View Full Version : Как се сваля седмокласничка?
Как се сваля седмокласничка? :lol:
PS: Темата не е евака. :oops:
pencilwarrior
05-24-2011, 08:37
С тухла четворка или парен чук.
п.с. отговора не е ебавка...
ся сериозно, ти на колко си?
SisiStrange
05-24-2011, 08:38
Както се сваля и десетокласничка. :-o
Със сокче от 20 стотинки и шоколадче милка.
http://vbox7.com/play:1c59a79b
Тухлата четворка е за четвъртокласнички, за седмокласнички - ключ 7-ца: http://cabletoolpros.com/images/TORQUE%20WRENCH%2020%20PDS.jpg
Братле, не им обръщай внимание; не им давай това, което искат; не бъди този, който искат; не се притеснявай да си вземеш това, което искаш и ще са твои. ;)
Най - много да и причини трайни поражения, но 100% ще я свали :D :D От света на живите може би :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цвете + чаровна усмивка и седмокласничката ти е в краката...
Evellexis
05-24-2011, 09:28
Цвете + чаровна усмивка и седмокласничката ти е в краката...
... какво цвете това е супер тъпо ако е без повод... просто отива при нея запознават се ако не се познават и започва да я пита разни работи .. тя ако го хареса ще му отвърне със същото :) успех
Тъпо е да се подарява цвете без повод?
Странно тогава защо всички момичета твърдят, че малки подаръчета, цветя или други подобни жестове без повод ги правят толкова щастливи?
tanch3t093
05-24-2011, 09:42
http://vbox7.com/play:1c59a79b
Ето истината! :razz: :razz: :razz:
Evellexis
05-24-2011, 09:43
ами батко какво да ти кажа... + това те сигурно не се познават и той ако и връхлети директтно с цвете тя ще го помисли за некъв луд перверзник.. нали ги знаеш малките какви са .. е сега някой
Това с тухлата беше много оргинално.
Не я бях чувал тая шега.
тя ако не те харесва и звезда да й свалиш нищо няма да стане
ами батко какво да ти кажа... + това те сигурно не се познават и той ако и връхлети директтно с цвете тя ще го помисли за некъв луд перверзник.. нали ги знаеш малките какви са .. е сега някой
Момиче съм, по дяволите!
Той за да иска да я "свали" значи се знаят поне по име и образ и със сигурност са си разменяли по някой друг поглед.
И за да не й "тросва" цветето още при първото им "здравей", може да я покани на разходка в парка и там да й го подари.
Продължавам да смятам, че това ще й направи много добро впечатление. И не виждам нищо перверзно в подобен жест?
Вече ако й поднесе секси бельо придружено с презервативи, най-вероятно ще изглежда така.
Evellexis
05-24-2011, 10:11
простете госпожице оя грешка , ще ме извините.. :)
иначе не знам може.. аз попринцип не си падам да подарявам цветя ей така без повод , но пък ако ви харесва ще почна и това хахаха
иначе последното изречение ме разби :lol:
аз попринцип не си падам да подарявам цветя ей така без повод
Опитай, ще се изненадаш.
Evellexis
05-24-2011, 10:23
добре ,щом казваш
IseeDEADbodies
05-24-2011, 11:18
Един килограм Gummy Bears и е твоя... :lol:
pressiana
05-24-2011, 11:25
Лесно се сваля.
Кажи ѝ, че е голяма сладурана, че не си срещал друга като нея. :-D
Не знам, на момчетата от 11-12 от моето училище лесно им се получава. много ги обичат тия седмокласнички, значи сигурно са лесни.
againstyou
05-24-2011, 11:59
Лесно се сваля.
Кажи ѝ, че е голяма сладурана, че не си срещал друга като нея. :-D
Не знам, на момчетата от 11-12 от моето училище лесно им се получава. много ги обичат тия седмокласнички, значи сигурно са лесни.
Посвири и малко jazz или blues! :D
bbbbPleasure
05-24-2011, 15:39
мм .. излизайте, там комплименти ала-бала .. цветенце нещу .. и такам :)
щом не е евака,кво е? 8-)
thegreenzombie
05-30-2011, 11:11
Един килограм Gummy Bears и е твоя... :lol:
+1 !! :!:
:lol: :D
Със сокче от 20 стотинки и шоколадче милка.
аз съм 11клас, но не бих отказала шоколадче :D