View Full Version : Как да го спечеля, като знам че ме харесва
Здравейте, моля ви за помощ.Как да спечеля момчето което знам, че ме харесва, но проблемът е, че харесва и друга.Моля ви без упреци, давайте всякакви съвети.
Ами би ли ми казала с какво си по-различна от нея за да ти кажа :)
Застреляй другата. А ако харесва и трета - застреляй и нея. Всъщност - преследвай го и ако видиш, че се заглежда по някое момиче - директно стреляй. Ама си сложи заглушител за да не чуе и да не се изплаши 8-)
iv4oiv ;д товоето мнение най-ми хареса хахахаахаах
ами как да ти кажа другата е с меко казано курвенско поведение, те преди са ходели...ама го е зарязала
SisiStrange
05-24-2011, 06:37
Сложи й мъжки хормони в чашката с портокалов сок. :evil:
pressiana
05-24-2011, 06:50
Няма как да ти помогна, защото всяко момче е различно.
Само недей да си променяш вкусовете заради него. Търси общото м/у вас двамата, общувай си повече с него, но без да му се натрапваш. Не знам какви са ви отношенията с това момче, затова няма какво повече да те посъветвам. Между другото, откъде знаеш, че я харесва - той ли ти каза?
Ами той е в добри отношения с братовчедка ми, която е в класа му и тя го беше попитала за мен и той беше казла, че ме харесва, но харесва и тази другата
Пусни некой злостен слух.
Например, че е бедна.
IseeDEADbodies
05-24-2011, 08:42
Предложи му свирка, преди другата да те е изпреварила ;)
Щом предпочита ку*вата пред теб, за к'во ти е?
Явно повечето го привличат ку*вичките. Или стани като нея, за да те погледне с други очи, или го остави да си чука главата в стената след като оная го зареже още няколко пъти.
Щом предпочита ку*вата пред теб, за к'во ти е?
Явно повечето го привличат ку*вичките. Или стани като нея, за да те погледне с други очи, или го остави да си чука главата в стената след като оная го зареже още няколко пъти.
Как реши, че е курва? Може нашата героиня да е курвата, пък другата да си е обикновено момиче.
^^
ами как да кажа другата е с меко казано курвенско поведение
ами курвичка е защото е обиколила половината квартал и се сваля ан всеки срещнат и се снима гола и акчава снимките си
IseeDEADbodies
05-24-2011, 11:25
07 първите две цифри от егн-то ти ли са ? :lol: Ако не са.. не се дръж като бебе ;)
MaLkaTa_LaDy
05-24-2011, 20:48
... като го накараш да си мисли, че той те печели!
avriltribute
05-24-2011, 21:05
като знаеш че те харесва побързай 'шото младите момчета незнаят кво искат и бързо 'ше си промени мнението за тебе ... ако не ти го каже до 2-3 дена 'ше му го кажеш ти