View Full Version : Как да се здобрим?
Siso0o00808
05-23-2011, 20:35
Проблемът е такъв, че преди година и половина се запознаж с едно момче .. Постепенно станахме BFF .. След време негови фрр ми казаха, че ме харесва .. Аз също го жаресвах опитах се да му намекна, но стана мн.лошо .. Започнахме да се караме и всичко се обърка .. Дайте ми съвет как да се здобря с него ..?
GossipGirl89
05-23-2011, 20:37
За какво сте започнали да се карате?
Ти сигурна ли си, че той правилно е разбрал намеците си?
Дай малко повече подробности за отношенията ви, за да знаем какъв съвет да ти дадем, защото така, както си го написала е прекалено общо...
Siso0o00808
05-23-2011, 20:47
За какво сте започнали да се карате?
Ти сигурна ли си, че той правилно е разбрал намеците си?
Дай малко повече подробности за отношенията ви, за да знаем какъв съвет да ти дадем, защото така, както си го написала е прекалено общо...
Ами преди да ми кажат, че той ме харесва аз и той се скарахме .. След време започнахме да си пишем по рядко .. Аз го попитах дали иска пак да станем BFF той каза, че няма как да стане .. Аз го попитах защо и той ми отговори ''Немога да ти кажа-лично е''
cobisbob
05-23-2011, 20:50
Тук май си плаче за разговор на четири очи...Хващаш го и го караш сериозно да ти каже какви са чувствата му към теб , има ли ги въобще, иска ли да сте гаджета, ако не- защо и така. Ако пак ти пробутва нещо от рода на "не мога да ти кажа, лично е" просто явно не иска и няма какво да се мъчиш...
rruummii
05-23-2011, 20:51
ммного тъп0 се е получчило :| :roll: :roll: :)
GossipGirl89
05-23-2011, 20:56
Ами да, в случая наистина най-доброто решение е разговора на живо. Помоли го да се видите само двамата и директно го попитай какво се случва, защо се държи така, защо не иска да сте приятели, има ли по-силни чувства към теб и т.н. По реакциите му ще разбереш. Ако почне пак да овърта и да избягва въпросите значи не те харесва достатъчно и не си заслужава да продължаваш да се занимаваш :)
badsector
05-23-2011, 21:04
Или не те харесва, или си има друга. Проверката е лесна - на 4 очи го хващаш за оная работа и ако ти откаже да правите секс, няма смисъл да се занимаваш повече с него.
Angeleyes
05-23-2011, 21:59
Ми директно го питай дали има чувства към тебе и дали иска да сте заедно , ако не му тегли една и това е :)
BlindedAngel
05-24-2011, 04:39
Здобрим ?!? :grin:
SisiStrange
05-24-2011, 06:30
Или не те харесва, или си има друга. Проверката е лесна - на 4 очи го хващаш за оная работа и ако ти откаже да правите секс, няма смисъл да се занимаваш повече с него.
:D Де бе. Аз, ако бях мъж и някой ме сграбчи изненадващо за оная работа, нямаше да правим секс после. Щяха да ми леят куршум по-вероятно. :D
badsector
05-24-2011, 09:14
Щом са на 4 очи, няма да е особено изненадващо, в такива условия винаги имаме едно наум ;)
Siso0o00808
05-24-2011, 19:13
Мерси за съветите .. Обаче всичко пробвах .. Кагато му казах да си изясним нещата той ми каза, че го срам да говори за това пред мен и ако някой ден събере смелост ще ми каже .. Плссс давайте съвети вече нзз какво да правя .. Губя търпение .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)