите (предимно официални - като рокля и т.н), кой ще те види?
Да, и аз го нарисувах едно....
SlowDownBaby
05-24-2011, 07:51
Ами схванах как се закопчават,но още не съм пробвала,че ми е неудобно майка ми да ме види :D Щото и мен ме беше срам да си ги купя..беше ми доста неудобно.. :D
То всъщност и на мен ми трябват за да са ми под роклята,а не за някаква друга цел....ама все пак ми е гузно през майка ми :lol:
И да,картинката ти беше невероятна,и аз си мислих да нарисувам,ама си помислих,че ще е странно. :D
По принцип жартиерите са за НЕсиликонови чорапи. Много е трудно да закопчаеш жартиера на силикон. Ето защо има чорапи без силикон горе. Силиконовите си се държат сами и нямат нужда от жартиер. Дано съм помогнала :)
SlowDownBaby
05-26-2011, 08:39
Изобретателна съм и се справих :D Усетих,че не трябва да взимам такива със силикон,но няма значение.Просто мушнах силиконовото топче през една от дупките на дантелата и си го закопчах.Дори и не си личеше :D Пък и мисля,че повече няма да ги сложа,много ми беше топло с тях :shock: Имах чувството,че ще се сваря...