View Full Version : Помо
angel1607
05-25-2011, 15:35
Харесвам едно мом
Защо не и кажеш какво чувстваш към нея :)
angel1607
05-25-2011, 15:42
Казвал съм й го , и то не един път ;(
Казвал съм й го , и то не един път ;(
А тя какво ти отговаря ,изпитва ли същото ?
откажи се. няма да се получи. постави се на нейно място и виж колко жалък изглеждаш да се молиш на няква пу.тка да ти обърне внимание. На мен като ми пишат така грозни момичета направо ми става жал
nepowtorima
05-25-2011, 15:50
Две думи описващи .. мм да го наречем връзката ви и нея
Безнадеждно нещо!!
angel1607
05-25-2011, 15:58
@marky не е така , молил съм нейни приятелки да я питат дали съм грозен в очите и , но те казват обратното - че тази където харесвам е споделила , че Не съм бил грозен , нямала нищо против мен , просто съм бил леко досаден и безразличен .
@sisi92 Тя си има друго гадже , няма чувства към мен . За мен ще е предостатъчно да ми обръща поне малко внимание .
SmilezZz
05-25-2011, 16:00
откажи се. няма да се получи. постави се на нейно място и виж колко жалък изглеждаш да се молиш на няква пу.тка да ти обърне внимание. На мен като ми пишат така грозни момичета направо ми става жал И за какво пък да е пу*ка.. Тя не е задължена да му отговаря..
Може да не си й симпатичен.. Може да ти се е разсърдила за нещо.. Може да не иска да си в нейния живот..
Може да си й досаден..
Просто престани да я търсиш непрекъснато.. Насила хубост не става.. Просто продължаваш с високо гордо вдигната глава напред.. (:
angel1607
05-25-2011, 16:02
Еми доста време не и бях писал , но уви ... :( Не знам , не мога да се откажа ... Но мисля че след година нещата ще се обърнат ! :)
никой не обича досадници. самият факт, че някой досажда, кара хората да се отдръпват. не й пиши и обаждай, но винаги като сте заедно я закачай и й намеквай, че я харесваш. и същевременно можеш да си измислиш някое друго момиче, за което да й поразказваш. обърквай я. така ще си имате закачка, но без да си досаден, а с измислено гадже - ще си и по-интерен. сигурно не можеш да се поставиш на нейно място и щеше да се кефиш някоя лигла да ти се жалва колко е влюбена, но на нея явно не й допада.
Righteousness
05-25-2011, 17:37
Що не си гледаш детството? Тровите се с измислена любов на тез години...
angel1607
05-25-2011, 18:36
Не се тровя и любовта ми НЕ е изкуствена , това момИче го харесвам УЖАСНО МНОГО !
fUcKsMiLe
05-25-2011, 18:38
^След някоя друга година, ще говориш по друг начин.
Иначе няма надежда, според мен.
angel1607
05-25-2011, 18:52
На мен ще си ми е достатъчно ако почне да ми обръща внмание :)
Еми доста време не и бях писал , но уви ... :( Не знам , не мога да се откажа ... Но мисля че след година нещата ще се обърнат ! :)
Откъде пък си толкова сигурен?
Самия факт, че пишеш пост след всеки коментирал прави темата досадна.
Остави момичето на мира не можеш да искаш от нея да ти обръща внимание след като си има гадже! Продължаваш напред и не се обръщаш назад!
ПС: Не ми обяснявай, че не можеш, защото ще ти се смея докато не умреш!
Остави момичето намира. Има си приятел, защо й досаждаш?
Виждаш че въобще не се интересува от теб, защо продължаваш?
badsector
05-26-2011, 10:52
На мен ще си ми е достатъчно ако почне да ми обръща внмание :)
За какво? Да ти подклажда още повече чувствата? Много добре постъпва като не го прави. Не ти дава измислени надежди. Приеми реалността, че ТЯ НЕ ТЕ ИСКА! На 13 си, какво знаеш за любовта? Тогава е днес я има, утре я няма. Приемай живота такъв, какъвто е и не си прави илюзии.
Josefinne
05-26-2011, 10:55
в такива ситуации може би е по-добре да се откажеш, защото момичето явно показва, че няма интерес към теб и не се занимава. Понякога така става в живота. При всички положения обаче, ако искаш да й привлечеш вниманието , не й пиши някакви общи неща като ' здрасти ', 'как си' и пр., напиши й нещо провокативно. Друг е въпросът , че може да реагира негативно ;)
angel1607
05-30-2011, 04:26
Някой друг може ли да даде мнение ?
мама и тати няма да те карат на горе/надол заради некво си момиче на другия край на света!
angel1607
05-31-2011, 19:05
Само където е близо до моя град .. :D близо е !
badsector
05-31-2011, 20:07
Кажи колко народ трябва да ти кажат, че тя не те иска, за да знаем дали има смисъл да се пробваме.