View Full Version : Виж и дай мнение :(
Искам да си излея малко душата...
Момче съм и вече повече от 14 месеца не спирам да мисля за НЕЯ, даже нямам желание за друга... Винаги са ме разочаровали, но този път няма да се примиря. Тя знае, че я обичам но не ме иска... поне за сега. Става ми адски гадно, когато поглежда към мен, защото не знам дали се радва, до някаква степен, че ме вижда или просто на ум ми се присмива и си мисли някакви работи описващи ме като паляк. Почти всеки ден се виждаме в обща за нас среда, но никои от двама ни не обелва дума, просто се подминаваме. Искам да я заговарям отново, но тя никога не го прави първа и винаги се измъква. Затова вече само я поглеждам и си мълча, а от вътре всичко ме свива...
Виждам светлинка в тунела :)
Вие какво бихте казали за една такава кофти ситуация? Може ли да е от мен проблема? Вече изчерпах всичките си идеи как да я настроя за нещо ново... с мен, единствено остава да ме заобича какъвто съм. Направих си изводи, че страда заради момче(сигурно е), но не знам точно за какво става дума.
ПС - аз съм на 18 тя е по малка
Абе мен, не си ли се замислял че МОЖЕ БИ НЕ ТЕ ХАРЕСВА :(
Каква ирония, даже и тя ми го е казвала
Каква ирония, даже и тя ми го е казвала
да смятъй :D 8-)
stephaniexx
05-25-2011, 10:35
Щом ти го е казала, няма смисъл да настояваш.. намери си друго момиче, което ще те прави пълноценен..няма цял живот да ходиш след нея(говоря за момичето,което харесваш) : )
MusicAddicted
05-25-2011, 10:35
Мдам. Не я кефиш. :( Просто депресийка. Ке ти мине, че и хоро ке играеш. Търси друга
katerinka9226
05-25-2011, 10:38
Щом ти го е казала, няма смисъл да настояваш.. намери си друго момиче, което ще те прави пълноценен..няма цял живот да ходиш след нея(говоря за момичето,което харесваш) : )
Точно така :) След като ти е казала, че не те харесва... спри да мислиш за нея.
къде я видя тая светлина...
Братле, питай я за последно какво не харесва в теб, просто ей така, не да и се молиш, че ше се промениш... просто и кажи "Искам поне да съм на ясно защо ме отхвърляш, казваш ми и забравяме за всичко". И като ти каже, ако е нещо, което ти също не харесваш в себе си, се стремиш да го промениш. Праиш се на идиот и спираш да я ебаваш, все едно не я познаваш.. Намираш си някоя по-яка, тръгваш с нея и за предпочитане е тая друата да има нещо, което "обекта на твоята любов" няма, а иска. Примерно ако няма цици и се се въйка "искам цици" хващаш си някоя яка с цици. Тогава спираш да се правиш на идиот и с новото гадже се държиш като пича, който "обекта на любовта" твърди, че не си. И сега е момента тя да те забележи и да си каже "мамка му ква съм тъпа, тва е моя човек, къв як е станал, ква готина си е хванал, вече няма да ме погледне ала-бала" и така се обръщат нещата.. ;) Не е много сложно, ама изисква време. Аз съм го правил 1-2 пъти, ама ти ако си луузър сигурно няма да се справиш... а щом 14 месеца неможеш да забравиш няк'ва и само и вървиш подир задника, значи сигурно си луузър и няма да ти свърши работа плана ми... все пак нищо не пречи да се пробваш, УСПЕХ :)
Josefinne
05-25-2011, 11:12
Не, че си дал кой знае колко подробности за това какво се е случило между вас преди, а и аз не се чувствам длъжна да чета всичките ти мнения, за това отговарям ти така: Понякога този, който обичаш, не те обича. На всеки му се е случвало и истината е, че не можеш да го НАКАРАШ на каквото и да е. Не те харесва, не те обича. Преглъщаш го и продължаваш напред.
badsector
05-25-2011, 11:56
К'во толква като не те харесва? Няма как всички да те харесват. Просто ти искаш да чукаш неподходящия човек. Търси някоя, която се е ориентирала кое как става в живота. И вземи и ти се поориентирай лека полека.
п.п. ако чак толкова искаш да го пъхаш точно в нея, просто спри да й обръщаш внимание. Когато сте заедно, все едно я няма. Ако те заговори, държиш се студено.
Josefinne
05-25-2011, 12:42
К'во толква като не те харесва? Няма как всички да те харесват. Просто ти искаш да чукаш неподходящия човек. Търси някоя, която се е ориентирала кое как става в живота. И вземи и ти се поориентирай лека полека.
п.п. ако чак толкова искаш да го пъхаш точно в нея, просто спри да й обръщаш внимание. Когато сте заедно, все едно я няма. Ако те заговори, държиш се студено.
Ти па! Ходи в долния раздел, бе!
Казала ти е в прав текст, че не те харесва... не разбирам на какво все още се надяваш?
ivcheto0o
05-25-2011, 13:57
Щом ти е казала че не те харесва,остава само да се откажеш.
badsector
05-25-2011, 14:05
...Ти па! Ходи в долния раздел, бе!
То на тази възраст двата раздела са равнозначни :P
MuuSiiiCLooVeerr
05-25-2011, 14:22
много е гадно :( но трябва да я забравиш колкото и да е трудно :-k
SmilezZz
05-25-2011, 15:08
За какво да й досажда,когато момичето е казало,че не го харесва.. Мисля,че е безсмислено повече от година да си причиняваш болка.. И можеш да я забравиш - просто си поставил като фикс идея,че я обичаш адски много и не можеш да си с друга..
Напротив,можеш.. Стига да имаш желание.. Запиши се на някакъв спорт.. Намери си някакво хоби..
Излизай по-често с приятели..
И най-важното: продължи смело напред..
Тя не е нито първата,нито последната.. (:
fUcKsMiLe
05-25-2011, 17:22
...Ти па! Ходи в долния раздел, бе!
То на тази възраст двата раздела са равнозначни :P Ако това, което каза, наистина го мислиш... *фейспалм*
пт: Няма надежда явно с това момиче. Давай смело напред към друга. Няма да е лесно, но трябва да опиташ. Всичко се забравя с времето.
Пич само си хабиш нервите и времето. Има шанс тя да се промени и да намери нещо в теб, което да я привлича след време, но няма смисъл да разчиташ на това.
Just GO ON. Живота не е безкраен и не трябва да се отдаваш на лошите чувства и да изпускаш хубавите моменти. Да знам прекрасно какво ти е, минал съм през тоя период. Изтрий всичко което ти напомня за нея и (ако е възможно) спри да я виждаш в смисъл избягвай я колкото се може по-често. Същевременно няма да е зле да се огледаш за някоя друга на която да подариш сърцето си!
пробвай да използваш тая ситуация като стимул да подобриш външния си вид :) (ако имаш тази възможност) фитнесче,дрешки,прическа , кояти ти отива, и ако тая не дойде при теб все някоя ще го направи :).
mitkoyyy
05-27-2011, 20:08
Според мен трябва да смениш мацката. 14 месеца правиш опити и нищо не е станало ? според мен няма шанс, не и докато не я оставиш и не видиш дали, тя ще предприеме нещо. Щом за 14 месеца ще си разменили само няколко думи смятай..
Lysander
05-28-2011, 05:53
Изнасили я. Ще сте правили секс и ще те заобича.
Тя знае, че я обичам но не ме иска... поне за сега.
Тя ли ти каза, че "поне за сега" не те иска или ти си го реши?? :-o
Което и от двете да е по - добре не си губи времето ..